Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Stockholm calling

lauantai 20. joulukuuta 2008

Stockholm calling


Tidiiii! Arvatkaapa kuka pääsee sittenkin Tukholmaan? It's mee :) Ja arvatkaa vaan oonko superhirmuisen iloinen, olen! Olin jo heittänyt toivot kaikista kivoista matkailuista (kun parit muutkin suunnitelmat meni mönkään), mutta nyt kun saatiin tuo ruotsi varattua niin voin huokaista helpotuksesta: pääsen sittenkin kuluttamaan koko omaisuuteni ihaniin upeisiin vaatteisiin, kenkiin ja kaikkeen muuhun mahtavaan, mitä Tukholma mulle tarjoaa! Plus vielä kermana kakun päällä, mulla on 88 euron lahjakortti laivalle, jonka luonnollisesti ajattelin törsätä laivan parfymeriassa.

Ostoslistaa olenkin jo ehtinyt vähän kehittelemään, vaikka tietysti eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä löytyy. Lopulta saattaa olla niin, että kaikki ostokset olivatkin ihan jotain muuta mitä ostoslistalla luki. Mutta näitä lähdetään kuitenkin metsästämään (josko vaikka edes yksi lähtisi kotimatkalle mukaan) :


  • Uudet farkut on saatava, sillä tällähetkellä en omista yksiäkään käyttökelpoisia deminivärisiä, muita värejä kyllä löytyy. Ja pilli mallihan sen on oltava.
  • Toppatakki, koska sopivaa ei ole vielä suomessa kävellyt eteen ja ilman sitä jäädyn. Toiveissa olisi tuollainen pitkähkön mallinen karvareunahupulla varustettu, väreistä mieluiten punainen, beige tai musta.
  • Nahkasaappaat, mustat. Tiedetään, ostin jo syksymmällä ne ruskeat, mutta päätin, että mustatkin tarvitaan vielä. Mieluiten haluaisin löytää jotkut ihastuttavat over the knee -bootsit, nimittäin itse olen niihin todella tykästynyt!
  • Laukku, myöskin musta. Miten voi olla mahdollista, että ihminen ei omista mustaa laukkua? Itseasiassa mun laukkuvalikoima on tällähetkellä niin surkea, että käytössä on ainoastaan yksi valkoinen laukku, ja valkoinenhan tosiaan ei mene hirmuhyvin kaiken kanssa ja muutenkin se on kohta ihan ylpäpäältälikainen. Joten musta tai vähintäänkin kiva ruskea on saatava, mustassa olisin erityisen ihastunut kiiltonahkaisesta löydöstä!
Sitten tosiaan, ajattelin upottaa sen 88 euron laivalahjakortin sinne parfyymikauppaan, joten sitäkin varten on jo ostoslistaa kaavailtu:

  • Versace Bright Chrystal -hajuvesi
  • Victor&Rolf Flowerbomb -hajuvesi
  • Burbebby Brit -hajuvesi
  • Diorshow -ripsari
Niinsiis, en mä noita kaikkia sentään ajatellut ostaa, vaan vain osan. Eli tuoksuttelutestit tiedossa ja sitten valkkailen, mitä hajuvesiä ostelen vai ostelenko mitään (toisinsanoen tää toinen vaihtoehto ei ole edes vaihtoehto.)

Muttajoo, en malttaisi millään odottaa. Onneksi lähtöön ei kuitenkaan ole enää ihan kauheasti aikaa, sillä 2.1 lähdetään puksuttelemaan kohti unelmien Tukholmaa, jossa muuten on varmaan alet jylläämässä joulun jälkeen!

Tunnisteet: ,

18 kommenttia:

Blogger llaura kirjoitti...

burberryn brit Sheer on ainakin ihan mielettömän ihana tuoksu, mun kestolemppari :) mä oottelen kevättä kans innolla kun poikaystävänä äiti oli saanu risteilylahjakortin niin aattelin et voitas sit joskus helmikuussa lähtee päiväks tukholmaan 3) ihan huippua!

20. joulukuuta 2008 klo 11.07  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Voi, nyt minäkin haluisin jo ruotsiin!!!! :D

20. joulukuuta 2008 klo 11.54  
Blogger Tiina-Maria kirjoitti...

heh, kirjottelin tuoksuvinkkejäsi ylös, ja sitte tajusin, että mullahan on tuo Versacen tuoksu -kylppärin raikastimena. siinä oli mun nenään joku niin pistävä, päänsärkyä aiheuttava tuoksu, etten iholla käyttäny ku pari kertaa.
itsekin laivalle lähdössä, tosin suuntaan tukholmasta turkuun. Kiva blogi sulla - kiitos siitä!

20. joulukuuta 2008 klo 12.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, kylläpä ois ihana päästä Tukholmaan ja laivallakin on aina niin kivaa ;)
Katoin eka tuosta vaatekollaasista että ratsastussaappaita olet etsimässä, mutta tavallisethan ne tietysti oli :D

20. joulukuuta 2008 klo 12.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oioi, haluaisin niin ton Victor&Rolfin Flowerbombin, ehkä maailman ihanin tuoksu<3

20. joulukuuta 2008 klo 12.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi Viktor&Rolf hajuvesi on iha sika kallis!

20. joulukuuta 2008 klo 14.14  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Oi miksen minäkin voisi päästä ;/

20. joulukuuta 2008 klo 14.28  
Blogger M. kirjoitti...

Ooh, nuo kaikki kolme on ihania tuoksuja!! Itelläni on toi V&R ja tykkään siitä kovasti. Ihastuin kaupassa myös Burberryn Britt Sheer-tuoskuun, se oli sellaisessa vaaleenpunertavassa pullossa.. Mä haluun kans Tukholmaan ja laivalle :)

20. joulukuuta 2008 klo 14.36  
Blogger Johanna kirjoitti...

Yhyy, oonko kateellinen tosta Tukholman-reissusta!

20. joulukuuta 2008 klo 14.41  
Blogger lintu kirjoitti...

llaura: joo musta tuntuu, että tarkotin juurikin tota brit sheeriä, vaikka toi sheer sana unohtuikin :) muttajoo mitä nyt muistelen niin se kyllä tuoksui ihan ihanalta! oo risteilylahjakortti, toivottavati pääsette laivailemaan ja tukholmaan törsäilemään! :)

kullanmuru: kukapa ei :D

Tiina: kyllpärin raikastimena, heh! toivottavasti se ei mulla päädy sitten siihen käyttöön jos sen ostan. waude, asutko siis tukholmassa kun kerta sieltä turkuun tulet? jos asut niin oon kyllä vähäsen kade :) ja kiitos kauheasti kehuista!

susan: jep laivalla on etenkin kivaa se mahdoton syömispuoli :D haha juu en ihan ratsastussaappaita kyllä etsiskele kun sellasia löytyykin jo omasta takaa :)

Anonyymi: mulle se on ihan uusi tuttavuus, eräs stockan myyjä vain ojensi näytteen kouraan ja ihastuin kyllä samantien :)

Anonyymi: mm, voi olla en oikeastaan oo sitä hintaa vielä edes katsonut..

jenni!: äh sunkin pitää päästä :)

MM: jepp mäkin ihastuin siihen burberryn sheeriin kauheesti. tulee kyllä vaikee valinta, kun tuntuu, että haluisin ostaa noi kaikki tuoksut!

adriana: hih :) mäkin oon kadehtinut hulluna niitä bloggareita, jotka nyt on ruotsissa matkaillut niin ihanaa päästä vihdoinkin itse :)

20. joulukuuta 2008 klo 15.06  
Blogger sofi kirjoitti...

Toi burberry on ihan superhyvä, yhel kaveril on sitä :D mutt se burberry brit sheer on kyl parempi kun se perus :D (taitaa ollla tossa kuvassakin :))

20. joulukuuta 2008 klo 15.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi versacen hajuvesi siis bright crystal on mun lemppari! se on aivan ihana :)

20. joulukuuta 2008 klo 15.38  
Blogger Nea E. kirjoitti...

Ää kuolaan aina tota Peakin punasta toppista!

20. joulukuuta 2008 klo 15.52  
Blogger Arez kirjoitti...

Oi hitto ku itellä tekis myös mieli päästä Ruotsiin, mutta ehkä sitten ensi vuonna..
Btw Vercasen ja Victor&Rolfin hajuvedet on kummatki aivan jumalaisia.
Saan onneks itekki jomman kumman joululahjaksi. Njami!

20. joulukuuta 2008 klo 17.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aaaaaa....mä haluun kans Tukholmaa!!!Toi toppatakki on aivan ihana...näyttää Peakin takilt!?!?

20. joulukuuta 2008 klo 18.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Se h&m ilmoitus taisi tulla siitä edellisestä paketista? jos otit siis aluksi tekstari-ilmoituksen niin se postissa tuleva tulee aina vähän myöhemmin..

20. joulukuuta 2008 klo 22.03  
Blogger lintu kirjoitti...

sofi: jjoo sitä sheeriä tarkotinkin, vaikka unohin tosiaan kirjottaa sen sheer sanan tohon :D muttajoo ihana on kyllä<3

Anonyymi: se on kyllä kanssa ihanaa :)

mnea: haha jepp minä myöös !

Rezzi: mäkin saan yhden tuoksun lahjaksi, mutta se ei oo mikään tosta listalta (mutta toivottu silti) :)

Anonyymi: jep peakin takkihan se on

Anonyymi: joo mulla on se teksari-ilmotus, mutta niitäkin tuli monta ja hain jo sen uuden paketin joka oli joku ihan ylimääräinen, nimittäin siltä tuli nahkatakki numero kakkonen :D ihankuin olisin tilannut niitä nahkatakkeja kaksi kappaletta, vaikka en ole? noh, palautukseen menee molemmat :D

21. joulukuuta 2008 klo 9.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo takki!! Haluaisin itsekin tuollaisen<3

21. joulukuuta 2008 klo 12.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu