Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hiuksia

perjantai 22. toukokuuta 2009

hiuksia


Tänne tulee aika usein kysymyksiä hiuksista, hiustenhoidosta ja -laitosta, joten päätin nyt sitten toteuttaa pientä hiuspostausta! Nyt kurkataan siis mun kylppärin kaappiini ja hiustenhoituotteiden valikoimaan:

Shampoina käytän useimmiten hopeashampoita, joiden merkkejä vaihtelen usein. Tällähetkellä käytössä KC Proseffional Silver shampoo ja Lorealin silver shampoo. Kuitenkaan joka pesussa hopeashampoota en käytä, joten silloin kaivan esiin Paul Mitchellin ColorCare shampoon. TUosta Paul Mitchellistä en kyllä kauheasti tykkää, muttakun noin iso purtelo on tullut ostettua niin kyllä mä sen loppuun käytän!

Perushoitoaineena toimii Lorealin Absolut Repair, joka on suuri suosikki ja sitä ostan aina kerta toisensa jälkeen. Multa löytyy myös saman merkin hiusnaamion, jonka unohdin jostain syystä kuvata tähän. Hoitoainevalikoimasta löytyy myöskin tietysti hopea versio, eli tuo Goldwellin Cool Blonde hoitis. Sekin on hirmu hyvä!


Hiustenpesun jälkeen laitan aina tukkaan jotakin seuraavista: Bonacuren kosteuttava hoitosuihke käytössä jokaisen pesun yhteydessä, se selvittää ihanan hyvin tukkaa ja antaa kosteutta. Latvoihin laitan joko Bonacuren Repair Rescue -latvasuojaa tai Bed Headin Ego Boostia, molemmat oon kokenut loistaviksi. Välillä laitan myös Schwarzkopfin värisuoja-ainetta.


Sitten päästäänkin näihin vaaleaa väriä korostaviin tuotteisiin, joita ilman mun pääni näyttäisi varmaan karmealta. Hiusten sävyttämisessä apuna ovat Goldwellin Soft Color -vaahtosävyte, Revlonin nutri color creme -hiusnaamio ja Crestolin sävytemössö. Noiden avulla keltaisuus pysyy kurissa ja sävy muuttuu lämpimästä kylmemmäksi. Kaikki nuo oon kokenut kauhean hyviksi tuotteiksi, etenkin Crestolin! Noita käytän aina silloin kun on tarvetta, välillä parikin kertaa viikossa, välillä harvemmin.


Kun paljon hiuksia tulee föönailtua tai suoristettua niin tarvitsee olla hyvät lämpösuojat. Mulla niitä löytyy kaksi eli Catwalkin Fashionista ja Osis+ suoristusseerumi, josta siis löytyy myös se lämpösuoja. Muotoilutuotteiden valikoima mulla on aika surkealla tolalla, pitäisi hankkia vaikka mitä tököttejä! Kampaukset kiinnittyy kuitenkin tuolla Lorealin Elnett -lakalla, josta en kyllä tykkää ollenkaan, haisee pahalle eikä kiinnityskään ole kummoinen.


Ja lopuksi vielä nämä kaksi kapistusta, joilla hiuksiani väännän. Föönihän nyt on tietysti jokanaisen vakiovaruste, mutta mulla vakiovarusteena toimii myös GHD Kiss Pink -suoristusrauta. Suoristusraudalla saa kyllä niin ihmeitä aikaan, ilman sitä en kyllä pärjäisi ollenkaan :D


Tunnisteet:

35 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Sä käytät hei hiukan paljon samoja tuotteita kuin mä :D Mulla on jopa samanlainen fööni ja suoristusrauta, joka on mun hiuksiin ainkin ihan täydellinen. Sulla on muuten älyttömän ihanat hiukset ja vaikutat todella ihanalta ihmiseltä. Ja kauniilta, niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin. :)

Ihanaa kesää sulle!

Terv. Emilia

22. toukokuuta 2009 klo 9.54  
Anonymous E kirjoitti...

Kiitos hyvistä tuotevinkeistä! Kiinnostaisi tietää, et miten usein peset hiukset? Itse pesen joka päivä, enkä ymmärrä miten jotkut selviää vaan muutamalla kerralla viikossa.. :S

GDH-rautasi on supersuloinen! :)

Ps. Hiuslakoista voin suositella Tigin Masterpiece-lakkaa, ihan huippu varsinkin pitkälle tukalle!

22. toukokuuta 2009 klo 10.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ois kiva nähä jotain meikkipostausta sun perus meikistä. ja jos se ois vielä videona ni se ois ihan huippu! niistä saa aina paljon paremman kuvan :)

22. toukokuuta 2009 klo 13.06  
Blogger oversize kirjoitti...

Onpas sulla suloinen suoristusrauta! Harmi kun en itse suoristusrautaa tarvitse (nimim. tikkusuorat hiukset omistava), sillä ottaisin tuollaisen namun mielelläni hiustenkuivaajani viereen. :)

Paljon nuo sinun latvasuoja-aineet (bonacure ja bed head) maksaa suurinpiirtein? Itseni pitäisi ostaa jotain uutta latvasuojaa, ja hyvää sellaista.

22. toukokuuta 2009 klo 13.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana suoristusrauta, mäki haluun! :D

22. toukokuuta 2009 klo 14.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihanan värinen suoristusrauta!<3 Yks juttu jäi mietityttää, mitä noi hopea tuotteet on mistä puhuit?=) Tää oli tosi hyvä postaus, onnittelut! Vielä huikeempi ois sun meikkikokoelma!

22. toukokuuta 2009 klo 14.51  
Blogger Laura kirjoitti...

hih, söpö suoristurauta, kelpais mullekki (=

22. toukokuuta 2009 klo 14.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko ghd-rauta ollut hintansa arvoinen?:) mietin itse ostavani, mutten ole varma vielä:)

22. toukokuuta 2009 klo 15.00  
Blogger Sara kirjoitti...

Montaa tuotetta käytät! Mulla noihin kuuluis vaan shampoo + sillon tällön hoitoaine ja pörrösyyden esto kuiviin hiuksiin. Et joo, ihmekkös hiukses onki niin upeet!

Paljon toi suoristusrauta makso? :)

22. toukokuuta 2009 klo 15.05  
Blogger milski kirjoitti...

ittelläni on toi sama rauta ja tota parempaa saa ettii, ittelläni kun on luonnon kiharat (= Ja toi osiksen putelokin on hyvää (=

22. toukokuuta 2009 klo 15.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onks sulla suunnitelmissa antaa oman värin kasvaa takaisin ja jatkaa sitten raidoilla vai miten? Mulla on sellanen järjestely nykyään tukassa ja tykkään tosi paljon. Mulla on kans tota Elnettiä mut en oo huomannu et se haisis pahalle, mä taas tykkään siitä ku se on periaatteessa hajusteeton :D

22. toukokuuta 2009 klo 15.34  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Hihii aijjaa :D Kiitos kiitos ja kiitos ihanasta kommentista :) Hauskaa kesää sinnekin!

E: Hiukset pesen suunnilleen 3-4 kertaa viikossa, mutta välillä jos ei tarvitse ihmisten ilmoille mennä niin ehkä vain 1-2 kertaa. Tuota Tigin lakkaa oonkin kokeillut ja se on kyllä seuraavana hankinnassa!

Anonyymi: Sellaista oon joskus tehnytkin, mutta uusintaa voisin tehdä myös! Katsotaan tässä kun kerkiän :) Videota tuskin tosin tulee.

oversize: Tuo on niiin söpö :) Bed Hedin hintaa en tiedä kun olen sen saanut jostain, mutta Bonacure on suunnilleen jotain vähän vajaan 10 euroa ja sitä kyllä suosittelenkin, hirmu hyvää!

Anonyymi: Hihii!

Anonyymi: Noi hopeatuotteet on siis sellaisia, jotka estää keltaisuutta, jota mun vaaleisiin värjättyihin hiuksiin helposti tulee. Nista löytyy myös svyttävä vaikutus eli ne sävyttää niinkun kylmänvaaleaan tai sellaiseen harmaampaan päin.

Laura: :)

Anonyymi: On ehdottomasti, super hyvä kapistus!! :)

Sara: Kiitos :) Suoristusraudan tarkkaa hintaa en muista, mutta liikaa :D

milski: Jep toi on kyllä mieletön rauta, toimii kuin unelma ja on vielä niiin söpökin! :)

Anonyymi: Jep juuri tuo on suunnitelmissa. Ennen mulla oli sellainen järjestely itellänikin, mutta sitten hölmö menin värjäämään! Ton pitäis kyllä olla hajuton, mutta mulla se haisee ainakin karmeelle :D

22. toukokuuta 2009 klo 15.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä oot ton Crestolin onnistunut löytämään?

Olisi vielä kiinnostanut tietää, että ootko hankkinut kaikki aineet itse vai onko valmistajat myös lähetelleet sulle noita ilmaseksi käyttöön?

22. toukokuuta 2009 klo 17.35  
Blogger tanja kirjoitti...

heei tää oli hyvä. : )pitäis ostaa itellekkin tota hopeashampoota!

22. toukokuuta 2009 klo 17.35  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Crestolin oon ostanut Kampin Hairlekiini nimisestä kaupasta. Ja jokaisen putelin olen noista tosiaan itse ostanut tai saanut lahjaksi sukulaisilta tai tutuilta, ilmaiseksi en ole mitään saanut valmistajilta.

tanja: No hyvä että oli hyvä :)

22. toukokuuta 2009 klo 18.38  
Blogger Nina kirjoitti...

GHD on kyllä ihan ehdoton vempele! :> Mulla on ollu GHD:ta ennen parikin eri suoristusrautaa, mutta GHD on nyt kyllä ihan ehdoton, en tulis toimeen ilman :)

Tota Tigin Fashionista Spritz & Shineä oon kans harkinnu! :>

22. toukokuuta 2009 klo 19.20  
Anonymous laurencaughtmyeye kirjoitti...

Ihana postaus, tykkäsin kamalasti! Ja myös käyttämäsi tuotteet vaikuttaa laadukkailta, muistaisitko tuon lorealin hoitsikan hintaa? Tuon Absolut repair? Ja noi sävytehommelit, kuinka tärkeitä/tehokkaita ne on? Siis tuollain säännöllisessä käytössä, millaista eroa/tuloksia? (:

22. toukokuuta 2009 klo 20.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei missä kaupungissa asut? :D ihan kun oisin nähnyt sut tänään, mutta ei kyllä hajuakaan asutko espoossa ;D

22. toukokuuta 2009 klo 20.09  
Anonymous Petra kirjoitti...

kivat tuotteet! mistä voi ostaa ghd-suoristusraudan? :)

22. toukokuuta 2009 klo 21.42  
Blogger Paubella kirjoitti...

Onpas tyttömäinen suoritusrauta :) Ja tähän sun postausasiaan kuulumatonta eli on taas keksiny sulle pientä "päänvaivaa" ja haastanut sut ;) P.S Voin melkeen jo arvatakin, mitä saatat haasteessa vastata ;)

22. toukokuuta 2009 klo 22.14  
Anonymous t.t. kirjoitti...

Moikka!

Tästä postauksesta oli mulle kyllä apua, aion kokeilla noita joitain tuotteita, koska oon ymmärtänyt että mulla on ilmeisesti aika samanlainen hiustyyppi kuin sulla niin vois olla hyviä mullekin:)

Muttamutta, sellasta asiaakin oli, että millaista musiikkia kuuntelet? Olis tosi kiva saada vaikka joku postaus sun musiikkimausta! :)

22. toukokuuta 2009 klo 22.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Mulla on kanssa tuota bc:n latvasuojaa, mutta kuitenkin himottaisi tuo tigin ego boost.. Se kun on kuitenkin jonkun verran hintavampaa niin osaisitko yhtään kertoa näiden kahden tuotteen eroista? Tai onko niitä ylipäätänsä? Entä kumman suosittelisit hankkimaan? Kiitos jo valmiiksi :)

22. toukokuuta 2009 klo 22.42  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Pitäisi myös hankkia suoristusrauta, kun se on niin monikäyttöinen!! :D

22. toukokuuta 2009 klo 23.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

missä kaupungissa asut? :) ihan kun oisin nähnyt sut tapiolassa tänään mut ei oo hajuukaan asutko espoossa :D

23. toukokuuta 2009 klo 0.08  
Blogger lintu kirjoitti...

niny: En tulisi mäkään enää! Tuota Tigin suihketta suosittelen kyllä lämpimästi, ite oon ihan hurahtanut siihen :)

laurencaughtmyeye: Kiva kuulla, kiitti :) Valitettavasti en kyllä yhtään muista sen hoitiksen hintaa, mutta ei kyllä ollut paljon yli kymppiä. Sävytejutut on ainakin mun kohdallani toimineet loistavasti ja selkeitä tuloksia on näkyvissä, eli juurikin keltaisuus katoaa olemattomiin ja sävykin paranee. Mulle ne on kaikki kyllä ihan elintärkeitä, en voisi elää ilman :)

Anonyymi: Espoossahan minä :)

Petra: Oman ghd:ni ostin ihan kampaajaltani, että siellä niitä ainakin myydään!

Paubella: Hihii no katotaan millasta siellä odottelee ;D

t.t.: Kiva jos oli apua :) Musiikkipostausta tulee jossain välissä! :)

Anonyymi: En kyllä pahemmin eroista osaa sanoa, kun molemmat ovat niin hyviä tuotteita! Tigin aine on vähän tahmaisempaa koostumukseltaan, mutta ei muita huomattavia eroja. Molempia suosittelen, mutta jos ei halua törsätä latvasuojaan kauheasti rahaa niin Bonacurea suosittelen, sillä se on aivan yhtä hyvää kun tuo kalliimpikin vaihtoehto. Itse ainakin aion tulevaisuudessa kun nuo loppuu niin jatkaa Bonacuren käyttämistä!

kullanmuru: Kannattaa, se tekee ihmeitä :D

Anonyymi: Espoossa asustelen :)

23. toukokuuta 2009 klo 0.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää oli hyvä postaus, kiitti. Olisi vielä kiva saada sellanen hiuspostaus, jossa näkisi noi sun "kampaukset" eri suunnista että miten oot ne laittanut silloin kun ne on kiinni (ne on niiin kivasti aina). Ja kertoisit miten saat ne niin ilmavan näköiseksi. Teetkö niille jotain muutakin kuten föönaatko hiukset alaspäin aina tai muuta?

23. toukokuuta 2009 klo 9.54  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos itsellesi :) Toista osaa hiuspostaukseen on varmaankin tulossa, siinä sitten enemmän kampauksista. Ja tosta ilmavuudesta, oikeastaan mulla on aika sellainen tuuhea tukka omasta takaa, joten noista tulee helposti tosi ilmavan oloiset, vaikka en niille mitään tekisi edes. Siihen en osaa siis vinkkejä antaa kun en itsekään tiedä miten ne sellaisiksi tulevat :D

23. toukokuuta 2009 klo 11.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon vissi eläny pimennos, mut en oo kullukka tollasista sävyytteistä :oo kuinka paljon ne muúttaa tukan sävyä, kauan kestää ja kuinka usein niitä voi käyttää? :))

23. toukokuuta 2009 klo 19.17  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Noiden sävytejuttujen vaikutus taitaa olla aika yksilöllistä ja riippuu tietysti ihan hiusten lähtötilanteesta, että miten ne vaikuttavat. Itselläni kun ei hirveästi sitä keltaisuutta alunperinkään ollut niin noiden käytöllä se vähäinenkin poistui ihan täysin ja tosiaan vähän kultaan sävyttävä sävyni muuttui aavistuksen tuhkempaan. Noin siis mulla, muilla voi olla muunlaisia lievempiä tai radikaalempia vaikutuksia. Itse käytän noin kerran viikossa noita tai tarvittaessa useamminkin. Useammalla käytöllä saa tietysti nopeampia ja vahvempia tuloksia. Vaikutuksen kestosta en osaa sen kummemmin sanoa, koska mulla noi on kokoajan käytössä eikä taukoja ole joten en tiedä milloin vaikutus sitten katoisi..

23. toukokuuta 2009 klo 19.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ekaksi kiitos kivasta blogista, tykkään tekstistäsi ja tyylistäsi (ehkä siksi et se on samantyylinen kuin mulla :D)

sit vielä kysymys hopeashampoosta. oletko huomannut että se jämähtäisi ihan sinisen sävyksi? mulla on vähän kellertäviä osioita latvoissa mutta pääasiassa kylmähköjä raitoja. hopeashampoo varmaan taittaisi sitä keltaista pois mut mietityttää että tuleeko ne "viileät" hyvät osat tukkaa heti sinertäviksi...

sehän on toki yksilöllistä että miten se vaikuttaa mutta katselin että sulla on hyvin paljon samansävyinen tukka kuin itselläni :)

26. toukokuuta 2009 klo 21.16  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos paljon! :) Ite en ainakaan oo kokenut sellaista "ylisävyttymistä", että tulisi jotain enemmän kuin tarkoitus. Ja mun ymmärtääkseni toi homma menee niin, että jos sitten sattuu käymään niin, että ne kylmähköt raidat sävyttyy liikaa, niin niistä tulee ennemminkin liilan sävyisiä, mutta se liilahtavuus haihtuu kyllä sitten muutamassa pesussa. Eikä se liilansävy ole mikään kovin radikaali kuitenkaan, vähän sinnepäin taittava. Itselläni ei ole siis kokemusta, mutta noin mulle on asia selitetty :)

26. toukokuuta 2009 klo 21.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä oot ostanu/tilannu ton GHD raudan?

3. elokuuta 2009 klo 1.05  
Blogger lintu kirjoitti...

Taru: Kampaajaltani olen sen ostanut :)

3. elokuuta 2009 klo 8.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Okei , paljon maksoi? :O

3. elokuuta 2009 klo 13.36  
Blogger lintu kirjoitti...

Taru: Mä en sitä ihan tarkkaa hintaa nyt muista, mutta jotain 250 euron paikkeilla se muistaakseni oli..

3. elokuuta 2009 klo 14.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu