Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

sisustusunelmia

perjantai 23. tammikuuta 2009

sisustusunelmia

Välillä tulee haaveiltua omasta kodista ja sen sisustamisesta, kun ei täällä vanhempien katon alla omassa huoneessa pääse oikein itseään kunnolla toteuttamaan. Muutenkin kun yksi kavereista on jo muuttanut omaan kotiin ja siinä sivussa on saanut sisustusprosessia seurailla niin ihan kateeksi käy! Mäkin haluan jo päästä sisustamaan! Sitten joskus, kun pääsen omaan pikku kotiini muuttamaan, niin tällaista sisustustyyliä siellä tulee sitten olemaan:


Valkoisia sohvia rakastan ylikaiken! Ne eivät ehkä ole ihan se käytännöllisin väri, kun likaa ja kaikkea tulee kuitekin, etenkin omista jaloista :D Mutta valkoiset niiden silti olla pitää! Sohville sitten jotain söpöjä tummansinisiä ja beigejä tyynyjä, merihenkistä tunnelmaa siis vähäsen :) Tuo raitamatto tuossa lattialla on myös kiva. Ja valkoiset seinät tuovat ihanan avaraa ja valoisaa tunnelmaa. Olkkarin täytyisi kuitenkin olla ehkäpä vähän tilavampi kuin tässä kuvassa ja mitään tuollaisia isoja kirjahyllyjä en haluaisi.
Kylppärissä tykkään ihan ehdottomasti tuollaisista pikkuisista mosaiikkilaatoista. Nuo ruskeat näyttävät kivoilta, mutta olen myös jonkun kylppärissä joskus nähnyt aivan ihania tummia sinisiä laattoja, joista tässä vähän itsekin unelmoisin. Ekan kuvan kylppäri on ihanan sävyinen ja tämä toka sitten taas jotenkin näyttää mukavan kotoisalta ja nätiltä.


Tässä makkarissa on jotenkin ihana tunnelma. Tykkään hulluna noista Ikean ruusukuvioisista päällysjutuista, sellasia mullekin sitten!

Valkoinen lautaseinä, tummaa puuta ja tummansinisiä tekstiilejä, perfection <3


Tumman puun ja vaaleitten sävyjen kontrasti näyttää vaan niiin hyvältä! Että voisin mä niistä valkoisistakin seinistä luopua jos tuollaiset tummat saisin.
Isosta vaatehuoneesta ei varmaan kukaan nainen panisi pahakseen ;)


Jospa mun tämänhetkinen kaappitila vain olisikin näin iso ja järjestelmällinen! Mutta eeei... Jos joskus muutan isoon ja tilavaan kotiiin niin walk in closet ja tällainen kamojen esillelaitto tulee tämänhetkisen hyrskynmyrskykaapin tilalle.


Suloinen koira suloisissa lakanoissa :)

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger lintu kirjoitti...

Kuvat siis Ikea & Lexington. En saanut niitä tuohon enää lisättyä kun tää blogger alkoi valittamaan jostain html-koodivirheestä enkä jaksanut alkaa sen kanssa touhuamaan!

23. tammikuuta 2009 klo 20.20  
Blogger DD kirjoitti...

i love it, ihanan näköistä ! melkeinpä kaikki olivat myös minua miellyttäviä :)
mosaiikkilaatat on hienoja myös..

23. tammikuuta 2009 klo 21.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^ihan samaa mieltä kun edellinen! :)

ihania kuvia.

23. tammikuuta 2009 klo 22.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja yllättäen alkoi yhtäkkiä ärsyttämään tämä oman talon sekasorto... :) Ja ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä (ehheh...) on pakko sanoa että ei kannata ekan oman kämpän suhteen laittaa rimaa kovin korkealle, se kun taitaa sinullakin sitten olla se opiskelukämppä, ja se rajoittaa sisustusintoa aika rajusti. :) Alussa varsinkin kannattaa suhtautua varovaisesti ja hankkia kampetta pikkuhiljaa sitä mukaan kuin jotakin oikeasti tarvitsee, voi hyvinkin olla että sitä huomaa pärjäävänsä esim. hyvin vähillä kalusteilla ja sitten rahaa säästyy muuhun. :) Jossakin vaiheessa tulee sitten se elämänvaihe että voi toteuttaa unelmia vähän isommasti. Mulla ei ollut opiskeluaikana edes tv:tä tai nettiä, ja hyvin pärjäsin. Tulipa sitten opiskeltua ehkä vähän tiiviimmin. :D

23. tammikuuta 2009 klo 22.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia. Mäkin haaveilen isosta vaatekaapista -tai no, vaatehuoneesta oikeastaan! ;)

23. tammikuuta 2009 klo 22.15  
Blogger Ystävällinen hei kirjoitti...

Aiai, mullakin on oikea valkoisten sohvien obsessio! Pakko saada sellainen, kun muutan pois. Muutenkin tosi skandinaavinen ikeasisustus on ihana. Ja jos haluun mennä överiksi niin kauniin ja sileälinjaisen sohvan pariksi tahdon tummanpunaisen persialaismaton. Perfection!

23. tammikuuta 2009 klo 22.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia (moneen kertaan itsekin nuo kuvat katsottu). Itse olen niitä koti-ihmisiä, tykkään olla siellä yksin, kaksin tai porukalla. Ja tykkään myös, että kotini näyttää kivalta. Kiitos Ikean, olen pystynyt opiskelukämppänikin sisustamaan mieleiseksi. Niin ja tietenkin kämppien pienuuden, paljon ei tavaraa ole mahtunutkaan. ;)

Hauskaa viikonloppua!

24. tammikuuta 2009 klo 9.17  
Blogger Audrey kirjoitti...

Oon kyl samaa mieltä adelen kanssa. Eka kämppä on luultavasti mitä on :D. Itsekkin muutin viime syksynä omaan ekaan kämppääni ja sellanen pikkuruinen opiskelija (solu)yksiöhän se on. Ei mikään tilaihme tai muutenkaan erikoinen, mutta sentäs olin eka asukas peruskorjauksen jälkeen! IHANA <3

24. tammikuuta 2009 klo 11.00  
Anonymous nami kirjoitti...

Ihania kuvia :) Mulla kans valkoinen sohva on sitten ihan must hankinta sinne omaan kotiin!

24. tammikuuta 2009 klo 11.33  
Blogger lintu kirjoitti...

DD: hih :)

Anonyymi: =)

Adele: jepp ei mulla nyt hirveät odotukset ensimmäisen kodin suhteen olekaan, kun tuskin on edes varaa hankkia muuta kun ne ihan välttämättömät jutut sitten. mutta kuitenkin jos saisi vähäsen edes omansa näköiseksi laitettua niin olisihan se kiva :) mutta se unelmien unelmakoti saa kyllä odottaa, koska tuskinpa mä sentään mihinkään opiskelijayksiöön jään loppuelämäkseni =D

Anonyymi: jepp, vaatehuone ja iso sellainen olis mahtava !

Ystävällinen hei: jeo mäkin tykkään kyllä paljon ihan perus ikea tyylistä! riittävän selkeää ja yksinkertaista, mutta kuitenki kaunista :)

Anonyymi: kyllä mäkin tykkään ja onhan se tottakai kiva jos omasta mielestään kotona näyttää kivalta niin on siellä sitten paljon mukavampi asustellakin :) ikeasta saan kyllä mäkin varmana sitten edullisella ratkaisulla omannäköiseni sisustuksen kun muutan.
hauskaa viikonloppua sinnekin! :)

Audrey: jep no tuskin se mikään mahtiasunto on se ensimmäinen, varmaan joku pikkuluukku, mutta kyllä sinnekin jotain pientä kivaa saa varmasti laitettua :)

nami: =)

24. tammikuuta 2009 klo 12.43  
Anonymous eva kirjoitti...

Jep, samaa mieltä valkoisista sohvista. Pakko saada, ei siinä sitten istua tarvitse, tai voi vaikka levittää jonkun filtin siihen päälle ettei sottaa :)
Ja Lexington, ahh. Itsellä myös kauhea sisustusbuumi. Pikku sisustusliikkeissä on tultu käytyä vähän liiankin usein. Rahat loppuu :D

t. sisustuslehtien suurkuluttaja

24. tammikuuta 2009 klo 13.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, niin mun makuun kaikki (valkoinen sohva, pienet laatat, värit)!

25. tammikuuta 2009 klo 11.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu