Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

something i want

perjantai 21. marraskuuta 2008

something i want

Vaatekaapistani puuttuu jotakin hyvin tärkeää, ainakin omasta mielestäni. Nimittäin ihan perus bleiseri. Sellainen siisti ja asiallinen, mutta samalla rento ja tyylikäs. Bleiseri sopii melkein kaiken kanssa ja sitä voi käyttää melkein missä vain. Yhdistettynä kauluspaitaan tuo menisi mainiosti töissä tai jossain tapaamisessa, mutta sitten jonkun rennomman paidan (tai ei välttämättä edes paidan, vaan jonkun muunkin) kanssa tuo kävisi ihan casual pukeutumisessakin. Monipuolinen vaate siis! Tällaista kaappini kaipaa.

Etsinnät ovat siis alkaneet! Käytännöllisintä olisi varmastikin hankkia ihan vain musta bleiseri, koska se olisi niin helppo yhdistää melkein minkä kanssa tahansa. Mutta tietysti haluan mennä vaikeamman kautta ja ihastuin täysin noihin alla nähtyihin Vanessa Minnillon kuviin ja hänen laivastonsiniseen bleiseriinsä. Ihana, juuri sellainen, mistä olen tietämättäni haaveillutkin. Täydellisen rento asukokonaisuus farkkushortseihin yhdistettynä, tältä haluankin näyttää seuraavan kerran kun alkaa kesäilmat kolkutella ovea! :)

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger Kate kirjoitti...

Bleiseri puuttuu minunkin kaapistani, etsinnät on olleet käynnissä useamman vuoden, mutta sopivaa ei vain ole löytynyt. Edulliset bleiserit eivät vaan istu päälleni, ja kalliiseen ei ole ollut varaa sijoittaa; en tosin tiedä onko niissäkään istuvia. Olen niin oudosti rakentunut (lyhyehkö selkä ja pienet hartiat, extralargepitkät kädet, kapeahko vyötärö ja iso rintamus), että tuntuu mahdottomalta löytää sopivaa..

Ilmoita jos löydät sopivan, niin käyn sitten kokeilemassa josko sen mallinen sopisi minullekin. ;)

21. marraskuuta 2008 klo 21.17  
Anonymous anni kirjoitti...

hei oikeesti, olen etsinyt täydellistä kauluspaitaa ja jakkua jo jonkin aikaa ja sinä postaat molemmista lyhyen ajan sisällä! :D mutta tosiaan, itse ostin viime keväänä mustan bleiserin hennesiltä mutta loppujen lopuksi en ole tyytyväinen, se on jotenkin halpa ja huonosti istuva :| eli etsinnät jatkuvat, ei kellään olisi tietoa mistä löytyisi laadukas muttei kuitenkaan omaisuutta maksava bleiseri? :)

21. marraskuuta 2008 klo 22.05  
Blogger Tiina kirjoitti...

heeej, idea sulle. Teeppäs postaus aiheesta: mitä löytyy käsilaukusta normaalipäivänä.

21. marraskuuta 2008 klo 23.11  
Blogger sofi kirjoitti...

bleiseriä tarvitsisin minäkin :) musta olisi käytännöllisin mutta tummansininen ja liituraitakin houkuttelevat. vanessa minnillon bleiseri on tosi kiva :)

21. marraskuuta 2008 klo 23.21  
Blogger Christina kirjoitti...

Minäkin tarvitsisin tuollaisen perusjakun kaappiini. Sellainen puuttuu ja sellaista kaivataan.

22. marraskuuta 2008 klo 1.16  
Blogger lintu kirjoitti...

Kate: jooh, haluisin itsekin kyllä sitten jonkun laadukkaan, mielummin edullisen mutta täytyy nyt katsoa millaisia löytyy ja miten istuu.. mutta ilmoitan kyllä heti jos löytyy :)

anni: heh :D mulla ei ola ainakaan vielä tietoa, mutta toivottavasti kohta olisi!

Tiina: hei kiitti ideasta! toteutan varmasti :)

sofi: eikö vain! tummansininen on kyllä saatava!

Christina: jep, sellainen ois aina hyvä olla.

22. marraskuuta 2008 klo 12.17  
Blogger susa kirjoitti...

mullakin bleiseri ostoslistalla, aivan täydellinen olis nimittäin !

22. marraskuuta 2008 klo 13.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu