Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

cute lauren

torstai 12. maaliskuuta 2009

cute lauren

Suloinen Lauren Conrad Seventeen lehden kannessa huhtikuun numerossa. Ihanan freesi ja iloinen kuva, aina kaunis Lauren :)Myös ystävä Lo oli mukana jutussa ja aivan ihania kuvia tytöistä ainakin on otettu! Ihania värejä ja muutenkin kivan iloisia ja nauravia kuvia! Kesäfiilis vaan kasvaa kasvamistaan...


Lainauksia Laurenin jutusta:

"Audrina has tried to set me up several times. She's actually my only friend, I think, I've let set me up and it's always awful. They're always models and friends of one of the guys she's with. We did a couple of blind double dates — but they never end well."

"I was sitting with Lo last night and we were trying to find the first season of Laguna we did, but I don't think either of us owned it!"

"I've had a lot of friends who've been with guys who make an effort to alienate them from other people. You categorize it as jealousy or as them really loving you, but it's never okay to cut someone off from their family or friends."

"I think I used to be very, very plain. The first season of Laguna [Beach], I think I lived in C&C tanks and Seven jeans and flip-flops. Since then, I've gotten an appreciation for fashion and wear a larger variety of clothing."

"I think that you always meet people when you're not looking [for love] because when you're looking, you're willing to settle, and when you're not, you know you really like the person."

Lähde: Seventeen Magazine

Tunnisteet:

15 kommenttia:

Blogger padmé kirjoitti...

Mä ainakin rakastan Laurenin tyylitajua ja vaatteita! Voisin ottaa kaikki sen pitämät asut. laurenilla ihana maku! :) <3

12. maaliskuuta 2009 klo 22.20  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Ah mitä kuvia! Vaatteista en niin välitä, mutta tuo fiilis ja miten kauniilta tytöt näyttätvät! Tuli ihan hymy huulille.

12. maaliskuuta 2009 klo 22.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rakastan noita mekkoja<3 Upeita kuvia! ..ja Lauren on niin kaunis, kuten aina.

12. maaliskuuta 2009 klo 22.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi ihania kuvia! Mut toi kansikuva on jotenki minusta outo :s

12. maaliskuuta 2009 klo 23.17  
Blogger pnkd kirjoitti...

Mikä siinä on, että mä en syty tosta Conradista yhtään :-D Se on jotenkin niin...California teini, en tiedä. Ihanan kesäset stailaukset tosin, vaikkei noin muuten sytyttäneetkään yhtään, mutta väreistä tuli taas niiin kova ikävä kesää ja aurinkoa :<

12. maaliskuuta 2009 klo 23.37  
Anonymous nami kirjoitti...

LC on ihana! Ihania vaatteita noissa kuvissa :)

12. maaliskuuta 2009 klo 23.48  
Blogger Ellie kirjoitti...

Kuvat ovat niin raikkaita, kauniita, suloisia, tyylikkäitä ja vaikka mitä. Pakko saada tuo lehti :)

13. maaliskuuta 2009 klo 0.45  
Blogger Heidi kirjoitti...

en oo ihan varma mikä se on, mut en oo koskaan oikein innostunu tosta laurenista. noissa kuvissa on kyllä kieltämättä ihanan kesäinen värimaailma, mutta kuvat on niin ylimuokattuja että jää aika muovinen maku :( kun telkkarissa on tottunut näkemään laurenin normaalia ihoa ja hampaita (.. nekin aika ilmiöämäiset), tuntuu tyhmältä että jotkut on tuhlannut aikaa ja rahaa neidin entisestään nukkeistamiseen.

kaunis tyttö silti :)

13. maaliskuuta 2009 klo 6.42  
Blogger Jenna kirjoitti...

Oikein aurinkoisia kuvia, saa ihan hymyilemään : ) Ja noi mekotkin on avain upeita ja vielä kevään muotiväreissä. Kelpais yksi munkin kaappiin: )

13. maaliskuuta 2009 klo 7.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sulla kyllä! Oon sellasta miettinyt, että millasia kavereita sulla on? tai että onko ne yhtä tyylitajuisia kun sä, kun esim puhut että joku meikkasi sut tai toi ulkomailta jotain tosi kivaa, tai kerran taisit sanoa että sulla ja kaverillas oli samat vaatteet päällä. Vai ootko sä kaveriporukan ainoa joka on kiinnostunut muodista? Olispa hauska jos sulla olisi saman henkisiä kavereita ja kertoisit jotain niistä joskus, tai jos saisit neki innostuu blogeilusta koska tän tyylisiä kun sun olis ihanaa olla lisää!! Vaikka ihankun kukaan peittoais sun blogia! :)

13. maaliskuuta 2009 klo 9.47  
Blogger dolce kirjoitti...

Minä olen aina ihaillut Laurenin hiuksia... :)

13. maaliskuuta 2009 klo 10.34  
Blogger lintu kirjoitti...

padmé: Samoin, samoin ja samoin! :)

Mrs. V: Jep aivan ihana fiilis tosiaan :) Vaatteet on niin ihanan kesäisiä, vaikka eivät muuten muhunkaan iske ihmeemmin..

Anonyymi: Niinpä :)

Anonyymi: Musta se on söpö!

pnkd: Haha, noo en tiedä, ei kaikesta kai vaan voi syttyä! Mutta tosiaan ihanan kesäinen koko juttu ja tosiaankin tuli älytön hinku kesään jo!

nami: Hih niin on!

Ellie: Kaikkia noita tosiaan :)

Heidi: Mm no muokattujahan noi on tietysti, mikä lehtikuva ei enään olis muokkaamaton :/ Mutta muokkaamaton tai ei niin kaunis tyttö tosiaan :)

Jenna: Hih niin saakin :)

Anonyymi: Kiitokset :) Nosiis mulla on ensinnäkin ihania kavereita<3 Ja en tosiaan ole ainoa kaveriporukasta, joka on muodista kiinnostunut ja tarkka tyylistään, vaan suurin osa kavereistani kyllä on kovinkin tyylikästä porukkaa :D Eli kovin samanhenkisiä kavereita löytyy moniakin, jos nyt siis muodista tosiaan puhutaan, toki muillakin aspekteilla tietysti löytyy samanhenkisyyttä. Ja tosiaan tosta bloggailusta, ennen ajattelin ettei kukaan kavereista olisi siitä niin kiinnostunut, mutta väärässäpä olin! Yksi löytyy kyllä, mutta ei ole vielä kuitenkaan bloggailua aloittanut, mutta kovaa houkuttelua oon kyllä suorittanut ja kyllä se jossain vaiheessa aloittaa mä oon siitä varma! Me aina vitsaillaan, että kaikki varmaan sitten sekottaa meidän blogit eikä tiedä tyylin perusteella kumman blogia lukee, kun meillä tosiaan on niin samallaiset mieltymykset ja tyyli ja tosiaan samojankin vaatteita löytyy kaapin täydeltä :D

13. maaliskuuta 2009 klo 10.40  
Blogger sofi kirjoitti...

Ihania kuvia laurenista, tytöllä on ihana tyyli :)

13. maaliskuuta 2009 klo 13.42  
Blogger Maija kirjoitti...

Lauren on yksi mua kaikista inspiroivin julkkis! Ja varsinkin Laurenin hiukset - ah.

13. maaliskuuta 2009 klo 14.36  
Blogger lintu kirjoitti...

dolce: No samoin! :)

sofi: Jep, mahtava tyyli tosiaan :)

13. maaliskuuta 2009 klo 14.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu