Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

dreaming

tiistai 26. toukokuuta 2009

dreaming


Joku lukija kyseli ihan hetki sitten unelmakotipostauksen perään. Sellaisenhan oon yhden jo väkertänytkin, mutta nyt ispiroiduin taas uudelleen ja kiertelin vähäsen lempparisisustussivujani. Kaksi ihastuttavaa merkkiä, jotka ovat pääasiassa vaatemerkkejä, tekevät mun onnekseni myös sisustusjuttuja, joihin oon ihan hurahtanut :) Kyseessä siis Lexington ja Gant!

Vielähän mulla ei sitä omaa kotia ole, mutta aina voi haaveilla. Musta tuntuu, että nuo Gantin ja Lexingtonin merihenkiset raitajutut sunmuut ihanuudet on kuin tehty mua varten, hih! Sisustuksessa rakastan valoisuutta ja vaaleutta, niin ja tietysti sitä all time Lintu favouritea merihenkisyyttä ja rantafiilistä ;) En malta odottaa, että saan päällystää sänkyni ihanilla sini-valko-raidallisilla lakanoilla, koristella kotiani simpukoilla ja pikkukivillä, maalata kaikki seinät valkoisiksi ja asetella vaalean sohvan täyteen Gantin tummansinisiä tähtityynyjä ja tummansinisen tähtiviltin! Hihii, ihankun mä pääsisin noita visiota siinä ekassa rähjäisessä yksiössäni toteuttamaan, mutta jotain pientä ainakin :)


Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger blomma kirjoitti...

Kyllä kelpais asustella ! =D

27. toukokuuta 2009 klo 0.39  
Anonymous eva kirjoitti...

Jep, minä olen myös ihastellut juurikin noita samoja merkkejä, Lexingtonia ja Gantia. Ihan eivät vaan opiskelijan kukkarolle sovi, kun tyyynynpäällisetkin ovat 50+ euroa :( Mutta pikkuhiljaa niitä keräilen :)

Ihanaa, kun sun tyyli on vaatteita ja sisustusta myöten niin raikasta ja merihenkistä, tosi samoilla linjoilla kuin omani :)

27. toukokuuta 2009 klo 8.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Just tällasesta mäkin tykkään...jotenkin niin ihana ja rauhallinen fiilis noissa kuvissa. Ikeassa on muuten tällähetkellä tummansinivalko raidallisia pussilakana settejä ja vielä halvalla :) kannattaa käydä kattomassa!

27. toukokuuta 2009 klo 10.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tällasesta mäkin tykkään, noissa kuvissa on jotenkin niin ihana ja rauhallinen fiilis :)
Muuten Ikeassa on tällä hetkellä tummansinivalko raidallisia pussilakana settejä...ja vielä halvalla. Kannattaa käydä kattomassa!!!

27. toukokuuta 2009 klo 10.12  
Blogger Beanna kirjoitti...

Me tooo, I Love Lexington!! :)

27. toukokuuta 2009 klo 11.07  
Blogger Johanna kirjoitti...

Lexingtonia ja Gantia täällä minäkin aina katselen ja haaveilen. Niiltä löytyy ihanan keväisiä/kesäisiä ja raikkaita tekstiilejä, mutta myöskin ihania lämpimiä sävyjä talveksi :)

27. toukokuuta 2009 klo 11.12  
Blogger Krista kirjoitti...

Mulla on aika samanlainen maku, love the sea! Haaveilen ihanasta kodista hiekkarannalla, mutta ei sellanen täällä Suomessa varmaan onnistu.. :/

27. toukokuuta 2009 klo 11.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

niiin sun tyylisiä (:

27. toukokuuta 2009 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kanssa tasan samat ihastuksen kohteet!!Rentoa, merellistä, raikasta..aah, ihanaa!

27. toukokuuta 2009 klo 16.29  
Blogger lintu kirjoitti...

blomma: Hihii no tosiaan!

eva: EIvät sovi, harmi vaan :( Mutta pikkunen pala kerrallaan aion mäkin niitä hankkia :) Kiitos!

Anonyymi: Niinpäniin:) Ikeaan siis täytyy mennä!

Marie Keksi: <3

Johanna: Niin löytyykin, kaikkia niin kivoja juttuja! Eniten kyllä tykkään niistä tähtityynyistä ja vilteistä :)

Veronika: Oi, sellainen olis unelma! Ehkäpä mä muutan vielä joku pivä pois Suomesta ja saan oman hiekkarannan :)

Anonyymi: Hih:)

Lilya: :)

27. toukokuuta 2009 klo 17.50  
Anonymous Terhi kirjoitti...

Ihanaa! Sulla on just sama maku sisustamisen suhteen kun mulla :) Tukholmassa viimeksi eksyttiin Lexingtonin liikeeseen ja voi ei ku siel oli kaikkee ihanaa! Mihinkään ei tietysti ollut varaa :( Hemtexiltä oon nyt viime aikoina löytäny ihan kivoja sisustusjuttuja vähän halvemmalla, jotka muistuttaa Gantia ja Lexintonia.

28. toukokuuta 2009 klo 13.56  
Blogger lintu kirjoitti...

sirkku: Kuvakollaaseja saa tosi heposti tehtyä sellasella ohjelmalla kun Picasa! Sen voi ladata ilmaiseksi netistä, googleta vaan picasa :)

4. kesäkuuta 2009 klo 16.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu