Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

sekalaista puuhaa

torstai 12. maaliskuuta 2009

sekalaista puuhaa

Heissulivei!

Iloinen Lintuli back in business :) Tekstikopiointi systeemit on nyt saatu hoidettua ja toivottavasti voin unohtaa koko sotkun nyt lopullisesti. Tekstini poistettiin kuvineen kaikkineen ja täytyy vain toivoa, ettei kopiointeja enää tapahdu. Piste siihen.

Muuten päivä onkin kulunut töiden parissa. Töissä on kivoja juttuja taas meneillään, joten aika lentää ihan siivillä! Työpuuhien ohella kopsuttelin niillä aika uusilla Hennesin beigeillä korkkareilla ja totuttelin jalkoja tulevan kevään ja kesän korkeiden korkojen ylikäyttöä varten. On tullut osteltua niin paljon jo korkeita kenkiä kesäksi, että pakko alkaa totutella jalkoja niihin, ettei sitten koko kesä kulu kipeiden jalkojen kanssa. Mun tulee nimittäin käytettyä korkkareita niin harvoin, että käytön jälkeen on poikkeuksetta jalat rakoilla tai hankaumilla tai vähintäänkin yliväsyneet. Joten nyt kun totutan jalkani ajoissa, niin säästyn pahimmilta ruhjeilta kesällä kaikkien niitten ihanien kenkieni kanssa :)

Ja mitäs vielä muuta, nooo tietysti eksyin taas kerran Hennesille pyörimään! Kerrankin onnisti ja löysin sen kaipailemani mustan röyhelöpaidan omassa koossani :) Päädyin myös kokeilemaan tuollaista business puolen mekkoa. Muiden silmiin saattaa näyttää tätimäiseltä, mutta päälle vedettyäni ihastuin siihen ihan täysin!


Paitsi yksi juttu mun mieltäni kyllä painaa, nimittäin Photobucket, joka ei anna mun enää latailla kuvia sinne. Aina kun yritän, niin se sanoo seuraavaa: "Upload failed for kuva.bmp with error: Internal system command error." Osaisko joku sanoa, että mistähän tuossa olisi kyse? Tämän aikaa joudun latailemaan kuvia Tinypicin avulla, mutta koin Photobucketin kyllä hirmupaljon paremmaksi, joten haluaisin sen kyllä pian toimimaan taas!

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Blogger sofi kirjoitti...

Tosta photobucketista en osaa sanoa, mulla on toiminut ihan hyvin :) Mutta toi business-puolen mekko on musta ainakin tosi kiva

12. maaliskuuta 2009 klo 20.02  
Blogger minkki kirjoitti...

Se o totta että korkkarit väsyttää jalat alta aika yksikön jos ei oo totutellu. Kannattaa myös totutella jalkoja uusilla kengillä sillee että ku kokkaat, tiskaat, siivoot yms puet uudet jalkaa niin ne siin samalla muokkautuu sun jalalle ja ei tuu sitten niin paljon rakkoja ja hiertymiä ku otat ne oikeaan käyttöön kelien lämmittyä ;) itse teen aina näin. Kotona voi heti ottaa kengät pois jalasta ku alkaa tuntuu liian pahalle

12. maaliskuuta 2009 klo 20.18  
Blogger Paubella kirjoitti...

Ennenkun eksyin sun blogia lukemaan, luulin että oon varmaan pahin henkkisshoppailija ikinä, mutta sä oot kyllä vieläkin "pahempi" :D
Pakko sanoo, että tää sun blogi on koukuttanu mut täysin! Sullon hilpee kirjotustyyli ja vielä enemmän tykkään sun stailista :) Ja harmi juttu toi plagiointi, toivottavasti noita ei tuu enää vastaan!

12. maaliskuuta 2009 klo 20.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aiotko ostaa tuon mekon? Oliko se miten ihonmyötäinen? Itse olen himoinnut tuota mekkoa nettikaupasta jo pitkään, mut en oo sit vielkään päätynyt ostaan sitä :D

12. maaliskuuta 2009 klo 20.35  
Blogger padmé kirjoitti...

Oiskohan toi photobucket se että sun tili on ylittynyt, että et pysty latailee uusia kuvia ennen kuin olet poistanut vanhoja kuvia?!? Mulla oli niin ja kun poistin 30 kuvaa niin nyt pystyn taas latailee lisää uusia.

12. maaliskuuta 2009 klo 20.45  
Blogger Bebe kirjoitti...

Oon aivan rakastunut sun blogiin<3 vaikutat todella fiksulta ja mukavalta nuorelta naiselta, jatka samaan malliin!

12. maaliskuuta 2009 klo 20.49  
Blogger Jenna kirjoitti...

Toi sinivalkoinen mekko on ihana! : ) Ihan täydellinen kevään mahdollisiin juhliin vaikka.

12. maaliskuuta 2009 klo 21.46  
Blogger lintu kirjoitti...

sofi: Toivottavasti mäkin saan sen toimimaan! No kiva, että joku muukin tykkää kuin mä :)

minkki: Mä toteutan tota uusien kenkien totutusta tosiaan töissä, siellä voi aina heittää kengät nurkkaan kun käy olo tukalaksi! Yleensä nimittäin kuljeskelen työpaikalla vaan villasukissa, ja siellä kun on pukukoodi aika vapaa niin voin suorittaa noita totutusoperaatioita sitten siellä! Muttajoo kotonakin siivoillessa yms. voisi olla ihan kätevää myös :)

Paubella: Haha, kieltämättä oon aika toivoton tapaus! Eikä asiaa helpota yhtään se, että ne on alkaneet myydä hirveesti ihania kenkiä ja vaatteidenkin suunta on kääntynyt ihan liikaa mun makuuni :D Jaheei, kiitos kiitos ja kiiitooos :) Aivan ihana lukea tällaisia kommentteja, piristää todella!

Anonyymi: Kyllä musta tuntuu, että se on ostettava :D Se oli joo aika ihnomyötäinen, mutta laittelen vaikka huomenissa sitten kuvaa niin näät paremmin!

padmé: Ei sen kyllä siitä pitäisi olla kiinni, tarkistin nimittäin juuri, että tilaa oli vielä rutkasti jäljellä. Noh, toivottavasti saan tohon nyt jotain tolkkua!

Bebe: Oivoi, kiitoksia kauheasti :) Jatkan ehdottomasti, hih!

12. maaliskuuta 2009 klo 21.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu