Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mistä on Lintun kesä tehty?

maanantai 19. tammikuuta 2009

Mistä on Lintun kesä tehty?

Matkakuumeesta päästäänkin sitten suoraan kesäfiilistelyihin! Joojoo mä tiedän, että vielä lunta sataa ja pakkasia riittää, eikä kesä ole täällä vielä pitkään aikaan. Mutta oma kesänodotukseni alkoi kuitenkin jo NYT! Siispä tässä vähän ensi kesän musthave juttuja:


Kengät

Tärkein asia, mikä kesäksi on saatava, on gladiaattorisandaalit! Näitähän oli jo viimekin kesänä kauheasti joka puolella, mutta jostain syystä oma ihastukseni niitä kohtaa syttyi vasta nyt. Joten mustien superkorkeitten gladiaattorisandaalejen etsintä käyntiin heti!

Korkeitten kenkien vastapainoksi tarvitaan sitten tietysti ihan mataliakin kenkiä, nimittäin omat jalkani eivät ainakaan kestä loputonta korkkareilla hyppelemistä. Joten söpöjä ballerinoja ja läpsyköita aion myöskin hamstrata. Tuollaisen röyhelöläpsytinsandaalit olisivat ihanan suloiset <3 Röyhelöt sopivat kanssa kivasti noihin korkeisiin mustiinkin.


Bikinit


Bandeau, bandeau, röyhelö. Siinäpä mun tämänkesän lemppari bikinityylit. Sini-valko-raidallisiin ihastuin niin värin kuin mallin puolestakin täysillä, näyttävät niin freeseiltä ja näteiltä. Mutta sitten nuo kuviolliset bikinit, outo valinta mun osaltani, sillä yleensä kierrän kuviolliset jutut kaukaa. Jotenkin nuo silti vain onnistuivat hurmaamaan mut ja pääsevätpä muuten aivan varmana mukaan myös sinne Rodokselle! Ja sitten noi viimeiset, noh, eikai tässä täydy sanoa kuin röyhelöt ja se selittää kaiken :) Noi kaikki siis tulossa Hennesiltä toivottavasti tänään tai huomenna! Ylemmät kuvat Victoria's Secretiltä.


Aurinkolasit


Mitä tekisinkään ilman aurinkolaseja? Rakastan isoja laseja ja käyttäisin niitä vaikka varjoisella säälläkin. Aurinkoisella ilmalla täytyy kuitenkin varoa lasien kanssa, ettei päivänpäätteeksi huomaa saaneensa sellaista kivaa panda-lookkia :D

Kärpäslasit ovat olleet aina mun juttu, mutta viime kesänä ihastuin myös pilottityylisiin laseihin ja Ray Baneihin! Lemppariarskani päätyivät valitettavasti yhden hoitokoirani parempiin suihin enkä vielä ole yhtä kivoja tilalle löytynyt, mutta ehkä tänä kesänä sitten :)


Näistä on siis mun kesäni tehty; söpöistä kengistä, bikineistä ja aurinkolaseista. Enään tarvitaan loistavat kelit kesäksi ja resepti on valmis :)

Tunnisteet: ,

22 kommenttia:

Blogger Mrs. V kirjoitti...

samassa venees mennään...;)
mä tilasin muutama viikko sitte ittelleni korkea korkoiset gladiaattorit.perjantaina meen hakemaan ihanuudet odottelemaan kesää... nams!

19. tammikuuta 2009 klo 13.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella samanlaisia odotuksia täällä ja voi vitsit todellakin kun edes kunnon kevät tulisi jo!!Noi raitabikinit ois ihanat:)

19. tammikuuta 2009 klo 14.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lintu taipuu oikeaoppisesti "Linnun". Oletko kenties suomenruotsalainen vai miksi kirjoitat niin huonoa suomea ihan yleisestikin blogissasi?

19. tammikuuta 2009 klo 14.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mihin tarvitset noin paljon kenkiä ja kolmet bikinit?:o Eivätkö yhdetkin, tai noh enintään kahdet bikinit riitä, kun varmasti sulta niitä löytyy jo edellisiltäkin vuosilta kaapin pohjalta?

Miten aiot joskus elättää itsesi, jos tuhlaat kaiken kenkiin ja vaatteisiin? Mäkkiruuallako? O.o

Mitä mieltä vanhempasi ovat kulutustottumuksistasi?

Enkä nyt mitenkään pahalla tarkoita, vaan ihan mielenkiinnosta kyselen.

19. tammikuuta 2009 klo 14.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Fogg: en usko että Lintu tarkoittaa tässä tapauksessa sitä lentävää eläintä, vaan lempinimeä nimestä Linda.

19. tammikuuta 2009 klo 14.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla myös samoja odotuksia :)
Oon katellu kans H&M:ltä bikineitä ja päätyny bandeaumallisiin ja sitte etsinnässä olis myös gladiaattorisandaalit ja aurinkolaseja :p

19. tammikuuta 2009 klo 16.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania juttuja :) Vitsit kun tekis jo mieli hommailla kaikkea kesäjuttuja ja muutenkin alkaa pukeutuu kesäisemmin!

19. tammikuuta 2009 klo 18.08  
Blogger lintu kirjoitti...

Mrs. V: oih kuulostaa ihanalta! mä toivoisin löytäväni ihan vain jostain kaupasta ettei tarvitsisi tilailla..

Nevaeh: nojoo ensin mäkin kyllä haluisin sen kevään ja sitten vasta kesä :)

Fogg: tiedän kyllä miten sana lintu taipuu. Lintu on kuitenkin mun omasta nimestäni käytetty lempinimi jota olen itse ja muutkin aina taivuttaneet "lintun, lintulla, lintulle" yms. ja ei en ole suomenruotsalainen vaan täysin suomalainen. kirjoitan täällä enemmän tai vähemmän puhekielisesti, joten jotkut jutut eivät ehkä mene aina ihan kielioppisääntöjen mukaan.

Mia: en tarttekaan välttämättä, mutta kai aina saa haaveilla ja unelmoida ja esittää epärealistisia toiveitakin? ne kaikki kuvat ja jutut mitä esittelen täällä haluavani, eivät tarkoita, että kaikki ne olisin hankkimassa, koska todellakaan ei olisi varaa sellaisiin määriin tavaraa.

bikinejä löytyy kaapista ehkä juu liiankin paljon, mutta tykkään vaan ihan yksinkertaisesti siitä, että niitä löytyy erilaisia. muutenkin bikinit ovat kuitenkin aika edullisia eli vaikka niitä nyt monet olisikin niin ei siitä mitään älytöntä summaa tulisi, kun kuitenkin ihan hennesiltä yms. ostelen.

sen miten elätän itseni joskus on sitten mun ihan oma asiani. raha asioitani en halua täällä senkummemmin eritellä, mutta sen vaan sanon, että kaikki rahat mitä tuhlaan olen itse omalla työlläni ansainnut ja mielestäni saan kuluttaa ne miten itse haluan. toinen säästää enemmän toinen taas tuhlaa enemmän. enkä mä kaikkia rahojani vaatteisiin ja muuhun materiaan tuhlaa, todellakaan. ja se, mitä mieltä vanhempani ovat kulutustottumuksistani on myöskin oma asiani.

Anonyymi: aivan oikein ja se sattuu taipumaan erilailla :)

minna: noniin samoja juttuja siiis toivelistalla :)

19. tammikuuta 2009 klo 18.09  
Blogger lintu kirjoitti...

nami: vooi vitsit niinpä! :)

19. tammikuuta 2009 klo 18.10  
Blogger Hennah kirjoitti...

hihih, mäki tilasin viikko sit noi kahet samanlaiset bikinit. raidat ja noi missä on jotain kivoja kuvia :)

19. tammikuuta 2009 klo 20.53  
Blogger Hennah kirjoitti...

onko se lorealin puuteri hyvää mitä käytät? itsekin ajattelin käydä huomenna ostamassa sen :) nyt käytän lumenen mut oon kyllä vähä kyllästynyt jo siihen :O make up storen meikkivoiteet on hitsin hyviä. niihin oon ihastunut täysin LAAV.

19. tammikuuta 2009 klo 20.57  
Blogger Viivi kirjoitti...

Mulla on noi matalat hopeiset röyhelösandaalit paitsi vaan mustina! Ostin muistaakseni viime syksynä -50% alesta ja käytin niitä ihan hulluna. Ihania kesäjuttuja oot löytänykki! ;)

19. tammikuuta 2009 klo 21.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi ihania kenkiä oot löytäny, mistä noi parit mustat gladiaattori platformit on kun ne näyttää kaikki niin ihanilta! Ja mistäs löysit noi pilottityyliset mustat lasit? =)

19. tammikuuta 2009 klo 21.53  
Blogger lintu kirjoitti...

Hennah: joo on se lorealin puuteri munmielestä aika hyvää tai ainakin ite oon ollut ihan tyytyväinen.

Viivi: ooiij, kade olen! noi on niin suloiset <3

Meme: polyvorella ne haeskelin noi platformit, mutta en tietenkään tajunnut sitten katsoa, mistä ne on.. pilottilasit löysin net a porterista.

19. tammikuuta 2009 klo 22.02  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Aurinkolasit ovat myöskin minun must juttu kesällä. Tosin ostin juuri kahdet, ja minulla on kesäksi viidet, eli en varmaan saa ostaa niitä enää enempää :/

19. tammikuuta 2009 klo 22.22  
Blogger katja kirjoitti...

Voi kun tulis jo kesä! :(

19. tammikuuta 2009 klo 22.50  
Blogger Jen kirjoitti...

hih. Juuri samanlaiset bikinit tilasin itse!(ja vielä muutaman muut lisäksi.) Nyt vain odottelen niitä saapuvaksi. Nuo mustat olisi kyllä niin makeet tuollaisena roosan värisinä!mistäköhän sellaiset löytäis?
Olen lähdössä kahden viikon päästä reissuun, ja bikinit pääsevät samantien käyttöön!
ja vielä tuosta bikinien määrästä sen verran, että itsekin tykkään että on paljon erilaisia bikineitä,(varsinkin lomareissulla) eihän sitä alushousujakaan pidetä kahta viikkoa putkeen samoja jalassa! ja kyllä ne rantalomalla suurimmassa kulutuksessa olevat asut ovat juuri bikineitä...;) vai mitä olette mieltä?

20. tammikuuta 2009 klo 8.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi mitä kenkiä!Kerrotko mistä noi kuvat on, tietäis mistä noita ihanuuksia saa?

20. tammikuuta 2009 klo 10.06  
Blogger sofi kirjoitti...

Gladiaattorit on pakko löytää :))

20. tammikuuta 2009 klo 15.16  
Blogger Leenu kirjoitti...

heh ite katoin just noit samoi bikineit ja kaikki samois väreis:D ne siniraidalliset on kyl aiiivan ihanat:))

20. tammikuuta 2009 klo 16.28  
Blogger lintu kirjoitti...

kullanmuru: jep mullakin niitä jo löytyy jonkin verran, mutta etsin vielä yksiä tietynlaisia, mutta sen jälkeen kyllä stoppi!

katja: niiinpää <3

Jen: jepp samaa mieltä :) mulla se menee kyllä aina kesäisin ja varsinkin matkoilla niin, että vaihtelen bikineitä kuin alkkareita eli tottahan toki pitää olla ainakin parit eri :D ja noista mustista en osaa kyllä sanoa, mistä roosan värisenä löytyis :/

Anonyymi: tuossa on pari kuvaa asokselta, go janesta, sitten yksi hennesiltä ja loput polyvorella etsin eli en muista mistä ne on..

sofi: PAKKO! :)

Leenu's closet: jepp ne on <3

20. tammikuuta 2009 klo 19.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

zarassahan on tulossa ainakin tietääkseni jonkunnäköiset mustat korkeat gladiaattorit joita itse himoitsin lehdestä!:)

23. tammikuuta 2009 klo 17.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu