Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

no more rain please

tiistai 11. marraskuuta 2008

no more rain please

Ensiksikin, hirmu iso kiitos kaikille teille, jotka vastailitte kiltisti tohon eiliseen kikkurapostaukseen! Tuli ainakin kasakaupalla neuvoja, joita aion kaikkia tässä jossain vaiheessa kokeillakin. Taino, itseasiassa kerkesin jo tänään töistä tultuani testailla suoristusrautakiharoita kahdellakin tapaa ja oikein kätevästihän se kävi! Tosin kokeilin ihan vaan pariin hiussuortuvaan, se onkin sitten ihan erijuttu lähteä väkertämään tätä koko pitkää paksua tukkaa :D Taitaa olla parintunnin projekti! Haluisin kyllä silti kokeilla myös lämpörullia, koska niistä tuli niin paljon hyvää kommenttia. Ehkäpä lämppärit vois vaikkapa päästä joulupukin listalle :)

Tänään aamulla oli taas kriisi päällä. Vaatteiden valinnasta ei meinannut tulla jälleen mitään, mutta lopulta onneksi löysin jotain päällepantavaa:

tunika second hand - paita H&M - farkut GT - vyö second hand -
koru H&M


Onneksi muuten en päättänyt kokeilla noita kiharajuttuja heti tänään, sillä tottakaihan täällä taas satoi koko päivän! Ja minähän en tietenkään omista edes sateenvarjoa (niin siis oon rikkonut kaikki, joita olen joskus omistanut!), joten hiuksethan ne meni lättään heti kun astuin ovesta ulos aamulla. Loppuis jo toi typerä sade ja tulis mielummin vaikka lunta!!

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Blogger kullanmuru kirjoitti...

Niinpä, tuo sade on inhottava, varsinkin kun joutuu seistä siinä kolme tuntia päivässä vahtimassa kuralätäköissä melskaavia lapsia.. miten se on muka niin kivaa? :D

11. marraskuuta 2008 klo 18.55  
Blogger Roosa kirjoitti...

Miten joku pärjää ilman sateenvarjoa :D Mulla taitaa olla 4 ja vielä kaksi sadetakkiakin :D

11. marraskuuta 2008 klo 19.02  
Blogger Hanna kirjoitti...

Muistatko paljoko nuilla housuilla oli hintaa? <:

11. marraskuuta 2008 klo 19.42  
Blogger lintu kirjoitti...

kullanmuru: voieeii, voi parkaa :D

roosa: joo en tajua! täytyy varmaan hakkia uus

hanna: ööö, joku 40 euroa vissiinki :)

12. marraskuuta 2008 klo 8.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu