Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

haasteellinen toukokuu

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

haasteellinen toukokuu

Päätinkin tehdä tulevasta toukokuusta itselleni vähän haastavammanpuoleisen. Ehkä ei ole ihan viisasta heittää kaikkia haasteita samalle kuulle, mutta näinpä mä nyt kumminkin teen! Mitä siis tulossa toukokuussa 2009?


Lukuhullu toukokuu


Pääsykokeet lähestyy, jaiks! Toukokuu tarkoittaa siis lukemista hullunlailla. Lukemista lukemisen perään, harjoitustehtävien tekemistä, laskemista ja loputonta istumista kirjastossa. Viimeiset asiatkin on nyt taottava päähän. Pääsykokeet on ihan kohta, joten nyt supervaihde päälle :D


Liikunnallinen toukokuu


Olen kesäkuntoprosessini aloittanut jo parisen kuukautta sitten, mutta toukokuussa on sopiva aika kunnon loppuspurtille! Ilmatkin ovat jo niin hyvät, että voin unohtaa bussikortin latailemisen ja matkustaa töihin pyörän kanssa. Pilates ja salillakäynti pysyvät myös tiiviisti kuvioissa.


Herkuton toukokuu
Ihanaiselta Carolinelta lähti innostus herkuttomaan toukokuuhun. Tämä tarkoittaa mun osaltani siis täysin karkitonta, sipsitöntä, pullatonta, kakutonta, limpparitonta ja mitä herkkuja sitä ikinä nyt onkaan -toukokuuta. Tästä tulee hankalaa, mutta yritän parhaani :) Jahei, tämänkin johdosta loppuboostia kesäkuntoon ;)


Älä osta mitään -toukokuu


Välillä täytyy osata myös säästää eikä aina vaan tuhlailla. Toukokuussa yritän kiristää lompakkoni nyörit niin tiukalle kuin vain mahdollista ja sallia vain ja ainoastaan välttämättömät ostokset. Täytyy siis yrittää kiertää kaupat mahdollisimman kaukaa ja poistaa nettiputiikit suosikkilistoilta :D

Tunnisteet:

18 kommenttia:

Blogger Caroline kirjoitti...

Ooooh, hirmu haastavan toukokuun suunnittelit :) Minä pääsen pian taas herkkujen makuun <3 Tsemppiä, kyllä sä pystyt täyttämään nuo kaikki! eeehkä se shoppailu tulee olemaan vaikein ;)

29. huhtikuuta 2009 klo 16.31  
Blogger PinkSircus kirjoitti...

Sun toukokuu kuulostaa kamalalta :D

29. huhtikuuta 2009 klo 16.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uskoisin, että jos onnistut toteuttamaan ton luku- ja urheiluhulluuden niin shoppailulle ei jää aikaa :D Itelleni ainaki on tosi vaikeeta löytää aikaa millekään muulle lukemisen lomassa. Kauppiskirjat pitää otteessaan loppujen lopuks aika hyvin. Millainen matikkapää sulla muuten on?

29. huhtikuuta 2009 klo 16.53  
Blogger J kirjoitti...

:D ouh, tosiaankin aika tiukille pistät itsesi! :D Tsemppi paljon vain taistoon, itse kokeilin ehkä viikon verran herkutonta aikaa mutta ei onnistuisi ikinä pidempään täällä :D

29. huhtikuuta 2009 klo 17.01  
Blogger Sypa kirjoitti...

Noonniin! Varmasti pystyt tuohon jos oikeasti haluat:) Mahtais olla kiva fiilis kun toukokuusta on selvinny, ja sit itteesä palkitsemaan;)

29. huhtikuuta 2009 klo 17.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toihan on melkein ihan kidutusta, koko toukokuu! :D

29. huhtikuuta 2009 klo 18.01  
Blogger lintu kirjoitti...

Caroline: Joo o, ehkä vähän turhankin :D voi vitsit, sit sä alat näytellä kaikkia herkkukuvia blogissa ja sitten mä ratkean :D

PinkSircus: Haha, kieltämättä!

Anonyymi: Totta muuten :) Mulla on valitettavasti aika surkea matikkapää :(

J: Hihiii, katotaan nyt vaan käykö mullekin noin :D

Sypa: Toivotaan,karkin kanssa tulee ainakin ongelmia kun yleensä lukiessa tykkään juuri napostella karkkia :D Mutta koitetaan nyt kuitenkin ja tosiaankin sen jälkeen on varmana hieno fiilis :)

29. huhtikuuta 2009 klo 18.05  
Blogger Amelia kirjoitti...

kuulostaa hyvältä!
itsellekki tekis hyvää parinkin kohdan noudattaminen.
Tulee hyvä mieli itselle kun huomaakin saavuttaneensa haasteet mitä on asettanu. tsemppiä sulle, ehkä itekki innostun :D

ja ps. sulla on ihan törkeen söpö tyyli ja voisin haluta kaikki sun söpöt tunikat ja ihanat sailor vaatteet!

:)

29. huhtikuuta 2009 klo 18.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä en vois tota herkutonta toukokuuta koska mulla on synttärit parin viikon päästä :)

29. huhtikuuta 2009 klo 18.21  
Blogger Achtung Baby kirjoitti...

Vaikuttaa kauhean haastavalta (ja suoraan sanottuna kamalalta) toukokuulta - ainakin kaikki omat iloni, laiskottelu, herkut ja shoppailu, on näemmä kitketty katalasti pois. No, toivotan tahdonvoimaa, toivottavasti pysyt tavoitteissasi. :)

29. huhtikuuta 2009 klo 18.28  
Anonymous maiju kirjoitti...

ou nou miten me pärjätään jos ei saada lukea sun ihanista vaatehankinnoista kokonaiseen kuukauteen? :D

29. huhtikuuta 2009 klo 18.39  
Blogger Lilya kirjoitti...

En pystyis noin tiukkaan toukokuuhun:D

29. huhtikuuta 2009 klo 20.45  
Anonymous toomuch kirjoitti...

Ou, kuulostaa kyllä tosi haastavalta toukokuulta. Itseasiassa aika kauhealta :D
Tai siis lukeminen ja urheilu on tosi hyvä juttu. Mutta en ymmärrä miksi samaan kuukauteen pitää änkeä vielä shoppaus- ja herkkulakko! :D Toki vähentäminen on hyväksi ja sillain mutta joku herkkujenki syönti niin jos sen kokonaan kieltää niin tulee vaan helpommin repsahdus. Ennemmin voisi päättää, että yhtenä päivänä viikossa saa syödä jotain hyvää. Varsinki ku olet jo muutenkin niin hoikka ettei siinä kokonaan kieltäytymisessä ole mun mielestä järkeä. :D

29. huhtikuuta 2009 klo 20.59  
Blogger lintu kirjoitti...

Amelia: Jep, sitä hyvää mieltä tässä haeskellaankin :) Katsotaan nyt moniko noista onnistuu täydellisesti, mutta yritystä on ainakin! Ja kiitos paljon :)

Anonyymi: Mulla meni just sopivasti niin nyt voi alottaa :)

Achtung Baby: Haastava siitä tulee sen tiedän itsekin, mutta haastaa mä itseni haluankin :D Kiitos tsempistä!

maiju: Hihii! Katotaan vaan, repsahdan kumminkin tossa kohdassa :D Noei, täytyy yrittää olla ostelematta ja pitää pääni!

Lilya: No katsotaan pystynkö itsekään!

toomuch: En tiedä oliko samaan kuuhun kaikkien tunkeminen järkevää, mutta toisaalta jos en pyöri kaupoissa shoppailemassa niin menääpähähän sekin aika sitten kauppiskirjojen parissa, joka on hyvä juttu! Ja oon kyllä semmonen herkkusuu, että ihan hyvä pitää pientä paussia välillä :)

29. huhtikuuta 2009 klo 21.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä vaan , haastavaa varmaan noi kaikki toteuttaa saman kuun aina, mulla ei varmaan onnistuis ykskään ;D

30. huhtikuuta 2009 klo 8.40  
Blogger Ruut kirjoitti...

tsemppiä pääsykokeisiin! itsellä on juurikin oikis-urakka meneillään, en tiedä miten hoidan sekä sen että varsinaisen koulun yhtäaikaa :D

Sulla on tosi kiva ja pirteä blogi, yksi niistä joihin oon viime aikoina addiktoitunut :D

30. huhtikuuta 2009 klo 17.22  
Blogger Ulla kirjoitti...

Uih, respektit sulle! Liikunta toukokuu yksinään ehkä onnistuu, mutta ilman herkkuja ja shoppailuja, apua :D Tosin pääsykokeisiin lukiessa itsekuri on pop. :) Minkä kaupungin kauppikseen haet?

2. toukokuuta 2009 klo 11.55  
Blogger Leoona kirjoitti...

Hei mun on pakko liittyy tähän herkuttomaan toukukuuhun! :) Oon vetäny nyt kahen viikon aikanan joka päivä karkkia tai jätskii tai molempia ja nyt on pahamieli :(

4. toukokuuta 2009 klo 23.12  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu