Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

vuodet vierii

lauantai 10. tammikuuta 2009

vuodet vierii

Jotkut onkin joskus toivoneet, että tekisin sellasen postauksen, jossa esittelisin oman tyylini kehittymistä. Tänään jaksoin vihdoin avata kuva-arkistoni ja löysin karmeita totuuksia menneisyydestä :D Näitä kuvia hävettää suurimmaksi osaksikin näyttää, mutta ehkä asian voi pelastaa sanomalla, että mun tyylitajuni tais kehittyä vasta vähänaikaa sitten! Koin yökkäysrefleksejä monien kuvien kohdalla ja nauratti miten idiootilta sitä onkaan voinut näyttää, mutta tässäpä näitä nyt sitten kuitenkin olisi! Saa nauraa! :D

2004

Pitkä tukka ja epämääräisiä rasvatukkia roikkuu naamalla, nice, eikä värissäkään ole kyllä kehumista! Miss Sixty farkut leveillä lahkeilla oli tietysti ihan lempparit, öö yök. Mutta mikä on tuo karmaiseva läpinäkyvä muovikukkalaukku :D


2005

Longchampin massalaukku roikkui käsivarresta varmaankin koko vuoden 2005 ajan. Oliivinvihreä oli joku suosikkiväri, jotain mitä en laittaisi päälleni enää ikinä! Tukkakin oli tässävaiheessa vähän katkennut, juurkin tuollaisessa oksettavassa vähän olanyli pituudessa siis mentiin.


2006




Nyt alkaa jo näyttää edes hippasen verran valoisemmalta, mutta ei liikaa kuitenkaan. Valkoisista paidoista tuli pakkomielteitä ja sellainen päällä mut näki melkein joka päivä, yhdistettynä johonkin huiviin, vyöhön ja koruun. Mutta miksi noi paidat noudattavat jotain napalinjaa, niin että masu vilkkuu, näyttää kamalalta nimittäin! Lempparitoppina toimi tuo musta tuubitoppi ja lempparihameena röyhelöhame. Ihastus isoihin aurinkolaiseihin alkoi myös, eikä muuten ole päättynyt vieläkään.

2006 alussa koin suurimman hiuskatastrofini ikinä, nimittäin tuon kuvassa yksi havaittavan pissankeltaisen lookin, oksennus! Kipsutin nopeasti kampaajalle korjaamaan tilannetta ja kakkoskuvanlaisen pelastuksen koin, vaikka ei tuokaan mikään ihanin ole. Aloin myös panostaa välillä kampauksiin ja kiharrin tuli vakiovarusteeksi. Vikassa kuvassa auringon vaalentama kesänjälkeinen tukkatyyli.


2007



Noniin, näissä alan jo näyttää aika normaalilta. Valko-musta-linja oli paljon käytössä. Tää alkaakin jo olla aikalailla lähellä mun nykyisiä vaatevalintoja. Tässä on kyllä lähinnä kuvasatoa kesältä, sillä talviasuja en löytänyt sitten mistään!

Tukkakin alkoi olla kiva. Leikkasin sen kerroksittain ja sivuotsis tuli myös kuvoihin mukaan. Pyörteen johdosta sitä oli vähän hankala hallita, mutta kiva se oli silti. (Harkitsen sen leikkaamista uudelleen!)


2008


Sitten päästäänkin viimevuoteen ja tässä nyt lähinnä koossa kesäisiä asuja. Syksyn jutut näättekin jo täältä blogista :) Muttajooo kaikkia tunikoita ja mekkoja lähinnä käyttelin ja voisin sanoa, että näissä näytin jo täysin normaalilta :D


Tukka oli UPEA ja vasta nyt jälkeenpäin tajuan, että toi oli SE täydellinen tukka. Harmivaan olin hölmö ja kuvittelin, että voisin saada jotain vielä parempaa ja ryhdyin värjäyskierteeseen, josta tällähetkellä yritän päästä eroon ja saada tuon lookin takaisin! Jospa ensi kesänä taas vaikka näyttäisin tolta..

Huh joo, ei kommentteja :D

Tunnisteet: ,

27 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sussa on ihan hitusen BB-Cherylin ja Mamma Mia-tähden Amanda Seyfriedin näköä ! :> Kertakaikkiaan ihana ja selkeä blogi ja vaatteet ja tyylisi iskee muhun :)

10. tammikuuta 2009 klo 14.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

täydelliset hiukset noi mitkä vikas kuvas ! oot kaunis<3

10. tammikuuta 2009 klo 15.11  
Blogger Anniina kirjoitti...

Heh, miss sixtyt oli kyllä legendat =D Mä en suostu heittään mitään sixtyjä pois, ne on niin nostalgisia ja aina välillä pitää varmistella että vieläkö ne mahtuu päälle.. Ne trumpettilahkeet tulee vielä takas muotiin joskus, usko mua =P

Nauraakohan sitä joskus tulevaisuudessa tälle nykyiselle omalle tyylille, kun melkeen kaikki lapsuuden/teini-iän tyylikokeilut herättää enemmän tai vähemmän hilpeitä reaktioita.. =)

10. tammikuuta 2009 klo 15.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, lohduttavaa tietää että nykyään noin upean tyylikäs tyttö on pukeutunut nuorempana ihan yhtä hölmösti kuin kaikki muutkin; minullakin on siis vielä toivoa!
(Tämä oli siis kohteliaisuus)
Ja upeet noi sun hiukset noissa viimesissä kuvissa, onko se ihan sun oma väri vai kampaajalta? Juuri sellanen blondi jotai kaikki (tai ainakin mä) tavoittelee,mutta nii harva onnistuu :D

10. tammikuuta 2009 klo 15.32  
Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Haha sympaattista :--D toi 07 vuoden vikan kuvan mekko on muuten söötti, sopii sulle tosi kivasti :>

10. tammikuuta 2009 klo 16.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis tuo kylmän vaalea hiusväri! Sopii sulle todella hyvin :) Ihana myös tuo v.2008 kuvissa oleva sinivalkoinen raitatunika, oletko mistä löytänyt sen? Itsekin olen ihan hulluna raitoihin!!

10. tammikuuta 2009 klo 16.44  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Heh no eiköhän noita vaiheita ole kaikilla ollut joita ei mielellään (tai nauramatta) muistelisi :> Sulla sentään noita kuvia löytyi, mulla tuskin noin pitkältä ajalta edes olisi todisteita. Viimeisten kuvien hiukset on kyllä ihanat<3

10. tammikuuta 2009 klo 16.49  
Blogger llaura kirjoitti...

noi kylmän vaaleat hiukset on tosi ihanat, ah. <3 jos joskus omaa päätäni alkaisin värjäilemään niin toi ois todellakin se sävy jonka haluaisin! ja tää oli ihana postaus, ei tuol nyt mitään erityisen kammottavaa ollu, samoja mahtavia mahanpaljastavia paitoja ja leveelahkeisia miss sixtyjä käytin itsekin erittäin onnellisenä vuosia takaperin :--D

10. tammikuuta 2009 klo 16.55  
Blogger fudge kirjoitti...

Noi hiukset on kyl ihanat, jos itelläkin olis hiukka vaaleammat niin olisi tuollaiset just ihanat! <3

10. tammikuuta 2009 klo 16.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus :)

10. tammikuuta 2009 klo 17.00  
Blogger Frezza kirjoitti...

Tyylissäsi on kyllä havaittavissa muutoksia :D

10. tammikuuta 2009 klo 17.28  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

toi sivuotsis on ihana, leikkaa ihmeessä!

mäki haluisin jonku ton tyylisen otsatukan ja suunnittelen jo ite sen leikkaamista ku en jaksa odottaa kampaajalle pääsyä :D

10. tammikuuta 2009 klo 17.59  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: hahaa oon kuullut tota BB-cheryll kommenttia monelta ja on pari muuta myös tuon amandankin maininneet! itseasiassa jos ihan totta puhutaan niin kun ekan kerran näin mamma mia leffan kannen niin ihan sekunnin murto-osan katoin ett "mitä hemmettiä teen tossa kannessa onks tää joku vitsi" :D mut sitkun katoin tarkemmin niin en se sitten ollutkaan mä! haha! jahei, kiitos :)

Anonyymi: kiitti! =)

Anniina: haha jep ne oli! ja trumpettilahkeet tulee joo varmaan, odotan kauhulla :D

tosiaan oon itekkin miettinyt tota, että tuleekohan sitä tuleivaisuudessa sitten nauramaan tälle nykyisele tyylille ja pitämään tätä ihan idioottimaisena. noh sen saa nähdä sitten!

Luci: joo tajusin, ja hölmöstihän pukeutunut nimenomaan olinkin, mutta onneksi niin monet muutkin :D
jajep, noi vikat hiukset on unelmat! kunpa vaan oisin tajunnu sen silloin :/ muttasiis ihan oma väri on tossa pohjana, mutta päällä sitten vaaleita raitoja :)

pnkd: kiitti! oon itseasiassa tuunannut sen itse, se oli ekana ihan normi sellanen olkaimellinen mutta sitten taiteilin vähän ja ihan söpöhän siitä tuli :)

Anonyymi: kiitti :) tuo raidallinen tunika on ihan gina tricotista ostettu, viime kesänä

Jenni!: jep varmasti on. ja kiitti ne on kyllä ihanat mustakin ja toivon todella että onnistun saamaan ne takasin!

llaura: haha joo musta tuntuu, että tosi monet on noita samoja juttuja käyttäneet onnensa kukkuloilla pari vuotta takaperin :D ja kiitos :)

fudge: kiitti =)

Sini: kiitos (:

Pretty girl: thank god että näin on :D

nadjastrange: iik teis kyllä mieli kauheesti, mutta en tiedä sitten että saanko sen pidettyä ojennuksessa sen pyörteen takia! hihi tosi monet kaverit on leikelleet itse ja niistä on kyllä tullut kivoja eli jos vaan uskallat niin sakset vaan käteen :D

10. tammikuuta 2009 klo 18.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus!
Toi sinivalko raidallinen mekko on niin iihana <3 ja noi hiukset vikassa kuvassa on ihan täydelliset!

10. tammikuuta 2009 klo 19.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus!
Toi sinivalko raidallinen mekko on niin iihana <3 ja noi hiukset vikassa kuvassa on ihan täydelliset!

10. tammikuuta 2009 klo 19.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli toi sama läpinäkyvä muovinen laukku! Joku mummo vielä kehui sitä joskus bussissa ja halusi tietää, mistä niitä saa, hah.

10. tammikuuta 2009 klo 19.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva postaus ja ihanan paljon kuvia! Vikoissa kuvissa kyllä niiin täydelliset hiukset<3 Olet kaunis :)

10. tammikuuta 2009 klo 20.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näytät tuossa 2008 vuoden kuvassa jossa sinulla on musta gt:n mekko päällä mielettömän paljon BB-Cherylliltä. :o

10. tammikuuta 2009 klo 21.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heippa. löysin tänään itäkeskuksen stadiumista everstin punaisen toppatakin jossa on se karvahupussa ja vielä lasten puolelta kokoa 158 ja oli sopiva. makso vaan 49.90 (:

10. tammikuuta 2009 klo 21.44  
Blogger ღ Crystal kirjoitti...

2006 vuoden vaalea olkaimeton toppi on ihana :> Ja muotihan tulee taas joskus takaisin muotiin.. Viimeistään sit vuonna 2040 että lapsemme saisivat nauttia nuista kledjuist joita meillä on joskus päällä ollut :D

10. tammikuuta 2009 klo 23.36  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: kiittii! :)

emilia: ahhaha eikää! aika noloa, että oon omistaut tollasen ja vielä käyttänytkin sitä :D

nami: kiitti kiitti kiittiiii =)

jii: apua :D

Anonyymi: kiitti vinkistä, mutta ostin jo sen omani ja tyydyn nyt siihen :)

Chrystal: jep kyllä varmaan tuleekin, en sitten tiijä onko se niin hyvä juttu välttämättä kaikissa tapauksissa :D

11. tammikuuta 2009 klo 10.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mmistä toi tokavikan kuvan oikeenpuolimmainen raitapaita tai tunika on?=) ihana!

11. tammikuuta 2009 klo 17.41  
Blogger Anna kirjoitti...

oi vitsi tuo viimisessä kuvassa esiintynyt hiusväri on kyllä ihan perfect. ihan tismalleen semmoinen jota itsekin olen monet vuodet tavoitellut, mutta johon en ole ikinä päässyt : D

11. tammikuuta 2009 klo 19.13  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: gina tricotistahan se

Anna: joop niinhän se on :) tavoittelen sitä nyt takasin itekin :D

11. tammikuuta 2009 klo 20.11  
Blogger Anonyymi kirjoitti...

oi oot niiin kaunis :o <3

18. tammikuuta 2009 klo 18.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Missä toi kuva, jossa sulla on toi tosi "ihana" läpinäkyvä muovilaukku on, on otettu? Näyttää Silkkiniityltä. Ja missä oot käyny koulus?

7. helmikuuta 2009 klo 21.12  
Blogger lintu kirjoitti...

Jassu: sielläpä se on otettu joo! ja etiksessä olin lukiossa :)

7. helmikuuta 2009 klo 21.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu