Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Britney is back!

torstai 4. joulukuuta 2008

Britney is back!

Jopas oli hysteerinen päivä tänään :D Töissä lauleskelin ja hyppelehdin koko päivän ympäriinsä ja tuskin sain mitään kunnollista aikaiseksi! Noo ihan kivaa vaihtelua eilisen tylsyyden keskelle. Ja ihanaaa, tänään satoin isoja lumihiutaleita <3 Ainoo vaan, että eihän ne mitään pysyneet vaan sulivat samantien poijes, höh. Mutta edelleen jaksan olla optimistinen siitä, että jouluksi tulee lunta tupaan! Muttajoo, sitten päivän perustylsää asuun:



paita H&M - housut H&M - kaulahuivi Donaldson - kaulakoru dpn - jajoo eripari villasukat!

Muuten! Ootteko kuunnelleet Britney Spearsin uutta Circus albumia? Jos niin mitäs pidätte? Itsehän oon oikeestaan aina tykännyt Britneystä, vaikka tuossa välillä meinasi kyllä jo usko loppua! Mutta nyt kuulostaa ja varsinkin näyttää taas paremmalta. Katsokaas vaikka näitä kuvia ja ihmetelkää. Eikö näytäkin nätiltä ja freeshiltä, ei tulis ihan heti mieleen, että tossa välissä on menty kaljupäävaheen ja ties minkä läpi. Mutta jee, Britney is back <3


Tunnisteet:

15 kommenttia:

Blogger llaura kirjoitti...

en erityisemmin oo pariin viimesiin vuosiin Briitusta tykänny, etenkin nuo edelliset tempaukset on ollu vähän karmivia, mutta toi uus levy oli positiivinen yllätys! :)

4. joulukuuta 2008 klo 18.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Britney on kyllä ihana, musa iskee yhä! Tosi kaunis noissa kuvissakin :)

4. joulukuuta 2008 klo 19.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

IIIIhana asu!!!Joo Britneyl on kyl jotai iha sika hyvii biisei mut jotkut tempaukset on menny vähä överiks...:DMikä o su mielest paras biisi britneylt?

4. joulukuuta 2008 klo 19.55  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Uus levy kuulostaa hyvältä ja Britney näyttääkin paremmalta... Toivottavasti sais taas elämän raiteilleen, välillä on kyllä niin sääliks käyny... Ihana toi vika kuva!!!

4. joulukuuta 2008 klo 20.15  
Blogger Tui kirjoitti...

Minä olen kaappiBritneyfani, tykkään uudesta levystä tosi paljon ja olen iloinen, että neiti on taas järjissään. :)

4. joulukuuta 2008 klo 20.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noi on kyllä aika photoshoppattuja kuvia, circus-albumin promokuvista ei voi tunnistaa britneytä.. mutta ihan hyvä että on päässy taas kiinni elämään :)

4. joulukuuta 2008 klo 20.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi, eka kommentti vaikka olenkin seurannut kauan blogiasi.

Mietin vain tässä, kun tilasit ASO(S)kselta vaatteita - niin maksoitko visa electronilla vai ihan jollain visalla/masterilla?
Olen itse yrittänyt saada tilattua itselleni muutamia juttuja sieltä jo melkeinpä parin tunnin ajan, mutta ei - korttiani ei hyväksytä. Käytän siis visa electronia ja olen alaikäinen, vaikuttaako se jotenkin asiaan(alaikäisyyteni) - jos satut tietämään ? :DDDD

4. joulukuuta 2008 klo 20.58  
Blogger lintu kirjoitti...

llaura: jep vähän sama juttu täällä, mutta tosiaan tuo uus levy toi taas ihan uutta valoa britneyyn :)

nami: iskee muakin edelleen :)

Anonyymi: kiitti! apuaa en osaa päättä :D joskus pienempänä fanitin sitä lucky biisiä (joojoo tuli lauleltua peilinedessä hiusharja mikrofoonina, myönnän!) ja sitten oops i did it again oli kanssa yks suosikki. näistä uusimmista tykkään circus biisistä :)

Bellagio: toivotaan tosiaan, haluan nimittäin kuulla vielä paljon lisää!

Tui: hih, kaappifani! jep, niin tykkään mäkin ja iloinen olen myös järkiintymisen johdosta :)

Anonyymi: noo on varmaan, mutta silti näyttää paremmalta kun vielä vähänaikaa sitten.

Anonyymi: kiitti :) kivakun uskaltauduit kommentoimaan!

jasiis tosta asoksesta, itsehän en tilausta tehnyt, vaan kate, jonka kanssa tein kimppatilauksen. mulla on nimittäin sama ongelma kun sulla eli visa electron, jolla ei voi maksaa nettikaupoissa :/ mutta asiaan on kuitenkin ratkaisu, koska visa electroninkin voi muuttaa nettikauppakelpoiseksi, siihen täytyy siis vaan hankkia sellainen verified by visa -ominaisuus, jonka saa säädettyä ilmaiseksi oman nettipankkinsa kautta (ainakin nordeassa). itse en kuitenkaan tässä jostain syystä onnistunut, vaikka helppoa sen pitikin olla.. eli kannattaa varmaan käydä pankissa ja kysellä tarkemmin tosta verified by visa jutusta, jos haluaa nettishoppailla :) toivottavasti tästä nyt oli edes jotakin apua!!

4. joulukuuta 2008 klo 21.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vitsit, löysin sun blogin joku aikaa sitten ja oon seuraillu ahkerasti nyt. heti listan kärkeen, ihan lemppariks asti! tykkään sun tyylistäs, melko samanlainen kun mulla yms. ja vaikutat tosi freesiltä aina ja mukavaltakin. et kiitos päivän piristyksestä aina (:

4. joulukuuta 2008 klo 21.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mäkin oon aina tykänny britneystä, kaikki levyt löytyy ja vielä aitoina! paitsi siis tää uusin, täytyyki pyytä joulupukilta..;) en o ees siitä montaa biisiä kuullut, mutta hyvä on vai? ;)

4. joulukuuta 2008 klo 23.01  
Blogger Marge kirjoitti...

Ihana blogi! Jään seuraamaan. :)

4. joulukuuta 2008 klo 23.21  
Blogger V kirjoitti...

Oi Britney on todella suloinen noissa kuvissa. Ihanat hiukset!

5. joulukuuta 2008 klo 8.11  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: hei, kiitti ihanasta kommentista! ja hirmusen kiva kuulla, että tykkäät :) kiitti piristyksestä itelles!

Anonyymi: multakin löytyy kaikki elvyt ihan aitoina, paitsi ei se edellinen ja tää uusin. muttajoo hyvältä vaikuttaa tuo uusi siis :)

Marge: voi kiitos! :)

Caroline: niin on munkin mielestäni ja tukkaa katoin myös ihaillen :D

5. joulukuuta 2008 klo 8.23  
Blogger m kirjoitti...

mä oon kyllä kanssa aina tykännyt britneystä, ihan ekasta levystä asti :D ja näyttää upealta noissa kuvissa, ei tosiaan uskois että sekoiluvaihe on käyty läpi noiden kuvien perusteella!

5. joulukuuta 2008 klo 15.57  
Blogger lintu kirjoitti...

m: jepp, ei kyllä millään uskois!

5. joulukuuta 2008 klo 18.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu