Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

new hair

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

new hair

Noniin, eilenhän olin tosiaan siellä kampaajalla ja tältä sitä nyt sitten näytetään:





Tosta tukasta tuli ihan kiva, ei vieläkään aivan sellainen minkä tahtoisin, mutta kuitenkin nyt meni parempaan suuntaan kuin kertaakaan aiemmin. Yleensä kävelen kampaajalta ulos sellaisella todella kullanhohtoisella vaalealla tukalla, josta haluan päästä eroon samantien. Sävyteshampoolla saan sen sitten kuosiin ja siedettävän näköiseksi ja sitten jäänkin odottamaan seuraavaa kampaajakäyntiä. Tälläkertaa siitä kullanvaaleasta kuitenkin päästiin suurimmaksi osaksi ja tuo tuhka tuli enemmän kuvioihin, vaikka onhan tossakin vielä hiomista. Joten täydellinen tukka päähän -projekti jatkuu :)

Alkaa muuten pikkuhiljaa houkuttaa taas se oma väri, se perussuomalainen harmaahiiriväri, jossa mulla oli kivoja tosivaaleita raitoja. Miksi oi miksi piti lähteä tähän värjäyskierteeseen? Raitojen kanssa ei näkynyt edes juurikasvua!

Muttajoo tähän nykyiseen on nyt "tyydyttävä" seuraavat kolme kuukautta. Tää vaatii nyt vaan vähän totuttelua. Ja ehkäpä opin tästä tykkäämäänkin kauheasti, tai sitten hankkiudun eroon seuraavalla kampaajakäynnillä, sitä ei koskaan tiedä!

Näyttää muuten eri valaistuksissa tosi erilaiselta..

Tunnisteet:

29 kommenttia:

Blogger Roosa kirjoitti...

Mulla on onneks nyt tällä hetkellä päässä just sama väri kuin mitä omakin väri olisi - ei juurikasvua! Toisaalta muuten en kyllä tykkää tästä väristä mut helppohan tää on kun ei tarvii juurikasvun takia värjäillä :)

17. joulukuuta 2008 klo 17.50  
Blogger Anna kirjoitti...

upea tukka ! näyttää kyllä juuri sopivan luonnolliselta ja väri on ihan perfect. toivottavasti omistakin tulisi seuraavaksi värjättäessä jotain ton väristä suunnilleen !

17. joulukuuta 2008 klo 18.02  
Blogger Frezza kirjoitti...

Oi miten kauniit hiukset :)

17. joulukuuta 2008 klo 18.07  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Näyttää tosi ihanalta ja kiiltävältä :>

17. joulukuuta 2008 klo 18.34  
Blogger Anniina kirjoitti...

Tosi kaunis väri! Kiiltoakin näyttää vielä riittävän vaikka varmasti oli kova käsittely hiuksille.
Mäkin muuten tykkään maantieharmaan ja tuhkanvaalean yhdistelmästä, omat raidat vaan kellastuu aina nopeesti ja sitten yhdistelmä onki jo todella kamala. Onneks on hopeashampoota =)

17. joulukuuta 2008 klo 18.38  
Blogger Gemma kirjoitti...

Oih, tosi kivan sävyn sai kampaaja tukkaasi ! :)

17. joulukuuta 2008 klo 18.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jee tosi ihanat hiukset! Sopii sulle älyttömän hyvin. Hyvähyvä! :)

17. joulukuuta 2008 klo 19.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

on se kyllä jännä juttu, miten ihmisillä on erilaisia makuja. Mun mielestä tuollainen väri on jotenkin epäluonnollisen väritön. Kullanvaalea taas tuo ihanaa väriä kasvoille. :) Kysyn mielenkiinnosta, että miks et tykkää siitä?

17. joulukuuta 2008 klo 20.40  
Blogger Sini kirjoitti...

Mulla oli pitkään aikalailla juuri ton väriset hiukset kun sulla nyt! Sitten palasin omaan väriin, joka on tällanen tummanvaalea tosi blondeilla raidoilla. Ja vähän aikaa sitten värjäsin tukkaa vähän tummemmaksi ja nyt harmitta..:/ Omaan väriin vois taas palata. Hiukset vaan muuttuu tosi kiillottomiksi kun niitä ei värjää, siksi kai meninkin uudestaan värjäämään..

17. joulukuuta 2008 klo 20.58  
Blogger lintu kirjoitti...

Roosa: jep se on kyllä helppo jos ei tartte juurikasvusta huolehtia :) vaikka toisaalta olis varmaan myös kiva jos ois sellanen väri päässä josta todella tykkäis.

Anna: kiitti :) toivotaan, että saat sitten kivat värit itekin päähän ens kerralla!

Pretty girl: voi kiitos! :)

jenni!: kiitti kiitti :)

Anniina: kiitti :) se kampaaja kehuskeli ton värin laatua taisiis, että se on kuulemma sellasta joka ei rasita niiin kauheasti, vaikka toki aina blondaus rasittaa hiusta, mutta kumminkin ei niin kovlla kädellä :) ainakaan ei hiukset tunnu ihan kuolleilta tuon värinlaitoin jälkeen, onneksi! jajep, vaaleita raitoja luonnolliseen tukkaan eli yleensä just sihen harmahtavaan niin näyttää kyllä superhyvältä! ehkä alan työstää omaa väriä takasin jossain vaiheessa ja siihen sitten tosiaan raitaa :) ja hopeashampoo on kyllä munkin pelastus!

Gemma: jep niinhän se teki, vielä silti vähän totuttelemista :)

eva: kiitti (:

bambi: jep, makuja löytyy kyllä jokalähtöön. hmm, en oikein osaa tarkalleen sanoa, miksen siitä kullanvaaleasta tykkään.. jotenkin ihannoin tällähetkellä vaan niin hirveästi sellaista kylmää tuhkatukkaa ettei sellainen lämmin sävy vaan yhtään sytytä. mutta tosiaan monille sellanen sopii kauhean hyvin ja näyttää todella kivalta, itselleni en vaan koe sen nyt sopivan :)

Sini: jotenkin sitä alkaa näiden värjäilyjen jälkeen kaipaamaan sitä ihan omaa tukkaväriä, vaikka silloin kun ei vielä väriä päässä ollut niin se tuntui kauhealta! on kyllä ristiriitaista puuhaa tämä tukkajuttu :D

17. joulukuuta 2008 klo 21.13  
Blogger Madde kirjoitti...

Tosi hyvä tuloshan tosta tuli, näyttää super kivalta! Ainakin Forumin Lindexillä muuten oli noita takkeja viel jäljellä mitä ostin, hintaa oli vähän alle neljäkymppiä.:)

17. joulukuuta 2008 klo 21.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä oot niin nätti!

Ja ihana tukka, voi hitsit jos omat hiukset olis yhtä pitkät!

17. joulukuuta 2008 klo 22.24  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Nuo on nyt aika kivan väriset :) Ja mietin ihan samaa. Miksi värjäsin hiukseni, kun nyt sitä täydellistä raitakampausta ei enää helpolla saa :/

18. joulukuuta 2008 klo 7.59  
Blogger lintu kirjoitti...

Jessica: kiitti vinkistä, täytyykin käydä kurkkaamassa siellä! :)

Anonyymi: pöh no kiitti :) en kyllä luopuis tästä pitkästä tukasta ikinä!

kullanmuru: ihanjoo :) jeo, se raitakampaus ois niin helppo ja kiva!

18. joulukuuta 2008 klo 8.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti ja luonnollinen lopputulos. Missä kävit kampaajalla? Suositukset on aina tervetulleita, kun en ole vieläkään löytänyt suosikkikampaamoa...

18. joulukuuta 2008 klo 12.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih löysin blogisi ja jäin heti koukkuun :>! Sulla on aika samanlainen tyyli ku mullaki!:)

mutta miten sä selitit kampaajalle mitä haluut? Näytitkö kuvia? Ku mä haluisin kans ton väriset hiukset (itellä kans just semmoset enemmän kultaan taittuvat nyt) mut tuntuu et aina ne ymmärtää väärin:)!

18. joulukuuta 2008 klo 13.58  
Blogger Sofia kirjoitti...

Suosittelen hopashampoon käyttämistä jos haluat päästä lopustakin kultaisuudesta eroon :) Ainakin poikkiksella toimi täydellisesti :D

18. joulukuuta 2008 klo 14.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osta sellaista hopeashampoota, niin saat vielä enemmän sitä vaaleutta/"harmaata" hiuksiin:)

18. joulukuuta 2008 klo 14.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi upean väriset! :) väri näyttää luonnolliselta, ei sellaiselta rumalta valkoiseen taittuvalta.. tuli muuten mieleen että onko sinulla ollut koskaan lyhyitä hiuksia vai oletko aina pitänyt hiuksesi mielummin pitkänä? :D

18. joulukuuta 2008 klo 15.13  
Blogger sofi kirjoitti...

Sulla on upea tukka! Tosi paksun ja "elinvoimaisen" näköset! Toi väri vaan parantaa niitä :)

18. joulukuuta 2008 klo 15.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

IHANAT hiukset!!!!!!!:D

18. joulukuuta 2008 klo 15.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vitsi sulla on ihana tukka,hyvän värinen :)

18. joulukuuta 2008 klo 17.02  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: kiitti! kävin helsingissä sellasella kun salon vuokko mattila :)

sofi: kiva kuulla :)
normaalisti mulla on kauhea kasa kuvia mukana, mutta tälläkertaa ei niitä tarttenut edes näyttää kun löydettiin kampaajan kanssa heti yhteinen sävel :) korostin vaan hänelle, etten halua kullanvaaleaa tai mitään lämmintä sävyä vaan kylmää puhdasta tuhkansävyistä vaaleaa. aina tuollaiset selitykset eivät kyllä edes riitä, vaikka kuviakin olisi. mulle on nimittäin käynyt monesti niin, että vaikka on miten selittänyt ja kuvaillut niin silti on saanut juurikin sitä ei haluttua kultaa päähänsä. se on vaan siitä kiinni millaiset sävyt kampaaja valitsee ja valitseeko oikein, toki myös hiusten pohjavärikin vaikuttaa..

Sofia: käytössä on :)

Anonyymi: löytyy ja ahkerassa käytössä on :)

saara: kiitos :) oikeastaan mulla on ollut melkeinpä aina pitkä tukka, ihan pienestä pitäen. joskus 5 vuotiaana kävi polkkatukkakin vierailulla, mutta sekin kasvoi nopeasti pois (onneksi!) ja siitä lähtien on aina ollut melko pitkä :)

sofi: voi kiitti! (:

Anonyymi: KIITTI! :)

eMi: kiitoksia sinnekin :)

18. joulukuuta 2008 klo 17.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hiukset tuli! Tuollaisesta itsekin unelmoin joskus, mutta kun kampaaja tarpeeksi monta kertaa värjäsi kultatukan, päätin luopua ajatuksesta. Itseänikin on alkanut himottaa oma hiirenharmaa vaaleilla raidoilla, mutta värjäyskierteessä olen ;\

19. joulukuuta 2008 klo 15.47  
Blogger Anniina kirjoitti...

sä oot tosi nätti,ja kaunis!!värjäilen ehkä itsekkin tuolleen!kiitti ideasta!;D
ittellä on vähän luonnonkiharaa,eri värejä raitoina tukassa.Luonnostaan.

19. joulukuuta 2008 klo 19.03  
Blogger Emma kirjoitti...

Oi, tosi nätit hiukset. :)

19. joulukuuta 2008 klo 20.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

missä kampaajalla käyt?

21. joulukuuta 2008 klo 18.20  
Blogger ..neitokainen, joka käyttää nimimerkkiä "Auringonpistos" kirjoitti...

Nyt luen tätä viime vuoden puolella kirjoittamaasi merkintää :) Nimittäin itsellä olisi myös hakusessa tuollainen väri. Mutta: sattuukin usein niin, että kivan kellertävä väri ilmestyy kehiin. Kipaisin tänään ostamassa HopeaShampoon ja toivon sen hieman neutralisoivan väriä. Tosin, vaikuttaa se kun on alla tummaa värjäystä, helposti vivahtaa siihen oranssiin. Äh. Ei ole helppoa ! Mitä tämä kampaaja teki erilailla, että sait nyt vihdoin noin lähelle kylmänvaaleaa lopputulosta? Olen huomannut, että sinulla on aika lähes samanlainen tyyli kuin itsellä; Nuo raitapaidat on niin Ihania! Itse pidän vielä venekauluksista, muttakun niitä on niin vaikia löytää.. Jossakin kuvassa sulla vilahti sellainen perus musta-valkoraidallinen (muistaakseni) paita, joko huppari tms.. en nyt löydä sitä.. mutta semmoista haluaisin lisää komerooni! En vain kertakaikkisesti löydä oikein mistään shopista :D

14. elokuuta 2009 klo 13.11  
Blogger lintu kirjoitti...

neitokainen, joka käyttää nimimerkkiä "Liz": Mä en kyllä osaa tarkkaan sanoa, mitä kampaajani teki erilailla kuin edelliset kampaajani.. Ymmärsi minua ainakin:) Näytin hänelle joitakin kuvia ja selitin hirmu tarkasti mitä haluan, ja niillä ohjeilla tuo onnistui. Mutta tosiaan, värin ylläpitämisen kannalta hopeashampoo on välttämätöntä. Itse käytän myös paljon hopeanaamioita ja sävytevaahtoja yms. Niistä on kyllä kovin paljon apua! Kiva kun tänne eksyy samantyylisiä tytsyjä:)

14. elokuuta 2009 klo 16.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu