Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hälsningar från stockholm!

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Hälsningar från stockholm!

Noniin kotona ollaan taas! Kiitos kaikille ihanista hyvänmatkantoivotuksista :) Ja tosiaan matkahan meni ihan kivasti. Laivalla oli nami ruokaa, Ruotsi oli niin ihana kun olin muistanutkin ja shoppailujakin tuli tehtyä. Shoppaukset eivät kyllä menneet ihan odotuksien mukaan, mutta niistä ja tekemistäni löydöistä sitten vähän myöhemmin. Teen myös sen toivotun postauksen niistä putiikseista ja siitä mistä ne sitten löytää..

Nyt pitää purkaa laukut ja muutenkin ajattelin vähän siistiä tätä kämppää, nimittäin sotkua riittää. Ajattelin vähän uudelleenjärjestää paikkoja ja penkoa vaatekappiia vähän lisää, joten siis uusi huutis tulossa jossain välissä!

Mutta ennenkuin pääsen minkään siivouksen tai laukkujen purkamisien kimppuun täytyy lukea kaikki sähköpostit, jotka huutista koskien ovat tulleet. Yritän kaikille vastata mahdollisimman nopsasti ja saada vaatteetkin postiin pikapikaa :)

2 kommenttia:

Blogger Nana kirjoitti...

Mukava kuulla että matka meni kivasti! Pitääpä tulla myöhemmin kurkkimaan mitä kaikkea löysit :)

4. tammikuuta 2009 klo 13.43  
Anonymous jacker kirjoitti...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG
jordan shoes

22. tammikuuta 2009 klo 15.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu