Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

monday stuff

maanantai 15. joulukuuta 2008

monday stuff

Varsinainen spurguilupäivä ollut tänään, joten päivän asusta ei siis tietoakaan :D Olin kyllä töissä juu, mutta ihan sellasella verkkarilinjalla ja likasella tukalla mentiin tänään, kaunista. Lounaalla käytiin syömässä supernannat lehtipihvit ja maustevoita, nam, en tiedä melkeen mitään parempaa!

Töiden jälkeen kävin sitten hakemassa Hennesin paketin postista. Sieltähän tosiaan paljastui se beige takki ja musta kaulahuivi. Näiden piti kyllä tulla vasta tammikuun ekalla viikolla, niiden kevätkuvaston ennakkotilausten kanssa, mutta tietystihän hennes haluaa lähetellä noita monessa erässä, vaikka nettisivulle olinkin merkannut kohdan "kaikki samassa paketissa". Miten mulle käy aina näin ja lopulta joudun pulittamaan postimaksuja miljoonasta eri paketista? Ärsyttävää! Ja postimaksuihin menee ihan turhaa rahaa!

Nojoo pienestä ärsytyksestä huolimatta oon superhyvällä tuulella nimittäin: HUOMENNA KAMPAAJALLE! Tää karmaiseva juurikasvu saa vihdoinkin kyytiä ja toivottavasti saisin vihdoinkin ne kaipaamani unelmahiukset. Tällaisten kuvien kera lähden sinne yrittämään täydellistä tukkaa:

Tuollainen kylmänvaalea tuhkainen sävy olis siis hakusessa. Tätä olen havitellut jo ties kuinka kauan, mutta jostain syystä se on aina epäonnistunut ja kampaajalta on lähdetty ulos kullanvaalealla tukalla, eli juurikin sellaisella mitä nimenomaan en lähtenyt hakemaan. En tiedä eikö kampaaja sitten ole ymmärtänyt mun tahtoa vai mikä on mennyt vikaan? Noh, nyt lähti kuitenkin kampaaja vaihtoon eli jospa sitten tälläkertaa onnistuisin saamaan haluamani :) Jamuuten, kuka muu ihastui Idolsin Anna Puustjärven tukkaan, nimittäin musta se oli aivan ihana! Noi toiset kuvat ovat ruotsalaisen Ingrid Klingin blogista napatut.

Nojoo, mutta wish me luck ja peukut pystyyn, että onnistuu! Kuvia sitten kun pääsen sieltä ulos.

Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei hyiiiii ton tokan kuvan tukka on ainaki ihan kaamea!!! Törkee vetyperoksidi-pää, näyttää erittäin halvalta ja luonnottomalta...

Sun hiukset on just kauniin luonnollisen vaaleat! Eikä näytä kovin kullanvaaleilta, vaan nimenomaan tuhkaisilta (mutta sopivasti)

Olepas varovainen ettei mene liian harmaaksi/valkoiseksi..

15. joulukuuta 2008 klo 18.16  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: joo siis ei oo tosiaankaan suunnitteilla mitään kaameaa platina-vetyperoksidi systeemiä, sellaista vihaan itekin. tukan täytyy näyttää luonnolliselta, ei feikiltä. joten luonnollistuutta lähdetään siis ehdottomasti hakemaan, mutta tosiaan kaipaan silti vähän kylmempää sävyä tämän lämpimän tilalle :) ja valkoista ei tulla näkemään se on selvä!

15. joulukuuta 2008 klo 18.52  
Blogger Madde kirjoitti...

Tiedän mitä väriä tarkotat ja uskon että se sopii sulle tosi hyvin. Se on kyllä kaukana sellaisesta liian kylmästä ja halvannäköisestä. :) Toivotaan että kampaaja saa aikaan tuon oikean värin. :)

15. joulukuuta 2008 klo 20.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiinnitin myös eilen Idols finaalissa huomiota Annan tukkaan: aivan ihana! Toivottavasti saat huomenna parturissa hiuksiisi toivomasi sävyn, tsemppiä!:)

15. joulukuuta 2008 klo 21.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itsekin blondina olen monta kertaa pyytänyt kampaajalta sellaista kylmää puhtaanvaaleaa sävyä. Kai blondauksen lopputulos on niin monesta asiasta (oma "pohja"sävy, vedenlaatu, vaikutusaika, kampaajan taidot...) riippuva kun todella harvoin olen sellainen väri päässä lähtenyt kampaajalta. Hopea/sini-shampoot tietty auttaa vähän.

15. joulukuuta 2008 klo 22.00  
Blogger dolce kirjoitti...

Sinullahan on kaunis väri päässä! Mutta ikinähän siihen omaan tukkaan ei ole tyytyväinen ;)

15. joulukuuta 2008 klo 22.49  
Blogger Gemma kirjoitti...

Mäkin pääsen vihdoin lauantaina kampaajalle, on jo aikakin ;)

16. joulukuuta 2008 klo 7.55  
Blogger lintu kirjoitti...

Jessica: kiitti hei :) ja joo toivotaan todella, että tällä kerralla onnistuisi!

Andie: ah niin oli, siinä oli aivan ihana se sävy ja muutenkin laineikas kampaus oli ihan hurmaava! kiitti tsempistä :)

Anonyymi: joo o, mä en oo vieläkertaakaan lähteny oikea väri päässä :/ potuttaa maksaa hirveesti sellasesta jota ei ole edes halunnut! mutta toivotaan, että nyt kampaajanvaihdon myötä tapahtuisi ihme ja saisin haluamani sävyn :)

dolce: haha, niinhän se aina menee, että siihen mitä omistaa ei ole koskaan tyytyväinen vaan muilla on aina parempi :D

Gemma: hih, kivaa :) kampaajalle on kyllä niin ihana päästä etenkin jos on päästänyt itsensä tällaselle juurikasvulle kun minä!

16. joulukuuta 2008 klo 8.39  
Blogger sofi kirjoitti...

Oih, pääsisinpä mäkin jo kampaajalle! Tosi kivat noi Annan hiukset, ihana letti :)

16. joulukuuta 2008 klo 15.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli toi sama kullankeltaisuus ongelma vaikka kävin hyvällä kampaajalla ja niimpä sitten päädyin viime kerralla värjäämään hyvin vaaleanruskean niin on luonnollinen jne mutta kuitenkin vaalea. Innolla odotan kuvia uusista hiuksista :)

16. joulukuuta 2008 klo 22.03  
Blogger lintu kirjoitti...

sofi: jep tykkään kanssa tosta letistä!

nami: joo o, ikuisuusongelma tuntuu olevan mullakin, vaikka nyt menikin hippasen verran oikeampaan suuntaan, alkaa se oma väri taas houkuttaa näitten ei niiin hyvien värjäilyjen jälkeen :/

17. joulukuuta 2008 klo 7.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis en vaan käsitä, miten sun ruokatottumuksilla voi pysyy hoikkana :D tai siis että näytät just sopivan hoikalta, ei mikään sairaan näkönen luikku muttei mikään lihava todellakaan, vaan oikeen sievän mallinen! ihana oikeesti lukee blogia jossa ei stressata mistään turhista "voi ei, söin tänään perunan ja nyt ahdistaa" vaan käsitellään asioita positiivisella asenteella.

17. joulukuuta 2008 klo 19.56  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu