Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

blue eyes

tiistai 28. huhtikuuta 2009

blue eyes


Mun on jo jonkin aikaa tehnyt älyttömästi mieli kokeilla piilareita. Tarkoitan nyt siis väripiilareita, ei mitään, missä olisi jotain vahvuuksia. Itselläni on vähän vihertävät silmät, mutta kun koskaan ei voi olla tyytyväinen siihen, mitä omistaa, niin tottakai haaveilen ihanista sinisistä silmistä. Ruskeita olisi myös jännä kokeilla!

Mulla ei kuitenkaan koskaan ole ollut minkäännäköisiä piilareita. En ole ikinä edes kokeillut ja siksi vähän jännittääkin tökkiä silmään jotain sinne "kuulumatonta". Kokeilunhalu kuitenkin voittaa ja haluan ehdottomasti päästä kauniiden puhtaansinisten silmien lumoihin, hih. 

Mutta. Mistä kannattaisi lähteä liikkeelle? Varmaankin optikolta ne kannattaa ostaa, ja pitäähän niiden käyttöä jotenkin harjoitellakin eikö vain? Musta tuntuu etten mä ainakaan omin neuvoin saa niitä silmiini, ilman että toinen silmä puhkeaa tai jotain kamalaa.. :D

23 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ite hankin joskus pari vuotta sit värilliset piilarit ihan huvin vuoksi, niin siellä optikolla niitä harjoteltiin laittamaan :) että siellä kyllä opetetaan että miten ne silmiin saadaan!

28. huhtikuuta 2009 klo 23.25  
Anonymous Krista kirjoitti...

Joo optikolle kandee mennä! Siellä oppii ja siellä tosi symppiksiä ihmisiä nim. ekaa kerran piilaria kokeillessa sitä ottaessa pois kesti noin 1h eikä ne optikot hermostuneet :DDD (Olin aleksin intrussa)

Mutta siis piilarin laitto ja otto on helppoa - sen ekan kokeilukerran jälkeen. :>

Ja ei se silmä puhkee, yllättävän kovaa käsittelyä kestää. ;o

- K

29. huhtikuuta 2009 klo 0.04  
Anonymous Maria kirjoitti...

piilareita saa tilattua ihan netistäkin, mutta turvallisinta on käydä hankkimassa ne optikolta. nissen on esimerkiksi ihan loistopaikka. silmät kannattaa tarkastuttaa, jotta saat varmuuden että silmäsi ovat kunnossa ja kestää pitää piilolinssejä. optikolla opetetaan myös laittamaan ne silmiin ja kokeillaan eri vaihtoehtoja. he osaavat myös ammattitaitonsa kautta kertoa, mitkä näyttää luonnollisimmilta ja istuu parhaiten. itselläni on vihreät silmät ja olen kokeillut sekä ruskeita että sinisiä... kandee ehdottomasti kokeilla jos vähänkin mielit! :)

29. huhtikuuta 2009 klo 0.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sä olet aika feikki. luuletko todellakin, että voit tehdä itsestäsi ruotsalaisen? en nyt tarkoita pelkästään mitään vaaleat hiukset/siniset silmät-yhdistelmää vaan muutenkin. musta sä menet liiallisuuksiin. ainakin me ystävien kesken käydään aina hieman ihmettelemässä sun touhuasi. mutta kukin tavallaan :)

29. huhtikuuta 2009 klo 7.48  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Huvin vuoksi mäkin juuri haluaisin, taisiis lähinnä ihan kokeilumielessä. Tuskinpa niitä kuitenkaan joka päivä sitten käyttäisi kuitenkaan, välillä vaan vähän piristystä :) Mutta hyvä tietää, että siellä opetetaan sitten, koska mulla ei tosiaan mitään kokemusta ole!

Krista: Noniin, kuulostaa lupaavalta :D Musta tuntuu, että mulla saattaa kestää kyllä itellänikin eli hyvä jos eivät hermostu :)

Maria: Jep, turvallisempaa ehkä omalta kannalta mennä ihan optikolle :) Kyllä mun on nyt pakko kokeilla kun oon niin kauan miettinyt, että haluaisin testata!

Anonyymi: En luule. Voitte rauhassa käydä täällä ihmettelemässä, ei se minua häiritse. Mä olen täällä ihan oma itseni ja jos se jonkun mielestä on feikki niin en oikein voi itse sille mitään. Feikki tai ei, aion jatkaa ihan samaan malliin kuin aina ennenkin. Vaalea tukka pysyy, koska se sopii minulle paremmin kuin tumma, ja sinisiä silmiä kokeilen uteliaisuudesta, koska haluan tehdä niin. Että aivan, jokainen omalla tavallaan, niin mäkin.

29. huhtikuuta 2009 klo 8.18  
Anonymous Emilia kirjoitti...

Ekaa kertaa piilareita hankkiessa kannattaa tosiaan käydä optikolla. Kun piilareiden käyttö alkaa olla tuttu juttu ja silmät on tarkistettu, netistä voi tilata ihan turvallisesti piilareita huomattavasti edullisemmin kuin liikkeistä. Itse tilailen useimmiten LensWayltä, ja olen ollut tyytyväinen. Ja lähes koko värikirjokin on kokeiltu, silmien värin muutos piristää :) Ruskeat silmät on aika jännät, mutta voisivat sopia sulle :)

29. huhtikuuta 2009 klo 9.24  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Arvostelevalle Anonyymille:

Ensinnäkin, miksi kuvittelet että kukaan haluaisi "leikkiä" olevansa suomenruotsalainen? Onko se sinun mielestäsi hienompaa vai? Paljastit juuri itsestäsi enemmän kuin mistään muusta.

Et ikinä laittaisi tänne tällaisia syytöksiä, ellei Lintu luonnollisella kauneudellaan toisi mieleen sen klassisen käsityksen, mitä monilla suomenruotsalaisista on.

Ja piilareista vielä.
Todella moni ystäväpiiristäni, mukaanlukien minä, on käyttänyt joskus värillisiä piilareita. Oletko sinäkin joskus värjännyt hiuksiasi? Joskus sitä kaipaa pientä muutosta ja värilliset piilarit ovat hauska uudistus hetken aikaa. Kukin kategoroikoon sen itse, onko se liian feikkiä vai ei tässä silikonien täyttämässä maailmassa.

Lintu on taas minusta valloittava ja herttainen oma itsensä, joka haluaa kokeilla uutta ja rohkeasti jakaa sen täällä avoimesti kaikkien tietoon.

Kokeilisit kirjoittaa muuna kuin anonyyminä niin et ehkä itse vaikuttaisi niin feikiltä:D

Täytyy ihmetellä kuinka joku jaksaa vain ihmettelyn takia tänne jatkuvasti eksyä...:D

Mutta hei, kukin tavallaan:D

29. huhtikuuta 2009 klo 9.26  
Anonymous Niina kirjoitti...

Haluaisin todella tietää mikä ihme lintun tekemisistä muka tekee ruotsalaista? Mistä lähtien vaaleat hiukset, siniset silmät ja kivat vaatteet ovat olleet pelkästään ruotsalaisille kuuluva ominaisuus?

29. huhtikuuta 2009 klo 9.49  
Blogger Irene kirjoitti...

joo kannattaa antaa optikon opastaa, mä yritin kerran tökkiä kaverin neuvoilla piilareita silmiin ja se oli ihan kamalaa :( en meinannut saada sitä pois ja menin ihan paniikkiin ja silmänympärys oli sen operaation jälkeen ihan punanen :D

29. huhtikuuta 2009 klo 11.05  
Blogger Marie Keksi kirjoitti...

Moi! Mullakin on vihreät silmät ja oon käyttänyt sekä ruskeita, sinisiä ja turkooseja piilolinssejä. Kannattaa hakea ekat optikolta, koska voit sovittaa siellä erivärejä ja saat kaikki tarpeelliset neuvot. Sen jälkeen voit tilata netistäkin, koska siellä myydään halvemmalla ihan samanlaisia linssejä :) Itselläni siniset linssit oli tosi epäluonnollisen näköiset, vaikka tykkäsin niistä silti. Turkoosit oli paljon luonnollisemman näköiset ja haluaisin sellaiset taas jossain vaiheessa hankkia :) Ehkä siitepölyjen jälkeen, sillä olen allerginen ja vissiin allergia-aikaan ei kannata käyttää linssejä. Piilareihin saattaa jäädä myös koukkuun, mutta onneksi mulla kävi niin, että aoin tykkäämään enemmän myös omasta väristäni ja nykyään käytän piilareita vain silloin tällöin, kun kaipaan piristystä :)

29. huhtikuuta 2009 klo 11.20  
Blogger Vendeta kirjoitti...

Mulle tuli just ihmeellinen himo kanssa väripiilareihin ja käväsin sitten optikolla. Ne varas mulle ajan ja siellä tarkistettiin, että kaikki ons ilmissä ok. Sitten soviteltiin laseja ja mulla sinisissä ei ollut mitään eroa, joten ruskeisiin päädyin. Nyt tänään käyn nappaa ne linssitkin mukaan :)

Eli soitteleppa optikolle, ne neuvoo! Ton ekan käynnin jälkeen sit uskaltaa tilailla netistä halvempia linssejä.

29. huhtikuuta 2009 klo 11.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lintu sä olet ihana :) <3

29. huhtikuuta 2009 klo 11.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljonko noi sun Vilasta ostamat tunikat maksaa per tsipale? :)

29. huhtikuuta 2009 klo 12.50  
Blogger Caroline kirjoitti...

Itse halusin kans siniset silmät, mutta en pystynyt siihen piilaritouhuun. Silmien koskeminen vaan ällötti mua :D Kannattaa mennä optikolle niin ne kyllä opettaa siellä sen laiton. Mulle optikko sanoi 1,5h jälkeen et ehkä sun täytyy miettiä ootko valmis tähän :P

29. huhtikuuta 2009 klo 13.25  
Blogger Sasha kirjoitti...

Moikka!
Ei mitenkään liity postaukseen, mut jos joku täällä tietäis :)
Oon saanut semmosen käsityksen, et seurasit Linda sitä Catch on -blogia, mut nyt en löydä sitä enää.
Mahtaakohan joku tietää enemmän?
En tiiä mistä kysyisin :s

29. huhtikuuta 2009 klo 13.28  
Blogger Paubella kirjoitti...

Tää nyt on täällä jo moneen kertaan sanottukin, mutta tosiaan kandee ensin käydä siellä optikolla tarkistuttamassa simmut ja saat sieltä sitten sellasen lappusen, mistä näkyy esim. sun silmien kaarevuus ja läpihalkasija ja niitten perusteella voit sitten tilailla vaikka itekin netistä ne piilarit. Ite tilasin kerran ilman niitä tietoja ja ihan väärän kokosethan sieltä tuli ja ne vaan pullahteli silmistä ulos :D Ja netistä kannattaa tilata, koska saat ne huomattavasti halvemmalla! Itellä on ihan normipiilarit käytössä ja liikkeestä ostettuna 6kk satsi maksaa jotain n. 100-130e ja netistä saa ihan samaa merkkiä samankokosen satsin noin 50 eurolla eli huima säästö :) Ja kyllä se piilareiden silmäänlaitto voi joskus olla aika tuskasta rimpuilua kokeneemmallakin käyttäjällä (nimim. monen vuoden kokemusta on), mutta kun ekan kerran opit, niin sit se alkaa sujumaan luonnostaan :) Hassua, oisin voinu muuten kuvitella, että sulla ois ollu siniset silmät omasta takaa :)

29. huhtikuuta 2009 klo 14.44  
Blogger lintu kirjoitti...

Emilia: Jep, taidan siis suunnata optikolle :) Sinisiä ja ruskeita hankkimaan, hih!

Mrs. V: Kiitos Mrs. V, oot ihana :)

Niina: No sitäpä mäkin olen vähän mietiskellyt. Eikai ruotsalaisten tyylikkyyden ihaileminen (jota muuten tekee aika moni muukin) ole kiellettyä, ja mikä on niin outoa siinä, jos valitsee lukevansa kirjansa ruotsiksi? Tuskin tulisi sanomista englanninkielisistä kirjoista..

Irene: Jep, en taida lähteä omine neuvoineni siis kokeilemaan :D

Marie Keksi: Mulla on kyllä myös noita siitepölyallergioita eli nyt ei oo ehkä ihan paras aika hankkia siis... :/

Vendeta: Kivaa, laita sitten paljon silmäkuvia :D Muttajoo, optikolle suuntaan kyllä pian!

Anonyymi: Hih, no kiitos vain :)

Anonyymi: n. 24 euroa kipale :)

Caroline: Hahaa, voiei :D Toivottavasti mulle ei käy noin!

Sasha: Seurailin kyllä Chican blogia, mutta en kyllä itsekään tiedä mihin se on kadonnut :(

Paubella: Optikolle siis ja senjälkeen nettitilauksia, kiitos tästä infosta :)

29. huhtikuuta 2009 klo 15.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kokeilin joskus ruskeit piiilareit kaverilt ku sil oli vaik mitä värei! mut ne oli siin litkus nii ei niist tullu mtn ku silt kokeilin.. oli ihanat ja sain paljo positiivist palautetta :) voisin itekki ostaa sittenku raha puoli on kunnossa... ja tolle yhelle kauheelle anonyymille must tuntuu et on nyt katellisuutta pelissä.. oot lintu tosi kaunis ja sul on hurmaava tyyli ! älä anna tollasten lannistaa ! ärsyttää kyl tollanen arvostelu ja naiset nykyään 2000 luvulla kaunistaa itseään joko meikillä ja kynsilakoilla vaatteilla pidennyksillä et ois tyytyväisiä itseensä toi oli kyl vähä hölmö kommentti anonyymilt!

29. huhtikuuta 2009 klo 16.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä Lintu välitä noista ilkeistä kommenteista, en jaksa ymmärtää miksi negatiivisia ajatuksia pitää levittää? Kaikki saa ajatella mitä haluaa, mutta on tyhmää sanoa ääneen kaikki ajatukset!!! Miksi vaivautuu edes lukemaan tätä ja tulemaan vielä kommentoimaan kun kaikki on pelkkää paskaa?

Olen lukenunut blogiasi jo 2kk ja tämä on 1 kommentti ;). Olen myös ihmetellyt Chican katoamista :S.

Minäkin olen kokeillut värillisiä, tällä hetkellä on käytössä sellaset radiance-linssit, jotka tuo hohtoa omaan siniseen silmään! Itsellenikin käy yleensä niin, että alan tykkäämään enemmän aidosta omasta väristäni kun käytän hetken värillisiä...

Itse en ole suomenruotsalainen, mutta voin rehellisesti myöntää ihailevani monien suomenruotsalaisten ja ihan oikeidenkin ruotsalaisten tyylejä, kuten myös Linnun tyyliä. Ei edes nolota myöntää, vaikka olen sinua 2 vuotta vanhempi! :D

Ihanaa vappua kaikille!

-Linnea-

29. huhtikuuta 2009 klo 16.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen itse optikkoliikeessä töissä ja opastamme ensikertalaisia "kuivaharjoittelemaan" ennen varsinaista piilolinssikokeilua. Eli ei muutakun sormet puhtaiksi ja silmää tökkimään! Niin silmä tottuu, eikä tule räpytettyä niin paljon sitten, kun linssiä sovittelee.
(:

29. huhtikuuta 2009 klo 20.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kannattaa mennä heti ekaks optikolle, siellä neuvotaan sulle parhaimmat piilarit satojen erilaisen joukosta ;) ja kuten Krista tossa sanoi, mulla meni noin 45 min saada piilarit silmiin eikä kukaan hermostunut muhun :DD piilareihin tottuu tosi nopeasti ja nykyään mulla menee aamuisin vaan vaivaset 3 minuuttia niiden laittoon. en kyllä värillisiä ole itse kokeillut, mulla on vain normaalit piilarit vahvuuksilla :))

29. huhtikuuta 2009 klo 21.46  
Anonymous pippurinen kirjoitti...

Jos haluat vaihtaa silmien väriä niin suosittelen bioflex merkkisiä värillisiä piilareita. Ovat muistaakseni käsin värjättyjä joten väriä on niissä enemmän. Jotkut piilarit on hyvin hailakoita joten sopivat enemmän vaan oman silmän värin korostamiseen. Töissä olen optisessa liikkeessä ja opetan piilareiden käyttäjiä piilolinssiassistenttina :) Jännää puuhaahan se on ja kaikilla kyllä kädet tärisee ekalla kerralla ku jänskättää mut kyl se siitä :)

29. huhtikuuta 2009 klo 22.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itse voin piilolinssin käyttäjänä kyllä sanoa että en näe paljoa järkeä hankkia piilareita jos ei niitä tarvitse (käsittääkseni sulla ei oo laseja vai onko?:o). eivät ne niin mukavat päässä tosiaan ole, varsinkin kun kello alkaa hiipiä sinne pikkutuntien puolelle..:D epämukavuuden lisäksi ne voi myös aiheuttaa pysyviä vaurioita silmään ja rahaakin menee...

mutta voihan niitä kokeilla jos vaikka olisivatkin hyvät! meinasitko muuten kertakäyttöjä vai kuukausilinssejä? jos otat kuukausilinssit niin kannattaa pyytää optikolta ensin vain se 1kk jos ne linssit ei olekaan hyvät niin et turhaan osta koko puolen vuoden satsia kerralla. äkkiä ne oppii silmään laittamaan ja jos kuivuudesta on vaivaa niin kannattaa varmaan kokeilla silmätippoja:)

ps.ensi viikolla saapuu itelle elämäni ensimmäiset värilliset piilarit (ja juurikin siniset:D), toivotaan että on hyvät..:)

1. toukokuuta 2009 klo 12.13  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu