Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

juoksu jalkaa

lauantai 15. marraskuuta 2008

juoksu jalkaa

Huhhuh! Jopas on ollut päivä tänään. Heräsin jostain kumman syystä jo ennen kahdeksaa, vaikka olisin voinut nukkua miten pitkään ikinä lystään! Tää on vissiin näitä työnteon miinuspuolia, kun on tottunu heräämään joka aamu kuudelta niin ei osaa viikonloppunakaan nukkua siten pitkään.

Noh, jokatapauksessa. Lähdettiin sitten heti yhdeltätoista ostosreissulle. Käytiin ekana kahdessa eri ystävämyynnissä ja sitten kahdessa outlet-kaupassa. Mukaan tarttui vain yksi Oxford Bluen valkoinen huivi. Tämän jälkeen mentiin kiinalaiseen syömään. NAM! Tilasin kanaa ja vihanneksia chop suey (vai miten lie kirjoitetaankaan) ja se oli kyllä tooosi hyvää. Juuri äskön söin kotiin mukaanotetut jämät :)

Kun massu oli täynnä niin painuin sitten vielä yksinäni Helsinkiin jatko-ostoksille. Tarvitsi käydä vähän lohtu ostoksilla, kun en pääsekkään ensi viikonloppuna sinne Tukholmaan! Niin, en siitä ollut vielä ehtinytkään kertoa. Muttakun piti vähän rauhoitella itseään ettei tänne olis tullut mitään törkeää tekstiä :D Ärsyttää kyllä edelleenkin vietävästi, olin niin innolla odottanut reissua!! Mutta ei voi mitään :(

Helsingistä tarttui mukaan vaikka jos mitä! Löysin vihdoinkin sen etsimäni beigen takin mustilla napeilla <3 Myös hennesistä ja ginasta lähti mukaan kaikellaista hauskaa, esittelen sitten huomenna. Harmi vaan, en löytänyt oikeastaan mitään etsinäämi. Paria kivannäköistä kauluspaitaa kokielin, mutta eihän ne istuneet ollenkaan! Etsintä jatkuu siis.

Muttajoo, tällaisessa asussa hiihtelin tänään:

tunika GT - vyö 2nd hand - leggarit H&M - Ugg bootsit - kaulakoru DPN

Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

Blogger sofi kirjoitti...

ihana toi tunika <3 harmi, jos et pääsekkään tukholmaan ://

15. marraskuuta 2008 klo 18.46  
Blogger fudge kirjoitti...

Voi että,miksi et pääsekkään sinne? :S Harmin paikka. Oon ihan harmissani vaikka enhän minä sinne ollut lähdössä :DD Heh. Odotan innolla nähdä mitä kaikkia ihanuuksia oletkaan ostellut...

15. marraskuuta 2008 klo 19.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä se ystävämyynti on? :D

15. marraskuuta 2008 klo 21.00  
Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Mulla on toi sama GT:n raitamekko, käyttelin kesällä sitä aika paljon, en oo jotenkin aatellut että se vois sukkistenkin kanssa näyttää ihan kivalta..:o Vois ehkä tyyppailla itekin.

15. marraskuuta 2008 klo 21.00  
Blogger Anna kirjoitti...

sikakiva raitamekko!

15. marraskuuta 2008 klo 21.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksi et pääset Tukholmaan? Kurjaa ;\ Odotan innolla ostosten esittelypostausta :)

15. marraskuuta 2008 klo 21.54  
Blogger Nina / Nina Janika kirjoitti...

Oih, raitapaidat on kyllä kivoja! :) Tuollainen pitkä olisi tarpeellinen minullekin.

15. marraskuuta 2008 klo 22.38  
Blogger lintu kirjoitti...

sofi: :) tykkään siitä itekkin hirmusti, koska rakastan noita raitoja!

fudge: meille tuli yksi sellainen väistämätön este, jonka takia ei voidakaan mennä :/ ärsyttävää! mutta mennään ehkäpä joulukuussa sitten (toivo on ainakin korkeella!!) ihana kun oot harmissasi :)

justlovefrank: siis se on sellanen, että jonkun merkin maahantuoja myy niitä tuotteitaan vähän normaalihintaa halvemmalla kun kaupoista saa, ne on vissiin jotain jämäeriä taijotain, en kyllä oo ihan varma.. muttasiis idea on just se, että saa vähän normaalia edullisemmin ostettua.

pnkd: jepp tuli itekin käyteltyä kesäsin aika tiuhaan tahtiin! jotenkin tykkään niinpaljon, että jäin jumiin ja pakko on käyttää nyt talvellakin :D

anna: :)

hihi: tsekkaileppas fudgen vastaus..

nina: niin on! :)

16. marraskuuta 2008 klo 11.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hola. Oon nyt jonkun aikaa blogiasi lukenut, ja tykkään kovin (luultavasti siksi että tyylimme ovat hyvin samankaltaiset). Haluaisin kuitenkin yhden jutun nyt sanoa, koska olen huomannut että käytät paljon noita vöitä lanteilla: Se on ihan jees, mutta se vähän leventää sun lanteita. En todellakaan nyt sano tätä mitenkään arvostelevasti tai pahalla! Sillä itselläni on aivan samanlainen kroppa ja koska myös sulla on tollanen "ampiaisvyötärö", suosittelisin ehdottomasti joko välillä jättämään vyön pois, tai sitten nostamaan vyötä, että se olisi tossa vyötäröllä(rintojen alla), mikä sitten taas korostaisi lisää kaunista vyötäröä. :)

16. marraskuuta 2008 klo 12.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

komppaan edellistä kommenttia. olen hulluna blogiisi, tykkään tyylistäsi valtavasti. Mutta tuo vyö korostaa suurimmassa osissa kuvia juuri vartalon leveintä kohtaa.
Mitä tulee paitisongelmaasi, niin sullahan on ihan täydellinen vaaleansininen kauluspaita vaatekaapissasi! ai laik!!

16. marraskuuta 2008 klo 13.43  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymit: kiva että tykkäätte :) hmmm, en oikeestaan oo itse ajatellutkaan koko vyö ja vyötärö asiaa sen tarkemmin.. tykkään paljon käyttää vöitä ja käytänkin melkeen kaiken kanssa, välillä matalemmalla välillä korkeemmalla. musta tuntuu, että vaikka se korostaiskin huonolla tavalla mun vartaloa, niin käytän varmaan vastaisuudessa siltikin vöitä niinkuin nytkin, koska mä vaan itse pidän siitä :)

16. marraskuuta 2008 klo 14.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu