Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

laiska lauantai

lauantai 1. marraskuuta 2008

laiska lauantai

Onpas ollut laiskanpuoleinen päivä tänään, mutta hyvä niin. Heräsin yhdeltä, ah, ihanaa kun sai nukkua kerrankin pitkään! 13 tuntia melkeen, ei valittamista. Normaalisti sitä joutuu heräämään kuudelta aamulla eli kamalan aikasin, eli viikonlopuista täytyy ottaa kyllä kaaikki irti! Heräilyn jälkeen tuppaan yleensä olemaan jotenkin ylienerginen, joten päätinpä sitten ruveta heti siivoushommiin. Tuli siinä sitten vessa siistiksi ja pyykitkin pestyä, kannoin jopa puutarhakalusteetkin vajaan ja vein pyörät kellariin. Hmm ehkä ton ostikon ei kuuluoskaan olla laiska lauantai, heh.

Nomutta, siivouksen jälkeen lähdin sitten kaverini uuteen kotiin, joss meidän piti järkkäillä vähän paikkoja, siis huom, piti. Eihän siitä tullut kun pelkkää karkin mussutusta ja juoruilua, no käy se niinkin, mukavaa ainakin oli!

Nyt olen sitten taas kotosalla ja laiskottaaa, en aio tehdä mitään tänään! Vaikka noh, tänäänhän varmaan kuuluisi juhlia halloweenia, mutta mutta.. Mun halloween juhlinnat taitaa nyt jäädä vähän vähemmälle. Kohta vaahtokylpyyn kumiankkojen kanssa ja sitten loppuillan laiskottelenkin varmaan sohvalla, hyvältä kuulostaa.
JOS lähtisin juhlimaan halloweenia tänään, haluaisin pukeutua seiloriasuun Lauren Conradin tyyliin:

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger dolce kirjoitti...

Minulta on mennyt koko Halloween aivan ohi töissä uurastaessa... mutta ihana tuo Laurenin asu, voisinpa laittaa itsekkin tuollaisen jos juhlimaan jaksaisin lähteä :)

1. marraskuuta 2008 klo 22.33  
Blogger sofi kirjoitti...

ei kyllä mun laiska lauantai tollanen ollu :DD oot varmaan muute koko ajan liikkellä :DD

1. marraskuuta 2008 klo 22.54  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Oi, minä olen niin kauan unelmoinut kylpyammeesta! Pitää hankkia sellainen, mutta kun se ei mahdu meiän kylppäriin, joten pitää varmaan pistää keskelle olkkaria :D

2. marraskuuta 2008 klo 0.26  
Blogger lintu kirjoitti...

dolce: niin voisi :)

sofi: haha nojoo aika kaukana siitä ehkä :D

kullanmuru: haha,joo osin nehän sesop isi maininiosti :D

2. marraskuuta 2008 klo 10.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu