Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

naminami suklaata

tiistai 9. joulukuuta 2008

naminami suklaata

Eilisten mässäilypaljastusteni jälkeen onkin hyvä ilmoittaa, että nyt päätin parantaa tapani! Suklaa saa siis jäädä (ainakin melkein kokonaan) ja toivotan terveellisemmät jutut tervetulleeksi osaksi ruokavaliotani. Kuulostaapa varsin viralliselta.. Nojoo kumminkin, pakkohan tässä on toimiin ryhtyä, sillä ei tuo mässäily pidemmän päälle hyvää tee. Nimittäin ihan omien havaintojen johdosta tähän nyt sitten ryhdyn, suklaan myötä tulleet kilot (niitä on oikeesti tullut!) saavat siis kenkää ja ehkä vatsakivut vähentyvät ja turhilta näppylänaamoiltakin jopa vältytään. Mihinkään ihan äärimmäisyyksiin en kuitenkaan ala, koska mun silmin siinä ei oo mitään järkeä lähteä kieltämään itseltään ihan kaikkea. Jos ei saisi koskaan herkutella tai nautiskella, niin hommaanhan kyllästyisi saman tien eikä sitä sitten jaksaisi jatkaa viikkoakaan. Siis en puhu nyt mistään laihdutusprosesseista (vaikka parin kilon karistaminen ei pahitteeksi olisikaan) vaan ihan ylipäänsä siitä, että terveellisesti syöminen on vaan yksinkertaisesti terveellisempää, taijotain :D

Kaikesta huolimatta aion herkkupäiväni pitää, ja sallia vaikka sitten sen kokonaisen Daim-kakun kerran viikossa, jos siltä tuntuu! :D Enkä myöskään aio jättää tässä työpaikkani tien toisella puolella olevan mäkkärin lounastarjontaa, eli nam nam El maco –ateriaa, kerran viikossa. Rajoituksiin kuuluu siis vaan hervoton mässäily, elisiis tuolla meidän työpaikan karkkimasiinalla alvariinsa ravaaminen saa jäädä. Se nimittäin syö muutenkin kaikki taskurahat ylihinnoitetuilla suklaapatukoillaan ja karkkipusseillaan. Miksi täällä edes on tuollainen kiusankappale?

Nojoo, terveellistä elämää sitten vaan mulle! Näin joulua odotellessa, kun on erityisen helppo välttyä ylimääräiseltä suklaaltakin.. oh no, mihin oon taas ryhtynyt? Noh, jouluna on sitte taas lupa mässäillä kuin hevonen :)

Tällaisessa peruskaurassa kuljeskelin tänään:


paita H&M - toppi JC - farkut GT - kaulakoru dpn - kello saatu lahjaksi mutta siis joku wnb toywatch


p.s. Tänään sain ostettua ihan ihan ekat joululahjat! Hain valokuvaamosta sen kehittelemäni kuvakalenterin, josta muuten tuli superhieno! Mahtava lahjaidea juurikin mummeille ja papoille :)


Tunnisteet: ,

18 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hiukset on tosi kivat... :) itekkin vois värjätä samanvärikseks. Mulla on taas vähä sellanen ongelma et suklaata voin syödä vaikka 100kg eikä näy missään :/ ei sitten millään liho.

9. joulukuuta 2008 klo 18.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ooooo....munki pitäis pitää jotai pient suklaalakkoo:D
Munkaa mielest ei kyl oo paha jos herkuttelee välil,mut JOSKUS (ainaki mul)se menee vähä överiks!!!Sul on iha mahtava tyyli ja en tiiä mikä mua vaivaa mut tykkään noist sun perus perus asuistki toooooosi paljo!Zemppiii siihe suklaalakkooo!!!!!!!!Rakastan sun blogiiiiii<3<3<33<3<3<3<3<3333333333

9. joulukuuta 2008 klo 19.14  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Minäkin saisin hellittää herkuttelua, tosin itse syön irtokarkkeja suklaan sijaan... tänään kyllä heräsin ja ensimmäinen ajatus oli että pakko saada suklaakonvehteja. Onneksi niitä ei asunnollani ollut joten se siitä :>

9. joulukuuta 2008 klo 19.33  
Blogger Kate kirjoitti...

Ihana tuo sun kaulakoru... Tahtoisin saman mallisen, mutta sen mitä myydään Tiffanylla.. :D

9. joulukuuta 2008 klo 21.18  
Blogger Johanna kirjoitti...

Oh toi sun tukka on kyllä ihan täydellinen ja sopii sulle äly hyvin. Menee tovi ennekuin saan vastaavaa.. :)

9. joulukuuta 2008 klo 21.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on IHANA kroppa! Oikeesti haluun samanlaisen :(

Ja btw, miks otat aina hississä nuo kuvat? :D

9. joulukuuta 2008 klo 23.45  
Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Arr mun piti ostaa tommonen kello turkoosina epsanjasta, mutta nössöilin ja pihistelin ja kulutin samat rahat mielummin tsiljooniin muihin juttuihin :< byhy.
Onneksi mä en oo yhtään sulkaaihminen, mutta siis salmiakki...i won't even go there..:--D

10. joulukuuta 2008 klo 2.37  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: kiitti :) mulla on yksi hyvä ystävä, joka kanssa voi syödä miten paljon lystää ja mitävaan eikä paino vaan yksinkertasesti nouse! aika epäreilua sinänsä, muta toisaalta kanssa aika hankalaa jos tarttis painoa nostaa eikä se sitten nouse..

Anonyymi: kiitos paljon :) jajoo tsemppiä tarttetaan!

jenni!: haha, joo mullakin välillä kyllä heti sängystä ylös päästyä tulee sellanen, että nyt on saatava :D mulle käy vaan yleensä niin, että jos ei kotoota löydy niin en luovuta vaan lampsin kauppaan!

Kate: joo haaveilen itekin siitä tiffanyn samantyylisestä, muttakun niitä ei saa suomesta niiin pyysin sitten ylppärilahjaksi tota :)

Johanna: voi kiitti :)

simba: kiitos! haha joo hissi on kyllä varsin outo paikka ottaa :D myönnetään! emmätiijä siis mulla noi kuvauspaikat on vähän hankalia kun kotona ei saa kunnolla otettua aamulla ennenkun lähtee töihin kun on säkkipimeetä ja sitten kun tulee kotiin takasin niin silloin sama juttu. töissä saan välillä otettua muuallakin kun tuolla pirun hississä mutta usein tulee siellä sitten otettua :D

pnkd: oi, turkoosi tollanen kuulostaa sulolta! harmi että nössöilit :D salmiakista mä en kyllä nii väldää, mutta kyl sekin välillä uppoo jos ei muuta löydy :D

10. joulukuuta 2008 klo 8.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot jotenki tosi symppis! ihan samojen juttujen kaa painiskelee varmaan kaikki tytöt. Olispa niin että herkut ois terveellisiä mutta eiiii. Sulla on tosi kiva blogi, oot jotenki niin aito.

10. joulukuuta 2008 klo 8.53  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: ihana, kiitos kommentista! tuli hirmuhyvä mieli :) ja kiitos kauheesti! ja tosiaan, jospa vaan ne herkut olis terveellisiä, mutta ei, kaikkea muuta !

10. joulukuuta 2008 klo 9.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon ihan samaa mieltä ku edellinen anonyymi, oot kerrassaan symppis! Aivan herttaiselta vaikutat, sun kaltaiseen tekee mieli ihan tutustua :))

10. joulukuuta 2008 klo 14.18  
Blogger sofi kirjoitti...

Oi kun ihan kaulakoru :)

10. joulukuuta 2008 klo 15.48  
Blogger lintu kirjoitti...

Liisukka: äh hitsi kiitos :)) ite ootte ihania noiden kommenttienne kanssa!

sofi: se on mun ihan lemppari! :)

10. joulukuuta 2008 klo 18.34  
Blogger Unknown kirjoitti...

ihanat nuo sun hiukset :--)

eikä herkuttelua tule kieltää kokonaa,sillon ainaki repsahtaa!

11. joulukuuta 2008 klo 16.43  
Blogger Camilla kirjoitti...

En ole melkein viiteen vuoteen syönyt suklaata (vaikka sitä rakastankin) ja voin todeta, että kyllä ne näpyt ainakin katoaa, suklaan unohtamisen jälkeen. ;)

11. joulukuuta 2008 klo 20.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no nyt tulee hemmetin tyhmä kysymys, mut mistä liikkeestä oot ostanu ton kaulakorusi, jossa on sydän? Oon juur noita koruja kysellyt kultasepänliikkeistä mutta en ole vielä löytänyt.

14. joulukuuta 2008 klo 16.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä moinen sydänkoru, tahtoo myöskin ?! Ja unelma tyylin omistat !:)

7. tammikuuta 2009 klo 19.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot hirrrrrmuisen kaunis (:

20. tammikuuta 2009 klo 19.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu