Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i need help

tiistai 3. helmikuuta 2009

i need help

Heei, jos jollain sattuu raksuttamaan paremmin kuin mulla, niin mitenkähän tätä tekstin riviväliä saisi vähän suuremmaksi? Kun nyt nämä kirjaimet on jotenkin niiin lähellä toisiaan ja haluisin tekstirivejä vähän väljemmiksi.. Taikun vertaa tätä tekstiä ja sitten tossa oikeella olevaa profiilikuvaustekstiä niin riviväli on ihan eri, ja tosta väljemmästä tykkään enemmän, muttakun en vaan keksi miten sen saan laitettua tollaseksi! Anyone? :)

4 kommenttia:

Blogger llaura kirjoitti...

kokeile vaihtaa fonttia/fonttikokoa, pitäs onnistua ihan sieltä ulkoasu->kirjasimet & värit. ja myös jokaista postausta tehdessähän sen senhetkisen kirjasimen & koon voi vaihtaa. sullahan on sivussa eri fontilla noi, niin eri kirjasimilla ne välit tosiaan näyttää vähän erilaisilta :)

rivinvälistä en osaa neuvoa, kai senkin jotenkin html'ää koodaamalla sais isommaks, mut tähän rajottuu mun taidot :--D

4. helmikuuta 2009 klo 10.15  
Blogger lintu kirjoitti...

llaura: nojoo kun oon värkkäillyt tota mun html-koodia niiin paljon ettei niitä enää pysty sieltä kirjasimet&värit kohasta muuttamaan vaan sinne koodailuun pitää noi kaikki muutokset tehä :/ ja yritin jo vaikka mitä muutoksia sinne koodiin tehdä ja saada tota tekstiä paremman näköseksi, mutta ei :D munkaan taidot ei ihan tällaseen riitä!

4. helmikuuta 2009 klo 10.20  
Blogger Alpa kirjoitti...

kokeilepa laittaa sinne html-koodiin .post-kohdan jälkeen tällanen lisäys: line-height: 1.5;

pitäs toimia :>

4. helmikuuta 2009 klo 14.07  
Blogger lintu kirjoitti...

Alpa: kiitos hurjasti avusta, tuon avulla sain toimimaan! ehdin jo tykästyä tähän tiheeseenkin, mutta sitten kun kyllästyn niin osaan ainakin vaihtaa sen väljrmmäksi :)

4. helmikuuta 2009 klo 20.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu