Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

the hair thing

perjantai 6. maaliskuuta 2009

the hair thing

Heei, haluisin ihan hirveesti kiittää teitä kaikkia, jotka jaksoitte vastailla tuohon edelliseen tukkapostaukseen! Oon hirmu ilonen, että vastauksia tuli noin paljon ja hirmu paljon hyödyllisiä apujakin löytyi! Kiitos siis älyttömästi hyvistä neuvoista!

Nuo teidän kertomat sävytesysteemit kuulostivat kyllä hirmu hyviltä ja käteviltä, joten ne taidankin ottaa puheeksi ens kerralla kampaajalla kun olen! Noiden avulla mulle heräs taas ihan uus toivo tässä tukka taistelussa :D

Ja katsokaapa tätä, jos Newportin tukkajumala (:D) Samanthakin on onnistunut luonnonväristään (joka muuten muistuttaa aikalailla omaa luonnollista väriäni) pääsemään tuollaiseen ihanaan vaaleaan niin miksen sitten minäkin?


Tulin kuitenkin nyt siihen tulokseen, että lähden raitojen ja noitten sävytyssysteemien kanssa testailemaan ja katsotaan sitten mitä tulee :) Ja leikkauksesta ajattelin senverran, että kerroksia tähän tukkaan tarvitaan vähän elävöittämään ilmettä. Mutta pituudesta en kyllä muuten luovu, vaikka kuka sanoisi mitä!

Puuh, nyt en vaan millään malttaisi odottaa, että todella pääsisin siihen kampaajan tuoliin käsiteltäväksi! Mutta kaipa tää kuukaus menee nopsasti kuitenkin. Eli ahkeraa hopeashampoon käyttöä vaan jatkan niin ehkäpä selviän tämän tukan kanssa vielä tämän odotuksen verran :)

tällälailla mäkin sitten vaalea tukka hulmuten otan aurinkoa ens kesänä jonkun hienon veneen kannella :D (paitsi mistä vene?)

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä sun hiukset on nyt aivan upeat! :) mut se on totta et vaikka muut miten kehuis mut jos ite on kyllästyny niin sit kanssa on :D

7. maaliskuuta 2009 klo 0.01  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Jep noin se vaan menee! :D

7. maaliskuuta 2009 klo 11.49  
Anonymous kisses kirjoitti...

Hei kuka tämä 'tukkajumala' Samantha Kuhn oikein on? :)

7. maaliskuuta 2009 klo 13.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vielä vinkki tohon hiusjuttuun: kun peset hopeashampoolla (lorealin on hyvä) niin vaikka shampoon ei yleensä anneta olla päässä, niin jätä se pariksi-kolmeksi minuutiksi vaikuttamaan. sitten huuhtelet, ja sen jälkeen peset vaikka uudestaan tavallisella/hopeashampoolla :) saa tehota paremmin tukassa. itse olen pyytänyt kampaajaa tekemään tuhkanvaaleita, sekä ihan rohkeasti alahiuksiin vaalean HARMAITA raitoja, jotka kyllä tasottuvat tuollaiseksi tuhkanvaaleaksi aika nopsaan.. :)

7. maaliskuuta 2009 klo 15.18  
Blogger lintu kirjoitti...

kisses: MTV:n Newport Harbor -ohjelman eräs henkilö :)

Anonyymi: Kiitos vinkistä! Ens kerralla annankin sitten vaikutttaa vähäsen pidempään :)

7. maaliskuuta 2009 klo 17.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu