Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

If men could choose my parfum & parfum memories!

keskiviikko 19. marraskuuta 2008

If men could choose my parfum & parfum memories!

Kullanmurulta sain seuraavanlaisen haasteen:

Tehtävä:
Kerro, mistä tuoksusta miehet ovat pitäneet tai mitä ovat kehuneet. Kerro myös, minkälaisia muistoja tuoksuihisi liittyy!


Noniin, aloitetaanpas sitten vaikka ihan ihka ensimmäisestä (meinaan siis, että silloin kun aloin kunnolla käyttämään jotain tuoksuja) kunnon tuoksustani eli Lacosten Touch of pink -hajuvedestä. Kauan sitä ihailtuani ja kaupassa nuuskutettuani kummitätini täytti kaikki toiveeni ja kiikutti minulle kovan pinkin joulupaketin ja tämähän sieltä paljastui. Olin onnessani ja suihkuttelin tuoksua heti ilmoille. Siitä hetkestä lähtien Lacoste on kuulunut vääjäämättömänä osana tuoksukokoelmiini. Tuo pinkki on ehdottomasti lemppari, mutta tuoksuhyllystä löytyy myös se vihreä, oranssi ja sininenkin pullo. Hih, joku on vähän hamstrannut!

Toinen suosikkeihini kuuluvista tuoksuista on Yves Saint Laurentin young sexy lovely, jonka sain kesällä ylioppilaslahjaksi eräältä kaveripojalta. Tämä tuo mieleen ensinnäkin ihanat ylioppilasjuhlani ja tärkeän päiväni, mutta sen lisäksi myös kaveripojan kanssa koetut hyvät muistot. Yhdessä vaiheessa en muita tuoksuja käyttänytkään kuin tätä, siksi tuo pullo vetelee jo nyt viimeisiään.

Sitten vuorossa tämänhetken ehkä ykkönen: Dior Addict 2. Ah niin ihana, eikä vain omasta mielestäni. Tältä tuoksuessani on nauttivia nuuhkaisuja pyörinyt ympärillä ja positiivisia kommentteja sadellut. Mutta kukapa tästä ei tykkäisi? Paitsi noh, tietysti isipappani, joka valittaa jokaisesta tuoksustani ja, että niitä on muka aina liikaa! Noh, itsepähän antoi tämän viime jouluna lahjaksi eli turha valittaa.

Hugo Boss womanin ensimmäiset muistot ovat joskus kauan sitten, kun tuoksuttelin tätä jonkun puolitutun läheisyydessä. Pakkohan sitä oli sitten udella, että mitäs tuoksua hänellä oikein on käytössä, kun niiin ihanalta tuoksuu. Sain vastauksen ja ryhdyin tuumasta toimeen eli hankin oman pullon kotiin. Vastustamaton tuoksu tämäkin, harmi vain, että tällähetkellä se taitaa multa olla loppu! Dear Santa, oisko mitään? ;)

Sitten vielä yksi ihka ihana tuoksu, josta en valitettavasti kuvaa löytänyt enkä sitten räpsiäkkään jaksanut. Kyseessä siis The Body Shopin vanilla. Ainoa muisto mikä tähän liittyy on se, että luin joskus jostain lehdestä, että vanilijan tuoksu herättää eroottiset aistit ja jotain :D Noh se siitä, tuo tuoksui kuitenkin niiin namilta, että pakko oli ostaa. Ja kyllä, ovat miekkoset tästäkin pitäneet.

Ja vielä lopuksi: haastakoon itsensä ken tahtoo!

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger fudge kirjoitti...

Omat suosikit löytyy tuolta sun listalta myöskin! Tällä hetkellä käytössä tuo Dior ja Lacoste,rakastan molempia! Haluaisin Burberryn sen uuden Beatin :) Hajuvedet on kyl ihania!

19. marraskuuta 2008 klo 19.15  
Blogger sofi kirjoitti...

itse tykkään escadan moon sparklesta, noi sunkin lempparit aivan ihania :))

19. marraskuuta 2008 klo 21.42  
Blogger Anniina kirjoitti...

Touch of pink on kyllä ihana, oma on valitettavasti jo loppu.. Bodyshopin vanillaa tuli käytettyä joskus yläasteella, tulis varmaan ihan nostalginen olo jos sitä tuoksuttelis :D Täytyypäs käydä testailemassa noita sun lemppareita, olis kiva löytää joku uus suosikki.

19. marraskuuta 2008 klo 22.57  
Blogger lintu kirjoitti...

fudge: mä en ookkaan tuota burberryn uutta tuoksutellutkaan! täytyypä käydä kokeilemassa :)

sofi: escadan tuoksut on kyllä kanssa tosi hyviä!

Anniina: jooo, käy ihmeessä tuoksuttelemassa! toivottavasti löytyy joku uusi lemppari :)

20. marraskuuta 2008 klo 9.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu