Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

asua joka lähtöön

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

asua joka lähtöön

Tällainen haaste on mulle jo monestakin eri paikasta tullut:

Valitse yksi nettivaateliike ja kokoa sieltä viisi erilaista asua näistä kategorioista: bileisiin, perhejuhlaan, kouluun, rannalle ja urheiluun.

Itse valitsin Forever21 ja tällaisia kokonaisuuksi väsäilin väsyneenä silmät lurpallaan, joten sellaista materiaalia myös luvassa :)

Bileisiin
Hohtavat legginssit ja söpönen tunikamekko, housujahan ei baarissa kuulu jalkaansa vetää :D Kaveriksi mahtavat korot, blingiä koruista ja laukusta ja sitten vielä jatkoksi suloinen rusettipanta.
Perhejuhlaan
Olisin halunnut laittaa tähän jonkun nätin mekon, mutta mitään kivaa ei löytynyt, joten mustat suorat housut ja siisti, mutta suloinen rusettipaita saavat ajaa asian. Koruja hillitysti, ei järjettömiä korkoja, musta clutch kouraan ja taaskin rusettipanta pitämään hiukset aisoissa.


Kouluun
Kouluun lähdetäänkin sitten ihan basic farkku-toppi -linjalla. Lämmikkeeksi vielä pehmoinen neuletakki ja vähäsen koruja piristämään kokonaisuutta. Rusettipanta eksyy päähän koulunkin penkille.


Rannalle
Tosiaan, minne ovat kadonneet kaikki forever 21:sen bikinit ja uikkarit? Noh, paremman puutteessä tämä tyttö syöksyy aaltoihin siinä tapauksessa alusvaatteisillaan :D Jos kerran noin söpöt röyhelöalkkarit ja -rintsikat omistaa, niin mikäs niillä polskiessa! Arskat samoissa sävyissä naamalle ja rasvaa pintaan ettei ihostakin tule tuollainen mukavan pinkki.


Urheiluun
Urheilussa se mukavuus on kaiketikin kaiken a ja o, joten legginssit vaan jalkaan ja lörpöttävä t-paita päälle ja eikun painoja nostelemaan! Hiukset pitää tälläkertaa kurissa söpö pinkki panta ja jaloista löytyy valkoiset tennarit. Urheilusuorituksen jälkeen voikin sitten kääriytyä jättikokoisen hupparin sisään


Siinäpä ne, ottakoon haasteen vastaan se kuka haluaa :)

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Blogger Cocos kirjoitti...

Tosi onnistunut bileasu! Muutenkin kyllä kivat kollaasit...:)

9. helmikuuta 2009 klo 9.41  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Haha, tosissaan alusvaatteissa uimaan, löytyi kyllä söpöt :D

9. helmikuuta 2009 klo 10.05  
Blogger sofi kirjoitti...

Kivoja kollaaseja oot thenyt :)

9. helmikuuta 2009 klo 10.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko tietonen kenestäkään joka ois tilannu forever 21:stä? : ) ku haluttais hulluna tehä tilaus, mutta ku ei yhtää tiä et paljon tulee postikuluja ja tuleeko tullia jos pari paitaa tilais

T.Henna

9. helmikuuta 2009 klo 21.19  
Blogger lintu kirjoitti...

Cocos: tack :)

kullanmuru: niissäpä juuri :D

sofi: kiittii =)

Anonyymi: hmm.. en oo ihan satavarma, mutta muistaakseni mungolifen anna saattais olla tilaillut sieltä, joten kannattaa tiedustella häneltä :)

9. helmikuuta 2009 klo 21.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu