Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

there goes 2008

maanantai 29. joulukuuta 2008

there goes 2008

Best of 2008:

- Selvisin ylioppilaskirjoituksista kiitettävin arvosanoin, M:n yo-paperit tuli siis kirjoiteltua

- Musta tuli siis ylioppilas ja sain kauan ihaillun valkolakin!

- Hirveitten lukurupeamien ja kahean pakerruksenkaan jälkeen en päässyt kauppikseen, mutta siitä seurasi elämäni yksi parhain juttu eli välivuosi. On ollut ihan mahtavaa olla vähän tauolla koulunkäynnistä, opiskelusta ja kaikesta siitä kamalasta luku- ja läksymäärästä.

- Välivuoden ansioista seurasi myös, että päädyin ihan mahtavaan työpaikkaan. Alunperin menin kyseiseen firmaan vain kesätyöntekijäksi, mutta vielä yli puolen vuoden jälkeenkin siellä edelleen työskentelen. Ihan superia on ollut, ja tulevaisuudenkin kannalta hirmuisen hyödyllistä :)

- Olin elämäni parhaimmalla ja hauskimmalla ja ihanimmalla ja ties millä ulkomaanmatkalla. Eli siis Kyproksella Ayia Napassa hyvällä ystäväporukalla. Matkailu on parasta <3


Lupauksia vuodelle 2009:

- Suklaalakko, siihen on vaan PAKKO ryhtyä. Ja aion onnistua, uskokaa tai älkää.

- Terveellinen ruokavalio. Ne liianuseat mäkkärikerrat saa luvan jäädä ja muutenkin sellanen turha valmisruuan kiskominen ja muu vaihtuu nyt johonkin parempaan.

- Kesäkuntoon 2009! Haha, tosiaan jos tää kesäkuntoprojekti saatais joskus suoritettua loppuun asti niin olis ihan kiva. Jote salia salia pilatesta ja juoksulenkkejä niin eiköhän se siitä lähde käyntiin! p.s. se wii fit olis kanssa kiva!


- Jospa tänä vuonna hankkisin itselleni nyt sitten sen opiskelupaikan, mieluiten se kauppis. Joten kaipa tässä nyt on sitten itselleen luvattava, että lukee ahkerasti ja tekee oikeasti niska limassa töitä opiskelupaikan eteen. Ehkä se sieltä sitte tulee :)

Nuo uudenvuodenlupauksetan taisi olla aika sellaista perus kamaa. Varmaan jokainen lupailee itselleen parantavansa tapojaan ja muuta vastaavaa. Kuntoilu kuuluu varmastikin useiden meistä uudenvuodenlupauksiin vuodesta toiseen, vai miten on? Millasia uudenvuodenlupauksia muilla on? Vai ettekö lupaile mitään, koska tiedätte jo muutenkin, että ette tule niitä pitämään? En mäkään varmasti noissa kaikissa tule niin visusti pysyytymään, mutta lupailenhan kuitenkin :)

Jahei muuten! Huutis on vielä vähäsen aikaa auki!

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mullaki on just lupauksina että kuntoilen enemmän ja syön terveellisemmin yms ihan niinkun joka vuosi toivottavasti nyt onnistuu :)

29. joulukuuta 2008 klo 23.11  
Blogger ambe kirjoitti...

aih, kiva postaus, jos ei ihan hirmuisesti haittaa niin taidan ryövätä tästä vähän ideaa ja tehdä jonkun samantyylisen kyhäelmän minun vuodestani ;) Itselläkin Uudenvuoden lupaukset liittyvät lähinnä tuohon terveisiin elämäntapoihin palaamiseen, lähinnä ruokavalion ja liikunnan kannalta siis.. mutta olen myös luvannut itselleni panostaa tänä vuonna täysillä opiskelupaikan hakuun! välivuosi on ollut ihana, mutta toista en haluaisi enää tähän perään..

30. joulukuuta 2008 klo 0.23  
Anonymous Luci kirjoitti...

Ihan hyvin kyllä kirjotit,jos M:n paperit sait,onneks olkoon siis! Mitkä aineet kirjotit?
Ja kiva postaus ja tsemii kauppikseen pääsyyn,ehkä nään sut sitten joskus siellä kun se on itelläkin tähtäimessä.
hyvää uuttavuotta ja kiitos että kirjoittelet blogiisi niin usein,sun jutut on niin kepeitä että niitä lukis mielellään vaikka kuinka kauan! =)

30. joulukuuta 2008 klo 0.44  
Blogger Anna kirjoitti...

mulla taitaa kyllä olla aikalailla samanlaiset lupaukset ! kesäkunto olis kiva !

30. joulukuuta 2008 klo 1.20  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: jep toivotaan että tänävuonna todella onnistuukin! usein jää nimittäin vain lupauksiksi :D

ambe: ei haittaa ollenkaan :) siitä vaan ryöväämään! jep itsekin kyllä pitäis tohon opiskelupaikkaan tosiaankin opanostaa täysillä, vaikka välivuosi onkin ollut todella hyvä juttu, mutta ehkä ei mullekaan enää toista perään..

Luci: kiitos kiitos :) kirjotin äikän, enkun, ruotsin, pitkän matikan ja sitten vielä yhteiskuntaopin. ja kiitos myös tsemppauksesta, sitä tarttetaan! hauskaa uuttavuotta sulle myös :)

Anna: jep, kesäkunto vuodelle 2009 eikä 2045 :D

30. joulukuuta 2008 klo 7.59  
Blogger sofi kirjoitti...

Tollaset lupaukset on kyllä klassikkoja :D Samaa ittellä :)

30. joulukuuta 2008 klo 11.43  
Blogger vippe kirjoitti...

Ihan hyviä lupauksia oot tehny, ne sopis mullekkin :) En vaan lupaile mitään sillä ne ei kuitenkaan toteudu. Tavoitteita kyllä saatan asettaa...

30. joulukuuta 2008 klo 12.12  
Blogger Jenni! kirjoitti...

Hyvä postausidea, mulla tulee kanssa liikunta toivottavasti lisääntymään ensivuonna ;) Niin ja toivottavasti saan omankin välivuoden loppumaan!

30. joulukuuta 2008 klo 12.50  
Anonymous poik kirjoitti...

Ihana ja raikas blogi :)

Et uskokaan kuinka kohotit julmetun matkakuumeen täällä päässä vain noilla parilla Kyproksen kuvalla, oi oi :) Kypros on kyllä ihana paikka. Välimeri, maailma mm.

Ja tsemppiä vuodelle 2009! :)

30. joulukuuta 2008 klo 13.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eilen mietin mitä uudenvuodenlupauksia pystyisin pitämään, tai ainakin koittaa niitä. Eli siis aloitan karkkilakon, tai voisko tuota edes karkkilakoksi kutsua mutta kuitenkin vähennän karkin syöntiä, kun on mennyt vähän yli rajojen :D Niin ja sitten kuntoilua enemmän. Ja tsemppaan koulussa enemmän, tiedän että pystyn parempaan kuin nyt. Tavoitteena ainakin yksi kymppi kevään toikkarissa :D Katotaan pystynkö pitämään näitä lupauksia :D

30. joulukuuta 2008 klo 16.33  
Anonymous nami kirjoitti...

Itsellänikin tuo kesäkuntoonkampanja alkaa koska haluan olla huippukuosissa kun (toivottavasti) saan oman valkolakkini sitten keväällä. Yritän myös jaksaa tsempata kevään kirjoituksiin ja käydä tämän viimeisen jakson loppuun kunnialla sekä hommata jatkokoulutuspaikan. Eli aika samoilla linjoilla sun kanssa :)
Oon muuten aina jotenkin ajatellu että oot -88 :D

30. joulukuuta 2008 klo 16.48  
Blogger lintu kirjoitti...

sofi: jepp niin ovat! :D

vippe: mä nyt lupaan ja yritän parhaani mukaan pitää niistä kiinni, katotaan sitten miten käy :)

Jenni!: jeo eli samoilla linjoilla mennään :)

poik: hirmuiso kiitos :) jajoo matkakuume tässä tulee itekin, ja mulla tosiaan noita kuvia tuolta kyprokselta löytyy koneelta varmaan 500 kappaletta :D että siinä sitä matkakuumetta kerrakseen!

Anonyymi: varmasti jotain pystyy pitämään ainakin osittain, muttasiis hyviltä kuulostavat nuokin! :)

nami: tsemppiä kirjotusten kanssa, se on kamalaa puuhaa :D jajoo ihan -89 oon :)

30. joulukuuta 2008 klo 18.05  
Blogger T kirjoitti...

Oon tätä jo vähäsen aikaa lueskellut, mutten koskaan jaksa kauheasti kommentoida, joten nyt teen sen. Tykkään hirveesti lukea sun juttuja ja muutenkin hieno blogi tämä. :) Ja pakko sanoa, että taisit olla mun kanssa samassa koulussa ala -ja/tai yläasteella... Maailma on pieni.

7. tammikuuta 2009 klo 16.15  
Anonymous alerts kirjoitti...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold

22. tammikuuta 2009 klo 16.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu