Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

290109

torstai 29. tammikuuta 2009

290109

Tänään päällä aika samanhenkistä meininkiä kuin eilenkin. Ei oikein riitä inspiraatio tuon vaatekaapin ja sen sisällön kanssa, kun haluaisin nyt vaan pukea niitä kaikkia kivoja kesäkuteita eivätkä nuo talvijutut innosta ei sitten alkuunkaan!

paita H&M - toppi JC - huivi North Sails - farkut GT - vyö 2nd hand

Tänään meni muuten suklaalakko rikki, ai ai minä! Se on kyllä ihan meidän lounaspaikan syytä, nimittäin salaattilounaan syöjä saa aina ilmaiseksi suklaapatukan kaupanpäälle. Yritä siinä sitten syödä terveellisesti salaattia, kun suklaapatukka vainoaa vieressä! Sitä ei tietenkään ole pakko ottaa, siis suklaapatukkaa, mutta kun se on siinä tyrkyllä niin minkäs teet. Ja mulla se menee ainakin niin, että kun olen yhden ottanut niin on pakko saada toinenkin. Onneksi työpaikan keittiössä sijaitsevalla karkikoneella on paljon tarjontaa ja sieltä voi valita vaikka mitä hyvää. Tuollaiset koneet pitäisi kieltää!

Onneksi huomenna sentään on lupa herkutella, nimittäin pidetään röhnötysilta ystävän olkkarissa Manhattanien ja American dipin kera, muuums <3 Can't wait!

P.S. Oliko teijänkin mielestä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uudet julkaistut kilpailijat jotenkin tylsiä? Taisiis olisin odottanut sinne jotain jännempiä tyyppejä, vaikka en koko sarjaa edes sinänsä seuraakkaan..

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tunnut syövän ku hevonen, ku aina puhut ruoasta täällä, mut silti oot noin laiha. Mitä sä harrastat? :)

29. tammikuuta 2009 klo 19.15  
Blogger Leoona kirjoitti...

Toi kaulaliina on ihana! :) Raidalliset huivit on aina niin kivoja...

29. tammikuuta 2009 klo 20.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vautsi oot oikeesti tosi nätti ja sulla on ihanat hiukset! :)

29. tammikuuta 2009 klo 20.39  
Blogger Jonna kirjoitti...

On todellakin kilpailijat tylsiä! En ymmärrä miten on voinu noin pahasti mennä vikaan noissa valinnoissa. Ehkä mielenkiintosemmat ei oo suostunu ohjelmaan?:D Mutta en kyllä aio seurata ohjelmaa..

29. tammikuuta 2009 klo 20.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No eihän elämä ole mitään ilman suklaata! :) Luin jostain, että monikaan, joita tohon ohjelmaan oli pyydetty eivät olleet ehtineet/suostuneet, koska ohjelma sitoo 3kuukaudeksi. Ja sitäkin ohjelmaa on tehty jo niin "monta" tuotantokautta, että Suomen kokoisesta maasta alkaa olla jo varmaan vaikea löytää mielenkiintoisia julkimoita tohon. I think. :)

29. tammikuuta 2009 klo 21.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tyttöhyvä, sulla on kyllä nätti kroppa mutta ootko oikeesti miettiny miten huonoa sun keholle tekee noin epäterveet ruokatottumukset? älä vaaan loukkaannu tästä, sun blogis on aivan mahtava ja seuraan sitä ahkerasti, mutta me jokainen saadaan vain yks kroppa, joten ruoki sitä niin että sen on hyvä olla nyt ja vielä kymmenenkin vuoden päästä!

29. tammikuuta 2009 klo 21.58  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: haha nojoo, en ihan sentään! enkä pidä kyllä itteäni mitenkään kovin laihanakaan vaan aikalailla normaalina. muttasiis, harrastan pilatesta.

Leoona: jeo mäki tykkään :)

Anonyymi: oi kiitti paljoooon :)

Sypa: jep se on varmaa se! en mäkään ajatellut mitenkään orjallisesti ainakaan..

Andie: eipä ei :) jep noin se varmaan menee kyllä.

Anonyymi: oon miettinyt ja mietin aika paljonkin syömisiäni. ja ihmettelen tässä vähän sitä, että mitenhän oot saanut sellaisen käsityksen, että mulla olis jotenkin kauheat ruokatottumukset? kerron aika harvoin täällä syömisistäni, ja silloin kun niin teen, niin maininnat koskevat useinkin pelkästään herkkujuttuja, en puhu niinkään siitä mitä oikeaa ruokaa syön. tuntuisi nimittäin typerältä luetella että hei, tänään söin muuten makaroonilaatikkoa. ennemmin tulee puhuttua niistä intohimoista kuten suklaasta. enkä suutu tietenkään, mutta ihmettelen vaan ihan sitä, että miten mun tekstieni perusteella edes voi saada jonkinnäköisen kuvan ruokatottumuksistani? ja munmielestä ei ole kovin epätervettä herkutella välillä, pari suklaapatukkaa ja 1/3 sipsipussista viikossa ei kai ole kovin paha asia, vai olenko ihan metsässä?

29. tammikuuta 2009 klo 22.30  
Blogger llaura kirjoitti...

ihan sama ongelma, mulla ois niin paljon enemmän ideoita kesävaatteisiin et tympii jo kaikki paksut neuleet ja kaikki lämmin :< !! booooring!

29. tammikuuta 2009 klo 22.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana ihana huivi, piristää tosi kivasti asukokonaisuutta. I like :)

Niistä Tanssii tähtien kanssa -tyypeistä en ole kuullutkaan mitään. Toisaalta on se kyllä vähän tylsä sarja välillä. Oikeastaan just kilpailijat tekevät sen sarjan.

30. tammikuuta 2009 klo 8.54  
Blogger sofi kirjoitti...

Toi huivi on tosi ihana :)

30. tammikuuta 2009 klo 10.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

TTK valinnat oli kyllä ihan sieltä niin..Ei kiinnosta oikein kukaan niistä mutta eipähän tartte kattoa:) Herkuttelu silloin tällöin ei todellakaan ole pahaksi eikä sinusta mitään huonosti syöjää ole minun mieliini ainakaan muotoutunut..Mutta tommonen, että kun syö salaatin niin saa suklaapatukan on aika huonosti tehty lounaspaikalta ja tosi ristiriitaista..Sais vaikka aina hedelmän tai joskus sen suklaan, mehujään yms.

30. tammikuuta 2009 klo 10.44  
Blogger lintu kirjoitti...

llaura: nno booring nimenomaan! :(

eva: kiitti kiitti :)

sofi: hih sitä minäki! :)

Nevaeh: jepp toi suklaajuttu on aika epis veto etenkin tällaselle hölmölle kenen on niiiin hankala vastustaa ja kamppailla sen ottamista vastaan!

30. tammikuuta 2009 klo 13.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Kuten moni muukin, myös minä kiinnitin huomiota ihanaan huiviisi! Mistä olet mahtanut moisen ostaa?(vai onko se salaisuus? :D) Koitin jo netistä metsästää, mutta en löytänyt mitään samankaltaista. Kiitos muuten kivasta blogistasi! :)

31. tammikuuta 2009 klo 0.48  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: tuo on ostettu Oxford Blue myymälästä eli sellasesta purjehduskamakaupasta, Lauttasaaresta. Ja kiitos kommentista :)

31. tammikuuta 2009 klo 11.26  
Blogger Ninnis kirjoitti...

Hei Lintunen! Tsemppiä lukemisiin, diggailen sun blogia, jatka samaa rataa! Helsingin kauppikseenko tähtäät? Itse haen myöskin kauppikseen, eli täältä löytyy vertaistukea,hahaha:)

2. helmikuuta 2009 klo 15.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu