Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

fooood <3

perjantai 5. joulukuuta 2008

fooood <3

sori toi kuva ei oo mikään hirmu imarteleva..

Päätin aloittaa perjantai-illan juhlavasti jouluruuan merkeissä, namms! Täältä löytyy yksi jouluruuan ehdoton rakastaja <3 Porkkanalaatikon kanssa aloittelin jo tuossa heinäkuun puolella, mutta kinkkuun siirryin sitten vasta tänään. Perunalaatikko seuraa huomenna perässä. Ja ei, tämä ei ole liian aikainen startti, vaan ihan normaali lintu-tapa :) Ja ei, en ehdi kyllästyä ennen joulua, koska näihin joulupöperöihin ei vain yksinkertaisesti voi kyllästyä! Ei edes joulun jälkeen, jolloin olen perheestämme ainoa, joka jaksaa rääppiä joulupöydän jämiä vielä monen viikon verran. Ainoat jouluruoat, joista en innostu sitten alkuunkaan ovat rosolli ja silli, etenkin sillit ovat öklöttäviä.

Mitenkäs teillä, tykkäättekö jouluruuista vai löytyykö joulupöydästä pelkkää makaroonilaatikkoa?

Nojoo, nyt pitäis pikkuhiljaa alkaa saada iltaa muunkin kun ruuan osalta käyntiin. Tänään olis ohjelmassa ute med flickorna ja ajattelin ulkoiluttaa uutta Asos mekkoanikin, sitä mustaa siis. Joten naamaa puunaamaan ja tukkaa vääntämään! arrivederzi!

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voih, oon ihan samoilla linjoilla ton jouluruoan suhteen! :D Mahtavaa etten oo ainoa. Erityisesti perunalaatikko on mun lemppari, ja viimevuosina kinkun rinnalle on tullut Kariniemen savustettu kalkkuna (valmiiksi kypsä). Aivain tajuttoman hyvää, suosittelen! ;D

5. joulukuuta 2008 klo 21.09  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Porkkanalaatikko on ihanaa, ja syön jouluisin kalkkunaa, enkä kinkkua :) Tosin näin aikaisin en sitä välttämättä aloittaisi, vaikka se hyvää onkin ja voisin syödä sitä jopa viikon putkeen, niin siinä se raja melkein meneekin :)

5. joulukuuta 2008 klo 21.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jouluruoka on hyvääääääääää <333 Riisipuuro (NAM!), porkkana- ja perunalaatikko, lipeäkala (jep, love it :D) valkokastikkeella, kinkku ja kalkkuna, rosolli..lähes kaikki menee :D Puhumattakaan sitten niistä makeista herkuista..huoh. Mut ite en jotenki raaski syödä noita ennen aattoa ettei se jokin "hehku" katoa, heh :) Aattona ja sitä seuraavina päivinä herkuttelen sitten senkin edestä. Oih, can't wait :))

ps. Ihana blogi!

5. joulukuuta 2008 klo 23.49  
Blogger Anna kirjoitti...

olen kyllä kanssa ihan ehdoton jouluruokafani! voisin mättää viikkotolkulla, se on vaan niin parasta <3

6. joulukuuta 2008 klo 0.33  
Blogger pnkd kirjoitti...

Mä pystyn ja jaksan vedellä joulusafkaa ehkä just ja just sen aaton ja sen jälkeiset neljä tai viis päivää. En kyllä viikkoa vois mitenkään..se on semiyksitoikkoista :-D Mutta mikään ei ole kyllä niin hyvää kuin kinkku ja laatikot jouluaattona ja joulupäivänä!

6. joulukuuta 2008 klo 0.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onks sun nimi lintu?

6. joulukuuta 2008 klo 0.56  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Et ole et :D jep, tota kalkkunaa on itekin tullu popsittua ja joo kyllähän sitäki menee ihan samalla mitalla! :D

kullanmuru: me syödään yleensä molempia, kun syöppöjä ollaan :D

Anonyymi: Ooaah, riisipuuro<3 ite en kyllä tosta lipeäkalasta mitenkään liikaa innostu, mutta makunsa kullakin :) muttajoo, kyllähän se hehku ehkä vähän meneekin, kun jo ennen aattoa alkaa mässäilemään, muttakun en vaan voi vastustaa :D
p.s. kiitti :)

Anna: jeppp<3

pnkd: jepp, aika yksitoikkoistahan tuo mutta meikä vaan tykkää niii älypaljon ettei mitään rajaa :D ja tosiaan, jouluaattona ja -päivänä ei kyllä tule kuuloonkaan minkään muun kun jouluruuan syöminen.

Anonyymi: lempinimi joo, mutta oikea nimi onkin sitten joku vähänmuu :) mutta lintuksi mua jotkut kaveritkin kutsuu

6. joulukuuta 2008 klo 10.39  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Oi jouluruoat nami! Rakastan niitä... Tossa kuukausi sitten jo äidiltä tiedustelin että josko se tekisi vaikka yhden koe-erän kun en jaksais odottaa aattoa! Jostain syystä ei innostunu... :D Mä voisin syödä niitä vaikka kuinka. Ainoa jouluruoka josta en niin välitä on rosolli ja lipeäkala, ehdottomat favoritit on kinkku ja lanttulaatikko sekä graavilohi mutta kaikki muukin menee innolla alas!

6. joulukuuta 2008 klo 11.09  
Blogger Sasa kirjoitti...

Mmm, nyt alkoi tehdä mieli laatikoita. Rakastan niin porkkana-, lanttu- kuin perunalaatikkoakin. Kinkku on ihan ok, mutta isäni tekemä kastike kinkulle todella vastustamatonta.

6. joulukuuta 2008 klo 14.36  
Blogger sofi kirjoitti...

Jouluruuista tykkäänn kalkkunasta :)) se on nam hillon kanssa :D

6. joulukuuta 2008 klo 14.43  
Blogger lintu kirjoitti...

bellagio: jooo rosolli ja lipeäkala on kyllö siellä inhokkien joukossa! mmm, no onneksi jouluun on enää nii vähän aikaa, että sitten saat säkin jouluruokaa, jos äiti ei kerta innostunut vääntämään :D

Sasa: jepp, laatikot on varmaan ehkä niitä parhaita :)

sofi: hillon? :D en ookkaan hillon kanssa ikinä maistanut

6. joulukuuta 2008 klo 15.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu