Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

säästökuuri alkaa NYT!

maanantai 3. marraskuuta 2008

säästökuuri alkaa NYT!

Nonii, tänään olikin sitten palkkapäivä eli tilille ropsahtivat viime kuun uurastuksella ansaitut rahat. Laitoin heti kiltisti osan rahoista säästöön, juuri niin kuin olin itselleni luvannutkin säästökuurin aloittaessani. Hyvä alku siis!

Loppusummasta jaoinkin sitten jokaiselle viikolle tietyn summan käytettäväksi, tätä tapaa olin myös luvannut alkaa noudattaa säästökuurin aloittaessani. Valitettavasti viikkobudjetista ei tullut kovin isoa pottia, sillä laitoin myös erikseen rahaa sivuun Ruotsinmatkaani varten. Siellähän totta kai tarvitaan runsaasti shoppailuvarantoa!

Mietinpähän vain, että onkohan tuo mun Ruotsi-summani nyt sitten tarpeeksi vaiko liikaa, pitääpä pohtia vielä.. Mitä ootte mieltä, kuinka paljon rahaa päivän kestoiselle shoppailureissulle ihanassa Tukholmassa kannattaisi ottaa mukaansa? Kun kuitenkaan ei tässä mitään rikkaita olla eli ei todellakaan ole varaa ostaa hirmuisia kasoja jotain kalliita muotiluomuksia, joita Tukholmassa kyllä riittäisi… Äh, miksen voittanut sitä toissaviikonlopun viiden miljoonan lottopottia??

Muttajoo, ihan jännä nyt nähdä, että mitä tästä mun rahansäästö-operaatiostani nyt tulee ! Raportoin tänne sitten etenemisestäni :)

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger kullanmuru kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä säästöltä, en ole onnistunut pääsemää vielä edes niin pitkälle! Ja harmittelin itsekkin etten voittanut sitä lottopottia :D Mutta en kyllä yhtään osaa sanoa, kuinka paljon tukholmaan kannattaa ottaa rahaa :o

3. marraskuuta 2008 klo 11.56  
Blogger m kirjoitti...

sulla on kiva blogi ja aivan ihania vaatteita=) plus kadehdittavat hiukset!

ja tukholmaan kannattaa varmaan kyllä ottaa tarpeeksi rahaa, koska parempihan se on liikaa kuin liian vähän, eikä niitä kaikkia ole edes pakko tuhlata;)

3. marraskuuta 2008 klo 12.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

varaudu nyt ainakin useampiin satasiin... sieltä ei nimittäin oo mitään järkeä raijata kotiin pelkkää ginaa ja henkkamaukkaa. Siellä on kohtuu hintasia merkkejä (esim. monki, topshop... lisäksi vagabond on iiihaan vähän halvempi siellä) joita kannataa katella sillä silmällä ja siihen kannattaa varata rahaa :)

3. marraskuuta 2008 klo 14.37  
Blogger stereo speakers kirjoitti...

Mäkin aloitin muuten säästöprojektin juuri, tosin vain sen takia että olen tällä hetkellä ihan peeaa, kukkarossa komeat kolme euroa. :D
Mut haluan varmistaa et jatkossa ei ikinä tulis näin huonoa rahatilannetta.

3. marraskuuta 2008 klo 15.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kannattaa joku 150-200 euroo ottaa sinne tukohlmaan. ite en varais enempää, sit voi maksaa vaik visal jos tulee joku pakko-ostaa-juttu...

3. marraskuuta 2008 klo 16.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä säästökuuriin! Pitäis varmaan itsekin kehitellä jotain tollasta :>

3. marraskuuta 2008 klo 18.17  
Blogger Lumo^ kirjoitti...

mä ottaisin 300e ruotsiin, jos se tosiaan on shoppailumatka...ei liikaa, mutta saa aika paljon kannettavaa varmasti...ja kun on vähän isompi summa ni uskaltaa ostaa laatua ja se on aina hyvä asia :)

3. marraskuuta 2008 klo 18.38  
Blogger jenni! kirjoitti...

Minulla oli aiemmin tosi suuria vaikeuksia säästää, mutta sitten avasin kakkostilin jonne aloin säästämään, nyt on kertynyt sinne jo ihan kiva summa :) Toinen tili on siitä kätevä että minulla ei ole siihen korttia, eli rahaa voi nostaa vaan pankista. Harvemmin sinne pankkiin jaksaa jonottaamaan eli rahat pysyvät tallessa ;)

Olen kyllä kiinnostunut kuulemaan miten sinun säästökuuri menee, onnea!

3. marraskuuta 2008 klo 18.38  
Blogger lintu kirjoitti...

kullanmuru: haha, se lottopotti ois kyllä ollut jokseenkin tervetullut :D

m: oiij kiitti :) ja jep, liikaa on parempi kuin liian vähän! ties vaikka rahtaisin koko tukholman laukussani :D mulla on kyllä vähän se ongelma, että tuhlaan tasantarkkaan kaiken mitä mukaani olen ottanut, haha!

anonyymi: jep useampia satasia olenkin ajatellut :) monkissa, toshopissa ja noissa aion kyllä ehdottomasti shoppailla! ei mitään sellaista mitä on suomessakin (ainakaan kauheasti :D)

stereo speakers: joo, mullakin on ollu sama tilanne ja se ei tosiaankaan ole hauskaa! säästäminen kannattaa :)

anonyymi: jep, sen verran ainakin

anonyymi: hih, kiitos :)

lumo^: jeps, 300 kuulostais kyllä aika sopivalta ja sillä summalla jo tosiaan saakin ihan laadukasta tavaraa :)

jenni!: tulet varmasti kuulemaan :) kakkostili on kyllä varmasti ihan hyvä idea säästämiseen!

3. marraskuuta 2008 klo 19.22  
Blogger dolce kirjoitti...

Minunkin pitäisi ehdottomasti alkaa säästökuurille... vaikka sitten kun käyn (ehkä) noutamassa yhdet Vagabondit uuteen kotiin (ovat vielä alessa) :)

4. marraskuuta 2008 klo 9.33  
Blogger Kate kirjoitti...

Varaisin Tukholmaan mukaan 200-300 euroa riippuen tietysti siitä mitä meinaa ostaa... Jos ostettavana on esim. laukku/kengät/takki, niin 300euroa on sopiva summa. Ja pakko ei tietenkään ole kaikkea tuhlata: enemmän harmittaa jos rahat loppuu kesken kuin että jää muutama kruunu ylimääräistä. :)

Minullakin säästökuuri menossa/ alkamassa, kiva seurata tässä samalla sinunkin etenemistä! :)

4. marraskuuta 2008 klo 16.25  
Anonymous peppi kirjoitti...

Itsekin opiskelijana rahaa ei todellakaan mitenkään ole liikaa, mutta itse olen tukholmaan mennessäni varannut shoppailuun sellaiset 400-500e (+laivalle pitää vielä varata erikseen rahaa syömisiin ja juomisiin). Noilla rahoilla olen yleensä pärjäillyt, ottaen huomioon että tukholma kuitenkin pursuaa esim. lemppariani Filippa K:ta! :)

4. marraskuuta 2008 klo 17.46  
Blogger lintu kirjoitti...

dolce: hih, joo alota ehdottomasti vasta sitten!

kate: takkia sieltä ainakin olisi trkoitus lähteä etsimään eli rahaa tarttetaan jos ja KUN haluan takinkin lisäksi jotakin muutakin ostaa :) 300 vois kyllä olla ihan sopiva

peppi: 400-500 kuulostaa periaatteessa ihan yhtä hyvältä kun tuo edellinen 300 :D siinä olis ainakin tarpeeksi! jospa onnistuisin vaikka noin paljon säästämään sitä varten niin bueno :)

4. marraskuuta 2008 klo 21.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu