Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

vaatesuunnittelua

maanantai 9. maaliskuuta 2009

vaatesuunnittelua

Puuh, tämä päivä onkin ollut sitten lukemista, kirjastoa, lumisadetta ja liukastelua! Surkeiden yöunien jälkeen aloitin kymmenen maissa markkinoinnin opiskelut täällä kotosalla ja iltapäivällä siirryin sitten kirjastoon johtamista ja organisointia pänttäilemään. Tässä välissä ehdin myös tosiaan melkein satakertaa kaatua tuolla lumisateen peittämällä jääradalla! Yritä siinä sitten tasapainoilla kun koira hyppelee ympäriinsä hirveällä tahdilla, joka suuntaan samaan aikaan, kun se on lumesta niin innoissaan :D Ei ollut takapuolelleen lentäminen kaukana!

Lukemisten lomassa tajusin, että hei, perjantainahan yksi hyvä ystäväni täyttää 20 vuotta ja sen kunniaksi onkin sitten juhlimista tiedossa! Ja juhliminen tietysti tarkoittaa sitä, että tarvitsen jotain kivaa päällepuettavaa. Hyvin sain taas lukemisiini lisää häiriötä, kun aloin pyörittelemään eri asukokonaisuuksia päässäni :D

Suunnitelmissa olisi pukea:

(hame Top Shop, paita Vera Vang, clutch brownfashion, rannekoru Juicy Couture, korvikset Max and Chloe)

  • viimeviikolla ostamani uusi Hennesin tummansininen hame
  • uusi valkoinen ryöhelöpaita Hennesiltä, en ookkaan kerinnyt vielä esitellä!
  • mustat sukkikset
  • Hennesin mustat kiiltonahka piiloplatformit
  • musta clutch laukkuni krokokuviolla
  • kultaisia koruja ranteeseen ja korviin

Mieli saattaa kyllä muuttua vielä viikon kuluessa, mutta nyt on ainakin jo yksi vaihtoehto valmiina! Ehkäpä mä tämän avulla säästyn siitä viimehetken paniikista, että "mulla ei oo mitään päällepantavaa, en omista mitään vaatteita!" :D

Mutta nyt vielä kertaalleen tuonne lumikasojen keskelle, ehkä tälläkertaa onnistuisin siinä pyrstölleni pöllähtämisessä sitten!

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

Blogger Pinja kirjoitti...

Näyttää kivalta, etenkin tuo sininen hamoinen ! :)

9. maaliskuuta 2009 klo 23.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa mukavalta vaatetukselta!<3 hei laita taas kivoja ruokareseptejä. viimekskin salaatti näytti todella maukkaalta :) millainen sinun lukurytmisi on? monelta menet nukkuut, entä heräät? alatko heti lukemaan, entäs kuin kauan luet? illat pidät vapaina aina? aijotko käydä jotain valmennuskurssia? vai onko sinne edes?
kivasti kyssiä. hih, toiv. vastaat!<3

10. maaliskuuta 2009 klo 0.04  
Blogger Ellie kirjoitti...

Kivaa asukokonaisuutta olet suunnitellut. Mulla varmana vaihtuis mielipide ainakin kymmenen kertaa jos suunnittelisin noin aikasin asukokonaisuuden bileitä varten :)

10. maaliskuuta 2009 klo 0.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näyttää kyllä hyvältä nuo vaatteet yhdessä varmasti! :)

10. maaliskuuta 2009 klo 8.09  
Blogger lintu kirjoitti...

Pinja: :)

Anonyymi: Ruokajuttuja tulossa taas sitten kun jotain väsäilen :) Noista lukujutuista voisinkin tehdä ihan oman postauksen eli vastailen sitten siinä noihin kysymyksiin :) Koitan tehdä sen mahdollisimman pian!

Ellie: Nojoo, mullakin varmaan kerkiää vielä vaihdella mieli moneen otteeseen :D Mutta ainakin tiijän, että ton uuden hameen haluan laittaa :)

Anonyymi: Toivotaan niin :)

10. maaliskuuta 2009 klo 8.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin aina mietin ja suunnittelen että mitä laitan päälle ja kirjoittelen ylös erilaisia vaihtoehtoja. Aina saan kuitenkin lähtöhetkellä hirveän paniikin aikaiseksi ja alan vaihtamaan vaatteita hulluna :--D
Alkaa pian jo rasittamaan kun sama rutiini toistuu lähes joka kerta.

10. maaliskuuta 2009 klo 10.27  
Blogger sofi kirjoitti...

Kivalta vaikuttaa, sininen hame on ihana! :)

10. maaliskuuta 2009 klo 15.20  
Blogger lintu kirjoitti...

peepu: Jep mullakin on välillä tapana ihan rustata niitä ylös paperille! Ja tosiaan kyllä mullekkin on monet ja monet kerrat käynyt noin, että vaikka kuinka on suunnitellut niin silti saa aikaan älyttömän paniikin ja vetää päällensä jotain ihan muuta mitä suunnitelmissa oli :D

sofi: :)

10. maaliskuuta 2009 klo 18.44  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu