Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i think i,ve made my decision

sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

i think i,ve made my decision

Apua miten paljon tuohon edelliseen postaukseen tulikaan kommentteja! Kiitos hirmusti niistä, apua oli valtavasti :) Ensin ajattelin, ettei Mac tulisi kuuloonkaan kun en sitä osaisi käyttää, mutta saitte mut nyt niin vakuuttuneeksi, että jos vain saan rahat riittämään niin sellaisen aion hankkia! Te Mac käyttäjät saatte sitten luvan neuvoa mua sen kanssa, kun en tosiaan paljoakaan Macceja ole ennen käyttänyt ja pelkään etten osaa edes nettiä sillä avata :D

Vaikka sen Mac:n ottaisinkin niin mustaa en kyllä huoli siinäkään! Pinkki olisi hurjan söötti ja jos vain sellaisen saan käsiini niin ehdottomasti ostan. Mutta kyllä valkoinenkin käy, vaikka likaiseksihan se helposti meneekin.


Muttajoo ensi viikolla olisi kuitenkin tarkoitus käydä konekaupoilla ja sitten olen vihdoinkin back in business! Can't wait :)

27 kommenttia:

Anonymous nami kirjoitti...

Oih, toi pinkki ois kyllä suloisin ikinä<3

29. maaliskuuta 2009 klo 20.23  
Blogger Heli kirjoitti...

Poikaystävällä on tuommonen valkonen mac ollut jo ainakin pari vuotta, ja se on kyllä pysynyt mun mielestä ihan puhtaana. Pitää vaan olla huolellinen sen kanssa :)
Pinkki näyttää kyllä kanssa älyttömän söpöltä!

Mulla kesti itsellä ikuisuus ennen ku opin käyttämään noita Applen tietokoneita, se nettikin oli tosiaan mysteeri jonkin aikaa, mutta nyt osaan jo melko hyvin. Että etköhän sinäkin nopeasti oppis sitä käyttämään. :) Vähän haastetta elämään.

29. maaliskuuta 2009 klo 20.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pinkkejä Maceja ei mun tietääkseni ole myynnissä, toi on vaan jonkun modaus. ;) Mutta tää valkonen on kyllä super-tyylikäs!

29. maaliskuuta 2009 klo 20.51  
Blogger Nellipulla kirjoitti...

Tossa pinkissä macissa on kai vaan sellanen kuori ?
jota ainakin applestoresta netistä saa ostaa ! :)
tai en oo ainakaan ite varma että oikeesti pinkkejä myydään, ainaki itellä on sellane oletus et ne on vaan ne kuoret/suojat/kannet :D

29. maaliskuuta 2009 klo 21.08  
Anonymous Doubles kirjoitti...

kandee ostaa iha basic valkonen, saa halvimmalla. sit vaan ostat second-skinejä iha niissä väreissä kun tahdot maksaa á25€ kun taas pinkki mäkki on helposti 200-400€ kalliimpi vaan värinsä vuoksi :)

29. maaliskuuta 2009 klo 21.18  
Blogger J kirjoitti...

Valkoinen malli on muuten vanha ja menee kuulema pian pois myynnistä, itse ostin sellaisen hopean värisen joka on siis uudempi versio tuosta. :D AHhaha itse en tajua kyllä mitään koneista mutta minulle myytiin tämä eikä sitä valkoista. Tässä on kyllä huomattavasti parempi näyttö jne..:) Ja itse olen kyllä tykästynyt omppuihin, todella helppoja käyttää loppupeleissä..

Ihana kuulla sinusta! Toivottavasti saat pian koneen käyttöön!

29. maaliskuuta 2009 klo 21.23  
Blogger tanja kirjoitti...

Kannettavien kanssa kannattaa olla tarkkana sit prossuista ja näyttiksistä ja muistakin, jos ei tahdo et ne hajoo käsiin. Eli sitä vanhinta mallia -40% alennuksesta ei ehkä kannata ostaa. Eikä intel celeron -prossua!

Applen koneet on kyllä aika hyviä, niissä on kaikki osasetkin sellasia, et niistä maksaa mielellään, mutta onhan ne melko kalliita. Sellanen pikkujuttu muuten et jos joku sun kaveri opiskelee yliopistolla niin opiskelijakortilla saa apple storesta 10% alennuksen :)

29. maaliskuuta 2009 klo 21.26  
Blogger Viia kirjoitti...

Loistava valinta :D mut älä missään nimessä ota valkoista, pinta naarmuuntui mulla viikossa (vikaa voi olla myös omistajassa :D) tai jos otat, niin noi kumikuoret on kyl kivoja. pysyy ainakin pinta nättinä ja pehmentää hiukan mahdollisia iskuja.

29. maaliskuuta 2009 klo 21.44  
Blogger Karo kirjoitti...

suosittelen, ei kuule hajoa ihan helposti käsiin :-) onhan siinä eka opettelemista mutta takaisin pc:hen et varmasti vaihtaisss

29. maaliskuuta 2009 klo 22.05  
Blogger Juliina kirjoitti...

Voi tuo pinkki olisi ihanampaakin ihanampi. :-P

29. maaliskuuta 2009 klo 22.08  
Blogger Ellie kirjoitti...

Vaikka Aceria sulle suosittelinkin niin onhan MAC ihan eri luokkaa. Mun kouluhommat vaan ei taivu MACin kanssa kun opiskelen sellasta missä tarvitsee käyttää WIndowsia.

Tsemppiä koneostoksille :)

29. maaliskuuta 2009 klo 22.09  
Blogger intiaanidisko kirjoitti...

Pinkin macin minäkin ottaisin aivan mielelläni! Kuitenkin suomessa ei tämmöisiä tietääkseni ole, joten tyydyin ostamaan valkoiseen macciini applen nettikaupasta pinkit kuoret :>

Suosittelen maccia todellakin. Itselläni macbook ja se on super rakas! Paljon yksinkertaisempi kun pc ja miljoonakertaa nopeampi.

29. maaliskuuta 2009 klo 22.10  
Blogger Leoona kirjoitti...

Toi valkonen on tyylikkäämpi! :) Toi pinkki (en ikinä ois uskonu sanovani tätä) on liian pinkki jotenki, mut toisaalta ei ehkä niin tavanomainen... Molemmat on hienoja! :)

30. maaliskuuta 2009 klo 1.20  
Blogger P&M kirjoitti...

oi pinkki ois ihana!!:)

30. maaliskuuta 2009 klo 11.25  
Blogger Viia kirjoitti...

Ei muuten todellakaan kannata jättää maccia ostamatta sen takii, et tarvii windowsin. Macciin saa vaikka windows-pohjaisen käyttiksen jos ei tykkää OS X:stä. Ja Officen latailee ilmaiseksi, jos sellaista uskaltaa harrastaa ;)

Mitä kattelin omaan koneeseeni noita second scinejä, apple storessa ne maksoi sen 50 €, mikä on todellakin kannattava sijoitus (ois ollu ainakin omalla kohdallani).

Omppulle kun annat pikkusormen, se vie vähän liiankin nopsaan koko käden ;)

30. maaliskuuta 2009 klo 12.34  
Blogger PinkSircus kirjoitti...

PC:n vaihtaminen Maciin oli kyllä loistovalinta. Olen ollut tosi tyytyväinen. Tommonen pinkki olisi kyllä tosi ihana.

30. maaliskuuta 2009 klo 14.17  
Blogger sofi kirjoitti...

Mac on kyllä tosi söpö :)

30. maaliskuuta 2009 klo 15.36  
Blogger Lintu kirjoitti...

En jannittais tota macin kayttoo, tosi helppo kayttaa, kunhan siihen vaan tottuu ekaks ( mul meni ehka viikko) ja en koskaan vaihtais takas pc:hen!Toi valkonen on siis vanha malli, siit on nyt uus metallinen, ni ehdottomasti osta se, mul on taa valkonen ollu nyt 1,5 vuotta, eika oo ollu ongelmia ollenkaan muuten ku tan ulkopuolen kanssa. Mut taa valkonen likastuu suht nopsaan ja mul on lahteny tasta pienet osat muovii, siita mihin taa sulkeutuu. Ja oon kuullu et noi muovi kuoret ( pinkki, tms) naarmuttaa sita koneen pintaa. Mut suosittelen sita uusinta macbookia siis! ostan iteki sellasen ku taa nykyinen kupsahtaa sitten joskus.

30. maaliskuuta 2009 klo 16.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollut Mac tässä nyt syksystä lähtien, se valkoinen. Olen todella tyytyväinen!! Itsekin pelkäsin, että oppiikohan tätä käyttää, mutta ei oo mitään vaikeuksia ollut. Vielä ei ole mitään pahoja likoja/naarmuja koneeseen jäänyt. Ainoastaan pari aivustuspisaraa ovat jääneet muistoiksi, kun en pyyhkinyt niitä heti pois. =D Niin, ja siis tähän voi hankkia Windows Office paketin, jossa tulee esim. word (koulujuttuja varten).

Pinkki väri olis tosiaan söpö, mutta maksaa vähintään 100e enemmän, koska muistaakseni jo mustakin maksaa 100e enemmän.

30. maaliskuuta 2009 klo 21.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun pitäisi kanssa nyt keväällä tai alkukesästä valita itselleni läppäri. Ainoa, mikä tossa Macissa mietityttää, on se, että yliopistolla käytetään Windowsia. :/ Hankaloittaakohan tuo opiskelujuttujen tekoa?

30. maaliskuuta 2009 klo 21.51  
Blogger lintu kirjoitti...

Kiitti taas hurjasti kaikista kommenteista, ootte ihania kun autatte ja neuvotte :)

kaba: Hmm, tota en tullutkaan ajatelleeksi.. Koska itsekin varmasti tartten sitten kouluhommissa konetta, mutta ehkäpä ne tuolla macillakin hoituu jos siihen kerta voi officenkin saada, tai niin mä ainakin ymmärsin..

31. maaliskuuta 2009 klo 6.28  
Anonymous Johanna kirjoitti...

Jos vaan rahaa on panostaa niin mäkin suosittelen macia. Ja valkonen on pysynyt itellä jo vuosia ihan siistinä. Ja ei myöskään ole ollut ongelma missään vaiheessa vaikka yliopistolla onkin pc:t. Maciin saa office-paketin samalla lailla eli hommat hoituu ihan helposti, jos vaan jaksaa niitä tehdä. ;)

31. maaliskuuta 2009 klo 9.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo itellä on ollu kohta vuoden mac eikä mulla kyllä näyttäs olevan oikee mitää likaa, et joo.

ehkä muut ihmiset ei vaa osaa käyttää :PP

31. maaliskuuta 2009 klo 20.26  
Blogger Tiina kirjoitti...

Suosittelen myös Macia. vaikka PC:itä tuli käytettyä päivittäin noin 10 vuotta ei macin "opetteluun" mennyt sen enempää vaivaa tai aikaa kun uuteen ja edellistä parempaan ;) kännykkän tutustumiseenkaan.
Olen nyt käyttänyt kotona omppukonetta neljä vuotta, ja vaikka yliopistossa on PC:t niin tiedothan kulkevat nykyään tikuilla ja lähes kaikki muukin tietokonesälä on USB-kytkettävää. USB:thän eivät onneksi laitteen merkkiä katso. Uudessa työpaikassani meillä on myös Macit, enkä kyllä kaipaa koulun tai edellisten duunipaikkojen PC:itä lainkaan.

31. maaliskuuta 2009 klo 21.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MACin koneet ei oo hintansa arvosia (ihan ylihinnoteltuja ottaen huomioon mitä niillä saa), osta Asus! Tosi monet ohjelmatkaan ei toimi ku ne on tehty Windowsille (ongelmia esim. koulun kanssa). Samoin Applen joku iPhone on paljon perseemmästä ku esim. se Nokian uusi musapuhelin.

1. huhtikuuta 2009 klo 12.03  
Anonymous i-lova-my-macbook kirjoitti...

mulla on mac ollu jo vuoden hyvin pelaa ja rakastan tätä <3 valkonen voi tulla vähä likaseks eli PIDÄ HYVÄÄ HUOLTA JA JOS OTAT MUKAAN OTA KONEKASSI. mulla vähä naarmuja ei mitään isoja mutta näkyy jotenkuten ku valkonen tää on <3 muuten toimii kuin unelma eikä loppupeleis vaikee käyttää tottunu jo ! kun vannon applen nimeen

1. huhtikuuta 2009 klo 20.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä en yhtään tajuu miten muka on vaikeeta oppii käyttää macia pc:n jälkeen..! Ainut missä on opettelemista on namiskoiden paikat ku on eri mitkä wintoosassa mut muuten ihan helppo homma.

1. huhtikuuta 2009 klo 23.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu