Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

friday night

lauantai 6. joulukuuta 2008

friday night

Eipä ollut pitkät yöunet, mutta aah tulipas nukuttua hyvin. Tai niin ainakin päättelen siitä märästä läntistä jonka päältä naamani herättyäni nostin, joku oli tainnut kuolailla jotain kivoja juttuja unissaan :D okei yök...

Nomutta, eilinen meni hienosti, vaikka alku olikin vähän köykäinen. Ensinnäkin, hiukset temppuilivat, ne olivat ilmeisesti valmistautuneet rähjäiseen koti-iltaan nutturasykeröllä. Sitä ei kuitenkaan ollut luvassa, joten suoristaja laulamaan ja ponnarit esiin. Ei avonaista tukkaa siis tälläkään kertaa (niinsiis tossa ekassa kuvassa ollaan vasta siinä vaiheessa, kun tukka on suora, mutta ponnarit eivät vielä ole tehneet tehtäväänsä).

Ponnarihan siitä sitten siis tuli. Niin ja kamala kiire myös!


Kuvat on surkeitajoo, muttakun tosiaankin tuli pieni hoppu. Niinsiis, pieni hoppu sinne bussipysäkille, jonne kiiruhtaessani näin bussin huristavan hirmuvauhtia ilman minua, great! 10 minuutin odottelu ja seuraavan bussin piti tulla, noh, tietystihän sekin oli sitten myöhässä. Lopulta sekin tuli ja pääsin kiipeämään typötyhjään bussiin, jota ohjaili joku öykkäävä ulkomainen kuski joka höpötti jotain joka ei kyllä kuulostanut lähimainkaan suomelta.

Lopulta pääsin määränpäähän eli Helsinkiin eikä kello ollut kun jo 23, joku oli myöhässä. Lähdin suunnistamaan Iguanaan, tosin väärään suuntaan :D Pienen selvittelyn jälkeen oikea suunta kuitenkin löytyi ja perille päästiin.

Sitten bileilta saattoikin alkaa. Tiettekö, iguanan mansikkamargaritat on jotain hullunhyvää! Niin, ja kallista.. Nomutta, siitä sitten jatkettiin Swengiin, jossa oli muuten ihan hirveä ryysis ja jono oli ihankamala! Kaikki tunkivat päälle ja siellä oltiin kyllä kirjaimellisesti kun sillit suolassa! Tunnin puristuksissa odottelun jälkeen päästiin jopa sisäpuolelle, mutta eihän sinne narikkaan tietysti enää siinä vaiheessa yötä mitään isoja laukkuja otettu. En sitten saanut kenkiä vaihdettua, joten uggit jalassahan sitä tälläkertaa siis hipattiin! Onneksi uusi asos mekko ja uggit kuitenkin kulkivat jokseenkin sulassa sovussa koko illan, eikä riitoja tullut. Kassissani lymyilevät mustat kiiltonahkakenkulit kuitenkin valittivat koko matkan, voi raukkoja :(

Nojoo, kaikesta huolimatta kiva iltahan siitä tuli! Paitsi tinakenkätyöttä ei päästy kyllä laulamaan, mutta ehkä se vaan on parempi etten mennyt surkealla lauluäänelläni tekemään mitään ääninäytteitä sinne mikkiin :D Ainiin ja naurattipas, kun poke kysyi, että oonko tehnyt sen asos mekon ite :D!!

Muttajooo, mitenkäs muitten vkloppu lähti liikenteeseen? HEI, tänään on itsenäisyyspäivä, juuri tajusin. Eli jeee linnanjuhlapukubongausta illalla tiedossa :) Odotan innolla Anna Abreun mekkoa!

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Blogger Sanna kirjoitti...

Ihana asu :) Toi tukka yksinkertaisesti sopii sulle kiinni. Miksei mullekin :D

6. joulukuuta 2008 klo 13.45  
Blogger sweethearts kirjoitti...

aivan ihana tuo asosmekkooo!

joo, linnan juhlissa anna abreun mekkoa odottelen kamalasti, vanhasen daamin mekkoakin on kehuttu.. kaikilla nuorilla on yleensä hyvännäkösiä pukuja, että innolla odotan!

-anni

6. joulukuuta 2008 klo 14.33  
Blogger sofi kirjoitti...

aivanv ihana toi asosmekko:) tollasen jos osais tehdäkkin :D linnan juhlia odotellaan ihan täpinöissä :)

6. joulukuuta 2008 klo 14.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksi sun piti mainita ulkomaalainen? Ja voisitko lukea tekstisi läpi, hirveitä kirjoitusvirheitä nykyään.......

6. joulukuuta 2008 klo 14.50  
Blogger lintu kirjoitti...

JustLoveFrank: hihii, kiitti! :) joo oon tullu samaan tulokseen, että kiinni sopii paremmin kun auki!

sweethearts: jep, nuorilla on kyllä yleensä paljon erikoisempia ja näyttävämpiä kuin sitten vanhemmilla, ehkä nuoret uskaltaa olla vähäsen räväkämpiä.. ootan kanssa innolla tän vuoden antia!

sofi: niinpä, jos osaisin niin mullahan olis kaappi täynnä ihania mekkoja :D

Anonyymi: mm, en tiedä, ei ollut kyllä millään lailla tarkoitus olla rasistinen taimitään! anteeksi kaikille siitä, älkää ymmärtäkö väärin. pitääpä alkaa tarkastella tekstejä tarkemmalla silmällä ettei virheitä tule. yleensä kyllä luen läpi, mutta aina ei jotenkin kaikki virheet pistä silmään! noh, asiaa korjataan :)

6. joulukuuta 2008 klo 15.21  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihana asu ja sulle kyllä sopii tosi hyvin ponnari, näyttää aina tosi söötiltä :>

6. joulukuuta 2008 klo 16.06  
Blogger Lumo^ kirjoitti...

söpö toi mekko :)

mäkin ootan anna abreun mekkoa, tosin nään vasta kuvista myöhemmin kun oon töissä.plääh. :D

6. joulukuuta 2008 klo 16.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet söpö ja mekko myös!

6. joulukuuta 2008 klo 16.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten saat tehtyä ton löysän ponnarin? Se näyttää tosi hyvältä! Itse kun yritän tollaista, niin hiukset menee pitkin päätä, eikä yhtään tolleen "ilmavasti", kuin sulla :)

6. joulukuuta 2008 klo 17.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että, täytyy sanoa, että sä kyllä vaikutat poikkeuksellisen herttaiselta ja sympaattiselta ihmiseltä. Sä jaksat vastata niin pirteästi ja ystävällisesti jopa noihin tarpeettoman negatiivisiin kommentteihin, pakko vain ihailla iloisuuttasi.:)

6. joulukuuta 2008 klo 17.38  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

annan mekko oli ihan hieno :)

7. joulukuuta 2008 klo 0.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

anna abreun puvun väri oli liian kirkas, en pitänyt pitsivyöstä ja mikä se vaalea bodypainting oli olevinaan? :o muuten olisi voinut olla ihan ihan kiva puku nätin mallinen yms :) ja en tiedä olenko ainut joka on tätä mieltä mutta eikö lävistyskoru pitäisi ottaa pois noinkin juhlavan tapahtuman vuoksi..?

7. joulukuuta 2008 klo 0.28  
Blogger lintu kirjoitti...

jenni!: äh kiitti :) ite oot söötti!

Lumo^: kiitti (=

Anonyymi: hih kiitos kauheesti :)

Anonyymi: tätä on kysytty ennenkin elisiis se menis jotenkin tällain:
- ekanakin suoristan tukan niin että tulee sellanen silee ja siisti vaikutelma
- sitten tupeerailen vähäsen tosta päältä ja sivusta, jotta tulee just sitä ilmavuutta (mulla on kyllä muutenkin aika "ilmava" tukka, taisiis että ei oikeestaan koskaan mee silleen päätäpitkin vaan sojottaa lähinnä sinnesuntänne :D)
- sitten jos on tarvetta niin kiinnittelen tukkaa pinneillä lisää ilmavaks, siis jos en oo pelkällä tupeerauksella saanu tarpeeks hyvää tulosta. ja muutenkin kun pinneillä kiinnittelee niin ei sitten lösähdä niin helposti vaan pysyy jotenkin paremmin.
- sitten kääräsen sellasen löysän ponnarin korkeelle päälle ja kirennän sitä vaan niistä ylimmäisistä hiuksista eli jätän ne sivut melkein kokonaan kirentämättä, että ne jäis just silleen kivasti löysäks
- ja lopuks sitten vaan vähäsen lakkaa kehiin ja se on siinä :)

Anonyymi: joono täytyy kyllä sanoa, että helppoa se ei oo oikeestaan, välillä jotkut kommentit tuntuu aika pahalta (vaikka en kyllä sellaisia negatiivisia niinpaljoa saanut olekaan) mutta täytyy vaan yrittää pitää lippu korkeella :) ja kiitos ihanasta kommentista!! piristit todella :)

kullanmuru: ihanjoo ok

oona: mä jotenkin tykkäsin siitä puvuvsta, mutta oli siinä kyllä jotain sitten mistä en pitänyt. mutta malli oli kyllä tosi nätti ja siitä pitsivyöstä tykkäsin! se bodypainting oli vähän siinä ja siinä, mutta toisaalta ilman sitä se puku olis voinut olla vähä tylsä eikä siinä olis ollu mitään sellasta erikoista juttua. väri oli ihan ok, sopi munmielestä hyvin annalle. ja noista lävistyksistä en oikein osaa sanoa, kaipa ne on niin osa sitä omaa identiteettiä, että ne voi sitten pitää..?

7. joulukuuta 2008 klo 12.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Kauanko sulla kesti ton asos-paketin tulemin kotiin? Ja paljonko oli postimaksut yhteensä?
Ihana asu sulla päällä :) Tekis mieli itekkin tilata tuolta jotain ja kiinnostas siksi tietää, että minkäkokoisena tilasit tuon kyseisen mekon?

7. joulukuuta 2008 klo 20.05  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: sehän ei mun omaan kotiini tullut, kun kimppatilauksen tein, eli tilauskaverille meni. muttasiis kesti sellaisen viikon verran eli suht lyhyessä ajassa tuli. tilattiin monia juttuja, joten koko hoidon postikuluiksi tuli n. 30 euroa, joka sitten jaettiin kolmeen pekkaan eli ei niin paha. tuon mekon tilasin 8 kokoisena, joka on aika sopiva, vähän tiukka tosin tuosta tissien kohdalta, eli ens kerralla saatan tilata kymppikoon.. kannattaa siis ne mitat aika tarkasti katella! ja kiitti :)

7. joulukuuta 2008 klo 20.52  
Blogger Kate kirjoitti...

Oi sä näytät suloselta tuossa mekossa! :) Hyvin tuo kyllä istuu, ja on ihan sun näköinen... Pakko päästä tilaamaan taas ;D

9. joulukuuta 2008 klo 21.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu