Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i'm so excited!

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

i'm so excited!

Hihihii, oon ihan hirmu hirmu innoissani nyt! Nimittäin arvatkaapa mitä? Tämä tytskä lähtee kesäkuun loppupuolella tittididii TUKHOLMAAN! Jee je jee :) Saatiin sellainen bonuskortti, jonka johdosta matkustetaan ikkunallisessa hytissä ja saadaan aamupala ja illallinen hintaan 51,3 euroa per pää. Hullun vähän eikö vain? Kun ei itse matkakaan kustanna kauheasti niin voi sitten tehdä vähän enemmän shoppingia ;) 

Matkaseurakseni lähtee isipappa ja rakas ystävä J (ei kuitenkaan bloggari J, jos joku erehtyy vahingossa:) Ja kesäkuun loppupuolella tosiaan seilataan. En oikein meinaa pysyä täällä nahoissani, kun oon jo viime Tukholman reissusta lähtien toivonut pääseväni sinne nopsasti uudelleen. Mikä onni, että tuollainen bonuskortti tuli kuvioihin. Ja ihanaa päästä hyvän ystävän kanssa kauppoja kiertelemään. Viime kerralla se oli vähän eri juttu kun juoksin pää kolmantena jalkana yksin niissä kaikissa putiikeissa. Ja muutenkin, kesällä on ihan eri juttu mennä kun talvella!

Shoppauslakko taitaakin jatkua siis reissuun saakka, nimittäin Tukholman varalle on suunnitteilla ihan hullunlailla shoppausta! Hihii, can't wait! J laitan sut niiiiin koetukselle :D

Tässä vielä vähän fiilistelyjä lukioaikaiselta Ruotsin reissulta, oiskohan vuosi 2007? Ja kädet täynnä kasseja tietysti ;)



Tunnisteet:

28 kommenttia:

Anonymous riia kirjoitti...

omg, se on vaan tukholma

6. toukokuuta 2009 klo 23.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

niimpä, olis ees nykki tai lontoo. lol oot nolo

6. toukokuuta 2009 klo 23.06  
Blogger Paubella kirjoitti...

Oon niiin kade!:) Tahtosin kans tukholmaan, taas..viimeks kävin siellä viime kesän lopulla eli ikuisuus sitten :D Nyt kannattaakin sit säästää, sieltä löydät varmasti kaikkee kivaa :)

6. toukokuuta 2009 klo 23.08  
Blogger Janni ja Sara kirjoitti...

Tosi tyhmää kun ruotsin risteilylle on ne korkeat ikärajat! Olis niin kiva lähteä kavereiden kanssa tukholmaan päiväksi shoppailemaan:) Ja tietty myös risteilemään!

-Janni

6. toukokuuta 2009 klo 23.12  
Blogger Jenny kirjoitti...

Itsellänikin hinku Tukholmaan! :) Viimeisin reissu oli niin huippu mukava, että sitä alkoi jo reissun loputtua oottamaan uutta reissua. Mulla ja kaverillani kävi tuuri ja saatiin tosi halvat matkat. Muutenhan niistä laivamatkoista joutuu maksaa maltaita.

6. toukokuuta 2009 klo 23.34  
Blogger Char and the city - Divaaniblogit kirjoitti...

Oi ihanaa! Itsellänikin on kuume päästä Tukholmaan shoppailemaan, vaeltelemaan vanhassa kaupungissa ja istumassa kahviloiden aurinkoisilla terasseilla! Olin lähdössä ENSI VIIKONLOPPUNA, mutta matka siirtyykin kesälle.. Ehkä satutaan samalle laivalle? :) Onneksi poikaystäväni yllätti minut juuri Tallinnan matkalla, pitäis vaan saada päivä päätettyä :) iiih!

7. toukokuuta 2009 klo 8.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hah, voi että! Noille ensimmäisille anonyymeille ei voi kun nauraa :D Mitäköhän noloa siinä on jos tykkää Tukholmasta?

7. toukokuuta 2009 klo 9.30  
Anonymous maya kirjoitti...

itse haluisin kanssa tukholmaan! vaikka olin siellä just pari viikkoa sitten ;)

aina siellä vaan tuntuu aika loppuvan kesken :(

7. toukokuuta 2009 klo 9.57  
Anonymous Emilia kirjoitti...

Kuulostaa kivalta ja ikkunallinen hytti on kyllä iso plussa! Itse oon lähdössä parin viikon päästä, ja ahh, en malta odottaa sitä shoppailua! :)

7. toukokuuta 2009 klo 10.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä niin materialisti että oikeen hävettää..sellaisia tämä maapallo nyt ja tulevaisuudessa juuri kaipaakin...

7. toukokuuta 2009 klo 11.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no ei toi matka nyt kyllä niin halpa oo :--D Saa noita paljon halvemmallakin esim. vikingin kanta-asiakas kortilla matkat on yleensä jonkun 1€ :D

7. toukokuuta 2009 klo 14.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei sullakun on huuto.netissä ollu juttuja myynnissä, niin miten saat lisättyä kuvia vaatteista? Elikkä siis pitääkö mun lisäillä kuvia jonnekki photobuckettiin ja siitä sit linkittää ne siihen kohdekuvaukseen? Kiitti jos autat, en oikein tiedä keltä kysyä.. Ite oon niin tumpelo tollasten koodijuttujen kanssa et en sais varmaan omaa blogiakaan pystyyn :D

7. toukokuuta 2009 klo 15.14  
Anonymous Krista kirjoitti...

Anonyymi, olet kyllä niin tekopyhä, että hävettää. :D Kaltaisiasi maailmanparantajia juuri tämä blogi kaipaakin (not)...

- Krista

7. toukokuuta 2009 klo 15.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kulta, äiti lupas mulle jo shoppaus rahaakin <3

Ystäväsi J

7. toukokuuta 2009 klo 16.03  
Blogger Fiia kirjoitti...

Tukholma piristäisi kyllä kummasti näitä Suomen ostosmahdollisuuksia :D

7. toukokuuta 2009 klo 17.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

GHERRANJUMALA. Oon aina halunnu päästä tuhkolmaan pelkästään shoppailemaan. Suunitelmissa on ollut Tuhkolman risteily, mutta aina se on jotenki vaa jääny. Mä olen niin kateellinen! :---D

Ja kahdelle ekalle anonyymille HAHAHA, ootte säälittäviä! Teillä vissiin kukkaro pompottaa, että noin vaan pääsisitte 'nykkiin tai lontooseen' Menkää muualle valittamaan. Nobody's gonna miss you honeys <3

7. toukokuuta 2009 klo 17.14  
Blogger lintu kirjoitti...

Paubella: Hihii, no mustakin tuntuu ikuisuudelta, vaikka olinkin silloin tammikuussa :D Siellä vois kyllä ravata kokoajan, heh. Muttajoo säästäminen jatkuu :)

Janni ja Sara: Äh niinpä, ihan tyhmä systeemi. Noh, onneks mulla on enää vuosi odotusaikaa niin sitten pääsen :)

Kailyn: Kenelläpä ei ;) Niin ne matkat on kyllä aika kalliita normaalisti, mullakin kävi hirmu tuuri ton bonuskortin kanssa!

Char: Eeikäää, no onneksi kesään ei oo niin hirmuna aikaa kuitenkaan :) Ja pääset kuitenkin odotellessa Tallinnaankin! Hihii olis kyllä aika hauska törmätä sattumalta laivassa! :D

Anonyymi: Enpä vaan tiedä, ei musta ainakaan mitään..

maya: Jep, se maissaoloaika on kyllä hirmu lyhyt niiden kauppojen määrään verrattuna :D Tulee aina älytön kiire!

Emilia: Hihii, hyvää reissua sulle :)

Anonyymi: No niin olenkin enkä sitä häpeile, mutta ei se materia kuitenkaan ole kaikki kaikessa..

Anonyymi: Mm no en tiedä, se hintataso mitä itse oon aiemmin noista maksanut niin siihen verrattuna koen ton aika halvaksi. Enkä tosiaan omista vikingin kanta-asiakas korttia niin niistä hinnoista en tiedä..

Anonyymi: Huuto.netin kauttahan pystyy yhden kuvan lisäämään, mutta jos haluaa enemmän kuvia laittaa nii voi just esim vaikka photobucketin kautta laitella. Ite oon huuto.netin kanssa tosin käyttänyt http://aijaa.com/ sivuja, koska sinne ei tarvitse mitään tiliä luoda. Ja sieltä tosiaan kopioidaan se koodi sinne kohdekuvaukseen ja avot :)

Krista: Kiitos tästä :)

Anonyymi: Hihii hyvä juttuu :)

7. toukokuuta 2009 klo 17.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäki oon lähössä tukholaan kesällä en tiiä kyl ajankohtaa :) On se kiva sinne naapurimaahanki välilä mennä siellä on niin kivoja kauppoja.

7. toukokuuta 2009 klo 18.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, haluun kans kesällä Tukholmaan, se vaan kuuluu kesään, mut saas nähdä jääkö työnteolta aikaa :( Onneks sentään on kesäkuun Agia Napan reissu jo varattu!

7. toukokuuta 2009 klo 19.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi kivalta kuulostaa! :) Itse en ole käynyt aikoihin Tukholmassa, mutta onneksi ollaan suunniteltu reissua syksyksi :)

7. toukokuuta 2009 klo 19.06  
Blogger Nin... kirjoitti...

Tilasit sillon joskus kaverin kanssa forever21, niin onks sulla tietoo niist tullimaksuista ja postikuluista?

7. toukokuuta 2009 klo 19.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MOIKKA! :)

Sulla on ihana blogi ja oot ihan älyttömän kaunis! En oo ennen lukenut sun blogia, mutta eilen ja tänään luin sun KAIKKI tekstit ja pakko sanoo, mä oon niin rakastunut! :D Kerrankin täydellinen blogi mistä ei oo mitään pahaa sanottavaa.

Mulla olis sulle kysymys, myytkö sä huutonetissä vaatteitas tai muuta? Jos niin mikä osoite on? :) Olisin hirmu kiinnostunut!

-Olivia

7. toukokuuta 2009 klo 21.13  
Blogger ~S kirjoitti...

Itsekin mietin Tukholman risteilyä, mutta nyt on niin kiireinen elämäntilanne menossa, ettei taida uskalla edes muutaman päivän matkaa varailla.

Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta halusin nyt vielä jättää merkkiä ja toivottaa kovasti tsemppiä viimeisten kuukausien lukuihin :) Muista palkita itsesi luku-urakan päätyttyä siellä Tukholmassa!

7. toukokuuta 2009 klo 21.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootpa nätti huh huh :D

7. toukokuuta 2009 klo 21.50  
Blogger Iines kirjoitti...

Rakastan kyllä tukholmaa <3 toinen kotikaupunki vähän niinkun! :D

7. toukokuuta 2009 klo 22.19  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Onhan se, siellä on niin paljon enemmän kivoja kauppoja kun täällä meillä :)

Anonyymi: Niin kuuluukin, hihi! Oijjj, pääset Napaan, kade ;D Ihanaa reissua teille, tulee varmasti ihan huippua!

Anonyymi: Kunpa vaan jaksaisin odottaa :)

Nin...: Silloin kun tilasin niin tilauksen summa meni alle tullirajan eli tullimaksuja ei tullut. Postikuluja en tarkalleen muista, mutta aika korkeat olivat :/

Anonyymi: Vitsit, kiitti hirmuna :) Khihi kiva jos oot rakastunut :D ja ihanaa jos ei löydy pahaa sanottavaa! Juu kyllähän mä huuto.netissä myyn,täältä löytyy http://salattu.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=lintuliii&status=DN&lcat=X&order=C&start=0&num=50&cat=%&odir=A Tällähetkellä ei ole kauheasti kohteita, mutta ehkä tulossa lisää jossain vaiheessa :)

She: Kiva kun jätit merkkiä, hihii ja kiitos paljon tsempistä, sitä mä juuri tarvitsenkin :) Tukholmassa palkitsen vuorenvarmasti itseni ;D

Anonyymi: No kiitos :)

ixdu: Oi niin mäkin <3 Siellä olis kyllä aika siistiä asua!!

7. toukokuuta 2009 klo 22.41  
Blogger Ida kirjoitti...

Tosi kivaa, muistat vaan sitten sen shoppailu lakon. Vaikka löytyis jotain kivaa niin mieti että tukholmassa on vielä kivempia juttuja:D Itselläni on paha taipumus ainakin rikkoa shoppailu lakkoja, siksi niitä on varmaan harvemmin:) hah!

8. toukokuuta 2009 klo 17.12  
Blogger lintu kirjoitti...

Ida: Mullakin on aika hyvä taipumus rikkoa noita lakkoja, mutta nyt yritän kyllä olla kovana ja ajatella juurikin noin :D

8. toukokuuta 2009 klo 18.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu