Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

friday

perjantai 17. huhtikuuta 2009

friday

Noniin kiire päivä vihdoinkin purkissa! Nyt on vatsa täynnä kiinalaista ruokaa ja valkoinen mekko odottelemassa huomisia juhlintoja :) Pitäisi vielä ladata mp3 täyteen hyvä party musaa, ehdotuksia?

Tämä päivä meni näissä pukeissa:

paita Vila - farkkulegginssit Vila - panta H&M - käsikoru H&M

Ja tosiaan sitä kiinalaista tuli sitten syötyä niin, että napa paukkui! "Viisi erilaista makua" -annoksen otin ja oli kyllä hirmusen hyvää, vaikka noi friteeratut jutut jouduinkin kavereille luovuttamaan.


Sain ystäviltäni ihanan pikku lahjankin: D&G:n pikkuisen tuoksupullon. Ihanan kepeä ja hento tuoksu ja pikku pullo sopii hyvin laukkuun kannettavaksi.

Syöpöttelyjen jälkeen kävin vielä ostamassa sitä pohtimaani Goldwellin hoitoainetta ja sen lisäksi Crestolin helmenvaaleaa sävytenaamiota. Tuota Crestolia en varmaan ikinä olisi löytänytkään, jollei joku ihana lukija olisi siitä hiuspostauksissa vinkannut! Kiitos siitä siis :) Molemmat lähtee kokeiluun huomenna ja kokemuksia niistä sitten myöhemmin.


Hahaa ainiin! Olin tosiaan myös tänään siellä solariumissa ja noh, asenteella "mä en pala koskaan" ei välttämättä aina menesty. Nyt on nimittäin takapuoli punaisena ja kaulassakin vähän normaalia pinkimpi sävy :D Ehkäpä nämä laskee aftersunin ahkeran käytön voimasta huomiseen mennessä!

Tunnisteet: , , ,

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu ja miten ihanan näköist ruokaa...!Voisitko muuten ehdä huonepostausta?Ois tosi kiva nähä minkälaisessa huoneessa sä asustelet?:>

17. huhtikuuta 2009 klo 22.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa tämä, että sulle tulee hyvä mieli: uusimpien postausten kuvista huomaa, että oot hoikistinut! :D Ei todellakaan sillä, että olisit ennen ollut mielestäni lihava, eijei :-)

17. huhtikuuta 2009 klo 23.15  
Anonymous ida kirjoitti...

ihana ulkoasu, tykkäsin edellisestäkin mut tää on ihanan keväinen! :) toivottavasti juhlat sujuu huomenna hyvin, pidä hauskaa :) rakastan synttäreitä! :D

18. huhtikuuta 2009 klo 0.14  
Blogger minkki kirjoitti...

miksei sulla lue mistä nuo vaatteet on :D kiinostaisi tietää! ihania kuitenki. Tuota putelii ei kannata pitää laukussa, iso hajoamisen riski :S mulla meni kerra samsungin läppäpuhelin tollasen putelin takii rikki, ku se pullon lasi särky

18. huhtikuuta 2009 klo 0.20  
Anonymous tiija kirjoitti...

Oliko hei solariumissa pelottavaa? Kuinka auki sitä luukkua pidetään? Itselläni ahtaanpaikankammo mutta haluaisin silti mennä sinne!! :(

18. huhtikuuta 2009 klo 1.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihii kävin itekki tos viime vk'l kiinalaises pakko myöntää et se on nii taivaallista <3

oot aina ilman sukkia ? käytätkö niitä ollenkaan :D ??
aina varpasillaan :)

18. huhtikuuta 2009 klo 1.35  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kiitokset :) Huonepostausta voisin ehkä tehdäkin, vaikka tosiaan ei tuossa ole oikein mitään hienoa nähtävää kun asun vielä kotona pienessä sisustamattomassa sekasortohuoneessani :D

Anonyymi: Oho, no tuli kyllä :)

ida: Kiitti paljon! Ja toivotaan tosiaan, että on superkivat juhlat :)

minkki: Unohdin pistää ne kiireessä, mutta nyt on! Hmm, ehkä en sitten pidäkään sitä siis laukussa!

tiija: Siellä on kyllä ihanan rentouttavaa, kun voi vaan makoilla siinä valossa ja lämmössä ja kuunnella hyvää musaa! Sen luukun kyll joutuu laittamaan ihan kokonaan kiinni, siitä jää vain pieni rako ja muuten olet kuin laatikossa. Joten os pelkäät ahtaita paikkoja niin se ei varmaan ole kovin mukava paikka sitten :/

Anonyymi: No nytkun on jo niin lämmin ja aloin käyttää balleriinoja niin harvemmin enää sukat eksyy jalkaan :)

18. huhtikuuta 2009 klo 8.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

D&G =/= DG =)

j "vatsasi" ei ole täynnä :)

18. huhtikuuta 2009 klo 10.34  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Voi tuo dolce & gabbana näyttää ihanalta! :D

18. huhtikuuta 2009 klo 13.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei

Onko noissa sun farkkulegginseissa takataskut?

19. huhtikuuta 2009 klo 14.05  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Ei ole takataskuja

19. huhtikuuta 2009 klo 18.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinka monta minuuttia olit solariumissa? Kirjoitan tänä keväänä ylioppilaaksi ja haluaisin saada vähän väriä iholle valkoisen mekon takia, mutta pelkään palamista! Mikä olisi siis sopiva aika?:)

19. huhtikuuta 2009 klo 19.48  
Anonymous Viivi kirjoitti...

Hei

Mistä onnistuit löytämään tota Crestolia? Mitä maksoi? Olisi kiva jos raportoisit, että onko sillä mitään vaikutusta oikeasti kun sitä käytät.

20. huhtikuuta 2009 klo 9.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Harkitsen itse noiden housujen ostamista ja olisi kiva tietää, että onko ne löystyneet sulla käytössä vai ovatko pysyneet hyvinä? Kiitoksia vastauksesta jo etukäteen :)

20. huhtikuuta 2009 klo 9.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu