Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

glimpse of spring & summer

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

glimpse of spring & summer

Selailin tossa eilen illalla uusinta Gloriaa, josta löytyikin laajat 2009 kevään/kesän muotisivut. Tällaista siis tulossa:

' Merimies ohoi! '


' Kesätrendien kestosuosikki on merihenkinen muoti, johon kuuluvat sinipunavalkoinen väritrio ja meriaiheiset kuviot. ' Luv luv luv! Tähän voisin vaan todeta, että vaatekaappini kestosuosikki on merihenkinen muoti, johon tosin ei kuulu punainen väri, mutta sinivalkoinen on sitäkin suuremmassa kulutuksessa. Toivottavasti merihenkisyys ei katoa koskaan!


' Maailmanmatkaaja '


' Muotisuuntaukselle ominaisia ovat keveät ja valuvat kankaat, joita piristetään urheilullisilla jakuilla ja pusakoilla. Kulta, korut ja paljetit tuovat asuihin yleellisyyttä. Hapsut ja eläimelliset asusteet taas antavat villiä vapautta. Vihreeän painottuvassa tyylissä näkyy niukasti erilaisia kuoseja. ' Okei yök vihreää, kauhistus, siitä en tykkää ollenkaan. Myöskään mitään eläimellisiä kuvioita en oo oikein vielä adoptoinut, mutta ehkä hiljaa hyvä tulee. Kimallus korujen ja paljetettejen sun muitten myötä sensijaan kuulostaa mahtavalta, eivätkä kepeät valuvat kankaatkaan pahemmin korvassa särähdä. Kunhan vaan on sitten muutakin kun vihreetä!


' Värien sirkus! '


' Kesäjuhlia piristävät hulvattomat värikylläiset asut. ...luomukset ovat kuin sirkusasuja röyhelöineen, rusetteineen ja aaltoilevine kauluksineen. Värejä ovat pinkki, oranssi, vihreä ja violetti. ' O oou, värejä. Mä joka en käytä enkä edes osaa käyttää värejä. Oranssi vihreä ja liila kuulostavat, noh, painajaismaisilta. Pinkki on kyllä aivan ihana väri, muttajoo eipä tule sitäkään sen suuremmin käytettyä pukeutumisessa. Röyhelöt ja rusetit kuulostavat yllätys yllätys kivoilta, ja ehkäpä mä niitten saattelemana uskaltautuisin jotain värikästäkin sitten kesämmällä testailemaan..


' Kauneimmat kuosit '


' ..erilaiset retrokuosit, siksak-raidat ja pallot ovat tämän tyylin kohokohta. ' Jepp, definitely not for me. Itse en ole mikää hirveä kuviollisten vaatteiden suosija ja vaatekaapistani taitaa löytyä kuviollisia vaatekappaleita öö tasan nolla, taino ehkä yksi jos kukkakesämekkon lasketaan mukaan? (ja jos jotain raitapaitoja ei lasketa..) En tiedä miksi oikein karsastan kuviollisia juttuja, ne vaan on jotenkin, noh, ei mun juttu. Mutta jos jotain hirmuisen kivaa tulee eteen niin olen kyllä valmis testaamaan!


' Menneen ajan muistoja '


Selostuksessa mainitaan pikkujakut ja kynähameet, vanhanajan glamour ja hienostuneisuus sekä pienikukkaiset ja pitsimaiset puuvillakankaat. Kuulostaa ihan hyvältä ja näyttää varsin söpöltä. Ihanaa myös, että rakastamani kynähameet pysyvät mukana touhussa ja ehkä pitsijuttujen johdosta uskallan mäkin vihdoin kokeilla niitä ihan kunnolla!


' Siniset kukat '


Kukkajuttuja, nojoo.. en oo kyllä koskaan ollut mikään ihan älytön kukkakuosien tai kukka-asusteiden ystävä, mutta toisaalta ei mulla mitään niitä vastaankaan ole. Monilla olen nähnyt söpöjäkin kukkajuttuja, etenkin hiuksiin asetellut kukkajutut näyttävät usein suloisilta. Ja kyllähän multa se yksi kukkakesämekkokin tosiaan löytyy!


' Mustavalkoinen harmonia '


' Klassinen mustavalkoinen on yksi kesän suosikkiyhdistelmiä. Tyyliä piristävät runsaat röyhelöt ja kangaskerrokset, jotka ovat saaneet vaikutteensa viktoriaaniselta aikakaudelta ja espanjalaisilta flamencotanssijoilta. ' Aaah, lovely! Kun en niistä väreistä niin innostunut, niin tästä sitäkin enemmän! Musta ja valkoinenhan kuuluu tuon mun vaatekaappini valloittaviin "väreihin", joten täytyykö tässä edes sanoa, että me like! Sitäpaitsi röyhelö- ja kerrostettujenkangasjuttujen pysyminen muodin matkassa on myös ihanaa, koska niitä rakastan ihan kamalan paljon!


' Nyt koreillaan! '


' Tänä kesänä paljetteja, korukiviä ja helmiä ei voi olla liikaa ' Eipä kuulosta turhan huonolta tämäkään! Here is someone who luuuvs pearls<3 Joten kaikki kimalteet ja helmijutut kehiin vaan!

Mitäs olette mieltä kevään ja kesän tulevista muotjutuista? Löytyikö mitään lempparia tai sitten jotain, mikä vaikuttaa ihan karmealta?

Tunnisteet: ,

18 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi, itellä on toi elle ja demissäkin oli jotain muotijuttuja ni jooo, mut gloriassakin jotain ihan muuta kuin ellessä tai toisinpäin, muttasiis joo, kyllä nää näyttää osa ihan valosalta munkipäässä ja tulevaisuudessa toivotaan että ihan hyvältä päälläkin :)

että ihan kivaa leikittelyä on tulossa :)

8. tammikuuta 2009 klo 13.53  
Blogger vali kirjoitti...

hyvältä näyttää. erityisesti noi menneet 20- ja 50-luvun vaikutteet on ihania. nyt kun vielä saatais sellaset kelit, että oikeasti pääsis käyttämään mekkoja ja pikkukenkiä muulloinkin kun heinäkuussa.

8. tammikuuta 2009 klo 13.59  
Blogger Anniina kirjoitti...

Oho, onkohan ens kesänä mitään mikä ei olis muotia =D Jokaiselle varmasti löytyy noista jutuista jotain omaa. Kokeilisin noista mieluiten varmaan tota maailmanmatkaaja-linjaa =) Merimiestyyli on ihanan klassinen ja raikas, mutta jotenkin se ei vaan sovi mulle..

8. tammikuuta 2009 klo 14.03  
Blogger Anni kirjoitti...

Mä itse asiassa tykkään näistä kaikista! Jee!

Tosin tuntuu tuon perusteella että kaikki mahdolliset muodit tulevat kasassa ensi vuonna ;D

8. tammikuuta 2009 klo 14.11  
Blogger EL kirjoitti...

Toi viimenen kimallus osio on ehdottomasti mun juttu, jes!

8. tammikuuta 2009 klo 14.18  
Blogger Roosa kirjoitti...

Ou jee värejä! :) Mä olen ihan sun vastakohta tässä jutussa, värikäs pukeutuminen on just mun juttu ;)

8. tammikuuta 2009 klo 14.20  
Blogger Annu kirjoitti...

Merihenkinen on kyllä tosi jees, ja harvemmin kyllä onkaan sellaista kevättä ettei se olisi muodissa? Ja tämähän tietenkin on hyvä vain :)

8. tammikuuta 2009 klo 16.14  
Blogger Anna kirjoitti...

ihan kivoja, tosin esim vihreä ei kolahda minuunkaan ollenkaan eikä myöskään mitkään kuviolliset vaatteet.. mutta merihenkisyys on kyllä kestosuosikki =)

8. tammikuuta 2009 klo 16.22  
Blogger -L- kirjoitti...

Pidin kaikista tyyleistä. Jos pitäisi mainita joku, josta en niin kauheasti pitänyt tai jota en koe täysin omakseni, sanoisin "kauniit kuosit". En pidä kovinkaan paljon erilaisita suurista tai pienistä kuviosta. Mutta tämäkin tyyli sopii erinomaisesti joillekin muille! :)

8. tammikuuta 2009 klo 18.51  
Anonymous leila kirjoitti...

rakastan valkoista ja tummansinistä, joten eka kuulostaa tosi hyvältä! :)

8. tammikuuta 2009 klo 19.08  
Blogger Juliet kirjoitti...

Gloria on siihen nähden keille sitä myydään (esim mun äiti) hämmästyttävästi ajan hermolla ja muotijutut on tosi asiantuntevia.

juliet xxx

8. tammikuuta 2009 klo 20.37  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: jep pitäis munkin koluta noita muita lehtiä, muttakun toi gloria nyt kotiin tulee (ei tosin mulle) niin se osui ekaks käteen :)

vali: jepp, kunpa olis jo lämmin ja kesä <3

Anniina: jep aika runsaasti valikoimaa kyllä joka makuun!

Anni: :)

EL: jepp kimallus on nice =)

Roosa: haha! jospa mäkin osaisin käyttää, jotenkin vaan tuntuu ettei värit toimi mun päällä!

Annu: ah, merihenkinen on BIGLOVE <3

Anna: no aika samoilla linjoilla siis mennään :)

-L-: jep samaa mieltä. en siis ite pidä, mutta joillekkin muille sopii mielettömän kivasti!

leila: mee too (:

Juliet: mm niinpä

8. tammikuuta 2009 klo 21.05  
Blogger pnkd kirjoitti...

Mun mielestä toi Glorian juttu oli lähinnä karmea kun sen silloin reilu viikko sitten postiluukkuun kolahdettuaan selasin läpi :--D Ja ne kun on yleensä ollut ihan semilaadukkaita, toi vaan jotenkin hihitytti.
Mutta katotaan kuinka kovaa seilorimeininki tulee vielä tänä kesänä, meinaan onhan se ollut jo vuosia kestosuosikki :>

8. tammikuuta 2009 klo 23.01  
Blogger sofi kirjoitti...

Merimies look, värit ja mustavalkoisuu, i want! :))

9. tammikuuta 2009 klo 14.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lähes kaikki näytti kivoilta, mutta tuo mustavalkoinen Chanel-henkinen tyyli on kyllä klassikko. Ajaton ja aina tyylikäs tyyli. :)

9. tammikuuta 2009 klo 14.39  
Blogger Honey kirjoitti...

Gloria on mun bannilistalla, en suostu ostamaan sitä. Siinä on liikaa turkiksia ja hanhenmaksajuttuja...

Joten ihan kiva katsoa kuvia täältä sun blogista :D

Ainahan noista jotain ihanaa löytää. Ja onneksi musta on aina muotia!

9. tammikuuta 2009 klo 17.12  
Blogger PEACE kirjoitti...

munmielestä mielenkiintoisimmat ovat noi kirkkaat värit ja ''maailmanmatkaaja'' muoti.
olen kyllä kauhistellut kun kaupoissa näkyy melko paljon pastellivärejä, niistä en ole koskaan tykännyt. mutta toivottavasti pystyn välttää niitä yhtä hyvin kuin viime syksynä sinapinkeltaista :D

11. tammikuuta 2009 klo 11.41  
Anonymous intelligence kirjoitti...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry

22. tammikuuta 2009 klo 15.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu