Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

shopping shopping

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

shopping shopping

Noniin, sitten niitä eilisiä ostoksia! Kerrankin tuli nimittäin ostettua jotain oikeastikin tarpeellista, eikä vain sellaista "ah ihana pakkosaada" -heräteostoksia. Ja tälläkertaa jopa osasin myös kieltäytyä joiltakin houkutuksilta, se nimittäin on täysin uutta mulle, heh.

No jokatapauksessa. Neuletakkeja multa löytyi kaapista iihan liian vähän, joten sellaisen ostaminen oli siis täysin oikeutettua. Löysinkin Ginasta tuollaisen söpönnäköisen mustan neuletakin. Erityisesti mua miellyttivät noi kultaiset nappiset ja sitten tuo nätti kultainen kirjailu. Jotenkin klassisen näköinen koko neule ja sopii varmasti kaiken kanssa! Eikä hintaakaan ollut kuin vaivaiset 17,90. Tuo ihan samannäköinenhän multa löytyy myöskin harmaana, mutta se on se pitkän mallinen eikä niin helposti yhdisteltävissä.


Sitten sieltä yhdestä outlet myymälästä löysin tällaisen luonnonvalkoisen pashimahuivin. Noitahan multa löytyy vaikka millä mitalla ja kaikissa väreissä, mutta valkoinen on jostain syystä jäänyt uupumaan, joten hyvä hankinta tämäkin! Sitäpaitsi tuo maksoi vain 3 euroa, joten se olis ollut melkeinpä rikos jättää se sinne killumaan!


Ginassa kierrellessäni törmäsin jälleen ihaniin ja syvästi rakastamiini röyhelöihin! Tämän mustan joulukuusen (siksi minä sitä kutsun, koska sitä se epäilyttävästi muistuttaa) ohitse kävelin moneen otteeseen nappaamatta sitä mukaani, mutta lopulta se huusi mun nimeäni niin kovasti, että pakkohan se sieltä oli noukkia. Epäileväisenä heitin tuon päälleni, mutta kun sitten katsahdin itseäni peilistä niin ostopäätös olikin jo tehty! Tuo selkäosa oli aivan ihana, paljasti juuri sopivasti ja oli kyllä tositosi hyvännäköinen. Pikkujoulumekon etsintäoperaatio on siis hoidettu, ilman, että kerkisin edes aloittaa! Noh, hyvä näin, pääsin ainakin helpolla. Jasiis niin hintaa tälle oli vissiinkin 29,90.


Ja tässä tämä nyt on: tittididii! Kauan kaivattu beige villakangastakki <3 Tämä ihanuus käveli eteeni Zarassa ja hintaa oli 69,90. Rakastuin tuohon takin malliin heti sitä kokeiltuani. Se on jotenkin vähän erilainen, ei ihan normaalin mallinen takki. Sitäpaitsi nuo lyhkäset hihat ja niiden malli on kanssa söpö. Oli muuten varsin vaikea valinta, kun en oikein osannut ekana päättää, että otanko tämän beigen vaiko sitten erään vähän rusehtavamman. Puntaroin siinä varmaankin puolisen tuntia ennenkuin päätin, että tämä beige lähtee kanssani kotiin. Harmi vaan, että tuosta pompahti yksi nappi samantien pois, taisi olla takki kokenut aika vilkasta sovittamista siis. Noh, eipä se mitään, kohta ryhdyn operaatioon varanappi takkiin ja menoksi.


Ähh, unohdin muuten kuvata tuon takin myös takaapäin! Sieltä oisi nimittin myös löytynyt söpö yksityiskohta. Nooh, kuvailen ehkä myöhemmin ja laittelen sitten kuvaa tulemaan.

Sitten vielä parit ostokset, joista en ottanut kuvia. Eli kaappini uusin valloittaja ovat ne monen muunkin ihailemat ylipolven-sukat! Monen muun tapaan, etsin vielä itsekin tapaa niitä käyttää, mutta ehkäpä mä kehittelen jotain ja otan ne sitten käyttöön. Ainakin kun eilen niitä testailin, niin ah miten ihanan lämpimät ne olivatkaan! Niin jasiis ne on siis mustat ja ihanaa palmikkokuvioitua materiaalia, ostettu Ginasta ja maksoivat 5,90.

Sitten toinen kuvaton ostos oli myös Ginasta, ihan perus valkoinen tankkimallinen pitkähelmainen toppi, 9,90. Tämän ostin sentakia, että edellinen tällainen lojuu kaapissa täysin likaisena. Siihen tuli Kyproksen matkalla niin hirmuiset tahrat ja liat etteivät edes pesussa lähteneet! Yritin jopa hinkata niitä sappisaippualla, joka on kuuluisa tehostaan saada tahrat valkoisesta pois, mutta eivät edes sillä lähteneet. Joten uuden osto oli siis paikallaan.

Noniin, nyt hölinät sikseen ja markkinointia lukemaan! Paitsi käyn vielä ensin kaupan kautta ja ostan Maraboun minttukrokantti levyn seuraksi, nams.

Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

Blogger stereo speakers kirjoitti...

vähän söpö toi takki :)

16. marraskuuta 2008 klo 12.54  
Blogger jarnasi kirjoitti...

ihana takki!! :))

16. marraskuuta 2008 klo 12.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sano jos olen väärässä, mutta mielestäni tuo takki näyttää kylä harmaalta, ei beigeltä niin kuin sanoit. mutta ihana on<3

16. marraskuuta 2008 klo 13.33  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Mulla on toi sama takki!!! :D Ja sovitin myös tota Ginan mustaa röyhelömekkoa kaupassa... :D Onks meillä sama maku tai jotain??? Ihania löytöjä oot siis tehny! :)

16. marraskuuta 2008 klo 13.55  
Blogger Kate kirjoitti...

Sinulle on kenkähaaste blogissani :)

+ tosi nätti tuo Ginan röyhelömekko!

16. marraskuuta 2008 klo 14.32  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihana mekko ja vau tuota takkia! UPEA<3

16. marraskuuta 2008 klo 14.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Onks meillä sama maku tai jotain???" hahahaha ai jos ostaa massamuotii, kaikkiha noita samoja ostaa/kattoo

16. marraskuuta 2008 klo 15.52  
Blogger lintu kirjoitti...

stereo speakers: hih, niin on :)

minä!!!: jeep :)

anonyymi: kyllä se munmielestä beige on, vähän kyllä ehkä sellainen harmahtavan beige, mutta enemmän beige kuin harmaa kuitenkin :D

bellagio: hihi, taitaapa vähän olla :)

kate: meenpä kattomaan!

jennI!: ah, niinpä :)

anonyymi: mm ehkä, mutta voihan meillä siltikin olla sama maku bellagion kanssa.

16. marraskuuta 2008 klo 16.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Maraboun minttukrokantti on jotain niin täydellistä... :)

16. marraskuuta 2008 klo 18.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia kaikki :) Iskee kauhea shoppaushimo, vaikka eilen juuri olin kunnon shoppauskierroksella, bad bad me!

16. marraskuuta 2008 klo 19.50  
Blogger llaura kirjoitti...

upea mekko :) ! <3
toi takkikin on kiva, oon kans yrittäny ettiä jotain vähän erilaista täksi "talveksi", koska niit tavallisen mallisia nyt on jokatoisella vastaantulijalla. en oo vielä onnistunu, mut sä näemmä onnistuit, tuo on upea löytö !

16. marraskuuta 2008 klo 20.01  
Blogger sofi kirjoitti...

aivan ihana takki! rupes tekeen mieli shoppailemaan :))

16. marraskuuta 2008 klo 20.17  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: ah, niin onkin <3

nami: haha, joo o mulla on aina sama juttu!


llaura: jep, oon kyllä löytöihini hurjan tyytyväinen! onnea takinetsintään sulle :)

sofi: hih :)

17. marraskuuta 2008 klo 8.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu