Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fed up with the hair

torstai 5. maaliskuuta 2009

fed up with the hair

Hiuskriisi on taas saapunut mun maailmaani! Joka kerta, kun hiuksia yrittää laittaa jotenkin niin tuntuu, ettei mikään näytä hyvältä. Väriinkään en ole tyytyväinen ja malliinkin kaipaisin jotain muutosta. Kampaajalle haluaisin heti huomenna, mutta pääsen vasta suunnilleen kuukauden päästä. Ja parempi ehkä niin, koska nyt ainakin ehdin vähäsen suunnitella, että mitä sitä oikein tekisi tälle tukalle.

Oon yrittänyt etsiä netistä sopivia kuvia väristä ja mallista. Oikeanlaisia malleja ei ole jotenkin sattunut eteen, värejä sitäkin enemmän! Eli tosiaan, edelleenkin unelmoin siitä ihanasta vaaleasta tukasta, jonka sävy taittuu kylmään hopeaan/tuhkaan. Mitään harmaata tukkaa en halua, mutta en toisaalta mitään barbitukkaakaan. Vaaleaa, mutta luonnollista mieluiten siis :)

Tässä olisi siis vähäsen kuvia, jotka lähentelevät sitä värisävyä mitä haluaisin:
(noi nyt on kaikki vähän erilaisia, mutta kuitenkin sellasia joihin tykästyin)

kuvat: stureplan, finest.se


Ja tässä hiusidoli Newport Beachistä, eli Samantha Kuhn maailman upeimman tukkansa kera. Malli ja väri, everything is perfect!



Ja tässä vielä ihan selvyyden nimissä oma tukkani tuon vaalean "tavoitesävyn" vierellä. Paljon eroa siis on, eikä lopputuloksen välttämättä tarvitse ihan noin vaalea olla kuin tuossa alimmassa kuvassa, mutta kuitenkin haluaisin nyt vihdoinkin tuon kullanvaalean lämpimän sävyn pois ja enemmän sitä kylmää vaaleaa tilalle.


Puuh, mutta miten, miten ihmeessä mä onnistun saamaan sen kivan haluamani värin tähän tukkaan, joka kerta toisensa jälkeen kieltäytyy yhteystyöstä, vai onko ne vaan ne kampaajat, jotka eivät ymmärrä mun visioitani?

Noh, jokatapauksessa mulla on taas kehiteltynä uusi visio tulevaa kampaajakertaa varten:
- pohjaväri enemmän omaa väriä muistuttavaksi (eli se perus suomalainen harmaa)
- päälle paljon (ja tarkotan siis myös paljon!) kylmänvaaleaa raitaa, ohuita ja paksuja sikinsokin

Mutta en tiedä saisinko tolla tavalla kuitenkaan tarpeeksi vaaleaa lopputulosta.. Mua jäis kuitenkin härnäämään ne "harmaat" siellä alla.. Hmmm.


Nojoo, sitten aattelin vain kysäistä, että onko joku mahdollisesti kokeillut tällaista tuotetta, johon törmäsin tänään jollain nettisivulla:

Schwarzkopf Blonde Blond Spray

Koe vaaleiden hiusten luonnollisen pehmeä kesäinen hehku! Hiuksesi näyttävät auringon vaalentamilta - poikkeuksena on kuitenkin, että tätä suihketta käyttämällä vältyt hiusten kuivumiselta ja pörröttymiseltä. Päätä itse hiustesi vaalennustaso vaalentamalla kaikki hiukset tai korostamalla vain yksittäisiä hiussuortuvia.
Muutu hiekkarantojen vaaleaksi kaunottareksi silloin kun itse haluat!

Eli jos jollain on ollut tuota käytössä niin kokemuksia kiitos :) Ja saa muutenkin heitellä jotain vinkkiä ton värjäyksen suhteen!

Tunnisteet:

32 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

koita goldwellin vaahtosävytettä! saa kampaamoliikkeistä, vie keltasuuden pois ainakin mun hiuksista tosi hyvin! tosi riittosaa. Sävy on muistaakseni 10V.

5. maaliskuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

se keltaisuuteen taittuminen johtuu siitä että hyvin monella suomalaisella on ns. punapigmenttiä hiuksissaan, jonka takia hiukset äkkiä alkaa kellertämään. hopeashampoot auttaa jonkun verran mutta ajan kanssa ne rupee aina kellertämään vaikka mitä tekis. mulle tehään kampaajalla niin että ekaks laitetaan ihan vaalennusaineella, jonka tuloksena juuri on aivan täydellinen mutta latvat edelleen keltaset, sitten laitetaan harmaan sävyinen sävyte joksikin aikaa, jonka jälkeen hiukset helahtaa vähän jo violetiks, ja sit vielä jotain sävytettä siihen niin jopas on tuhkan/kylmän vaaleat hiukset=) hiukset tosin kärsii tosi paljon ja aikaa menee useita tunteja, siks oonki alkanu pitää vähän tummempina hiuksia, koska inhoon sitä keltasta tukkaa.
t. saman ongelman kanssa painiva.

5. maaliskuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

menet vaan noiden kuvien kanssa kampaamoon ja sanot että tuollaiset mulle :->

5. maaliskuuta 2009 klo 22.37  
Blogger padmé kirjoitti...

Mä katoin ja aina noit hiuksia tuol Newportissa. Aina oli niin ihana kampaus tai niin hyvännäköiset vaan ;) Todella ihanat hiukset sinulla ja uusi väri tekisi varmaan vielä ihanemmat! <3 Varmaan tarvisi itsekin käydä vähän kirkastaa omaa ruskeaa.

5. maaliskuuta 2009 klo 22.40  
Blogger Nina / Nina Janika kirjoitti...

Jos haluat tuollaiset hiukset, sun täytyy sanoa kampaajalle, että haluat hopeita raitoja :) Sinuna en värjäis noin vaaleaksi koko tukkaa, vaan korostaisin laittamalla pään täyteen raitoja :) Ja sitten kannattaa myös ostaa sampoo, joka poistaa hiuksista keltaisuutta :)

5. maaliskuuta 2009 klo 22.45  
Blogger pannukakku kirjoitti...

käytäthän hopeashampoota?
Ite ainaki oon jo iha vaa silläki saanu keltaisuutta/kultaisuutta tosi paljon pois :)

5. maaliskuuta 2009 klo 22.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei ootko kokeillu käyttää hopeashampoota säännöllisesti? :) Se on ainakin kahdella kaverillani poistanu kyllä kaikki keltaiseen taittavat sävyt.. Oiskohan niillä ollut käytössä schwarzkopfin tai lorealin versio, en muista :o

Vaikka mun mielestä sun hiukset on ihanat nyttenki! :) Ei ainakaan kuvissa näytä kellertäviltä.

5. maaliskuuta 2009 klo 22.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä ajattelin kysyy et oonko mä tajunnu nyt oikeen että sä oot hakemas kauppakorkeakouluun? Mihin kouluun oot hakemas, ootko ekaa kertaa? Millanen oli sun yo-todistus? Ootko ottanu valmennuskursseja?

Sori että kyselen, mut ite olis vuoden päästä tarkotus pyrkii ja on alkanu jo ahdistamaan :D hse:ehen olen aikonut, mutta pirun vaikee päästä ja viis pääsykoekirjaa o.0! että mikäli vain jotain vinkkejä on niin otan mielelläni vastaan :D

5. maaliskuuta 2009 klo 23.26  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Hahhaaa!!! Just sain oman postauksen ulos ja tulin kurkkii mitä mun lempparibloggarit on tänään päivitelly ja täältä löyty aivan sama aihe... :D

5. maaliskuuta 2009 klo 23.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa, että mulla on täsmälleen sama ongelma kuin sulla näiden hiusten kanssa :(
Itsekin tavoittelen hiuksiini sellaista kylmää/tuhkaista sävyä, mutta ei liian sellaista "pissis" lookia :D Mulla on ongelmana että oma tukka on luonnonkihara ja melko ohkainen, eikä kestä suuria vaalentamisprosesseja. Mulla värjätään yleensä tyvi mahdollisimman tuhkaisella ja lopputulos on hyvä noin pari viikkoa mutta sitten olen taas tyytymätön. Latvan on viimeksi laitettu tuhkainen kevytsävy noin vuosi sitten :o
Tuntuu että nyt pitäisi saada joku kunnon muutos! En vaan tiedä mikä se olisi :D Olen vaan kyllästynyt tähän omaan blah tukkaan :D

Mutta toi sun ehdotus kuulostaa mun mielestä varsin hyvältä! :) Sitä omaa väriä alle ja paaaaljon vaaleita raitoja niin lopputulos olisi luonnollinen :) Ehdota ihmeessä kampaajalle!

6. maaliskuuta 2009 klo 0.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pyydä kampaajaa sävyttämään hiukset hopeanvivahteisiksi vaaleiksi ja ota kuva messiin? ja sitte osta hyvää hopeashampoota ni eiköhän se siitä!

6. maaliskuuta 2009 klo 0.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm. sulla näyttäis olevan siis ongelma tuollainen hieman lämmin sävy hiuksissa? Vaaleassa tukassa hyvin yleinen ongelma siis, vaalennettu hius kun melkein väkisin pyrkii taittamaan hieman keltaiseen. Oletko kokeillut hopeashampoita ym? Crestolilta löytyy myös sävyttävä hoitoaine/suoraväri, jota pidetään päässä 20 min, hoitoteho on todella hyvä ja samalla saa sävyn tukkaan. Loistotuote. Sävy 01 helmenvaalea voisi sopia hyvin, siskoni sai oman moneen kertaan vaalennetun kellertävän sävyisen tukkansa sillä kauniin kylmänvaaleaksi. Noin vaaleassa vaan kannattaa varoa ettei vedä lilaksi :D Mutta niitä saa kampaamokaupoista, maksaa kympin verran ja riittää moneen kertaan. Itse olen käytellyt niitä tummempia sävyjä, ja olen kyllä tykännyt!

6. maaliskuuta 2009 klo 1.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En saanut viime kesällä kampaajalleni aikaa joten jouduin värjäämään itse kaupan väreillä. Itse en pidä tuosta sinun unelma väristä mutta niillä kaupan värillä tuli just tuollainen väri kuin tuo sinun unelmoima. <:

6. maaliskuuta 2009 klo 2.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Otathan huomioon, että toisilla ihmisillä vain on omissa hiuksissaan sellainen "lämmin sävy", mikä esim tummemmissa hiuksissa saattaisi taittaa punertavaan, ja vaaleissa sitten juuri tuollaiseen lämpimämpään blondiin. Eli voi olla ihan omasta tukasta kiinni jos et kylmää vaaleaa niihin saa.

6. maaliskuuta 2009 klo 8.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On olemassa sellainen "hopeanaamio", joka muuttaa oman sävyn tuhkanvaaleaksi. Esim. Yess-kampaamo Fredalla myy...(joku 10e) Siellä osataan myös tehdä tuhkanvaalea tukka, jos haluat. :)
T. Kantis

6. maaliskuuta 2009 klo 8.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun on pakko kertoa omasta ihanasta kampaajastani! Aina kun saan inspiraation johonkin suureen hiusmuutokseen, kampaajani on täysillä mukana. Todellakin täysillä. Me aina vauhkotaan toisillemme, koska hän ei suostu aina suuriin muutoksiini ja kertoo suoraan jos ne eivät tule onnistumaan. Sitten mietimme paremman ratkaisun saadaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Voiko parempaa olla? :) Nykyajan kampaajat uskoo liikaa asiakasta, Itsehän he ovat ammattilaisia.

Minulla oli samanväriset hiukset kuin sinulla, teimme kampaajan kanssa siihen sävytteellä raitoja ja tukka vaaleni kummasti. Jos haluat kokonaan vaalean pään niin kannattaa tehdä se sävytteillä, jotka eivät ole hiuksillekkaan niin haitallisia kuin itse vaalentaminen. :) Täysin, ja pelottavan harmaalla sävytteellä, lopputulos on vaaleavaalea tukka. :)

6. maaliskuuta 2009 klo 9.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kokeile hopea shampoota. Itse käytän sitä ja hiusteni väri on sama kuin sinun linkittämät kuvat. Se toimii!:)

6. maaliskuuta 2009 klo 9.28  
Blogger Elina kirjoitti...

Hei swarzkopfin hopeashamppoolla saa tuollaista kylmänvaaleaa sävyä hiuksiin. On kuulema tosi tehokas, kannattaa koittaa :) En sitten tiedä, onko se juuri tuo mistä kysäisit, mutta olen kuullut että sellaista olisi olemassa kuitenkin. Itsellä punainen tukka, niin ei ole tullut kokeiltua, mutta kaverit on kehunut!

6. maaliskuuta 2009 klo 10.09  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Kivoja visioita ja se on kyllä niin turhauttavaa, kun ei saa sitä haluamaansa tulosta!! :/

6. maaliskuuta 2009 klo 10.11  
Blogger TanjaK kirjoitti...

Mä luulin ensin, että sä oot noissa kaikissa kuvissa, ennen kun luin tekstin:D

6. maaliskuuta 2009 klo 10.28  
Blogger Alma kirjoitti...

Mulla on ollut monta kertaa sellainen ihan vaaleista vaalein, jopa vähän violetti tukka (aluksi siis). Ja kyllä mun mielestä monetkin kampaajat osaa sellaisen värjätä. Ainakin sellaisissa vähän nuorekkaammissa paikoissa. Sit suositellaan aina sen hopeashampoon käyttöä jälkeenpäin, jotta väri säilyy. Itse olen ihan tykästynyt myös tuohon hopeasävyyn. Sorruin joulukuussa värjäämään hiukseni hieman tummemmiksi ja sillä katumustiellä edelleen ollaan, ehkä ens värissä saan takaisin sen kylmän vaalean sävyn. Mut ei muuta ku soittelemaan paikkoja läpi, ainakin Ullanlinnassa oli yks kiva kampaamo, jossa kävin viime kesänä, mut mä en nyt saa yhtään päähäni mikä sen nimi oli, enkä osoitettakaan.:( Mut ihan varmasti löydät jostain kivan paikan!

6. maaliskuuta 2009 klo 10.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sorry, mutta mun mielestä toi Samanthan hiusväri on aina ollu aivan luonnoton!! Sulla on tosi kauniit hiukset ja luonnollinen look, miks sitä muuttamaan. Toki esim. raitoja vois vaikka ottaa.

I love your blog!<3

6. maaliskuuta 2009 klo 11.52  
Blogger lintu kirjoitti...

Kiitti kaikille kommenteista, autto paljon :) Palailen tähän asiaan vielä seuraavassa postauksessa!

Karkki: Jep kauppikseen oon hakemassa, ekana vaihtoehtona Helsinkiin. Ja oon nyt tokaa kertaa hakemassa siis. Yo-todistus oli M:n tasoa. Valmennuskurssilla en ole.
Jajoo kyllä muakin ahistaa, tonne Helsinkiin on nimittäin tajuttoman vaikee päästä, tuntuu, että sinne pääsee vaan jotkut talousgurut, joihin en kyllä itseäni ihan laske :D Mutta kunhan jaksaa tsempata lukemisten kanssa ja olla ahkera niin ehkä se työ sitten myös palkitaan :)

6. maaliskuuta 2009 klo 12.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ootko kokeillu hopeashampoota? :)vois toimia, kannattaa kysellä kampaamoista!

6. maaliskuuta 2009 klo 13.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heip,
mulle tuli sellanen visio kans, että sulle kannattaisi laittaa päälliosaan paljon vaaleaa raitaa folioilla ja melko vahvalla hapetteella, jotta raidoista ei tule keltaisia kun sulla helposti ilmeisesti vetää keltaseks :)

Alaosan hiuksia ei välttämättä tarvisi varsinaisesti värjätä ollenkaan, vaan niihin vois laittaa keltasuutta taittavan sävytteen. Ja jos kerta haluat kasvatella sitä omaa väriä sieltä näkyviin niin raidotus on just hyvä sellaseen. Itsekään en suosittelis sulle tollasta kokonaan hopeanvaaleaa tukkaa, se on melko tylsä =)

6. maaliskuuta 2009 klo 13.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, oon samoilla linjoilla yhden kommentoijan kanssa, että monilla on tota punapigmenttiä vaikkei se näkyisikään muuten hiusten varsinaisna punertvauutena. Se on jossain siellä jemmassa.

Blondattiin joskus alle 20-vuotiaina yhden kaverin kanssa aika samoilla hiusväreillä, mutta hänellä lopputulos oli valitettavasti aina keltainen. Ilmeisesti omassa hiuksessani ei sitä pigmenttiä ole, sillä minulle saa kyllä helposti harmahtavan sävynkin halutessaan.

6. maaliskuuta 2009 klo 16.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on aivan ihanat hiukset mun mielestä tällä hetkellä, tosin ymmärrän täysin, mitä tarkoitat, koska itse tavoittelin tuota joskus.
Mun mielestä olis kiva, jos ehkä vähän lyhentäisit ja leikkaisit kerroksia, niin saisit sellasta tuuheutta ja ilmavuutta sun hiuksiin vähän enemmän :)
ja Goldwellin lilanvärinen "hopeashampoo" kuulemma todellakin tehoaa :)

6. maaliskuuta 2009 klo 19.42  
Blogger Hennah kirjoitti...

heippa mä näinki sut tänään hmllä. Oot niin nätti. Sulle sopii tosi hyvin hiukset kiinni. =)

6. maaliskuuta 2009 klo 20.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä sun ei ainakaan noin vaaleaksi kannata värjätä kuin tuossa kuvassa, jonka olet laittanut omien tukkakuviesi viereen. Sulla vaikuttaa kuvien perusteella olevan sävyltään niin kinuskisen kellertävä iho, että sen kanssa sopii mielestäni vähän hillitympi vaalea. Sellainen vaalea korostaa hyvin ihon kuulautta(etenkin kun sulla näyttää olevan tosi hyvä iho), kun taas liian hopea/harmaa saa helposti ihon näyttämään tosi tunkkaiselta(niin kuin mielestäni tossa jo mainitsemassani kuvassa). Mä suosittelisin ennen sitä kampaamokäyntiä ottamaan käyttöön hopeashampoon ja vaikka -hoitiksenkin jollei sulla niitä ennestään ole :)

Ja ainakin minä lukisin mielelläni jatkossakin tukkapostauksia, vaikka sun hiustuotteista, kampauksista jne. ja tietty tästä väriprojektista :)

6. maaliskuuta 2009 klo 20.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hopeashampoota minäkin suosittelen, bonacurella on ainakin yks ihan toimiva ja edullinenkin versio. :) Niitä saa vissiin vain kampaamoista.

6. maaliskuuta 2009 klo 23.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis mistä tuo Samantha on tuttu? :D onks toi joku ohjelma? :)

12. maaliskuuta 2009 klo 15.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo hei toi blonde spray saa hiukset näyttää todellakin keltasilta , ainakin mun . :o

10. syyskuuta 2009 klo 15.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu