Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

p.s. i love you

keskiviikko 26. marraskuuta 2008

p.s. i love you


Sain eilen luettua vihdoinkin kirjan, jota olinkin kerinnyt lukea jo ties kuinka moneta kuukautta, yli 400 sivua ei nimittäin oo ihan helppo nakki mulle! Yleensä en edes tartu niin paksuihin opuksiin, sillä ne ovat mielestäni aivan liian isoja enkä edes jaksa ryhtyä urakkaan. Tälläkertaa kuitenkin tartuin haasteeseen, yli 400 sivuiseen P.S. Jag älskar dig -kirjaan, kyllävain ruotsiksipa hyvinkin! Tykkään jotenkin lukea paljon mielummin jollakin muulla kielellä kuin suomella, suomi vaan on jotenkin niin kökköä.. Joten ruotsin valitsin siis tälläkertaa. Muttajoo, asiaan. Kirja oli ihana, kaunis, soma. Toisinsanoen tykkäsin kauheesti. Kannattaa ehdottomasti lukea! Innostuin tuosta sen verran, että päätin heti perään katsoa samaisen leffan, sillä ajattelin, että sekin olis varmasti hirmu hyvä. Mutta ei, olin kyllä ihan pielessä! Joo, olihan se leffa iihan ok, mutta täysin erilainen kuin kirja, ei yhtään niin kaunis ja koskettava.. Eli ei jäänyt hyvä vaikutelma ja petyin kyllä suuresti. Mutta niinhän se kai usein meneekin, että kirjat on parempia kuin leffat? Mitä ootte mieltä?

Muttajoo, sitten tänpäivän tapahtumiin. Oli muuten kiva kiva kiva päivä :) Perjantaina ovat nimittäinkin ne mun organisoimat havaji-pikkujoulut ja järjestelyt ovat jo kovasti käynnissä. Tänään alettiin koristella juhlatilaa ja se vasta oli hauskaa puuhaa. Värkkäiltiin jouluvaloja ympäriinsä, tehtiin pöytäkoristeluja ja kaikkea muuta jännää. Odotan vaan innolla kuinka hauskat itse juhlista tulee, jos nyt jo on tällaista!

Tälläviikolla on tullut vaalittua perus neule - housut -linjaa, joten päivän asussa ei mitään sen ihmeellisempää:

neule H&M - housut H&M - toppi JC

Haha, yksi työkaveri oli ostanut pikkujouluja varten tuollaisen punertavanruskean pitkän peruukin ja sitähän olis sitten tietysti pakko kokeilla! Noh, nyt ainakin tiedän, että punapää ei olis yhtään mun juttu. Vältytään siis epäonnistuneilta hiuskokeiluilta, heh. (p.s. olispa munkin tukka jo noin pitkä!)


Jahei! Kiitos kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Ootte kivoja :)

Tunnisteet: ,

27 kommenttia:

Blogger Frezza kirjoitti...

Moi,
Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt oman blogin aloituksen myötä uskaltauduin ilmoittautumaan blogisi lukijaksi.
Tykkään blogistasi. Jatka samaan malliin! :)

26. marraskuuta 2008 klo 19.11  
Blogger Anna kirjoitti...

Mä muistan vollottaneeni noin 9/10 siitä leffasta takertuen kiinni Valtteriin ja ulisten "Älä kuole koskaan muru!!". Jouduttiin laittaa leffaki pauselle useamman kerran. Tykkäsiin siis ihan megalomaanisesti leffasta, en edes uskalla ajatella miten kyynelkanavat ois käytössä jos lukisin kirjan:D

26. marraskuuta 2008 klo 19.12  
Blogger Nea E. kirjoitti...

Mulla oli vähän samat fiilikset ton leffan kanssa, koska olin tykänny kirjasta niin kauheesti. Ja mulla oli ihan eri mielikuva Hollysta, eikä Hilary Swank sopinu yhtään siihen! Ja jos nyt oikein muistan siitä leffasta, ni se loppuki tais mun mielestä olla ihan älyttömän huono.

26. marraskuuta 2008 klo 19.21  
Blogger llaura kirjoitti...

Hyvä että luit tuon kirjan ruotsiksi, mun mielestä sen suomennos on ehkä ala-arvoisin mitä voi olla! en edes ymmärrä miten se edes voi olla niin huonosti kirjotettu/suomennettu :o

26. marraskuuta 2008 klo 19.21  
Blogger Milja kirjoitti...

Mun mielestä taas toi peruukki sopii sulle törkeän hyvin :D!

26. marraskuuta 2008 klo 19.30  
Blogger anna-elina kirjoitti...

Mun on pakko yhtyä suhun :D Rrrakastan sitä kirjaa ja itkin montakin kertaa siinä. Olin kuullut kauheasti kehuja siitä leffasta, miten koskettava ja kaunis se on, mutta en lopulta edes itkenyt kun sen katsoin!
Olihan leffa ihan ok, mutta ei se todellakaan yltänyt kirjan tasolle. Kun vaikka miettii sitä ensimmäistä kirjettä jonka Holly saa Gerryltä! Se oli niin surullinen D: Elokuvassa jotkut kohtaukset oli vaan kauhean laimeita se muutenkin poikkesi mun mielestä liikaa :(

26. marraskuuta 2008 klo 19.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En ole itse lukenut tuota kirjana mutta leffan kävin katsomassa poikaystävän kanssa ja itkin poikaystävän olkapään litimäräksi. En kyllä varmaan ikinä voi lukea sitä kirjaa jos se kerran on vielä koskettavampi kuin leffa.

26. marraskuuta 2008 klo 19.38  
Blogger Anna kirjoitti...

itse olen nähnyt leffan mutten lukenut kirjaa, mutta siitä leffasta en kyllä tykännyt jotenkin ollenkaan. se ei vaan TOIMINUT!

26. marraskuuta 2008 klo 19.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Katoin et olit värjänny hiukset :D Ei noi nyt mitkään pahat ees ois :) Oispa itselläni noin pitkät!

26. marraskuuta 2008 klo 19.49  
Blogger Evelyn kirjoitti...

Sulla on niin ihana tyyli! Tosi kaunis ja selkeä.

26. marraskuuta 2008 klo 20.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt minunkin on siis hankittava tuo kirja. Olen jo suunnitellut lukemista kauan, mutta en vielä saanut aikaiseksi:) Usein minäkin petyn kirja-leffa yhdistelmän leffoihin:/

26. marraskuuta 2008 klo 20.40  
Blogger Lolli kirjoitti...

Hui oonpa ihan eri mieltä tosta kirjasta...En oo nähny leffaa, luin vaa kirjan, suomeksi tosin. Musta se ei ollu ollenkaan niin hyvä kun odotin. Tottakai se oli ns. todenmukanen, mutta mua ainakin alko ärsyttään se ainainen masis, mikä hollyllä oli. Aina kun jotain hyvää tapahtu, niin hetken oltiin ihan ok, mutta sitten taas kauhee ikävä, vaihteeks. Taas maataan pari viikkoo sängyn pohjalla ja yritetään uudestaan. Se oli liian hidatemponen ja itseensä toistava mun makuun.

26. marraskuuta 2008 klo 20.42  
Blogger Annu kirjoitti...

Itse katsoin leffan ja itkin aivan tuhannen! Mietin kirjan lukemista, mutta tiesin että ei siitä tulisi enää mitään kun on katsonut jo leffan.

Niin se vaan yleensä menee. Ja jos on kirjan lukenut eka, ei leffa tietenkään tunnu miltään!

26. marraskuuta 2008 klo 21.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun kirjoitit tansseista niin olisi kiva jos kertoisit miten pukeudut penkkareissa jne. jos ylipäätään pukeuduit?:D

26. marraskuuta 2008 klo 21.53  
Blogger Minelli kirjoitti...

MITÄ :O Punainen tukkahan sopii sulle TODELLA hyvin!!!

26. marraskuuta 2008 klo 23.42  
Blogger GloomySunday kirjoitti...

Tuo punainen väri on itseasiassa erittäin passeli minunkin mielestäni! Näytät positiivisesti mielenkiintoiselta, ehkä vähän salaperäiseltä ranskattarelta. Myös otsis sopii kuin nappi silmään :).

27. marraskuuta 2008 klo 0.58  
Blogger lintu kirjoitti...

Pretty girl: kiitos paljon, kiva kuulla :)

Anna: Haha, no jopas :D Älä sitten ihmeessä lue kirjaa tai muuten et ehkä ikinä edes päästä valtteria näköpiiristä :D

mnea: joo oon ihan samaa mieltä, oli ihan eri mielikuvat eikä näyttelijät mätchänny yhtään niihin mielikuviin.

llaura: aijjaa, no onneksi en sitten erehtynyt suomeksi lukemaan!

Vendeta: haha!

Anna-Elina: joo, olin itsekin kuullut hirveesti kehuja, joita nyt jälkeenpäin kyllä ihmettelen suuresti! elokuva kyllä poikkes kirjasta aika monissakin paikoissa ja oli kyllä juurikin kauheen laimea!

eva: hihi :)

Anna: joo o, ei toiminut ei!

nami: apua en sentään! vaaleasta en nimittäin luovu koskaan :D

Evelyn: voi kiitos :)

Cocos: hanki ihmeessä, tuut varmana tykkäämään :)

Lolli: aijjaa, noo ei kaikki tykkää kaikesta. ehkäpä siinä sitten vaikutti se huono suomennoskin vähäsen..? itseäni ei tuo ns. hidastempoisuus vaivannut kyllä, mutta makunsa siis kullakin :)

Annu: jep, niinhän se vähäsen menee!

Anonyymi: pukeuduin kyllä! juu voisinpa jossain vaiheessa sellaistakin tänne laittaa, kaikki lukion kohokohdat kehiin siis :D

Minelli: apua ootko todella sitä mieltä :D hassua! omasta mielestä ei sovi, mutta ehkä oon vaan niin tottunut tähän vaaleeseen :)

Gloomy Sunday: sinäkin! hih, noo en ole värjäämässä kyllä siltikään vaikka sopisikin :D ja otsista kyllä kaihoan, mutta valitettavasti se on mission impossible mulle, sillä näillä otsapyörteillä ei paljon otsista leikkailla :(

27. marraskuuta 2008 klo 8.31  
Blogger dolce kirjoitti...

Aika söpöltähän tuokin tukka näyttäisi sinulla :)

27. marraskuuta 2008 klo 13.48  
Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Heii sullehan sopis otsis ihan selkeesti! ;> Ei ehkä punainen, mutta kuitenkin :--D Koita ihmeessä!

27. marraskuuta 2008 klo 14.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei toi tukkahan on just makee! ;)

27. marraskuuta 2008 klo 15.19  
Blogger m kirjoitti...

ai mun mielestä se leffa on ihana! =) tosin en oo lukenut kirjaa, että voi johtua ihan siitä:D mutta täytyy varmaan lukea se kirjakin.

27. marraskuuta 2008 klo 16.24  
Blogger sofi kirjoitti...

usein kirjat on kyllä parempia :)) ja toi neule on aika ihana :))

27. marraskuuta 2008 klo 16.43  
Blogger lintu kirjoitti...

dolce: nojaa :D

pnkd: haluisin kyllä otsiksen ihan hulluna, mutta nuo otsassa olevat pyörteet vähäsen rajottavat :( typerää!

Anonyymi: heh, makee peruukkina mutta ei omana :D

m: mm, ehkäpä.. kannattaa kyllä lukea se kirja!

sofi: niinhän se on. kiitti :)

27. marraskuuta 2008 klo 18.58  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Pidin elokuvasta, joten pitää varmaan lainaa kirja, jos se on niin paljon parempi! Ja ihan totta, kirja on aina parempi kuin elokuva :D

27. marraskuuta 2008 klo 19.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi miuta itketti vallan hirmuisesti kun kirjan luin. Se oli niin ihana!! Ja onneksi kuulin ennen leffan näkemistä, että se on ihan erilainen. Ei tullut pettymys niin yllättäen. Tykkäsin kyllä leffasta, mutta kirjaan nähden ajattelen ne mielummin kahtena eri teoksena :)

27. marraskuuta 2008 klo 20.25  
Blogger Jaana kirjoitti...

Mä luin ton kirjan kans ihan vähän aikaa sitten - ihana!. Leffa on katsomatta, mutta en varmaan häviä, mitään, vaikken sitä näkisikään...

Ihania nuo sun vanhojen päivän kuvat, näytät ihan Disneyn Belleltä keltaisessa mekossassi =). Hyvännäköistä, kun tyttöjen mekot on niin värikkäitä. Itse tanssin vanhat 1995 (kauheaa, kun kuulostan vanhalta!!!) ja silloin mekot olivat väreiltään enemmän tummavoittoisia. Pitäis skannata omia vanhojen tanssikuvia ja laittaa blogiin viimeisään helmikuussa =).

27. marraskuuta 2008 klo 20.47  
Blogger ELISA kirjoitti...

oikeesti. tuo kirja on niiin ihana ! muistan, kun en voinut lukea joskus kuin yhden lauseen, koska itketti niin paljon. mullakin meni aikaa, ennen kuin tartuin kirjastossa kyseiseen opukseen, koska sivuja tosiaan riittää. mutta oli vaivan arvoinen.
leffa oli myös ihana ja itkin paljon - lähinnä sen takia, että muistin sen lukukokemuksen. mutta kirja oli parempi, mutta ei leffakaan huano.

28. marraskuuta 2008 klo 14.13  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu