Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

addicted: sunglasses

perjantai 27. helmikuuta 2009

addicted: sunglasses

Tiedättekö sen kun huomaa, että jotain tiettyjä juttuja alkaa kerääntymään hirveitä kasoja, mutta silti niitä on kokoajan pakko hankkia lisää? Tollasia "keräily"juttuja multa ainakin löytyy ties mitä, mutta aattelin nyt tässä välissä ottaa yhden esiin, eli aurinkolasit!

Tällähetkellä multa löytyy seitsemät arskat, monet iiisot lasit ja sitten tollasia piloottimalleja. Suurin osa noista on ihan vaan Hennesiltä, mutta löytyy tuolta yhdet Glitteristäkin ja yhdet, jotka ostin Ayia Napasta.

Viime kesänä ehdottomina lemppareina toimivat nuo vasemmalla alimpana olevat, oikealla alimpana olevat ja sitten vielä yhdet täydelliset lasit, jotka kuitenkin joutuivat hoitokoirani parempiin suihin :/Tällä hetkellä haaveissa pyörivät nämä Yves Saint Laurentin vintage lasit. Rakastan vaaleita sankoja aurinkolaseissa, joten jo ihan niidenkin takia ihastuin noihin. Mallikin on täydellinen ja noiden taakse saisi piilotettua kasvonsa juuri sopivasti mun makuun.Toiset lasit, mistä haaveilen ovat Ray Ban Wayfarerit! Tuskin mä tuollaisia aitoja tulen ostamaan, mutta kaupoistahan löytyy vaikka miten paljon tuon tyylisiä ja mallisia niin koitan löytää sitten jotkut hyvät sellaisten joukosta. Mustia halajaisin eniten, mutta noita kyllä tehdään niin söpöissä väreissä, että voisin ottaa monetkin :D (nuo kaikki kuvissa esiintyvät eivät siis ole aitoja wayfarereita!)
Hennesiltä ajattelin käydä koklailemassa näitä isoja valkoisia ja sitten noita ruskeita kultaisella yksityiskohdalla. Hennesin lasit sopii mulle kyllä mainiosti ihan vaan sen edullisen hinnan takia, nimittäin mulla on tapana rikotuttaa aurinkolasini, joten parempi ostaa halpaa kuin kallista!Sitten loppuun vielä supersöpöt Moschinon sydänlasit, joihin oon ihan umpirakastunut <3 Jotkut tuon tyyliset on saatava kesäksi ruskettuneen naaman kaveriksi :)

Tunnisteet:

18 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ray banit on siistejä :)
Mulla on taas t-paijat tollasia "keräily" hommia :D Varsinkin kaikki söpöt kuvalliset on sellasii mitä löytyy kylllä!

27. helmikuuta 2009 klo 17.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikä!Joku toinenkin on arskafriikki. Mä hieman nuorempana keräilin kaikenmaailman laseja ja mulla oli niitä siis kymmenittäin ja kaikki hienosti seinällä:) No osan myin, heitin ja annoin pois ja vain osa enää jäljellä. JOtenkin sitä kuitenkin aina haluaa pitää niitä kivoimpia:)

27. helmikuuta 2009 klo 18.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vautsi sulla on paljon laseja! :D Ite oon jättänyt kokonaan noiden hm-lasejen ostelun, koska oon todennut, että en haluu tuhota silmiäni. Parempi ostaa vähän hintavammat (alle satasellakin saa hyvät optikolta) koska niissä on asialliset suojaukset. Vaikka noissa halvemmissakin malleissa on uv-suoja, niiden periaatehan on se, että ne vaan "tummentaa" silmiin tulevan valon, jolloin pupillit suurentuvat ja silmiin pääsee entistä enemmän uv-säteilyä. Pelottavaa. Siispä pieni investointi kunnon laseihin kannattaa. :)

27. helmikuuta 2009 klo 19.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oioi, mulle kans tollaset ray banit:D monesti oon kattonu ja vaik minkä värisiä (siis en aitoja tietenkää) mut aina jääny jotenki ostamatta:S kenties huomenna;D

27. helmikuuta 2009 klo 20.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi kun ihania ! mistä noi vasemmal alimmat on ostettu? :>

27. helmikuuta 2009 klo 23.19  
Anonymous pähkinätyttö kirjoitti...

ostin juuri wayfarerit ja oon niin in love! :) valkoiset sangat!

27. helmikuuta 2009 klo 23.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Asokselta tänään just kattelin tismalleen samanlaisia sydän ja " ray ban " laseja. ja tosi halvalla

27. helmikuuta 2009 klo 23.41  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: ne on! :) jep mullakin löytyy kyllä muitakin addiktioita, että ei ne noihin laseihin jää :D

Nevaeh: noniin hyvä, että löytyy muitakin! kuulostaa kyllä aika mahtavalta kokoelmalta jos sulla on oikeen seinilläkin niitä ollut ja kaikkea :D

Anonyymi: nojoo mullakin on kyllä käynyt toi mielessä, että eihän noi silmille hyviä ole mutta jotenkin en oo sitten saanut kuitenkaan satsattua kalliimpiin ja parempiin vaikka olishan se paljon parempi juuri silmille!

Anonyymi: kenties huomenna mäkin :D

Anonyymi: ihan hennesistähän ne

pähkinätyttö: oioiii <3 kuulostaa hyvältä!

Anonyymi: oolalaa pakko varmaan tilata :D

28. helmikuuta 2009 klo 0.24  
Blogger Noora kirjoitti...

Mäkin tahtoisin kauheesti käyttää aurinkolaseja, mutta kun on silmä'lasit niin pitäs aina hankkia vahvuuksilla ja se on sitten kallista puuhaa :/

28. helmikuuta 2009 klo 15.42  
Blogger SÄMEI kirjoitti...

kiva blogi ^^ mullakin on aurinkolasifetissi. ja muutenkin kaikki isot lasit on ah ♥

28. helmikuuta 2009 klo 15.49  
Blogger SÄMEI kirjoitti...

ja ihana banneri :'3

28. helmikuuta 2009 klo 15.49  
Blogger lintu kirjoitti...

Noora: aah joo toi onkin ongelmallisempi juttu :/

SÄMEI: jep isot lasit on iihania! ja kiitti :)

SÄMEI: kiitooos :)

28. helmikuuta 2009 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Asiasta kukkaruukkuun...
Miten tollasen bannerin saa tehtyä? Siis varmaan sen voi tehdä ihan kuvankäsittelyohjelmalla, muta miten sen sitten saa Bloggerissa tuohon ylös?
En vaan tajuu, enkä osaa... Oon varmaan ihan daiju. ; )

28. helmikuuta 2009 klo 16.47  
Blogger Roosa kirjoitti...

mulla on tollaiset raybanit ja kannatan kyl ihan laatuun panostamista, vaikka joutuu maksamaan pikkuisen enenpi niin vuosien saatossa kiitos seisoo(=

28. helmikuuta 2009 klo 17.54  
Blogger vippe kirjoitti...

Mullakin on pienoinen tapa hamstrata juurikin Hennesiltä aurinkolaseja. Nyt kyllä pitäis hankki kunnon aurinkolasit vahvuuksilla kun sain rillit ja ajaessa on pakko käyttää laseja.

28. helmikuuta 2009 klo 21.30  
Blogger Jenni! kirjoitti...

Eikä! Mullakin on pitänyt tehdä aurinkolaseistani postaus mutta näin tässä käy kun sitä alkaa viivyttämään- joku muu tekee ensin :d No eikai se niin vakavaa ole vaikka multa tulee samantyylinen mahdollisesti ensiviikolla? :)

1. maaliskuuta 2009 klo 9.06  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: haha no etkä ole! elikksä eka kun oot sun blogin sivulla niin painat ylhäältä "muokkaa" ja sitten valitset yläpalkista "ulkoasu" ja sitten "sivuelementit" ja sitten sulle aukee se sivuelementit ikkuna siihen ja sieltä valkkaat sen "ylätunnus" -kohdan ja sulle aukee pikkunen ikkuna josta sitten voit valkata kuvan blogisi ylätunnukseksi :) toivottavasti tosta sai nyt jotain selkoa!

vippe: no sulla on ainakin hyvä syy sitten sijoittaa niihin vähän enemmän! musta tuntuu, että mä en saa aikaseksi ostettua mitään kalliimpia ennenkun on pakko :D

Jenni!: mullakin on käynyt pariin otteeseen noin, että oon suunnitellut jotain ja joku muu on kerinnyt ensin tekemään ihan jotain samantyylistä! muttasiis ei kyllä haittaa ollenkaan :) mä ainakin haluan nähdä sun kokoelmat, joten postausta vaan tulemaan!

1. maaliskuuta 2009 klo 11.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noita sydänlaseja saa MicMacistä.

20. heinäkuuta 2009 klo 13.05  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu