Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

shoes and more shoes

lauantai 14. maaliskuuta 2009

shoes and more shoes

Viime kuukausien aikana oon huomannut, että "eivarsinaisestimihinkäänpakkomielteisestä" Lintusta on alkanut tulla vakavasti pakkomielteinen. Kyseessä on siiis mikäs muukaan riippuvuus kuin kenkäriippuvuus!

Ennen en omistanut mitenkään älyttömästi kenkiä, en laukkuja, enkä oikeastaan mitään tuollaista yleistä fiksaationkohdetta. Nyt kuitenkin ihan tässä lähiaikoina kenkiä on alkanut tursuta joka nurkasta, ne eivät oikein enää mahdukkaan mihinkään. Näyttää siltä, että olen tuplannut koko kenkävalikoimani viimeisen parin kuukauden sisällä :D Noh, mikäs siinä, kengät on kivoja :)

Kengistä eniten rakastan tietysti korkkareita! Ja sääntöhän kuuluu niin, että mitä korkeammat sen parempi, so true! Vaikka rajansa kaikella tietysti, en mä kuitenkaan ihan mitään 15 senttisiä ehkä kuitenkaan haluaisi..

Viimeisimmät hullaantumiset ovat tietysti kevään ja kesän trendin mukaisesti nude sävyiset kengät. Niitä löytyy kaapista jo parit kappaleet, mutta vielä jotkut upeat superkorkeat yksilöt valikoimiini haluaisin. Etsinnät ovat käynnissä! Ja nudejen lisäksi ikisuosikkina toimii tietysti klassinen musta.
Ja sitten toinen kenkäväri, mihin olen ihan hullaantunut on muutenkin lempparivärini tummansininen! Tuohon kollaasiin en oikein löytänyt kunnollisia sävyjä, sillä eniten pidän sellaisesta oikein syvästä tummansinisestä. Mutta toki kirkkaammatkin yksilöt ovat varsin pirtsakoita, ja sellaiset itseasiassa aionkin hankkia kaappini täytteeksi ja jalkojeni koristukseksi (oikeesti ne ovat jo Zarassa varauksessa :D).Mun tuskin tarvitsee kysyä, onko muita kenkäaddikteja liikkeellä :D Mutta sitä pohdin, että mitäs mieltä muut ovat tummansinisistä tai sinisistä kengistä ylipäätään? Ja niistä nudeista myös!

Kuvat mm: Asos, Topshop, Net a Porter, GoJane

Tunnisteet:

21 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirkkaansiniset kengät toimis varmasti aikamoisena piristysruiskeena mustassa tai mustavalkoisessa asussa, kunnon katseenvangitsijat!

Minkälaisten housujen kanssa käytät korkkareita?

14. maaliskuuta 2009 klo 20.52  
Blogger minkki kirjoitti...

tykkään nuden sävystä kengissä, mut en uskalla montaa kappaletta hankkia koska väri ei välttämättä kestä aikaa :S ja kohta tuleekin uusi trendi väri. Sinisille kengille en oikein lämpee, ehkä oikein syvän navy sävyiset voisin mieltää :)

14. maaliskuuta 2009 klo 20.55  
Anonymous pulpa kirjoitti...

nude kengät olisi mulla hankintalistalla! ne sun dinskon yksilöt olis ihan täydelliset, 11cm korot ehkä kuitenkin vähän pelottaa :D onko niissä muuten joku platform pohja ja onko hyvät jalassa?

14. maaliskuuta 2009 klo 20.58  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Jep varmasti! Käytän useimmiten legginssien kanssa, mutta jos legginssit eivät asuun sovi niin ihan sitten vain pillifarkkujen/housujen kanssa.

minkki: No totta tuokin, ne ovat varmaan ihan epämuodikkaat kohta, mutta toisaalta ei se mua niin hirveästi haittaa vaikka epämuodikas olisinkin jos jostain tykkään :) Ja tosiaan sinisissä kengissä mullakin se syvä navy on se kaikista miellyttävin!

pulpa: Äh älä anna niiden pelottaa, ei ne niin pahat ole :D Etenkin kun Dinskon ne kengät ovat hirmuhyvän malliset ja tukevat jalassa niin ei se korko tunnu missään! Niissä ei ole platformia, mutta silti kyllä ainakin musta todella hyvät jalassa.

14. maaliskuuta 2009 klo 21.02  
Anonymous eppi kirjoitti...

kirkkaansiniset ja tummansiniset kengät sopivat oikein mainiosti johonkin hillitymmän väriseen yläosaan. ja nuden sävyiset kengät ovat toki myös oikein mahtavia! :)

ja asiasta kolmanteen, löysin vasta tänään blogisi ja haluaisin lukea myös vähän vanhempia postauksiasi ja katsella niitä kuvia, mutta miksei nuo kuvat näy? :( näkyy pelkkä photobucket sellainen photobucket homma :s

14. maaliskuuta 2009 klo 21.34  
Blogger Ellie kirjoitti...

Täällä on kenkäaddikti. Ai että miten ihania kenkiä. Haluan nuo kaikki :D Paitsi siniset ei oo mun juttu kun se väri ei käy mulle mutta näyttää muilla upealta :)

14. maaliskuuta 2009 klo 21.36  
Blogger sofi kirjoitti...

Itse tykkään vähän kaikenvärisitä kengistä, värikkäät piristävät ihanasti tummaa asua :)

14. maaliskuuta 2009 klo 22.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

korkkarit on ihania! ite tykkäään mustistä joissa on paksut korot ja joitain paksuja remmejä ym.. aah<3

14. maaliskuuta 2009 klo 22.35  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Ihania kenkiä!! Kyllä addiktoitunut ilmoittautuu. Harmi vain, että minulla on pysäyttäjä joka kertoo koko ajan, että kenkiäni on liikaa. Mielestäni hän on väärässä!!! :D

15. maaliskuuta 2009 klo 0.04  
Anonymous wiiih kirjoitti...

mullaki on tässä viimisen vuoden aikana ilmestynyt tajuttomat määrät korkkareita ja koko ajan tulee vaan lisää. siniset kyllä valitettavasti vielä puuttuu, ne on pakko hommata! niin mimmoset ne zaran yksilöt on? :)

15. maaliskuuta 2009 klo 1.57  
Anonymous sasu kirjoitti...

Periaatteessa kannatan värikkäitä kenkiä katseenvangitsijoina muuten tylsässä asussa, mutta jostain syystä minun ja sinisen tiet eivät ole koskaan kohdanneet :D Tuntuu jotenkin käsittämättömän vaikealta yhdistää ko. väriä vaatekaappiini.

Mutta nude-kengät, aaah <33 Itse ostin jo yhden parin viime kesän lopussa (tietysti aavistin nude-trendin jo ennen kaikkia muita, hehheh :D) ja ensi kesänä pääsen ulkoiluttamaan rakkaitani. Kesä ja kuivat asfaltit tänne NYT, kiitos!

15. maaliskuuta 2009 klo 9.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sinisiä kenkiä mulla onkin liian vähän. Tykkään paljon!:>

15. maaliskuuta 2009 klo 11.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sinisiä kenkiä mulla onkin liian vähän. Tykkään paljon!:>

15. maaliskuuta 2009 klo 11.12  
Blogger Pampsa kirjoitti...

Nudet on tosi kivat. Siniset myös, mutta ehkä vaikea yhdistää?:)

15. maaliskuuta 2009 klo 11.28  
Blogger lintu kirjoitti...

eppi: Kuvat eivät valitettavasti näy, koska Photobucket tilini on mennyt täyteen ja siksi he ovat laittaneet kuvani piiloon :( Kuvat ovat piilossa kuukauden verran ja senjälkeen tulevat näkyviin! (Nyt on tosin jo hetki siitä kun nuo menivöt piiloon eli ei ihan kuukautta enää sentään tarvitse odotella)

Ellie: Hihii mäkin haluan nuo kaikki, sinisetkin :D

sofi: Niiin tekevät :)

Anonyymi: Jep sellaset on kyllä upeita!

kullanmuru: Tollainen pysäyttäjä vois tehdä mullekin ihan hyvää :D

wiiih: Hih sama homma täällä, eikä loppua tosiaan näy :D Zarasta mulla on kahdet varauksessa, mutta en nyt tiedä otanko sitten molemmat vai vaan toiset.. Saa nähdä! Ja tänne tulee kyllä sitten kuvia :)

sasu: Jep, ne kuivat asfaltit tänne ja vähän äkkiä :D

15. maaliskuuta 2009 klo 11.30  
Blogger Alma kirjoitti...

Mun sisko oli ostanut tuollaiset nudekengät Biancosta! Olis just tuollaiset kuin tuossa sun kuvassa!

15. maaliskuuta 2009 klo 12.37  
Blogger lubov kirjoitti...

näiden sun postauksien jälkeen oon ihastunut beigeihin/nudeihin kenkiin, en tosin omista vielä yksiäkään :( mutta myös tuo Louboutinin prive kenkä mustana ja kärjestä avonaisena on ihana, klassikko! :)

15. maaliskuuta 2009 klo 13.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulle kengät ovat olleet aina pakkomielle. Kiikutan niitä kaappiini lähes viikoittain. Pareja on kertynyt jo toistasataa ja vaatehuoneeni onkin muuttunut kenkähuoneeksi :) Mutta eihän kenkiä voi koskaan olla liikaa!

Nudekorkkarit ovat myös minun tämänkeväinen rakkauden kohteeni. Omistamasi Din Skon vaaleat korkokengät ovat aivan super ihanat. Saattavat päätyä lähiaikoina minunkin kaappiini muiden kenkien kaveriksi ;)

Amanda

15. maaliskuuta 2009 klo 17.53  
Blogger noraa kirjoitti...

Oii omistaisinkin tommosia kenkiä! Ja ensinäkin jos osaisin kävellä edes 10cm koroilla. :-D

15. maaliskuuta 2009 klo 20.49  
Anonymous Morte kirjoitti...

Nuo nudesävyt ovat kyllä suurta kiinnostusta herättäneet minussakin. :) Voi kun sitä rahaa olisi.

27. maaliskuuta 2009 klo 16.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi nudet oli ihan kivoja (Ja mustathan menee aina), mutta noi siniset ei ollut ihan mun makuun. Olihan ne jotkut ihan kivoja, että pitäis varmaan joskus kokeillaniitäkin...

12. kesäkuuta 2009 klo 18.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu