Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

blue and white stripes

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

blue and white stripes

Vapaapäivä tänään taas eli ei töitä! Paitsi eihän se vapaapäivä kyllä ainakaan mulle mitään löysäilypäivää tarkoita, vaan vapaapäivänä onkin sitten opiskelujen vuoro. Aamulla sain alotettua kansantalouden lukemisen ja täytyy sanoa, että aika tylsää puuhaa kun ei aihe älyttömästi kiinnosta.

Opiskelujen jälkeen pitikin sitten lähteä hoitamaan asioita ja pankissa kävin jutustelemassa näissä tamineissa:

neule H&M - kauluspaita H&M - farkkuleggarit Pieces


Pankkiasioinnin jälkeen piipahdin sitten nopsasti Hennesissä. Mun oli tarkotus käydä kyttäämässä olisko sinne tullut jo niitä kuvaston bikineitä, kun haluisin koklata paria mallia, mitä en tilannut. Bikineitä ei kuitenkaan löytyny, mutta tuli kyllä nappailtua sovituskoppiin ties miten paljon muita vaatteita! Kaikki vaatteet kuitenkin noudatti yhtä ja samaa linjaa, nimittäin sini-valko-raidallista. Mulla taitaa olla suuremman luokan fiksaatio sinivalkoisiin raitoihin! En kuitenkaan ostanut mitään, vielä (!).


Henneskierroksen jälkeen olikin vuorossa salitreenailuja. Ihanaa kun oon taas päässyt tähän kunnon kuntoilurytmiin :) Kesäkunto ei ehkä jää sittenkään haaveeksi!

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä en ymmärrä miten ihmisella voi olla noin tajuttoman lyhyet jalat! oon miettiny tota niiin monta kertaa :D

25. helmikuuta 2009 klo 21.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana neuletakki! :) Just tollasta mäki joskus etin mut tyydyin sit sellaseen toiseenn.. :/

25. helmikuuta 2009 klo 22.05  
Blogger Lizzie kirjoitti...

Toi sun asun neuletakki on kiva :) onks sen ostosta kauanki? Meil kaikilla näyttää olevan omat "fiksaatiomme".. mulle on tullu joku ihmeen pakkomielle mustiin vaatteisiin. Tänään shoppaillessa ihan piti kieltää itteäni ostamasta mitään mustaa :) ja tietty epäonnistuin. Mutta onnistuin sentään siinä etten ostanut mitään mustaa Yläostaa, vain alaosia, eli leggareita ;)

25. helmikuuta 2009 klo 22.44  
Anonymous nami kirjoitti...

Kiva asu :) MUnkin pitäis kyllä ottaa itseeni niskasta kiinni ettei jäis taas kesäkunto ihan haaveeks vain!

25. helmikuuta 2009 klo 23.58  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Mulla kansis oli pääsykoekirjoista ehdottomasti yks lempiaineista! Kun siinä käsitellään sellasia aiheita, mitkä koskee kaikkia, riippumatta siitä opiskeleeko kauppiksessa. On sellasta yleissivistävää! :D Vaikka ehkä se muuttuu mielenkiintoseks vasta sitten kun on lukenut kirjan useampaan otteeseen ja alkaa hahmottaa kokonaiskuvaa. En kyllä silti tosin oo suunnitellut kansista pääaineeks!
Musta on kiva lukea aina vähän miten sun lukeminen sujuu!
Tsemppiä taas!

26. helmikuuta 2009 klo 8.24  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: lyhyet jalat? :D nojoo ei mulla mitkään rimppakintut kyllä ookkaan kun aika lyhkänen oon!

Anonyymi: mäki netin kauheen kauan sopivia neuletakkeja ja vihdoin sitten löysin ton :)

Lizzie: tilasin sen hennesin nettikaupasta ihan vähänaikaa sitten eli luulis, että niitä olis vielä myynnissä! haha joo noita fiksaatioita kyllä riittää! mulla se menee aina niin että sitten kun yksi fiksaatio lopahtaa niin sen tilalle tulee joku seuraava ja sitten toi onkin loputon kierre :D ja toi on kyllä niin totta, että vaikka kuinka yrittäis sitten kieltää itteensä sellasia ostamasta niin eihän siinä koskaan oikein kunnolla onnistu :D

nami: kiitti :) jep kannattaa kyllä! mullakin kului pari kuukautta löysäillessä ja hoin vaan itelleni että ”noo mä meen sitten huomenna että emmä nyt jaksa” ja tota jankkaamista tosiaan kesti ja kesti kunnes sitten otin itteeni juurikin niskasta kiinni ja päätin, että nyt ihan oikeesti! ja kyllä se sit siitä lähtikin sitten :)

Bellagio: hih aijjaa! nojoo toi on kyllä aika yleissivistävää luettavaa kieltämättä ! ja kyllähän tosta niitä mielenkiintosiakin juttuja löytyy, mutta sitten kun tulee jotain niitä ihme kaavioita ja juttuja niin mulla ainakin menee vähän yli ymmärryksen :D muttajoo täytyy nyt vaan sitten päntätä ja koittaa alkaa hahmotella sitä kokonaiskuvaa niin ehkä se sitte tuntuis kivemmalta :) ja näitä lukujuttuja täällä tosiaan tulee nyt kevään aikana näkymään, se on aina kiva kirjotella kun on saanut jotain aikaseksi :D kiitos tsempistä taas! :)

26. helmikuuta 2009 klo 8.56  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu