Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kaahailua

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

kaahailua

Heheei! 

Hengissä ollaan vielä eilisten ajokoettelemusten jäljiltä :) Ajeltiin ystävän kanssa parin eksymisen ja paniikkitilanteen saattelemina Vantaalle kakkosvaiheen pitopaikalle, jossa kuluikin sitten koko päivä, eli 12-18. Ensin kuunneltiin tunnin verran turhaa hölötystä, joka jälkeen päästiin kaasuttelemaan liukkaalle radalle. Kolmisen tuntia siellä radalla vietettiin, vaikka ei siinä ajassa kyllä hirveästi ehtinyt itse ajelemaan kun kokoajan joutui jonotella omaa ajovuoroaan.. Noh, ihan hauskaa se silti oli. Ajoharjoitusten jälkeen vielä parin tunnin verran teoriaa. Teorian kivoin osuus oli kun pääsi kokeilemaan katolleen vierähtänyttä kolariautoa. Eli mentiin autoon sisään istumaan, auto pyöräytettiin ylösalaisin ja sitten sieltä piti kömpiä ulos auton ollessa edelleen väärinpäin.

Tällaiselta näytti sii kolariauto väärinpäin:

(kuva Googlen kuvahausta)

Jee! Nyt on kaikista autokouluun liittyvistä jutuista selvitty ja vihdoinkin saan sen lopullisen oikean pysyvän ajokortin! Mietin vaan, että pitäisikö käydä vielä ottamassa uusi valokuva siihen, kun tuota nykyistä en kyllä viitsisi seuraavaa 50 vuotta katsella :D

Äh, nyt täytyy kuitenkin lähteä kirjostolle lueskelemaan. Saan tänään myös matikanopetusta eräältä kaveriltakin. Ihan hyvä, koska olen muuten aika huono matikassa. Ja muuten vielä toinenkin juttu, luovutan siinä herkkulakossa, koska a) vahingossa eilen ajatuksissani unohdin koko asian ja se meni siis jo mönkään ja b) herkkulakko ei ole hirmu hyvä yhdistelmä opiskeluputken kanssa. Opiskellessa on pakko saada karkkia, hihii :)

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger Jenni! kirjoitti...

Apuaaa milloinhan saisin sen kakkosvaiheen suoritettua, tai edes pimeänajon :-D Alkaa tulla kiire... heh, en olekkaan kuullut tuollaisesta kolariautokokeilusta, onkohan meillä edes tuollaista!

6. toukokuuta 2009 klo 9.32  
Blogger minkki kirjoitti...

mulla on vielä kakkosvaihe eessä :P toivottavasti meilläkin ois tuo kolariauto juttu :D ei kyll yhtään kiinosta mikää kakkosvaihe.

6. toukokuuta 2009 klo 10.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkös, mulla on ihan sama juttu tällä hetkellä herkkulakon kanssa. Suunnittelin pitäväni lakon ja aloitinkin, mutta kun on pääsykokeisiin lukemista niin eipä onnistunut. Opiskellessa on pakko olla herkkuja!:)

6. toukokuuta 2009 klo 11.02  
Blogger N kirjoitti...

oih onneksi olkoon ajokortista:)!

6. toukokuuta 2009 klo 12.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Äh onx siel oikeesti tollanen et auto käännetään ympäri? Sielthän on ihan hulluu päästä ulos.

6. toukokuuta 2009 klo 12.42  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Oho, mäki haluun kokeilla tulla tolleen autosta ulos. En oikeassa kolarissa, vaan nimen omaan harjoituksessa :D

6. toukokuuta 2009 klo 13.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei mitä järkeä olla herkkulakossa jos harrastaa noi paljon liikuntaa kun sä :DD mielestäni esim. salilla käymisen, (joka tehdään usein vähän muusta, kuin itse liikkumisen ilosta) voi hyvin palkita vaikka kahvion pullalla. Ei ne kalorit siitä keräänny jos ei ny ylettömästi mässää 5milj kaloria/päivä!!! :) ja hei koevikko saati sitten pääsykoe lukuun ei kertakaikkiaan vaan VOI keskittyä, jos ei ole jotain ekstraa ;D

6. toukokuuta 2009 klo 18.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih ajokorttikuvat on aina ihan kamalia... Tilanteeseen auttaa (ehkä) se että ajat lisää kirjaimia korttiin tai menet naimisiin niin joudut uusimaan kortin ja kuvan. :D (Kuten allekirjoittanut on tehnyt/tekee tässä vuoden sisällä... :)) Mulle vain kävi silleen että uudessa kortissa kuva on paljon kamalampi kuin vanhassa, mutta onneks on vielä tuo avioliittokortti käyttämättä niin voi sitten skarpata. :)

6. toukokuuta 2009 klo 19.11  
Blogger lintu kirjoitti...

Jenni!: Mullekin alkoi tulla hirmu kiire kun kokoajan vaan lykkäsin ja lykkäsin! Oli muka niiin vaivalloista hoitaa asiat ajoissa ;D

minkki: Ei muakaan kauheasti innostanut, etenkään kun kuulin, että joudun niille teoriatunneille :/ Mutta se itse ajaminen oli kyllä ihan kivaa :)

Sofia D: No niin on:) Ei tuosta lukemisesta tuu muuten kyllä yhtään mitään!

N: Kiitokset :)

Anonyymi: Oli oli, sieltä oli just hauskaa kömpiä ulos! :)

kullanmuru: Joo ei oikeassa kolarissa, se olis kamalaa :s

Anonyymi: Noo oon sellanen herkkumaakari, että ajattelin pikkuista taukoa siksi. Mutta menipä nyt sekin puihin, kun ei tosta lukemisesta tullut mitään ilman herkkuja :D

6. toukokuuta 2009 klo 19.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä ainakin hyaluan uuden kuvan korttiin, tän hetkinen on järkky!!

6. toukokuuta 2009 klo 19.39  
Blogger Emmanuelle kirjoitti...

On aina jännä lukea minkälainen muualla on ollu kakkosvaihe. Meillä kaikilla paitsi yhdellä oli oma auto, koska autokoulun auton käyttämisestä joutui maksamaan extraa. Ja sitten ajettiin jonossa läpi sitä rataa pari tuntia ja sitten istuttiin autokoululla kaksi tuntia ja kuunneltiin luentoa. Se oli sit siinä. :)

6. toukokuuta 2009 klo 20.34  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Samoin :D

Emmanuelle: Samalla kaavalla meilläkin :)

7. toukokuuta 2009 klo 17.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullakin ens viikolla kakkosvaihe edessä, en oo hirveesti ajellu, niin vähän kauhistuttaa, että mokaan jotain :D Millanen se arvoiva ajo oli?

7. toukokuuta 2009 klo 18.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu