Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

isänpäivä tunnelmissa

sunnuntai 9. marraskuuta 2008

isänpäivä tunnelmissa

Isänpäivän merkeissähän tämä päivä on siis kulunut. Aamulla ojensin isipapalle Viivi ja Wagner kirjan, kaksi tikkaria (min isi tykkää tikkareista siis :D) ja Till en superpappa -kortin. Sitten livahdinkin autotalliin lukemaan markkinointia. Taas näitä mun loistavia lukupaikkoja, i know :D Muttakun tosiasia on vaan se, että ei täällä kotona pysty yksinkertaisesti keskittymään lainkaan. Mua häiritsee meinaan pienikin ääntely ja hälinä enkä pysty lukemaan sanaakaan jos joku metelöi taustalla. Ja mun pikkuveljenihän tosiaan on vasta melkein kaks vee joten kirkumiselta ja itkupuuskilta ei voi välttyä meidän ovien takana.

Noh, autotallissa en kuitenkaan kauaa viihtynyt, mutta sain kuitenkin vähäsen luettua. Iltapäivällä mentiinkin sitten isovanhemmille isänpäiväpäivälliselle ja sieltähän lähdettiin sitten perinteen mukaan vatsat pullottaen kotiinpäin.

Uudet tummansiniset housut pääsivät heti käyttöön tämänpäiväisellä isänpäivävierailulla: (Oon pahoillani, taas surkeaakin surkeampaa kuvanlaatua, mutta minkäs teet!)

paita H&M - housut H&M - vyö kyprokselta - kaulakoru joku vanha
- rannerengas H&M


Olin lupaillut viikonlopulle meikkipostausta, mutta en vielä kerinnyt sitä toteuttamaan! Mutta aloittelin kuitenkin jo vähäsen, joten ens viikon alussa sitä sitten tiedossa :) Muutkin postausehdotukset ovat oikein tervetulleita!

Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

Blogger sofi kirjoitti...

ihana asu :))

9. marraskuuta 2008 klo 20.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih, tapansa kullakin lukea!:)
Postaustoiveena olisi vanhojen tanssit(jos siis itse tanssit), olisi kiva kuulla miten sinun päiväsi tanssien merkeissä meni ja mikä tärkeintä, missä mekossa ja kampauksessa!

9. marraskuuta 2008 klo 20.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ootko suomenruotsalainen :)

9. marraskuuta 2008 klo 21.07  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Toi lukupaikan löytäminen on aina hiukan ongelmallista... Itse en pysty lukemaan kirjastossa, siellä on liian hiljaista ja seuraan kuka tulee ja kuka lähtee sitä paitsi haluan pystyä tekemään välipalaa tai keittämään teetä tai kahvia jos mieli tekee! :) Mutta muiden ollessa kotona ei kotikaan ole hyvä keskittymisen kannalta... Toivottavasti löydät hyvän lukupaikan!

9. marraskuuta 2008 klo 22.11  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Jeps...
Muistan ajan kun itse luin oikikseen. Kirjasto ei ollu mun juttu. Bellagion lailla aina kun joku nousi tai tuli saliin niin eksyin seuramaan tätä liikehdintää. Mielestäni kotona on paras lukea, mikäli saa olla yksin. Muuten joutuu olemaan luova..

Hiuksesi on hyvin kauniisti laitettu. Lauren Conrad tulee vahvasti mieleen:) Sopii sulle kuin nakuutettu. Vyösi on myös upea.

9. marraskuuta 2008 klo 23.41  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Todella kiva asu :D

10. marraskuuta 2008 klo 11.01  
Blogger lintu kirjoitti...

sofi: kiitos :)

anonyymi: hih, tuohan olis tosi kiva postausidea! taidankin toteuttaa sen ihan lähiaikoina :)

anonyymi: ehen :D

bellagio: mulla on kyllä toi ihan sama juttu, että ruokaa tai juomaa pitää pystya hakemaan kesken lukemistenkin jos mieli tekee, ja sehän ei tosiaan kirjastossa oikein onnistu. toi muitten ihmisten meneminen ja tuleminenkin häiritsee aika lailla keskittymistä kun sitä tosiaan alkaa seurailla niin helposti muitten tekemisiä omien lukemistensa sijasta! täydellinen lukupaikka on siis vielä haussa!

mrs. v: joo o, kirjasto ei loppuenlopuks ookkaan kovin hyvä lukupaikka. koti olis paras, muttakun meillä ei koskaan saa olla yksin! ja kiitos :) lauren conrad kieltämättä toimi pienenä inspiraationa tukkaani!

kullanmuru: thanks! :)

10. marraskuuta 2008 klo 12.12  
Anonymous peppi kirjoitti...

Voisit tehdä juttua siitä, kuinka sun tyyli on kehittynyt, millainen se oli ennen jne. :)

10. marraskuuta 2008 klo 13.00  
Blogger pnkd kirjoitti...

Söpö tukka :>

10. marraskuuta 2008 klo 13.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näytät ihan cheryliltä:D

10. marraskuuta 2008 klo 15.25  
Blogger lintu kirjoitti...

peppi: hmm.. maybe! on tossakin ideaa, katotaan josko onnistuisin toteuttamaan..

pnkd: kiituus (:

anonyymi: hmm okei :D onkohan se nyt sitten hyvä vai huono asia :D

10. marraskuuta 2008 klo 16.14  
Blogger stereo speakers kirjoitti...

mä rakastan sun hiuksia. haluun vähintään saman pituset! =)

10. marraskuuta 2008 klo 16.34  
Blogger lintu kirjoitti...

stereo speakers: oi kiitos! jospa mäkin rakastaisin niitä :D

10. marraskuuta 2008 klo 19.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu