Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oscars 2009

maanantai 23. helmikuuta 2009

Oscars 2009

Itse en millään jaksanut viime yönä valvoa Oscar gaalan parissa, mutta aamulla oli sitten pakko käydä kurkkailemassa juhlien pukuloistoa. Mitään erityisen upeita asuja ei omiin silmiini pistänyt, mutta toki monia hienoja mekkoja löytyi kyllä.

Yksi lemppareistani oli tämä Jessica Bielin päällä nähty vaaleansävyinen mekko. Mekko on malliltaan muuten aika simppeli, mutta edessä on sitten tuo erikoinen laskostelma (vai mikä lie onkaan?), joka näyttää ainakin omasta mielestäni kivalta.



Toinen mekko, mistä pidin oli tämä ihana vaalea suurihelmainen ilmestys. Yläosa on kyllä ehkä vähän turhankin avonainen ja tuo naiselliset piirteet ihan antaumuksella esille :D Mutta muuten mekko on kyllä jotenkin hirmuisen suloinen ja nätti. Ja suloisuutta jatkaa SJP:n söpöt kiehkurat, joista kyllä tykkäisin huomattavasti enemmän vaaleampina.



Vaalealla lemppari-linjalla jatketaan Penelope Cruzin kauniin mekon kanssa. Ihanan iso helma tässäkin ja yläosastakin pidän, mekon materiaalikin näyttää hirmu nätiltä! Hurmaavan kaunis Penelope :)



Tästä Juliana Rancicin mekon mallista tykkään paljon. Yläosan leikkaus on kaunis ja yksiolkaiminen malli on mun makuuni! Puvun väri on kyllä karmaiseva, sillä tuollaista viininpunaista sävyä juuri inhoan, mutta tälläkertaa malli voittaa värin eli kaunis mekko tämäkin. Ja ihana laahus!



Sitten toista inhokkiväriäni eli punaista nähdään Amanda Seyfriedin päällä, tosin tosi söpössä mekossa! Rusetti kruunaa kyllä koko komeuden muuten aika yksinkertaisessa mallissa. Söpö mekko siis :) Jahei, tällä typykällä ja mulla sanoitte olevan samaa näköä :D



Sitten päästäänkin illan yhden näkyvän trendin pariin eli polvien kohdalta leveneviin helmoihin. Ekana lempparini tästä kategoriasta eli vasemmalla Taraji P. Hesonin aivan ihana vaaleansävyinen kaunistus. Tykkään mekon materiaalista älyttömästi ja laahuskin sopii tuohon kivasti. Myös oikealla olevan Marissa Tomein mekko on kaunis vaalean sävynsä ja yksiolkaimisen mallinsa kanssa. Ja laahuksesta tykkään tuossakin mekossa.



Sitten vähän selkeämmin erottuvat polvilevennys mallit Vanessa Hudgensin ja Melissa Georgen kantamina. Aika samantyylisiä mekkoja molemmat leikkauksia myöten, mutta ehkäpä Vanessa vie kuitenkin voiton tälläkertaa.


Polvilevennykset helmoja koristaen juhlivat myös Beyonce ja Diane Lane. Beyoncen mekon leikkaus on mielettömän nätti ja kangaskin on ihanan räväkkää, mutta silti kaunista. Beyoncen kireästä tiukkapipokampauksesta tosin en perusta. Diane Lanella ihan yksinkertainen musta, aika simppeli, mutta nätti mekko.


Sitten mukavaa väripiristettä Natalia Portmanin päällä. Mekko on värinsä puolesta hirmuisen suloinen ja yksinkertaisen kaunis malli tukee kyllä hyvin vähän räväkämpää värivalintaa. Yleensä en itse mitään pinkkejä sävyjä päälleni vetäisi, mutta tuolla mekolla voisin kyllä lähteä liikenteeseen :D



Angelina Jolie, all time inhokkini, tapansa mukaan klassisen kauniisti mustaan verhoutuneena. Vihreät korvakorut tuovat kuitenkin sitä kivaa pientä lisää muuten synkkään kokonaisuuteen.



Tämä Christine Teigenin päällä nähty mekko on kyllä kaunis, mutta aika avaralla kaula-aukolla ollaan kyllä liikkeellä. Siitä huolimatta kuitenkin jotenkin tykästyin tähän mekkoon, varmaan tuon raikkaa värinsä puolesta. Ja ihana tuo laineikas kampauskin!



Sitten vielä viimeisenä James Francon naisystävän päällä kantama nätti musta yksiolkaiminen (taas!) luomus, jota koristaa kivasti tuo kultainen vyötärönarusysteemi. Tykkään myös kauheesti tosta puff puff -helma härpäkkeestä.


Paljon ihania asuja siis, odottelen vaan omaa kutsuani tuonne, että pääsen säväyttämään sitten itsekin jollain hurmaavalla luomuksella :D Nojoo, sitä saankin varmaan odotella hautaan asti, heh. Mutta mitäs te piditte gaalan asutarjonnasta?

Tunnisteet:

18 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vanessan, Christine Teigenin ja Taraji P. Hesonin mekot on kauneimmat mun mielestä :)

23. helmikuuta 2009 klo 12.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hienoja asuja. Ei mikään noista kyllä mitenkään erityisen hieno ollut mutta ihan kivoja kaikki.

23. helmikuuta 2009 klo 13.40  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Hehe täällä toinen jonka all time inhokki on Angelina! Jessica Bielin ja Penelopen puvut olivat eniten mieleeni :>

23. helmikuuta 2009 klo 14.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että ku ihania mekkoja! :)
Oon kyllä suurinpiirtein samaa mieltä sun kans nuista! Aivan ihanaa ois pukee tollanen joskus päälle.Taidan minäkin vain haaveilla siitä että pääsis joskus tonne oscargaalaan :s haha:D

23. helmikuuta 2009 klo 14.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksi angelina on inhokkisi? en itsekään kyllä oikein pidä angelinasta, aika ristiriitainen persoona.

23. helmikuuta 2009 klo 15.09  
Blogger katja kirjoitti...

Penelope Cruzin mekko on kaikista ihanin! :)

23. helmikuuta 2009 klo 16.28  
Blogger mad-sanna kirjoitti...

ihanaa kun oot nähny näin paljon vaivaa oscar gaalan asujen esittelyyn. tästä pystyikin selaamaan nopeesti millasii asuja tänä vuonna löytyy :) kunhan aikaa liikenee enemmän voisi niitä tarkemminkin selata.

23. helmikuuta 2009 klo 19.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Angelina on täydellinen <3

23. helmikuuta 2009 klo 20.51  
Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Portmanin mekko on ihana, aw, tommosen ku sais kesäks...:--D Taitaa jäädä hippasen sinne haaveen puolelle.
Toi Beyoncen mekko on semijärkyttävä kyllä..tosin, sen pukeutuminen on aina semijärkyttävää :-D

23. helmikuuta 2009 klo 21.05  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Ihania asuja on!! Tosin vain muutamasta pidin todella paljon. Se Natalie Portmanin mekko ei itsessään mikään erikoinen ollut, mutta sopi näyttelijälle aika täydellisesti ja näytti hänen päällään varmasti hienommalta, kuin vain henkarissa :D

24. helmikuuta 2009 klo 8.39  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: tuo Tarajin mekko tosiaan oli upee :)

Princessjnaj: jep oli tuolla kyllä hirmu hienoja, mutta tosiaan mikään ei sillälailla ihan älyttömästi kolahtanut

Jenni!: hahaa no meitä on sitten ainakin kaksi!

Anonyymi: haha no aina saa haaveilla :D

fanny: en oikein oo koskaan siitä pitänyt, ei vain vaikuta miellyttävältä mun mielestäni! ehkä mua kalvaa vielä aniston vs jolie kamppailu, jossa olin jenniferin puolella :D

katja: se on kyllä hirmuisen nätti!

minkki: noo kuhan nyt tuntui siltä, että halusin noita laittaa :)

Anonyymi: noo jaa :D

pnkd: hihi niinpä :D haha nojoo enpä mäkään beyoncen tyylistä noin yleisesti pidä, mutta tuo mekko on kyllä ihan nätti, vaikka eri kankaalla oisin kyllä ite valkannut

kullanmuru: jep, sama täällä! Portmanin mekko on kyllä söpö ja sopii hänelle hirmuhyvin!

24. helmikuuta 2009 klo 10.27  
Blogger Sandra kirjoitti...

yh, mä en tykänny tosta Beyoncén puvusta, mulle tuli tosta printistä mieleen sellaset vanhat verhot. Tosin, nainen on ite niin nätti että näyttäis hyvältä vaikka pukeutuis pelkkiin verhoihin :D

24. helmikuuta 2009 klo 11.39  
Blogger m kirjoitti...

sussa on kyllä samaa näköö amanda seyfriedin kanssa. en sitä aiemmin tajunnut ennenkuin sanoit, mutta nyt kun rupes miettiin niin yhdennäköisyyttä löytyy :p

natalie portmanin mekko oli kyllä hirmu suloinen. itse en välttämättä olisi uskaltanut sitä tuollaisessa värissä päälleni pukea, mutta sama malli ja eri väri niin olisi ollut ihan unelmamekko. natalielle sopi kyllä tuo vaaleanpunainenkin :)

24. helmikuuta 2009 klo 15.42  
Blogger lintu kirjoitti...

Sandra: haha vanhat verhot! noo kieltämättä onhan tossa kankaassa vähän yhdennäiköisyyttä :D

m: mulle on niin monia kertoja sanottu siitä, että alan jo itekin uskomaan :D

24. helmikuuta 2009 klo 17.20  
Blogger Elena kirjoitti...

Mä en oikeen lämmennyt noille polvesta leveneville mekoille :/

24. helmikuuta 2009 klo 18.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyy... Inhoot punasta mut sul on kuitenki punanen talvitakki jost tykkäät hirveesti, ja sun ostoslistalki oli PUNANEN talvitakki? Eli öö?

18. toukokuuta 2009 klo 8.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vastaaa ^

27. toukokuuta 2009 klo 7.35  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Punasesta en joo oikein pukeutumisessa tykkää, paitsi tosiaan siinä talvitakissa. Mulla on aina ollut punanen talvitakki ja tosiaan muussa muodossa en punaisesta sitten tykkääkään.

27. toukokuuta 2009 klo 8.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu