Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

takki haikailua

torstai 6. marraskuuta 2008

takki haikailua

Tiedättekö mikä on ihana fiilis? Se, kun herää jo ennen herätyskellon soittoa ja voi vaan jäädä makoilemaan lämpimän peiton alle eikä tarvitse heti nousta ylös. Mulle kävi noin juuri tänään aamulla ja se oli mahtavaa. Tuo johtui kyllä ihan siitä, että tänään kello oli soittamassa vasta 15 vaille seitsemältä eikä kuudelta niin kuin normaalisti. Tämä johtui taas siitä, että olin päättänyt pitää spurgupäivän eli toisinsanoen en jaksanut vaivautua meikkaamaan, laittamaan hiuksia tai pukeutumaan sen kummemmin.

Hrr, aamulla kun kävelin bussipysäkille niin meinasin jäätyä pystyyn, vaikka matkaa olikin vaan parin minuutin verran! Tuolla oli varmana pakkasta tai ainakin ruoho oli ihan huurteessa! Tuli siinä hytistessäni kyllä ikävä talvitakkia (käytän siis edelleen aika ohkaista syystakkiani), mutta ei suinkaan siis omaa talvitakkia vaan sitä beigeä villakangastakkia tummilla napeilla, joka jossain kaupan hyllyllä vielä odottaa pelastustani!

Olen siis päättänyt, että uusi talvitakki on saatava ja sen on oltava juuri se nimenomainen beigenvärinen unelmatakki, muu ei kelpaa. Ainoa ongelma on tosiaan se, että sellaista täydellistä takkia ei ole vielä näkynyt mailla eikä halmeilla, too bad! Toivottavasti Tukholmalla olisi sitten vähän yli kahden viikon kuluttua tarjota mulle jotain sopivaa ehdokasta takkikriisin ratkaisuun. Muuten joudun kai jäätymään koko talven ilman talvitakkia, sillä siihen puna-valkoiseen toppalaskettelutakkiinhan mä en tänä vuonna aio turvautua!
Ainiin, ja kaunis kiitos Mungolifen Annalle tunnustuksesta:

"The award is given for recognition of cultural, ethical, literary, and personal values transmitted in the form of creative and original writing...that's the general idea. So, the rules are to pass this on to 15 other bloggers who deserve this-in my opinion".

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Blogger Mrs. V kirjoitti...

Oooh, toi takki!
Olen ihastellut samaa kaunokaista Char&the Cityn blogin kautta.
Todella kaunis takki.

6. marraskuuta 2008 klo 18.19  
Blogger zophie kirjoitti...

oi, tuo takki on upea! toivottavasti löydät mieleisesi ennen paukkupakkasia. :>

6. marraskuuta 2008 klo 19.57  
Blogger modegerecht kirjoitti...

mulla on myös takki ongelma. haluaisin jonkinlaisen hienon talvitakin, mutta missään ei ole näkynyt mitään sellaista joka olisi heti minua varten. kaikenlisäksi en oikein tiedä minkalaisen haluaisin, villakangastakin vai nahkatakin vai jonkin muun.... ? tietäisi edes nin olisi helpompi etsiä :)

6. marraskuuta 2008 klo 20.08  
Blogger lintu kirjoitti...

mrs. v: aah, niin on :)

zophie: toivotaan (:

modegerecht: villakangastakki ois kyllä varmaan talvea ajatellen lämpimämpi kuin nahkatakki, taino en tiedä :D jos löytyy joku tositositosi kiva nahkatakki niin tottakai sitten se :) onnea sullekin etsintöihin!!

6. marraskuuta 2008 klo 20.59  
Blogger Caroline kirjoitti...

Tuo on aivan ihana tuo Jessican päällä oleva takki :D Eikös Zarassa ole tuon tyylisiä?

7. marraskuuta 2008 klo 7.28  
Blogger lintu kirjoitti...

caroline: hmm, voisipa ollakin. meenkin heti tänään kattomaan :D

7. marraskuuta 2008 klo 7.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu