Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

mitta täynnä

torstai 22. tammikuuta 2009

mitta täynnä

Okei, nyt ärsyttää. Jos jollain on jotain vinkumista mun shoppailuistani ja rahankäytöstäni niin kertokaapa nyt ne kaikki vaikkapa sitten tässä postauksessa niin saatte kaiken kiukkunne purettua eikä tarvitse sitten tulla jokaiseen postaukseen vikisemään siitä miten tuhlaan rahani ja ostelen kuin hullu. Asia, joka ei muuten kuulu yhdellekään teistä, mutta selkeästi olette jotkut siitä jotain mieltä niin sen saa sitten esittää nyt ja sitten voi pitää vaikka omana tietonaan. Ja ostoksia ei täällä tulla sitten vähäänaikaan näyttämään kiitos teidän joidenkin, jotka puututte asiaan joka ei teidän asianne ole, vaan kuulkaas ihan omani!

KIITOS!

37 kommenttia:

Blogger Milla kirjoitti...

Jätä ne arvostelukommentit omaan arvoonsa :) Aivan yksi lysti, mitä muut ajattelevat rahankäytöstäsi! Omalla työllä olet rahasi ansainnut, joten saat aivan itse päättää, kuinka ne kulutat. Uskon, että olet fiksu tyttö ja varmasti osaat käyttää rahasi myös tulevaisuudessa järkevästi. Kun vielä asut kotona, on aivan ymmärrettävää, että ne rahat menevät lähinnä vaatteisiin sun muuhun "turhaan". Vai pitäisikö sitä muka olemattomia laskuja alkaa makselemaan?? Ihme vouhotusta saa joiltain ihmisiltä kuunnella. Keskittyisivät omaan elämäänsä.

22. tammikuuta 2009 klo 8.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uskomatonta miten jotkut tekee toisten asioista omiaan.. Minusta on ainakin kiva katsella mitä oletkaan ostanut. Sinulla kun on aivan ihana tyyli ja hyvä maku. Eikä itse asiassa minulle tulisi mieleenkään kommentoida ja kysellä mihin OMAT tienaamasi rahat laitat. Se kun ei kuulu kenellekään. Harmittaa tuollainen lapsellinen ja kateellinen käyttäytyminen. Toivottavasti typerä kommentoiminen loppuu ja saat jatkossa kannustavampia. Voimia päivään ja kevään odotusta! Terv. Anne

22. tammikuuta 2009 klo 8.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aina jotkut jaksavat valittaa, ihan kuin ei saisi ostaa mitään jos siihe on varaa! Sanoit että asut vielä vanhemmilasi ja käyt töissä niin kyllähän siinä on ehdottomastri paremmat mahdollisuudet shoppaillakin! Minusta se on hieno juttu. :)

22. tammikuuta 2009 klo 8.53  
Blogger Audrey kirjoitti...

Oon samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa. Ei kannata välittää tuollaisista kommenteista. Tienaat rahasi omalla työllä niin silloin saat ne kyllä käyttääkkin juuri niin kuin haluat! Tästä ajasta pitää nauttia vielä kun ei liika vastuu paina.

22. tammikuuta 2009 klo 9.00  
Blogger Pikkukisuli kirjoitti...

Ei tosiaan kannata tuhlata yhtäkään postausta onnettomille anonyymeille haukkujille. Eikä varsinkaan muuttaa omaa postaus tapaansa. Jaksamista.

22. tammikuuta 2009 klo 9.12  
Anonymous eva kirjoitti...

Typeriä ihmisiä on aina ollut ja tulee olemaan, siihen sä et voi vaikuttaa. Mutta se, mihin voit vaikuttaa, on miten itse suhtaudut lapsellisiin kommentteihin.

Ihminen on kuitenkin perusluonteeltaan aina kateellinen ja toisia harmittaa, kun sulla on niin hienoja vaatteita ja tavaroita. Mun mielestä niitä on aivan ihana katsella. Sultahan saa ilmaisia ja todella hyviä shoppailu- ja muita vinkkejä, niin mun mielestä ihmisten pitäisi olla tyytyväisiä ja kiitollisia että näytät ostoksiasi meille!

Jatka Lintu samaan malliin! :) sulla on kuitenkin paljon enemmän kannustajia ja ihailijoita! :)

22. tammikuuta 2009 klo 9.38  
Blogger Caroline kirjoitti...

Pyh, älä välitä tuollaisista hölmöistä, jotka on todennäköisesti vain kateudesta vihreinä :) Kun itse asuin vanhempien luona niin kaikki rahat mitä tienasin töitä tekemällä meni vaatteisiin, ulkoiluun jne. ja vanhempani olivat hyvin tyytyväisiä siihen, että ansaitsin itse kaiken mitä tuhlasin. Hei eivät koskaan moittineet vaikka ostelin 200€ dieseleitä, 450€ takkeja yms. koska se ei ainakaan mennyt heidän pussistaan. Kyllä olen nyt muistellut sitä shoppailun aikaa ja hyvä että sain silloin sen mahdollisuuden! Miksi pitää "kasvaa aikuiseksi" vaikka on hyvä asua vanhemmilla ja miksi pitäisi säästää jotain rahaa. Kyllä se laskujen maksaminen tulee kaikille eteen mutta se on sitten sen ajan murhe ;) Pitää elää ja tehdä just sitä mitä itse haluaa! <3

22. tammikuuta 2009 klo 9.45  
Blogger Jenni! kirjoitti...

On se ihme miten toisten rahankäyttö kiinnostaa niin paljon ventovieraita. Multa on kanssa viime aikoina penätty ihan naurettavan paljon että mistäs ne shoppausrahat on peräisin, MITÄ SE MUILLE KUULUU!! ;/

22. tammikuuta 2009 klo 10.04  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Tää tuntuu olevan ihan sama laulu jokaisessa blogissa.

Ihmiset vartavasten selailevat blogeja ja moni hyvien shoppailu- sekä tyylivinkkien toivossa. Jos jotakuta ärsyttää että ostaa kivoja asioita niin ei tosiaan kannata tänne blogimaailmaan tulla marisemaan!

Ihan yleisiin käytöstapoihin kuuluu että raha-asioista ei kuulu keskustella. Minä en edes parhailta ystäviltäni tivaa että "Paljon nyt saat palkkaa?". Saati sitten tulla ventovieraiden harrastusmieliseen blogiin kritisoimaan rahankäyttöä.

Tälläiset inisijät ovat joko keskenkasvuisia pikkulapsia joilla ei ole vielä käytöstavat hallussa tai sitten muuten vain elämässään epäonnistuneita yksilöitä.

Pahoittelen suoraa ja karua kieltäni, mutta näitä dorkia pyörii vaan pakolla näillä blogisivuilla liian paljon.

Joten älä lintunen ota edes kuuleviin korviisi kateellisten ininöitä! Ihan yhtä tyhjän kanssa. Noita marsijoita vaan maailmassa riittää.

22. tammikuuta 2009 klo 10.22  
Anonymous Else kirjoitti...

Ihmiset on niin kateellisia ja katkeria ja haluavat omalla huonolla tuulellaan tartuttaa muut.

Shoppailu, vaatteet, muoti yms tekevät ainakin allekirjoittaneen elämästä himpun verran mukavampaa, vaikka se sitten tarkoittaisi nuudelilinjaa loppukuun.. (Oikeasti niin käy vain hyvin harvoin sillä yleensä siitä palkasta jää rahaa ihan ruokaankin.)

Enkä ainakaan minä ole niitä ihmisiä jotka haalivat rahaa vaan rahan vuoksi tai jaksaisivat säästää jotain "järkevää" varten. Parempi elää ihan tässä hetkessä vaan ja pitää omat jutut ja olla välittämättä ihmisistä, jotka luultavimmin ovat vain tyytymättömiä omaan elämäänsä.

22. tammikuuta 2009 klo 10.39  
Blogger Leoona kirjoitti...

Argh! Rupes oikeen ärsyttämään sun puolesta. Kuinka jotkut oikeesti ees jaksaa keskittyä jonkun toisen rahan käyttöön?! Vois huolehtia ihan vaan omasta... Ja erittäin tyypillistä, että nyt kukaan niistä ketkä aikaisemmin on sun rahan käyttöä kommentoinut ei voi sitten tilaisuuden tullen enää sanoa mtn... Huoh!

22. tammikuuta 2009 klo 10.46  
Blogger Anna kirjoitti...

Eiiiii, mä haluun nähä sun ostokset!!:( Käypä lukasee toi mun "Itseään täynnä oleva pelle" postaus, ehkä piristää:)

22. tammikuuta 2009 klo 11.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kateelliset valittaa. kuluta vaan niin paljo ku haluat, ei kuulu muille :) älä ruoki lamaa, sanoo kokoomus.

22. tammikuuta 2009 klo 11.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä sun pitäisi vaan rohkeasti nostaa ittes noiden tollasten kommentoijien yläpuolelle ja jatkaa vain omalla tyylilläsi blogin pitämistä. On ihana katsoa mitä olet shoppaillut ja vaikka se voi vähän sattua että saat ilkeitä kommentteja, olet kuitenkin ansainnut itse rahasi jotka käytät miten itse haluat! Älä lannistu tyttö vaan jatka samaan malliin, tykkään tosi paljon blogistasi ♥

22. tammikuuta 2009 klo 11.31  
Blogger Jessica kirjoitti...

Muuurr..joo näitä tyyppejä tuntuu eksyvän ihan joka paikkaan.Ja samat sanat kuin Carolinella; silloin kun asuin vielä kotona ja kävin töissä koulun ohella niin mulla meni aivan kaikki saamani rahat vaatteisiin.:D Ei tuntunut missään ostella kaiken maailman windstopperi takkeja sun muita. Heheh olin silloin urheiluliikkeessä töissä ja tottakai ne vaatteet mitä päivän katto oli pakko myös ostaa kotiin. Sille pahanpäivän varalle ehtii säästää sitten myöhemmin ja nauttia nyt siitä työnsä tuloksesta kun pystyy. :D Näi jälkeenpäin ajateltua olisihan se ollut ihan kiva että 6 vuoden töistä olisi jonkun vaikka astiaston saanut kerättyä mutta ainakin mulla oli sadoittain kenkiä.:D
Mun periaate oli ja pysyy edelleenkin... Carrie: “I like my money right where I can see it... hanging in my closet.” :D

Haleja

22. tammikuuta 2009 klo 11.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja, kuinka jotkut sitten jaksaakin... Ei riitä ymmärrys ei! Älä kuule yhtään anna huomiota tuollaiselle, naureskele vaan, kuinka lapsellisia jotkut osaavatkin olla ja jatka omalla ihanalla tyylilläsi! Oon aivan rakastunut blogiisi, älä vaan ikinä lopeta.. :D Ja tahtoo kans nähdä ostoksiasi!!! Pliis pliis pliiiiis... :)

22. tammikuuta 2009 klo 11.53  
Blogger wildcard kirjoitti...

Paljon hyviä pointteja tullut täällä, niinhän se on että jos asuu kotona niin palkkarahat on sitä kivaa ylimääräistä joilla saa ja pitääkin ostella mitä haluaa :) Varmasti sitten kun sinulle lankeaa maksettavaksi kaikki omat asumis- ja ruokakulusi, osaat ottaa ne huomioon kulutuksessasi. Mitä ihmettä liikkuu niiden päässä jotka jaksavat nillittää siitä mitä kukakin ostaa ja kuinka paljon. Jokainen joka omalla työnteollaan rahaa ansaitsee, on kyllä aivan satavarmasti oikeutettu ne rahat myös käyttämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Ja totta kai tällaisessa blogiympäristössä, missä oikein erikseen 'esitellään' ostoksiaan, ne korostuvat enemmän kuin jos vain kasvotusten toteaa jollekin ostaneensa uusia vaatteita. Mitä vattua sellaiset ihmiset joita ahkera ostostelu häiritsee tekevät ruudun takana lukemassa tällaisia muotiblogeja!? Itse ainakin luen esimerkiksi juuri tätä blogia kivojen ostosten ja asujen takia.

22. tammikuuta 2009 klo 12.29  
Anonymous Jonna kirjoitti...

Oot onneks saanu paljon kannustavaa palautetta! :))

Joku blogissa riittää aina näitä, jotka haluaa arvostella ja valittaa joka asiasta. Toivottavasti pystyisit jättämään ne luuserit omaan arvoonsa.

Raha-asiat on jokaisen oma asia!

Itse ainakin toivon näkeväni ostoksiasi myös jatkossa. Ne on aina NIIN ihania ja itsekin saa kivoja vinkkejä. :))

<3

22. tammikuuta 2009 klo 13.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kerran annoit luvan tänne tulla "vikisemään" niin vikisen sitten vapaasti. lueskelin noita edellisen postauksen kommentteja. taisit saada yhden kommentin, jossa arvosteltiin rahankäyttöäsi? jos blogia haluaa pitää, pitäisi osata varautua myös siihen, että kaikki kommentit eivät ole positiivisia, ja saat varmasti myös sellasia kommenteja, joista et todellakaan pidä. Sitten teet tälläsen postauksen, mihin saa tulla vapaasti vikisemään, mutta tiedät saavasi kuitenkin lähes pelkästään positiivisia kommentteja. Aika ristiriitasta...

22. tammikuuta 2009 klo 13.39  
Anonymous vikisijä? kirjoitti...

Minun silmääni pisti myös se, että tuolla edellisen postauksen alla näytti tosiaan olevan vain yksi kommentti rahankäytöstäsi. Eikö positiivinen luonteesi todella riitä siihen, että voisit ottaa tuollaisen kirjoituksen huumorilla? Jos pitää julkista blogia, on oltava valmis ottamaan vastaan myös kritiikkiä. Mitta täynnä -postauksesi sanoo mielestäni suoraan, että haluat saada vain positiivista ja ihailevaa paulautetta.

22. tammikuuta 2009 klo 13.54  
Blogger Olivia kirjoitti...

Tottakai on tärkeää olla Järkevä kuluttaja, mutta ystävät hyvät, elämä ei ole pitkä eikä varma, vaikka siinä illuusiossa suurimman osan elämäämme elämmekin. Elämästä kannattaa nauttia ja iloita silloin kun sitä vielä on. Jos joku saa helposti iloa siitä, että ostaa mieleisiään vaatteita ja kenkiä (saamatta merkintää luottotietoihin tai tekemällä muuten hallaa), niin mikä siinä on niin kovin väärin? Sehän on ihana ja iloinen asia, että on löytänyt elämästä helpon reitin onneen ja pieniin iloihin. Vai mitä ajattelette :)

22. tammikuuta 2009 klo 14.03  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Voi lintuseni, nyt tää on näköjään alkanu täälläkin...
Yritä jättää moiset älyttömät ja lapselliset kommentit omaan arvoonsa! Jokainen elää elämää omalla tavallaan...
Sun rahankäyttö on sun oma asias eikä todellakaan kuulu muille. Sä itse omalla työlläs ansaitset omat rahas joten on täysin sun oma asias miten ne käytät! Varsinkin kun asut vielä kotona ja sulla on mahdollisuus käyttää ne kaikkeen kivaan kuten shoppailuun yms! Kyllä se vuokranmaksuaika tulee jokaisen kohdalle ja silloin joutuu sitten ehkä tinkimään vaatekaapin sisällöstä joten nauti nyt kun vielä voit!
Varmaan nämäkin kommentoijat käyttävät rahat oman mielensä mukaan.
Elämässä tehdään valintoja, jotkut polttaa rahansa tupakkaan, toiset juo omaisuutensa, toiset käy ulkona syömässä tai matkustaa ja toiset shoppailee! Voisin sanoa että ainakin shoppailusta jää jotain käteen toisin kuin monesta muusta (...paitsi ehkä keuhkosyöpä tai pilaantunut maksa)
Haleja! :)

22. tammikuuta 2009 klo 14.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä hittoa sulle oli tullut tohon postaukseen YKSI VITUN kommentti joka käsitteli sun rahankäyttöä :DD sun piti nyt sitten tehä oikeen OMA POSTAUS sen takia, "että ihan mun oma asia niiiihh!!1". Aaaaah pelle.

22. tammikuuta 2009 klo 14.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten voi yhdestä kommentista tulla "MITTA TÄYTEEN!!!!":DDDDD annat ittestäs niin pilalle hemmotellun kakaran kuvan, jolle ei kyllä kukaa sano ikinä mitään vastaan.
ja sitte positiivisen kommentin toivossa tehään tämmönen postaus. ei näin.

22. tammikuuta 2009 klo 14.18  
Anonymous maija kirjoitti...

sul on ihana blogi ja upee tyyli, jos mulla ois rahaa ni itekin kuluttaisin ne kaikki vaatteisiin. älä välitä noista anonyymeistä, liian monta hyvää bloggaajaa on lopettanu niiden takii:(

22. tammikuuta 2009 klo 15.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

älä välitä noista ei niin kivoista kommenteista. Mun mielestä on ainaki kiva nähä mitä oot ostellu.Jotkui on vaa kateellisia kun ei oo varaa ostella paljon vaatteita yms. ja kaikkihan saa käyttää rahansa miten lystää eikä siitä mun mielestä tarvii kenenkään ottaa nokkiinsa. Esittele vaan ostokset tästä edespäinkin, varmasti mooooni haluaa niin :)

22. tammikuuta 2009 klo 16.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei kannata välittää yhtään. Toi on niin suomalaista eli siis junttimaista. Aina pitäis kulkea rääsyverkkareissa ja näyttää mahdollisemman surkeelta. Verrattuna jonkun muun eurooppalaisen esim. italialaisen tytön ostoksiin noi ostokses on aika pieniä :D

22. tammikuuta 2009 klo 16.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mitä vittua!? :D jos mä oikein näin niin sulle oli tullut yks ainut sellane valittamis kommentti :D ei sellasesta voi tulla mitta täyteen

22. tammikuuta 2009 klo 16.36  
Blogger H kirjoitti...

aa tää on niin tätä. Turha välittää noista kommenteista.

Miettisin tämän postauksen kommentteja lukiessani alussa, että eipä ole yhtään valittajaa tullut, mutta heti kun ensimmäinen on sanonut jotain negatiivista, niin johan niitä alkaa tulla. Tarviivat rohkaisua noi anonyymit, kun ei kehtaa sitten mielipidettään yksinään sanoa. Kai jo yksikin kommentti aiheuttaa pahan mielen ja vaikka edellisessä postauksessa ei valituksia olisikaan paljon tullut, onhan niitä voinut aiemmissakin olla. Aivojakin voisi käyttää nuo nimettömät kommentoijat :(

22. tammikuuta 2009 klo 17.38  
Blogger Mikaela kirjoitti...

mustaki on naurettavaa miten TUNTEMATTOMAT ihmiset puuttuu toisten rahankäyttöön. Jos ei kerta tällä hetkellä tarvitse vielä rahaa mihinkään säästää, niin miksei sitä käyttäisi?

22. tammikuuta 2009 klo 17.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oikeen naurattaa noiden kateellisten vittuilu täällä palstalla. En todellakaan ymmärrä, miksi ne vaivautuu tulla tänne postailee kommentteja! Sehän kertoo vain siitä, että ne ihailee sun tyyliä ja sitä, että sulla on varaa ostaa ihania vaatteita.

Eihän kyse ookaan siitä, montako ikävää kommentia täällä on esitetty vaan tyylistä, jolla niitä tullaan tänne ilmaisemaan!! Niinku Linda sano: Rakentavaa kritiikkiä.

Blogisi on hieno, jatka samaan malliin!;)

22. tammikuuta 2009 klo 18.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pappa betalar
voivoi ku mitta täynnä ku joku sanoo asiasti :D

22. tammikuuta 2009 klo 18.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi, että aina löytyy ikäviä ihmisiä, jotka jaksavat valittaa ja puuttua muihin asioihin.
Mitä nyt olen blogistasi lukenut niin olet upea nainen. Minä katson joka päivä kateellisena uusia otsoksiasi ja merkintöjäsi. Kun itsellänikin alkaa viimeistään syksyllä säännölliset tulot, niin rahat kuluvat kyllä vaatteisiin.
Ihme ja kumma kun niihin hurahtaa täysillä ja tekisi mieli ostaa kaikkea ;)
terkuin Jane

22. tammikuuta 2009 klo 18.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehkä sun kannattais laittaa asetus että anonyymina ei voi kommentoida!

22. tammikuuta 2009 klo 19.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En tajua tätä itkemistä, mihin ihmiset rahansa käyttää. Eiköhän se ole ihan jokaisen oma asia, mitkä asiat kokee rahankäytön arvoseks ja mitkä ei. Ite opiskelen ja käyn osa-aikasesti töissä, vastaan omista asumis- ja ruokakuluista ja maksan kaikki laskut ite. Ja kuitenkin ostelen usein uusia vaatteita, kenkiä ja koruja, enkä kuitenkaan joudu mitään kaurapuuroo syömään vaan pystyn ostamaan "ihan oikeeta ruokaa". Voi olla, että sitten joistakin muista asioista sitten tingitään. Ja joo, en asu pääkaupunkiseudulla missä asumiskustannuksia pidetään niin paljon kalliimpana kuin muualla, mutta asun isossa opiskelijakaupungissa, jossa esimerkiksi vuokrien hinnat on noussu melkein Helsingin tasolle.

Nyt jatkat vaan samaan malliin kun tähänkin asti! Oon saanu sun ostospostauksista niin hyviä vinkkejä ja käyny ite hankkimassa samantyylistä, että älä niitä nyt lopeta! :)

22. tammikuuta 2009 klo 20.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en kyllä vittu tajua miten jotain voi liikuttaa kuinka toinen rahansa käyttää. kateellisten valitusta.!

22. tammikuuta 2009 klo 20.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

älä välitä niistä, jatka samaan malliin ;--)
kateellisii riittää-___-

22. tammikuuta 2009 klo 21.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu