Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

612

sunnuntai 7. joulukuuta 2008

612

Eilinen iltahan meni tietysti helposti arvattavissa tunnelmissa eli linnanjuhlia seuraten ja pukuja bongaillen. Aiemmin päivällä oltiin aseteltu jouluvaloja ikkunoihin, joten tunnelma oli ihanan jouluinen ja tunnelmallinen.


Linnanjuhlia katsoessa ei tietenkään pärjää ilman eväitä. Pukujen arvostelu vie kauheasti voimia, joten rapusalaatti, sipsipussi, dipit ja limppari ovat välttämättömiä tarpeita sohvapöydällä. Mieluiten juuri siihen käden ulottuville aseteltuna.


Ja tässähän sitä nyt sitten katsellaan! Kättelyä odottelee itse Tanja öh Karpela? Saarinen.. ei, en pysy enää mukana, mutta kuitenkin. Pukuhan oli näyttävä, niinkuin naisen tyyliin yleensä kuuluukin. Väristä en itse oikein pitänyt, mutta olihan sekin kovin huomiotaherättävä valinta. Jahei, ne jättikorvikset, ne oli musta mageeet! (huomatkaa, että sohvalla lötköttelevää nasua ei vois kyllä vähempää noi linnan touhut kiinnostaa :D)


Sitten niihin juhlan parhaisiin paloihin: tietysti pukuihin! Lempparini löysin heti ja samantien sen tultua ruutuun. Suunnistaja Minna Kaupin beige röyhelöillä varusteltu unelma, oli juurikin sitä, eli unelma. Kaikki noi röyhelöt ja vekkijutut ja koko hoito, ah <3 Tykkäsin todella ja tuollaisen olisin kyllä itsekin linnaan kelpuuttanut! Plus tuo kampaus oli hirmu upea!


Sitten se eniten odoteltu Anna Abreu. Paineita varmaan oli kovasti puvun valinnan suhteen, sitä en epäile ollenkaan. Munmielestäni Anna suoritui valinnassaan kyllä aika hyvin. Puku oli nätin mallinen, etenkin pidin tuosta vyötäröllä olevasta pitsi-naru-tsydeemistä. Väri on ihanjees, sopii Annan tummaan lookkiin. Tuosta hopeasta härpäkkeestä en niin tiedä, mutta toisaalta mitä ihmeellistä tai erikoista tuossa puvussa ilman sitä olisi? Se tuo pukuun sitä jotain. Annalla oli myös kovin upea kampaus.


Sitten huomasin yhden ilmiön, nimittäin tuollaiset vaaleat metallisen beiget (tai mikä väri lie onkaan) puvut, joita löytyi hyvinkin monen päältä ja parilla jopa todella toisiaan muistuttavissa malleissa. Tästä ilmiöstä kyllä pidin, koska itsekin olisin luultavasti jotakin tämän sävyistä päälleni valinnut, jos olisin kutsun linnaan saanut (haha, ihanku!)


Mutta arvatkaas. En bongannut yhtäkään kammotusta tai hirvitystä. Taino, olihan siellä paljon pukuja, jotka nyt eivät niin sydäntä lämmittänyt, mutta mitäään hirviöluomuksia ei kyllä pistänyt silmään lainkaan. Vai löysittekö te jotain karmeuksia?

Ja sitten vielä lopuksi, mitä olisin itse pukenut linnaan:

Puvun väri olis ollut joku tollanen vaalea beige/champanja ja sitten tohon sopis hyvin joku musta yksityiskohta.


Ennen linnan tapahtumia katseltuani (siis ennenkun näin sen ihanan röyhelömekkosen!) olisin valkannut jonkun tällaisen empire-linjaisen olkaimettoman liuhuhelmamekon. Ja pikkunen laahus olis kanssa pitänyt olla.


Tunnisteet: ,

23 kommenttia:

Blogger Gemma kirjoitti...

Tuo Goldie Hawnin mekko olisi kyllä upea, vaikka juuri sinne linnan juhliin ! :)

7. joulukuuta 2008 klo 13.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hopea-härpäkehän on bodypaintingin kaksikertaisen suomen mestarin työnnäyte(= ja nätti kuin mikä.

7. joulukuuta 2008 klo 15.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ohoo mikäs väliviiva sinne tuli uhpps

7. joulukuuta 2008 klo 15.10  
Blogger Jenkki kirjoitti...

Samaa mieltä tuosta Annan asusta. Paineet olivat varmasti kovat, mutta neitokainen suoriutui hyvin :)

7. joulukuuta 2008 klo 15.19  
Blogger Christina kirjoitti...

Minäkin olin aika yllättynyt, ettei joukosta tuntunut löytyvän yhtään ihan mielettömän rumaa tapausta. Tietysti niitä, mitkä eivät silmää miellyttäneet, mutta ei mitään katastrofaalisen kamalaa. :D

7. joulukuuta 2008 klo 15.22  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Annan puku oli musta muuten nätti mutta valitettavasti mun silmissä se hopeahärpäke pilas koko asun... En tykänny yhtään! Tanja oli todella tyylikäs, itse oisin valinnut jonkun muun värin mutta kauniilta näytti! Ja toi sun lemppari oli musta kanssa ihana!

7. joulukuuta 2008 klo 15.33  
Anonymous nami kirjoitti...

Aika samat lempparit sulla kuin mulla :) Ihana tuo Laurenin mekko<3

7. joulukuuta 2008 klo 15.34  
Blogger lintu kirjoitti...

Gemma: jep olisihan se! kunpa vaan tulis joskus sellasia juhlia mihin vois pukeutuakin noin hienosti!

Anonyymi: aijjaa, en tiennytkään! olihan se tottakai hieno, mutta en tiedä sopiko se tuohon nyt niin napisti, mutta toihan se tietysti sitä jotain niinkuin jo sanoinkin tuolla tekstissä :)

Jenkki: näinpä näin :)

Christina: niinpä, yleensä sieltä on kyllä tullut parikin jotain ihan järkyttävää tapausta, mutta ilmeisesti parannusta on tapahtunu :D

Bellagio: jep, tanja on kyllä melkeen poikkeuksetta aina upee, vaikkajoo toisen värin olisin mäkin valinnut.

nami: jep, laurenin mekon ottaisin heti :D

7. joulukuuta 2008 klo 15.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ite en tykänny tosta annan asusta yhtään, tossa oli jotenki..liikaa?toi hopee jutskahan oli bodypaintigilla tehty, se oli kivan erikoinen mutta jotenki musta+keltanen+hopee-yhdistelmä on äklö, 2 väriä asussa olis kyllä riittäny.. ja tosta keltanen-musta yhdistelmästä tulee vähän amppariviboja..:D tuo kanariankeltanenkaan ei ihan iske, mutta toisaalta sopii annalle ja oli rohkee valinta! kokonaisuus,,ääh, ton pitsihärpäkkeen tilalle ois ehkä pitäny saada jotain muuta..jospa paremmi ens kerralla jos sellasta nyt tulee:D

7. joulukuuta 2008 klo 15.52  
Blogger jenni! kirjoitti...

Annan mekko oli kyllä nätti, mutta väristä en oikein välittänyt... ;/

7. joulukuuta 2008 klo 16.00  
Anonymous Plallo kirjoitti...

pakko muuten sanoa tohon laahusjuttuun että omat isovanhempani ovat linnassa useampaan otteeseen vierailleet ja ovat aina sitä harmitelleet että monet varsinkin ensikertalaiset tahtovat niitä laahuksia pukuihin ja siellä kun on _todella_ ahdasta niin nämä laahustelijat päätyvät vain seisoskelemaan jossain kun laahukselle tallataan jatkuvasti.. :/
näyttäviähän ne toki ovat mutta todella epäkäytännöllisiä..

7. joulukuuta 2008 klo 16.25  
Blogger linda kirjoitti...

annan puku oli kyl hieno mut ehkä ton hopeenjutun ois voinu jättää pois :>

7. joulukuuta 2008 klo 18.03  
Anonymous jii kirjoitti...

annan mekosta minä olisin tuon hopean jutun laittanut mustalla niin olisi näkynyt ja sopinut pukuun jotenkin. mutta minä bongasin järkyttävän mekon nimittäin Johanna Rusanen-Kartanon pinkki mekko tuo minulle kylmät väreet

http://www.mtv3.fi/helmi/linnanjuhlat/pukujuhlaa.shtml?760664

löytyy tuolta ^
samaten tuo yksi mamma jonka mekko on hivenen valahtaneen näköinen.

mutta nyt ei ollut kuitenkaan aivan hirvityksiä. muutama vain.

7. joulukuuta 2008 klo 18.55  
Blogger Trikoo kirjoitti...

Varmaan liittyy tuo väriskaala muutenkin tähän puuteri trendiin. On vähän puuteti kaikkea: puuteri vaaleanpunainen, puuterivalkoinen, puuteriihonvärinen, puuteriharmaa... jne. Itsehaluaisin puuterivalkoisen kaulahuivin HM:stä. :)

7. joulukuuta 2008 klo 19.54  
Blogger Marge kirjoitti...

Minna Kauppi oli valinnut asunsa ja kampauksensa täysin nappiin. Illan upein ilmestys :) Minäkin tykkäsin Anna Abreun asusta, keltainen sopi hänelle todella hyvin.

7. joulukuuta 2008 klo 20.06  
Blogger Anna kirjoitti...

itse tykkäsin kyllä ihan melkein samoista puvuista. Minna Kaupin (oliko se minna kauppi) puku oli kyllä ihan ehdottomasti UPEIN, melkein täydellinen! ja Annankin puku kyllä oli tosi upea ja näyttävä ja ennenkaikkea kivanvärinen :)

7. joulukuuta 2008 klo 21.20  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Tykkäsin Minna Kaupin puvusta juuri mallinsa takia, mutta Annan puku oli kiva, kun se ihan selkeästi erottui joukosta :)

7. joulukuuta 2008 klo 21.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai löytyikö karmeuksia? No hmm, miten ois Johanna Rusanen-Kartano. OMG...

7. joulukuuta 2008 klo 21.57  
Blogger modegerecht kirjoitti...

tuo Goldien mekkon on mahdottoman upea!

7. joulukuuta 2008 klo 22.21  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: jep samaa mieltä tosta bodypaintingista. onhan se hirmuisen hieno mutta hopea ei kyllä oo ihan oikea keltaisen ja mustan kanssa munkaan mielestä.

jenni!: jep olihan se! etenkin ne pitsijutut!

Plallo: laahus on kyllä varmasti vähän hankala siellä tungoksessa, vaikka hienoltahan se tosiaan näyttää..

linda: näinpä!


jii: niinpäniin, mustana se olis voinut kyllä sopia paljonkin paremmin! eihän nuo puvut oo joo mitään ihanuuden tunteen herättäjiä, mutta ei nyt ihan katastrofaalisia kuitenkaan :D

Trikoo: hyvin mahollista, itekin haluaisin kaikkea puuteriväristä! :)

Marge: samaa mieltä :) Minna Kauppi oli mahtava!

Anna: juup, Minna Kauppi kyllä veti pisteet kotiin puvulla ja kampauksella ja ihan kaikella!

kullanmuru: jep, anna kyllä erottui ja mielestäni ihan edukseenkin, vaikka siitä hopeajutusta nyt en oo ihanvarma..

Anonyymi: nojoo olihan se aika järkky :D mutta siltikin ois voinut olla joku vieläkin hirvittävämpi..ehkä.

modegerecht: niin on <3

8. joulukuuta 2008 klo 8.04  
Blogger Jenny kirjoitti...

mun mielestä taas se Anna Abreun hopea bodypainting sopi täydellisesti, näytti mielestäni nuorekkaalta ja piristävältä :) Minnan pukua kyllä kuolasin tv:n ääressä...

8. joulukuuta 2008 klo 12.38  
Blogger Lina kirjoitti...

tuo annan body painting olisi saanut olla kyllä edes esim. kultainen, olisi sopinut pukuun paremmin :--) minna kauppu munkin ehdoton suokkari!

9. joulukuuta 2008 klo 9.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sirkka-liisa anttila oli jälleen kerran ihan hirveeeeeee :D

9. joulukuuta 2008 klo 12.38  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu