Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hair stuff

keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

hair stuff

Mun olis tarkoitus ostella vähäsen uusia hiusaineita ja haluaisin kokeilla vaihteeksi jotakin uutta. Selailin kaikenlaisia vaihtoehtoja ja tällaiset Goldwellin Color Glow shampoot ja hoitoaineet löysin. Vaikuttaa kovin lupaavilta!

Goldwell - Color Glow [IQ] Brilliant Contrasts Highlights Cool Blonde
Kylmäsävyisille raidoille. Poishuuhdeltava hoitoaine joka sopii täydellisesti raidoitetuille hiuksille. Säilyttää viileiden raitojen kirkkauden ja selkeyden yhtä kauniina kuin heti raidoituksen jälkeen. Suojaa ja täsmähoitaa hiuksia tekemättä niitä raskaiksi, parantaa kammattavuutta.Goldwell - Color Glow [IQ] Bright Shine Full Blonde Cool Blonde
Viileille vaaleasävyille. Poishuuhdeltava hoitoaine joka sopii täydellisesti vaalennetuille hiuksille. Säilyttää hiusten viileän vaalean sävyn yhtä kauniina kuin heti värjäyksen jälkeen. Hoitaa monipuolisesti, suojaa hiuksia tekemättä niitä raskaiksi ja parantaa kammattavuutta.


Löytyykö keneltäkään kokemuksia kyseisistä aineista? Itseäni kiehtoo tuo kakkosvaihtoehto älyttömästi! Eikä ole pahan hintaisiakaan, alle 10 euroa, joten ihan hyvin voisin kokeillakin :) 

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todellakin kannattaa kokeilla! Niiiiin worth it:-) Itselläni kokemusta kylläkin ainoastaan ekoista, mutta ihan kympin kamaa!!

15. huhtikuuta 2009 klo 22.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mulla on kokemusta tosta jälkimmäisestä shampoosta ja kyllä se on tosi hyvää! ei mee keltaseks ollenkaan tuolla joten kannattaa kokeilla ehdottomasti!

15. huhtikuuta 2009 klo 23.05  
Anonymous Emppu kirjoitti...

Multa löytyy toi ylimmäinen hoitis ja voin kyllä suositella!:) toi on vissiin se hopea hoitoaine, ainakin siksi oon sitä kutsunut :D sellasta liilaa pitäis aineen olla :D Ja kannataa ostaa myös hopea shampoo ellet sellaista jo omista :) Itselläni käytössä Schwartzkopfin hopea shampoo ja oon siitäkin tykännyt :)

16. huhtikuuta 2009 klo 5.01  
Anonymous ninni kirjoitti...

ite en oo just noita kokeillu, mutta nuo selostukset luettuani innostuin kyllä tosissaan :D itekkin nimittäin taistelen hiusten keltasuutta vastaan kaikin voimin, ja viime aikoina on käytössä ollu lorealin hopea shampoo, mut tuntuu et se ei oo ihan niin tehokasta kuin haluisin :P tiedätkö muuten saako noita tuotteita tilattua jostain netistä? en nimittäin asu suomessa ja en oo tota goldwellia täällä nähnyt.

Loppuun täytyy vielä sanoa että tykkään tästä sun blogista ihan älyttömästi, oot niin ihana ja positiivinen :) ja lisäks nätein muotibloggari mitä tiiän!

16. huhtikuuta 2009 klo 13.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon käyttänyt molempia ja keltanen sarja oli tosi hyvä. Sininen hoitoaine haisee musta ihan kauheelle, ni en oo pahemmin käyttäny. (:

16. huhtikuuta 2009 klo 14.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse käytin tuotteita silloin, kun ne vielä sisälsivät jonkun verran väripigmenttiä. Olivat loistavia värjättyjen hiusten kanssa. Nykyään ihan ok tuotteita, mutta ei tule kuitenkaan ostettua.. :)

16. huhtikuuta 2009 klo 19.59  
Blogger Emmi kirjoitti...

Mulla on ylemmät nuo, kannattaa kokeilla, nimittäin ne toimii! :) Vaikka raidoituksesta oli jo jonkun aikaa kun ensimmäisen kerran pesin hiukset kyseisillä tuotteilla, niin jotenki kirkastu yleisilme ja raidat erottu paremmin.

16. huhtikuuta 2009 klo 21.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu