Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

my style

maanantai 11. toukokuuta 2009

my style

Vähän aikaa sitten kommenttiboksiin tuli tällainen kommentti:
"Sulla on kyllä tosi kivoja vaatteita ja selkeesti semmonen tyyli, josta tykkäät."

Tuo kommentti sai mut jotenkin miettimään, että vitsit, toihan on ihan totta! Vielä vähän aikaa sitten itsellänikin oli vielä vähän tyyli haussa eikä sitä omaa juttua ollut vielä löytynyt, mutta tällähetkellä tunnen todellakin olevani kotona nykyisessä tyylissäni ja käyttämissäni vaatteissani!

Joskus kuulee sanottavan, että "jos olisin rikas, niin mun tyyli olisi ihan erilainen". Mutta musta kyllä tuntuu, että mulla se ei menisi yhtään noin. Vaikka voittaisin lotossa tai olisin muuten vaan miljonääri, niin tyylini olisi kyllä täysin sama kuin nytkin. Toki varmasti ostelisin kalliimpia merkkejä, kun kerta varaa olisi, mutta perustyyli olisi silti täysin sama. Enkä todellakaan hylkäisi luotto H&M:ää tai Ginaa, hehe :)

Mutta millainen tyyli mulla sitten oikeestaan on? Mä en jotenkin osaa laittaa itseäni mihinkään kategoriaan. En oo yhtään mikään rockchic enkä myöskään mitenkään älyttömän tyttömäinen, vaikka röyhelöistä ja muusta söpöstä tykkäänkin. Joskus oon kuullut pukeutumistani sanottavan klassiseksi, ehkä se sitten on sitä siis. Itse kuvailisin tyyliäni aikalailla simppeliksi, ehkä vähän seilorivaikutteiseksi, hih :) Mutta yksinkertainen on kai kaunista, vai? Tietystihän tulee kaikki trendejäkin seurattua ja välillä sovellettua päällekin, mutta kaikkea en osaa omaksi jutukseni mieltää, tuskin kukaan muukaan tosin.

Mistä siis on Lintun tyyli tehty?

No hiuspannoista ainakin! Pantakokoelmastan suuruudessa en ole enää edes kärryillä pysynyt, mutta reilusti yli viisissäkymmenissä mennään. Uusin ihastus on koristepannat, joissa on vaikka joku iso kukka tai muu näyttävä koriste. Hippipannat ovat myös hirmusti mieleen, vaikka niitä ei niin usein tulekaan käytettyä.



Ihanista kengistähän kaikki alkaa ;) Mä olen ehdottomasti kenkätyttö, en laukkutyttö. Ja kengissä tykkään eniten korkkareista. Korkeista korkkareista, hih! Mutta jos jalka väsyy niin baltsut on pelastus ja talvella tietysti jalkoihin ei laiteta mitään muuta kuin Ugg-bootsit!



Söpöistä koruista! Jotenkin en miellä itseäni koruihmiseksi, vaikka toisaalta kyllä multa jokapäivä korvista, ranteesta ja kaulasta jotain löytyy, että että :D Eniten tykkään kaikista helmikoruista, mutta isot rannerenkaat ja hopeinen Tiffany-tyylinen kaulakorukin ovat rakkaita.




Ja sitten päästään vaatteisiin! En jaksanut nyt hirveästi niitä tähän kuvailla, mutta jotain nyt kumminkin :) 

Mekkoja, mekkoja, hameita, hameita! Jos jokaiselle päivälle riittäisi mekko tai hame niin mä en tarvitsisi housuja ollenkaan :D En malta millään odottaa lämpimämpiä ilmoja, että pääsee käyttämään kaikkia ihania hepenemekkosia! Vaikka muussa pukeutumisessa suosinkin yksivärisiä vaatteita, niin mekoissa pieni kuviointikin on sallittua :)


Housuttomalla linjalla jatketaan, eli tunikoita! Erityisen paljon tykkään juurikin valkoisista tunikoista, ne on jotenkin niin raikkaita. Sitäpaitsi ne näyttää kivoilta mustien legginssien kanssa, puhumattakaan sitten niistä superruskettuneista sääristä ;D 


Mutta kyllähän ne housutkin ovat ihan jees, ja täytyy sanoa, että farkkulegginssit ovat paras keksintö aikoihin! Farkkuja en oikeastaan muuten pahemmin käytäkään, en vaan ole kauheasti farkkutyttöjä.

Sitten vielä kurkistus vaatekaapin puolelle:

Ei kauheaa väriloistoa nähtävissä, lukuunottamatta tuota alahyllyn havaii lannevaatetta ja leitä :D Ne ei kyllä kuitenkaan ole ihan niitä jokapäiväisessä käytössä olevia sentään. Mitä tuo kaappi siis kertoo? No varmaankin sitä, että tykkään käyttää ihan vaan näitä värejä:

Mustaa, valkoista, beigeä, tummansinistä ja vaaleansinistä. Kirkkaat värit vaan eivät ole mun juttuni :)

Mutta tosiaan, tässä tyylissä tunnen niiin olevani minä :) Entäpäs te, onko tyyli vielä hakusessa vai oma juttu jo löytynyt?

Tunnisteet: , ,

46 kommenttia:

Blogger Leoona kirjoitti...

Sulle sopii sun tyyli ihan älyttömän hyvin! Kaikki pannat ja helmet on niin sun juttu mun mielestä :) Sopii ku nenä päähän ^^

11. toukokuuta 2009 klo 19.04  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Sä olet lintunen aivan ihana!:)

Musta ginatricotin peruspaidat ovat aivan mahtavia ja toimivat monen päivän asuni runkona. Zarasta, henkkamauksta ja ginasta saa paljon suloisia toppeja yms. Niinkuin itsekin totesit, niin sitten voi tuhlaa joihinkin merkkeihin, vaikka kenkien ja laukkujen saralla. Mulla menee aika pitkälti näin, I just love my bags and shoes;D

11. toukokuuta 2009 klo 19.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

samaa mieltä tos äskösen kommentin kanssa. pannat varsinkin sopii sulle todella hyvin! ja sulla on niin ihanat hiukset ja söötti tyyli joka todella sopii

kiaaa

11. toukokuuta 2009 klo 20.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää oli hyvä postaus, alkoi itsekin miettii tuota suhdetta omaan tyliin. (:

11. toukokuuta 2009 klo 20.17  
Blogger Reetta kirjoitti...

Sulle sopii tyylisi kuin nenä päähän. Etsin edelleen täydellistä omaa tyyliäni. Tiedän kyllä aika tarkalleen mitä haluaisin mutta jotenkin tuntuu että sen muovautuminen vain ottaa oman aikansa.

11. toukokuuta 2009 klo 21.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva juttu oli tää! :) Vaikkei sinänsä mitään maatajärisyttävää, niin jotenkin tosi mukava idea tehä postaus oman tyylis (niin vaikeaa sitä kun on kaikkien aina omalla kohdallaan määritellä) kulmakivistä. Oot hurjan söpö :)

Kysyin tätä jo tuolla aikasemmassa postauksessa, mutta haitko viime vuonna jo kauppakorkeakouluun ja jos hait niin paljostaki jäi puuttumaan? Ihan uteliaisuudesesta ^^

11. toukokuuta 2009 klo 21.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus! Sun tyyli on kyllä tosi kiva :)

11. toukokuuta 2009 klo 22.00  
Blogger Jenny kirjoitti...

Tuntuu, että oma tyylini on välillä pahasti hakusessa :D Vartaloni on sen verran hankalan mallinen, että monet jutut eivät päälläni näytä yhtään edustavalta. :/

Vartaloni takia joudun luopumaan monista ihanuuksista ja siksi tuntuukin, että en ole löytänyt omalle vartalolleni sopivaa tyyliä.

Tarvitsisin jonkun ihanan ihmisen joka minulle hieman shoppailisi asukokonaisuuksia jotka minulle täydellisesti sopisivat :D

11. toukokuuta 2009 klo 22.04  
Blogger Heli kirjoitti...

Oho, sait mun kommentista innostuksen tähän postaukseen. Siistiä! Ja hyvä postaus tämä kyllä on! :)

11. toukokuuta 2009 klo 22.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sinun tyyli muistuttaa vähän "maybe we make a deal"-blogin tyyliä, joka on mielestäni tylsää! Vaikka olette molemmat todella kauniita, on tylsää, että se sinun omanlainen persoonallisuus on katoamassa blogistasi!

Jotenkin se sinun oma juttusi on kadonnut ja yrität olla jotain muuta? Tämä harmittaa siksi, että aitoimillasi olet niin ihana<3.

11. toukokuuta 2009 klo 22.23  
Blogger lara&sara kirjoitti...

Hei vastikään löysimme blogisi ja kivalta tuntuu:)

ps.Sinusta tulee jotenkin mieleen Lauren Conrad!

11. toukokuuta 2009 klo 22.26  
Blogger Siru kirjoitti...

Noin vahvasti ei ole löytynyt, mutta ehkä oikea suunta.

Mä sanoisin, että sulla on tollanen klassesen puhdas seilori vaikutteinen -look.

Se mulle tulee mieleen aina kun täällä käyn.

juliet xxx

11. toukokuuta 2009 klo 22.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei _mahtava_ idea tällanen tyylikatsaus postaus :)) jatka samaan malliin

11. toukokuuta 2009 klo 22.40  
Blogger Satu kirjoitti...

Ihania kaikkia, sulla on aikapitkälle samanlainen tyyli kun mulla itsellä! Tosin mulla on joskus joku rokkipäivä ja oon sen näkönen, tai joskus laitan hempeän hameen kanssa rokahtavan rotsin :D Jatka samaan malliin, I like it!

11. toukokuuta 2009 klo 22.49  
Blogger lintu kirjoitti...

Leoona: Oi kiitti :)

Mrs. V: Voi kuule, itse olet! :) Totta, Ginan peruspaidat ovat mullakin melkeen jokapäivä käytössä, sopii niin hyvin juuri asun rungoksi! Hehee kyllä kenkiin tulee munkin tuhlattua, ja voin vannoa, että jos voittaisin lotossa niin kenkämäärästä tulisi järisyttävä :D

Anonyymi: Kiitoksia hirveesti :)

Anonyymi: Tätä oli kyllä kiva tehdä, vaikka idea tosiaan ei lähtenyt omasta päästä vaan siitä kommentista inspiroiduin!

Ellie: Kiittii :) Ja tottahan tuo, muovautuminen ottaa tosiaankin aikansa! Niin se otti minullakin ja välillä en edes tiennyt mitä haluan, mutta kyllä se siitä tulee pikkuhiljaa :)

Anonyymi: Kiitti paljon! En ehtinytkään, taino unohdin, vastata siihen edelliseen kommenttiisi, muttasiis tokaa kertaa haen kauppikseen eli viime vuonna oli ensimmäinen yrittämä ja nyt sitten toinen. Helsingin kauppiksesta jäi kyllä aika määrä pisteitä puuttumaan ja muualtakin, mutta viime vuonna en tosin lukenutkaan niin täysillä kuin mahdollista. Tänä vuonna sitten paremmin :)

Anonyymi: Kiitoos :)

Kailyn: Voih :D Onneksi mä koen vartaloni jotenkin aika helpon malliseksi ja tuntuu, että aika monet jutut sopii hyvin päälle. Muttahei, kyllä säkin varmasti vielä löydät sen täydellisen tyylin ja niitä hyvin sulle istuvia juttuja! :) Tollanen henkilökohtainen shoppaaja-stylisti olis kyllä ihan passeli keksintö :D

Heli: Joo, kiitos siis inspiraatiosta :)

Anonyymi: Hmm, en kyllä mielestäni yritä olla mitään muuta kuin olen, harmi juttu jos siltä vaikuttaa. Oma persoonallisuuteni on täällä yhä siis! Seuraan kyllä aktiivisesti J:n blogia ja tykkään J:n tyylistä älyttömästi ja saan häneltä inspiraatiota. Mun mielestä J:n tyyli ei siis ole ollenkaan tylsä vaan ihan ihana! Muttahei, makuasioistahan ei voi kiistellä joten :)

larasara: Kiva juttu, että löysitte! Hih aika kohteliaisuus tuo Lauren kun hän on mun suuuurin inspiraationlähteeni :D

Juliet: Nojuu, aikalailla se tulee itsellenikin mieleen :)

11. toukokuuta 2009 klo 22.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun tyyli on tosi hyvä. Kesti aikansa, että löysin täältä blogimaailmasta yhden bloggaajan jonka maku on lähes samanlainen kuin omani. Kiitos siis sulle. Sulta on kiva saada pukeutumisvinkkejä ja ideoita vaatteiden yhdistelemiseen.

Suurin osa muotibloggaajista tuntuu panevansa päälle kaikki viimeiset trendit ilman mitään suodatusta. Lopputulos on mun makuun silloin myös tosi ruma. Sulla taas on oma klassisempi pelkistetty selkeä tyyli, jonka läpi suodatat trendit (=valitset vain hyvät) ja lopputulos on aina tosi kaunis. Ihanaa ettet todellakaan pue päällesi kaikkia mahdollisia trendejä!!!

11. toukokuuta 2009 klo 22.59  
Blogger pinia kirjoitti...

Voi kunpa se oma tyyli tosta vaan löytyisikin. :p epistä ! :D :D

11. toukokuuta 2009 klo 23.24  
Anonymous Kauppislainen kirjoitti...

Sulla on kyllä tosi samanlainen tyyli kuin mulla itselläni :). Kiitos blogistasi! Se on ehkä ainoa, mihin olen törmännyt, josta olen saanut ja tulen varmasti saamaan todella hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseeni.

Itsekin rakastan kaikkea seilori-tyylistä pukeutumisessani, sekä perusvärejä - mustaa, valkoista, beigeä, tummansinistä.. Lisäksi tykkään käyttää haaleaa vaaleanpunaista (ei todellakaan siis mikään kirkas pinkki :D). Joskus on tullut ostettua kaikenlaisia värikkäitä vaatteita, kun olen ajatellut, että vähän pitäisi saada väriä pukeutumiseen.. Nämä vaatteet jäävätkin sitten aina kaapin perälle käyttämättömiksi!

12. toukokuuta 2009 klo 8.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Sinun tyyli muistuttaa vähän "maybe we make a deal"-blogin tyyliä, joka on mielestäni tylsää! Vaikka olette molemmat todella kauniita, on tylsää, että se sinun omanlainen persoonallisuus on katoamassa blogistasi!

Jotenkin se sinun oma juttusi on kadonnut ja yrität olla jotain muuta? Tämä harmittaa siksi, että aitoimillasi olet niin ihana<3."

Mielestäni pukeudut kyllä juuri omalla tyylilläsi, kyllähän sen huomaa! En ainakaan itse ole huomannut molempien blogien seuraajana, että kopioisit "maybe we make a deal" -blogin tyyliä.

Miksi ihmiset jaksavat aina jauhata kopioinnista ja matkimisesta, vaikka toinen on löytänyt oman juttunsa..

12. toukokuuta 2009 klo 8.45  
Anonymous viivi kirjoitti...

Mistä ja milloin oot muuten ostanut noi avokkaat, joissa on toi valkoinen reunus? Tosi kivat!

12. toukokuuta 2009 klo 8.46  
Anonymous Edellinen anonyymi :D kirjoitti...

Ainiin, ja mitä mun piti tulla tänne kommentoimaan, niin olisi tosi kiva saada sulta musiikkipostaus! Kaikesta musiikista, mitä tällä hetkellä kuuntelet ja tykkäilet, ja mitä olet joskus kuunnellut :)

12. toukokuuta 2009 klo 8.47  
Blogger Madde kirjoitti...

hihih hei ihana lintuseni <3 Rakastan sun tyyliä ja todellakin tykkäillään samanlaisista jutuista.. Ihanaa vain että on joku jonka kanssa jakaa rakkautta ihaniin vaatteisiin jne.. Ollaan sitten tylsimyksiä tai ei niin ainakin ollaan löydetty se oma juttu missä viihdytään. :)

12. toukokuuta 2009 klo 9.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet romanttisklassinen, svenskatalande tyyliltäsi ;)

12. toukokuuta 2009 klo 12.17  
Blogger Ida kirjoitti...

Toi on kyllä ihan sun näköinen tyyli jos noin nyt voi sanoa tuntemattomalle ihmiselle?? :D Näin sini-valkoraita vaatteita ginassa, mulla tulee ensimmäiseksi mieleen sun tyyli:) Kuulostaapa fiksulta:) heh. Mun oma tyyli on vähän fiilis pohjan mukaan menevä.

12. toukokuuta 2009 klo 12.26  
Blogger V kirjoitti...

Sun tyyli on niin ihanan tyttömäinen <3 just the way I liiiike it ;)

12. toukokuuta 2009 klo 12.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lintun-->Linnun

12. toukokuuta 2009 klo 13.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä olet yleisesti ottaen tosi nätti ja pukeudut ihan kivasti, mutta kaksi eriävää mielipidettä mulla ainakin on:
- Määrän sijasta panostaisit laatuun. Sen sijaan että joka viikko tarttuisi uusia vaatteita mukaan jostain, ostaisit harvemmin mutta laadukkaampia ja massasta erottuvampia vaatteita.
- Farkkujen käyttö. Toki jokaisella on oma tyylinsä ja suhtautumisensa eri vaatekappaleisiin, mutta tyylikkäät hyvää takamusta ja kiinteitä jalkoja korostavat farkut ovat mielestäni ne kaikkein tyylikkäimmät.

Mutta blogisi on ihana :)

12. toukokuuta 2009 klo 14.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva postaus ja sulla on kyllä ihana tyyli, sopi sulle kuin nappi silmään vai nenä päähän vai miten se meni :D Oma tyylini on tosi laaja ja vaihteleva, tykkään niin paljon erilaisista jutuista ja poimin oikeestaan kaikista eri tyyleistä juttuja omaani niin että tyylini on kai sitten useampien tyylien sekoitelma :) Silti se ei ole mikään sekamelska vaan joka päivä näytän ainakin erilaiselta :)

12. toukokuuta 2009 klo 14.30  
Blogger Maija kirjoitti...

Itsellä tuntuu tyyli olevan VIELÄKIN vähän hakusessa.. joku päivä tekee mieli niittejä, toisena päivänä kukkaröyhelöitä. Mutta enemmän mieltäisin itseni röyhelötytöksi kuin niittitytöksi :)

12. toukokuuta 2009 klo 14.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikä sun oikea nimi on?

12. toukokuuta 2009 klo 15.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus, tuli jotenkin hyvä mieli:) ihana että sulla on noin selkee tyyli jonka oot löytäny, itsellä vielä etsintä käynnissä..:D

12. toukokuuta 2009 klo 15.30  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Kieltämättä tosi sinun näköinen :D

12. toukokuuta 2009 klo 15.44  
Anonymous hheidi kirjoitti...

Hei mistä nuo kenkäkuvan keskimmäiset korkkarit on ostettu? Aivan superhienot, just sellaset ku oon ettiny.

Sun tyyli on kyllä niin just sua, ku voi vaan olla. Melkeen kadehdin, että maltat olla noin viimesen päälle mietitty ja laitettu. Sanosinko, että mielenkiintosella tavalla maltillinen ja hillitty. Itellä tahtoo vaatekaapin uumenista löytyä tavaraa jos jonkunnäköseen tyyliin. :D

12. toukokuuta 2009 klo 17.49  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Nohei, olehyvä vain :) Kiva jos voin antaa ideoita ja inspiraatiota! Ja kiitos ihanasta kommentista!

Pinja: Hihi :D No kyllä se vielä löytyy!

Kauppislainen: Ihana kuulla ja olehyvä vain :) Ja tosiaan noista väreistä, itsekin tulee joskus jotain värikästä ostettua, mutta useimmin jää kyllä vähälle käytölle! Mä en vaan jotenkin osaa käyttää mitään räikeää :)

Anonyymi: Kyllä mä omastakin mielestäni ihan omalla tyylilläni pukeudun, vaikka inspiraatiota muilta saisinkin. Kiitos kommentista!

viivi: Se reunus on oikeastaan hopeinen, muttasiis Aleksi 13 alesta ostin viime kesänä.

Edellinen anonyymi :D: Hmm katotaan, voisin vaikka tehdäkin!

J: Niinpäniin, ihana mustakin että voi sitten yhdessä vaikka intoilla joistakin jutuista kun samantyylisistä tykätään :) Sitäpaitsi sulta saan kauheasti inspiraatiotakin, koska tykkään aina siitä mitä sulla on päällä! :) Eikä me mitää tylsimyksiä olla :D

Anonyymi: Vaikka se sitten :D

Ida: Hihii kaipa sitä voi, jos tätä blogiakin on seuraillut jonkinverran :D Hehee hassua :D

Caroline: Hiheh ;)

Anonyymi: Lintu tosiaan on mun lempinimi, jonka itse taivutan Lintun, vaikka oikeastihan se menee linnun..

Anonyymi: Laatuun voisi tosiaan panostaa enemmänkin, i agree, mutta tällähetkellä ostan silti mielummin edullisesti kun saan enemmän. Ehkä sitten vanhempana ja toivottavasti rikkaampana :D Mutta kiitos kommentista, hyviä pointtejahan nuo!

Anonyymi: Kiitos paljon :) Sun tyylisi kuulostaa kivalta, ei ainakaan kyllästy kun on niin paljon vaihtelevuutta :)

Maija: No saa niitä molempiakin haluta :)

Anonyymi: Linda

Anonyymi: Voikun kiva :) Ja kyllä se etsintä joskus tulee päätökseen ja se oma juttukin löytyy!

kullanmuru: Kiittii!

12. toukokuuta 2009 klo 17.51  
Anonymous iina kirjoitti...

näyttää ihanalta toi kermanvärinen hame, mistä se on ostettu ?

sä osaat aina pukeutua tyylikkäästi mutta kuitenki sopivan rennosti, mikä on itsellä vielä vähän hakusessa. kyllä se siitä :D

12. toukokuuta 2009 klo 18.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun tyylis on just niin ihana! Eikö sitä sanotakkin että perusvaatteista se asu rakennetaan. Olen itse juuri ihastunut samantyylisiin vaatteisiin ja tyyliin mitä sä käytät.

12. toukokuuta 2009 klo 18.57  
Blogger veerra kirjoitti...

tosi kiva postaus! itse asiassa oon huomannu sun tyylin muovautumisen blogiasia lukiessa, kunpa vaan mulleki kävis noin! mun tyyli on niin hukassa ku ikinä voi olla :-D

12. toukokuuta 2009 klo 20.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

12. toukokuuta 2009 klo 20.35  
Blogger lintu kirjoitti...

iina: Ihan Ginasta vaan, joskus huhtikuussa eli niitä saattais olla vieläkin saatavilla! Kiitos paljon :)

Anonyymi: Niinhän se kai menee, kiittii! :)

veerra: Noniin, hyvä että joku muukin huomannut edistystä :D Kiitos!

Anonyymi: Ihan hyvin noi verrata ja enemmänkin otan kohteliuaisuutena jos mua verrataan J:hin, jolla omasta mielestäni on ainakin ihana tyyli!

12. toukokuuta 2009 klo 23.14  
Blogger vra kirjoitti...

Oi, sulla on noi aivan upeet Zaran korkkarit! :)<3

13. toukokuuta 2009 klo 19.19  
Blogger Viivi kirjoitti...

Kuolen kateudesta noiden pantojen vuoksi, ihania! :)
Täytyy sanoa että sinulla on ihana tyyli, monesti netissä selaillessani nettikauppoja jostain vaatteista tulet heti mieleen! :D

14. toukokuuta 2009 klo 22.52  
Anonymous Johanna kirjoitti...

mutta, MISTä on tuo ihana valkoinen kello..oon metsästänyt semmosta..ja ainoa minkä löysin olikin muutaman tonnin versacen :D

15. toukokuuta 2009 klo 12.19  
Blogger lintu kirjoitti...

vra: On ja oon niihin ihan rakastunut <3

Viivi: Hihii hassua :) Ja kiitokset kovasti!

Johanna: Itse olen tuon lahjaksi saanut, joten alkuperää en tiedä ja tuo ei siis ole mitään hienoa merkkiä.

15. toukokuuta 2009 klo 14.48  
Blogger Anonyymi kirjoitti...

herranjumala sulla on ihana tyyli,vaikka onki aika peruskaupoista (:

16. toukokuuta 2009 klo 11.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuolen kateudesta noista paidoista :D ! Mistä ne on? Love them

16. toukokuuta 2009 klo 18.58  
Blogger ..neitokainen, joka käyttää nimimerkkiä "Auringonpistos" kirjoitti...

Noniin! Tässä kuvassa näkyy tuo tumma-valkoraidallinen ihanuus ^^ (onko se huppari; Sellainen ihana "perusvaate").

Voi mistä olet sen hankkinut ?? :) Kiitos kiitos :P

17. elokuuta 2009 klo 10.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu