Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huomenna se alkaa!

perjantai 19. joulukuuta 2008

Huomenna se alkaa!

.. nimittäin se huutis! Eli kaappeja on pengottu ja käännetty ympäriämpäri ja myyntiin päätyy jos jonkinlaista vaatetta ja ehkä vähän muutakin. Taino eihän niitä myytäviä nyt niin hirveää kasaa löytynyt, mutta jonkinverran kummiskin. Jonkin verran ihan käyttämätöntäkin kamaa. Noh, huomenna illalla pistän ne kuitenkin huudettavaksi. Ja huutopaikaksi valkkasin nyt siis sen huuto.netin, ihan jo senkin takia, että sitä toivottiin enemmän.

Nojoo, mutta sitten tän päivän tapahtumiin. Eilen illalla oli selvää, että tästä päivästä olis tullut työpäivä, mutta aamulla herättyäni hirmuiseen vatsakipuun ei tästä sitten tullutkaan kuin tokeneispäivä kotosalla. Missasin perinteisen työpaikan perjantai-aamupalan (eli naminami katkarapuleivän!), vaikka toisaalta ei sillä pahalla ololla mitään leipiä olis mieli tehnyt..

Ja haa, postista tupsahti taas viesti, että "H&M pakettisi on saapunut plaaplaa..". Siis mitä? Neljäs paketti viikon sisään, mitä ihmettä. Ja nyt täytyy ihan oikeestikkin myöntää, että mulla ei ole hajuakaan, että mitä ihmettä sieltä oikein on tulossa! Kun eihän ne kevään ennakkokuvaston jututkaan vielä pitäisi tulla ja niitä tilasin kyllä enemmällä määrällä kun mitä tuossa nyt on tulossa. Noh, huomenna haen jännityksellä sen sitten ja katsotaan, mitä paketista paljastuu! Toivottavasti ei ole se sama postitäti taas siellä, koska siinä kyllä riittäis jo ihmettelemistä kun oon neljä pakettia hakenut ja kaksi palauttanut ja tammikuun alussa tulee vielä tosiaan se yksi iiiso :D

Ei tämä tyttö suinkaan ole mikään hennesin postimyynnin uhri ei... Nojuu, tässä asussa mentiin kun päästiin sängystä ylös ja ulos:

neuletakki H&M - tuubitoppi H&M - housut H&M - kaulaliina H&M - joulupukkisukat lahja viime joululta (niinsiiis en ollut mikään hm addikti...!)

Viikko ilman H&M:ää haaste voisi kuulostaa kohdallani aikamoisen jännältä jutulta :D

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Anonymous nami kirjoitti...

Ihana tuo kaulahuivi :)

19. joulukuuta 2008 klo 22.09  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Kaulahuivi näyttää ihanan lämpimältä!! :D

20. joulukuuta 2008 klo 1.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No mut just sen takia mä tykkäänki tästä blogista, koska tää on niin todellinen! Sä käytät sellasia vaatteita mitä normaali neljätoista-vuotias tyttöki voi ostaa. (: Ei oo vaa designer sitä ja designer tätä.

20. joulukuuta 2008 klo 14.19  
Blogger lintu kirjoitti...

nami: jepp se on superkiva :)

kullanmuru: sitä se onkin!

Anonyymi: :)

20. joulukuuta 2008 klo 14.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu