Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

make up by lintu

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

make up by lintu

Noniin, vihdoinkin siis sitä kauan odotettua meikkailupostausta! Lähden käsittelemään tätä nyt siinä järjestyksessä, miten itse hoidan homman. Elikkäs, koko prosessi lähtee ennen meikeillä läträämistä kasvojen puhdistuksella. Puhdistukseen käytän Vichyn Normaderm sarjan puhdistusemulsiota, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle, jonka valitettavasti itse omaan. Tämä vihreä mössö tuoksuu ihan uskomattoman hyvälle ja sillä lähtee meikit täydellisen hyvin pois. Hinta ei ole ehkä se kaikkein edullisin (muistaakseni jotai vähänalle 30 euron luokkaa), mutta tuote on kyllä ehdottomasti hintansa arvoinen. Mulla toi on ainakin kestänyt jo monta kuukautta eli tosi riittoisaa on. Kasvovetenä myös Vichyn Normadermiä, oikein hyvää ja raikasta sekä todella riittoisaa myös. Kasvorasvanakin Normadermiä, mutta sitä en tähän kuvaillut koska tuubi on niiin loppuunkulutetun ja käpristyneen näköinen.


Pesun ja kasvoveden välissä pyrin myös parisen kertaa viikossa kuorimaan ihoni. Kuorinta pehmentää ihanasti ja naama tuntuu kuorinnan jälkeen ihan vauvanpepulta, hih. Yleensä jos olen menossa juhlimaan niin silloin tulee kuorittua ja sitten tietysti kasvohoito-operaation yhteydessä myös. Kuorintaan käytän The Body Shopin tea tree kuorintavoidetta. Ihan hyvä tuote, mutta omaan makuuni kuorintarakeet on vähän liian pehmeitä eivätkä kuori tarpeeksi.


Meikinlaitossa käytän yleensä aina sutia, mitälie teenkin. Välillä myös sieni toimii kätevänä apuvälineenä, mutta sitä en viitsinyt kuvailla, kun se oli niin ryyteisen näköinen. Ennen levittelin sormillakin, mutta sitten kun totuttauduin noihin suteihin niin en voisi kuvitellakaan enää levittäväni mitään sormillani! Käytän yleensä Duroyn meikkisuteja, jotka ovat tosi laadukkaita. Mutta välillä kun ei ole varaa niin tulee ihan Hennesiltäkin ostettua, sillä nekin ovat ihan ok laatuisia. Tuo sininen luomivärin häivytyssuti taitaa kyllä olla Lumenelta..


Kun kasvorasva on saanut vaikuttaa viitisentoista minuuttia niin päästään vihdoinkin itse meikkailun pariin. Ensiksikin taputtelen iholleni Lumenen hunajansävyistä ihon sävyn heleyytäjää, joka tuo kivasti kuultoa ihon pintaan. Laitan tätä yleensä keskelle otsaa, vähäsen kulmakarvojen alle, nenän keskiosaan, poskipäille, pikkutipan huulen yläpuolelle ja sitten vielä vähäsen keskelle leukaa. Kertakaikkiaan ihana tuote, olen aivan koukussa sen antamaan hehkuun! En kuitenkaan käytä tätä ihan jokapäivä, lähinnä sellaisissa erikoistilaisuusksissa, mutta välillä myös arkea kirkastamaan.


Hehkuttelun jälkeen laittelen tätä Make Up Storen extrapeittävää studio-meikkivoidetta ihon ongelmakohtiin eli niihin kohtiin joissa on jotain punoitusta tai epäpuhtautta. Jos on jotain ihan kamalia näppyjä niin niiden päälle laittelen vielä peitepukkoa vähäsen.


Peitejuttujen jälkeen siirrytään sitten ihan kunnon meikkivoiteeseen. Meikkivoiteena käytän Make Up Storen Matt Foundationia, sävyä toast. Tämä öljytön ja pitkäkestoinen koostumus sopii loistavasti mun epäpuhtaalle iholleni. Sopivasti peittävyyttä, mutta silti luonnollinen lopputulos. Pyrin kuitenkin laittamaan tätä aina aika ohkasen kerroksen, kun on kuitenkin jo kaikkia noita peitejuttuja tämänkin alla.


Kun pohja on saatu valmiiksi niin sitten siirrytään luomivärin pariin. Levitän luomivärit aina ennen puuterin laittamista, koska luomiväri saattaa karista poskipäille ja se on sitten helppo siistiä, jos puuterit sunmuut eivät vielä ole naamassa. Luomivärinä suosin H&M luomiväripalettia, sävyä sunshine. Mistään muualta en ole näin täydellisten sävyjen omaavaa palettia ja näin edullisesti löytänyt. H&M meikkimerkkinä ei ehkä ole se kaikista laadukkain, mutta mielestäni ihan riittävän hyvä mun käyttööni. Tuosta paletista käytän meikissäni oikeastaan kaikkia sävyjä. Valkoista sudin silmän sisänurkkaan, luomen keskelle ja kulmakarvan alle. Tuon luomen keskelle laittamisen luin joskus jostain lehdestä ja otin heti neuvosta vaarin, en edes muista minkä efektin sen piti luoda mutta hyvältä näyttää ainakin. Koko luomelle levitän ohuelti tuota tokaa vasemmalta, laitan sitä myös alaluomelle. Sen jälkeen sudin tuota tokaa oikealta sisänurkkaan häivyttäen luomen keskelle, myös alaluomeen sitä. ja tuota tumminta oikeanpuolisinta käytän sitten silmän ulkonurkassa sekä ylä- että alaluomella ja häivyttelen sitä myös luomivakoon. Saikohan tosta selostuksesta nyt mitään tolkkua :D


Välillä käyttelen luomivärinä myös tätä Diorin ihanaa 5 couleurs -palettia, sävynä on Gold Fever. Tuosta löytyy myös todella kivoja sävyjä, mutta niissä on senverran helmiäistä, että näitä tulee käytettyä enemmänkin juhlassa kuin arjessa. Jatkan siis juhlameikissäkin tätä samaa vaaleaa ja luonnollisten sävyjen käyttöä. Oikeastaan en koskaan käytä muita kuin näitä vaaleita beigejä ja ruskeita sävyjä, jotenkin vaan en osaa käyttää väriä ollenkaan.


Ripset ovatkin sitten varsinainen haaste! Mulla on nimittäin ihan piikkisuorat marsiisiripset, ihankuin japanilaisilla! Ripsentaivutin on siis aivan ehdoton varsute meikkipussissani. Ilman sitä en pärjäisi en sitten millään. Käytän tuollaista Duroyn ripsentaivutinta, joka on ihan ok, mutta parempi on kyllä haussa. Tuntuu, että olisin kokeillut jokaikistä taivutinta, joka Suomenmaasta löytyy ja mikään ei oikein tyydytä. Kyllähän tuo jotenkuten hommansa hoitaa juu, mutta kyllä sillä saa aika kauan jyystää, että saan sen tuloksen kun haluan. Aina olen haaveillut sellaisista kaarevista ripsistä, mutta ei, mulle ei sellasia valitettavasti ole luotu. Pitkät kylläkin eli siitä plussaa. Ripsivärinä Maybellinen taivuttava Volume Express maskara, musta tietysti. Hankintalistalla Diorin se paksuharjainen ripsiväri. Kokeilin sitä nimittäin kerran ja ai että! Unelmajälkeä.


Silmämeikit laitettuani siirrytään puuterointiin. Puuterina käytän Lorealin true matchia, sävyä beige rose. Ihan hyvä puuterihan tämä. Peittää sopivasti ja pitää kiillon pois aika pitkään, vaikka voisi kyllä pitää paremminkin.


Sitten vuorossa aurinkopuuteri, Lumenen iiso rasia sävy Light Glow. Aurinkopuuteriin olen jäänyt ihan koukkuun, en voisi kuvitellakaan meikkiä ilman sitä. Taisiis, omasta mielestäni häivytykset on meikissä ihan a ja o. Tätä sudin siis poskipäille, nenän sivuille, leuan sivuille, kaulaan ja vähäsen otsalle. Mulla on siis käytössä tämä kuultavampi ja kimaltelevampi aurinkopuuteri. Lumenelta löytyy myös mattana, jota sitäkin käytän välillä. Riippuu vähän tilanteesta oikestaan.


Jooo ja lista jatkuu vieläkin! Tiedän, käytän kauheesti kaikenlaista. Seuraavana siis poskipuna, jota käytän kyllä ihan vain aavistuksen verran. En oikeastaan edes välttämättä tarvitsisi tätä, mutta silti laita aina vähäsen. Tämä on myös Lumenelta, sävy kaipaus.


Sitten vielä pieni extrajuttu juhlameikkiin. Isadoran mineral body glow, ihanan sädehtivä kuultopuuteri. Tätä sudin samoihin kohtiin kuin sitä heleyttävää voidetta, ja sitten sen lisäksi vähän ympäri vartaloa, mihin nyt milloinkin. Tämä tuo kyllä ehdottomasti sitä sparklea juhlameikkiin.


Tässäpä nämä siis. Toivottavasti tämä vastasi odotuksianne :) Ja pahoittelen edelleenkin, että kesti näin kauhean kauan! Valitettavasti tästä jäivät nyt puuttumaan ne kuvat, joissan näkyy vähän miten laittelen noita tuotteita naamaani. Muttakun siitä niiden kuvailusta ei tullut sitten kertakaikkiaan mitään, niin ajattelin jättää ne sitten kokonaan pois.

Tunnisteet:

27 kommenttia:

Blogger Anniina kirjoitti...

olipa siinä paljon meikkejä!! ;DD
käy kattoo mun blogi
http://mebestikset.blogspot.com/
kiits!

16. marraskuuta 2008 klo 16.53  
Blogger sweethearts kirjoitti...

kiva postaus! ootko koittanut koskaan lämmittää föönillä ripsentaivutinta, kuulostaa ehkä oudolta, mutta luin siitä joskus ja kokeilin (itse myös omaan aika suorat ripset) ja taivuttimien lämmitys toimii!

16. marraskuuta 2008 klo 17.08  
Blogger stereo speakers kirjoitti...

hei kiva postaus!
mä oon suunnitellutkin hankkivani tota Make Up Storen meikkivoidetta.
nyt tuli taas mieleen että pitäis ostaa myös kaikennäkösiä meikkisuteja. hmm.

16. marraskuuta 2008 klo 18.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no eihän tuossa nyt niin kauheasti ollut, kun meikkisi on kuitenkin luonnollinen ja nätti :)
itse käytän yhtä paljon(ellen jopa enemmän) tuotteita, mutta vähän vain vähän jokaista, niin vaikutelma ei ole liian tunkkainen.
olen jo kauan seuraillut blogiasi ja on ehdoton lemppari kaikista, en vaan aikaisemmin ole saanut aikaiseksi kommentoida :D
-johanna

16. marraskuuta 2008 klo 18.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä niminen se mainitsemasi Diorin ripsari on, jonka haluaisit ostaa. Olen nimittäin itsekkin kipeästi uuden ripsarin tarpeessa ja vinkit ovat todella tervetulleita! Meikkipostauksesi oli aivan ihana, kiitos siitä<3 Rakastan muutenkin blogiasi:)

Isa

16. marraskuuta 2008 klo 18.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus!!:))

16. marraskuuta 2008 klo 18.27  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Ihania meikkejä sinulla!! :D

16. marraskuuta 2008 klo 19.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko toi make up storen meikkivoide liian peittävää kokonaan kasvoille vai? ;O
kiinnostuin myös siittä,muistaks paljon se makso? : )

16. marraskuuta 2008 klo 19.03  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Tosi kiva postaus, sai samalla vähän vinkkejä mitä voisi hankkia kun alkaa meikkivarastot huventua (noinko se kirjoitetaan?)... :)

16. marraskuuta 2008 klo 19.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiitti :>

16. marraskuuta 2008 klo 19.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva postaus :) Tekee mieli mennä ostamaan paljon hehkutettua ihon heleyttäjää ja ton H&M:n luomivärisetin voisin myös hankkia. Muistatko sen tarkkaa hintaa? Aika edullinen varmaan kuitenkin. :> Itse myös täysin koukussa aurinkopuuteriin! En pystyis oleen ilman sitä, kasvot tuntuu kauheen elottomilta ilman. Ois kiva saada lähikuva meikistäsi, ainakin asukuvissa näyttää oikein hyvältä :)

16. marraskuuta 2008 klo 19.45  
Blogger sofi kirjoitti...

onpas paljon kaikkea :)) itsekin vois vähän uusia noita tuotteita :)

16. marraskuuta 2008 klo 20.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi =) Lisäsin suosikkeihin :)

16. marraskuuta 2008 klo 20.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

asiasta kukkaseen, mutta aiotko sä jollekin valmennuskurssille?

16. marraskuuta 2008 klo 20.53  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Mulla olis sulle haaste mun blogissa :)

16. marraskuuta 2008 klo 21.12  
Blogger lintu kirjoitti...

anna ja niina: olihan siinä juu :D

sweethearts: oon joo joskus koittanut ja kyllähän se toimi, mutta kun ei oikein kiireisinä aamuina kerkiä alkaa mitään taivuttimia föönailemaan niin olis kiva jos netaivuttimet ois vaan luonnostaan hyvät.

stereo speakers: kiitti :) jjoo, toi make up storen meikkivoide on kyllä tosihyvää!

johanna: voi kiitos! ihana kuulla :)

isa: kiitos sullekin :) se on vissiinkin dior show nimistä se ripsari..

anonyymi: kiittii :)

kullanmuru: hih, kiitti!

anonyymi: no ei välttämättä, mutta itse koen sen liian paksuksi laitettavaksi ihan koko naamaan. hintaa en nyt muista ollenkaan, mutta varmaankin jotain 30 luokkaa (ei kyllä oikeastaan hajuakaan :D)

jenni!: noinhan se vissiin kirjotetaan juu :D ja kiitti sullekkiin :)

justlovefrank: :)

nami: en muista tuon luomivärin trkkaa hintaa muutta joku 7 euron paikkeilla se oli, muttasiis joo edullinen todellakin! ja lähikuvaa tulossa jossain vaiheessa kun valo sallii, ja kamerakin on mulla aika huono eli katsotaan mitä siitä tulee :)

sofi: jep, noita riittää :D

anonyymi: voikun kiva :) kiitti!

anonyymi: een aio, en ollut viimeeksikään ja pärjäsin paremmin kuin monet jotka valmennuskurssilla olivat.. mulla tosin oli sellainen valmennuskekskuksen paketti, missä oli jotain harjotuistehtäviä ja sellasta. siitä oli kyllä superpaljon apua!

kullanmuru: ooukeei!


ano

17. marraskuuta 2008 klo 8.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kauanko sulla menee meikin tekoon? :)

17. marraskuuta 2008 klo 10.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itse käytän myös tuota make up storen meikkivoidetta ja se on superhyvä!

17. marraskuuta 2008 klo 16.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ja joku anonyymi kyseli tuon meikkivoiteen hintaa, niin itse kävin juuri tänään ostamassa uuden loppuneen tilalle, niin maksoi 27e! :)

17. marraskuuta 2008 klo 16.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpas kivoja meikkejä sulla! Itsekin aloin nyt haaveilemaan jostain hohdetuotteesta :) Ja sama ongelma täälläkin: ripseni ovat aivan suorat ja valitettavasti myös lyhyet, joten hyvä ripsari ja taivuttimet on ehdottomat!!

17. marraskuuta 2008 klo 17.02  
Blogger lintu kirjoitti...

utelias: no se riippuu vähän, arkimeikissä menee sellaset 20 minuuttia, riippuu onko kiire ja jos on niin suoridun aika nopsastikin. juhlameikissä menee sitten vähän kauemmin, eli jotain 30-45 minuuttia, riippuu kanssa siitä onko kiire vaiko ei.

peppi: jep, niin on! ja kiitos informaatiosta :)

susan: jooo, noi hohdetuotteet on kyllä ihan ykkösiä! :)

17. marraskuuta 2008 klo 18.25  
Blogger Unknown kirjoitti...

Tosi kiva postaus!Ei niitä "action" kuvia nyt välttämättä ois tarvinnukkaa;)

17. marraskuuta 2008 klo 20.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus, mutta huh miten paljon tavaraa laitettavaksi arkena naamaan!

Olisi kiva joskus lukea, miten teet juhlameikin :) Ja sitten kuvat meikistä valmiina.

18. marraskuuta 2008 klo 13.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Diorin diorshow ripsiväri on kyllä superhyvää ja vedenkestävä pitää ripset tosi tehokkaasti taivutettuina :) pakko sanoo että h&m luomivärit ei ainakaan mun mielestä ole kovin hyviä, niissä on aika vähän pigmenttiä ja tuntuvat kuivattavan..make up storen luomivärit on kyllä ykkösiä! niissä on niin paljon pigmenttiä. Mutta kukin tykkää mistä tykkää :) kiva blogi ja kirjotat hyvin

18. marraskuuta 2008 klo 14.07  
Blogger lintu kirjoitti...

lilya: kiitti kiitti :)

eva: paljonhan tuossa on juu :D jajoo katellaan tota juhlameikkijuttua..

anonyymi: täytyypä siis satsata toho dioriin! jajuu eihän noi h&m luomivärit oo sitä ehkä parhainta laatua, mutta kelpaavat mulle etenkin kun tuossa paletissa on täydelliset sävyt. ja kiitos :)

18. marraskuuta 2008 klo 17.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö myydäänkö tuota Isadoran mineral body glowta enään missään?

23. marraskuuta 2008 klo 16.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Selasin tätä sun blogia ja satuin nyt vaa kiinnittää huomion tohon sun ripsentaivutin-juttuun. Jos et vielä oo löytäny hyvää, niin hanki "Shu Uemura" -merkkiset ripsentaivuttmet. Takaan että toimii! :)

28. kesäkuuta 2009 klo 2.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu