Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hair of my dreams

lauantai 1. marraskuuta 2008

hair of my dreams

Hyi! Perjantaina hiuksia suoristellessani huomasin karmaisevan asian: mulla on juurikasvua! Siis juttuhan on niin, että oon vasta vähänaikaa sitten värjännyt mun tukan nääin vaaleaksi. Taisiis onhan mulla aina ollut vaalea tukka, mutta ennen se oli vähän harmahtavamman sävyinen (silti vaalea eikä mikään mummotukka siis) eikä siinä siksi näkynyt juurikasvua lainkaan. Mutta nyt kun on tämä aavistuksen vaaleampi sävy niin johan näkyy! En oo yhtään vielä tottunut ajatukseen, että mulle tulisi juurikasvua, kauheaa! Päätinkin sitten asian tajuttuani, että olisi aika varata aika kampaajalle, ja nopeasti sittenkin.

Keräilinkin sitten vähän itseäni ispiroivoa hiuskuvia, vaaleita tietysti ;) Tummaa tukkaanahn mulle ei tule koskaan, se on varma juttu. Kerran sitäkin on kokeiltu ja siitä kerrasta kyllä opittiin, never again.


Muttasiis, värinsä puolesta ihailen seuraavia hiuksia:


Karolina KurkovaLindsay Lohan vaaleana


tässä on surkeaakin surkeampi laatu, mutta väri on vaan juuri sellainen, että tän kuvan kanssa kävelen sinne kampaamoon seuraavalla kerralla! kuvassa siis newport harborin samantha kuhn


Ashley Olsen


Näitä sitten ihailen vaan muutenvaan, en niinkään värinsä puolesta, enemmänkin mallin. Jospa mäkin osaisin ja jaksaisin tehdä jokapäivä tollaset nätit kikkurat:


Blake LivelyLauren Conrad

Tunnisteet: ,

18 kommenttia:

Blogger Alisa kirjoitti...

Ittelläkin on viime kampaaja-ajasta kuukausi ja näissä blondeissa näkyy niin selkeesti toi juurikasvu että karmii. Oon aina ennen tehnyt silleen, että värjään toffeen väristä "juurikasvua" valmiiksi, jotta se aito juurikasvu ei näytä niin selkeeltä kun vähän tummempi sävy siinä vieressä. Suosittelen tätä samaa niin sulle niin se oikea juurikasvu ei oo niin suuressa kontrastissa siihen blondiin verrattuna ;) Olipas kivoja ja inspiroivia tukkakuvia, siitä sulle kiitos <3

2. marraskuuta 2008 klo 12.34  
Blogger Christina kirjoitti...

Inhoan juurikasvua! Tuntuu, että vaikka sävy olisi kuinka lähellä omaa sävyä niin aina sieltä pitää sen juurikasvu tunkea.

Nuo Karolina Kurkovan hiukset ovat kyllä ihanat.

2. marraskuuta 2008 klo 12.37  
Blogger Roosa kirjoitti...

Mulla taas on juttu ihan toisinpäin; kerran mentiin vaalealla tukalla mut ikinä enää en kyllä tee sitä virhettä :D

2. marraskuuta 2008 klo 12.46  
Anonymous Miia kirjoitti...

Blaken hiukset on taivaalliset! Ne varastaa aina mun huomion Gossip Girlissä. :D Ja Lauren (tai sen kampaaja?) jaksaa aina kiharrella nätisti kutrejaan, voi kun itsekin viitsisi nähdä vaivaa useammin. Huoh.

2. marraskuuta 2008 klo 12.47  
Blogger kati kirjoitti...

mulla on samanväriset hiukset kuin ashleylla ja voin sanoa että ihana on ;)
kasvataqn juuri samanlaisia hiuksiakin ; )

2. marraskuuta 2008 klo 14.02  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Nuo kaikki hiukset olivat kyllä ihanat!! Mutta en millään malta uskoa, että tähdet laittavat ite itselleen hiukset tuolla tavalla :o Tai en vain halua uskoa, etten itse saa niitä ikinä sillä tavalla :S

2. marraskuuta 2008 klo 14.19  
Blogger Lumo^ kirjoitti...

upeita blondeja :) haluisin itekin olla blondi, mutta se ei toimi mulla niin hyvin...

2. marraskuuta 2008 klo 14.44  
Blogger fudge kirjoitti...

Oih,ihailen niin vaaleaa tukkaa,mutta itselle ei ehkä sopisi! Harmittavaa. Toi Laurenin hiusmalli ja kuinka se on laitettu on vaan niin upea! :)

2. marraskuuta 2008 klo 19.07  
Blogger Lilya kirjoitti...

Sulla on kiva blogi,ihan hiljattain vasta löysin tänne :>

2. marraskuuta 2008 klo 20.18  
Blogger sofi kirjoitti...

itsekin pitäis kyllä kmpaajalle päästä, vaikken ole hiuksia värjännytkään. mutta noi laurenin hiukset, ah. jaksasinpa mäkin laittaa omiani.

2. marraskuuta 2008 klo 21.20  
Blogger lintu kirjoitti...

alisa: joo, tota vois kyllä harkita, ei ehkä näyttäisi juurikasvu niin karmivalta sitten. ja oleppas hyvä vain :)

christina: jep, kukapa ei inhoisi, hyi!

roosa: haha, noo niinhän se menee että toisille sopii tumma ja toisille sitten vaalee :)

miia: haha joo blaken hiukset on kyllä niin valloittavat !

kati: ooh :)

kullanmuru: joo en mäkään kyllä usko, että ne itse niitä ainakaan jokakerta väkertävät. jospa mullakin ois oma kampaaja :D

lumo^: no mutta sulla toimiikin toi tumma tosihyvin :)

fudge: jep, niin on!

lilya: hih, kiitti :)

sofi: ah niinpä, kunpa ois aikaa ja jaksamisra laittaa!

3. marraskuuta 2008 klo 8.25  
Blogger Caroline kirjoitti...

minä olen kipittämässä perjantaina kampaajalleni luo noiden lauren conradin kuvien kanssa :D haluan tuollaisen luonnollisen värin...minulla on nyt mielestäni liian vaaleat hiukset :)

3. marraskuuta 2008 klo 12.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on myös ollut aina blondit hiukset (tosin kerran tummat, ja sama homma kuin sulla : never again!) Ei kannata värjätä ollenkaan keltaiseen/vehnään taittuvaa vaan tosiaan "harmahtavat" niinkuin sanoit itselläsi aikaisemmin olleen, keltaiset näyttävät helposti jotenkin halvalta ja kulahtavat nopsaan. Tai toinen vaihtoehto: ala kylmän rohkeasti kasvattamaan omaa väriäsi pohjalle ja värjää hiuksiasi siten, että värjäät aina kampaajalla runsaasti eri sävyisiä vaaleita raitoja, perusvaaleita, hopeansävyisiä ja muutama toffeen sävyinen, mutta älä kuitenkaan värjää juurikasvua pois. Hiukset paksuuntuvat huomattavasti koska koko pään värjääminen/juurikasvun värjäys rasittaa hiuksia paljon enemmän kuin raidoittaminen. Lisäksi sävystä tulee superhieno, sellanen auringonpaahtama svenska tjej-sävy :D olen keksinyt tälle osuvan nimityksenkin kun itse aloin tehdä hiuksilleni noin. Ps. pelottavaa, meillä on sama nimi, ikä ja molemmilla välivuosi :o ja suht samanlainen tyylikin! aloitin kohta bloggaamisen itsekin. Huh mitä sattumia :D

3. marraskuuta 2008 klo 13.50  
Blogger Jaana kirjoitti...

Itse värjäsin blondihkot hiukseni lähestulkoon mustiksi maaliskuussa ja nyt on pitkä vaalennusrupeama edessä, kun haluan vaaleat kutrit takas...ihmetyttääkin just tuo, että esim. Jessica Simpson, Sarah Jessica Parker ja Lindsay Lohan tuntuvat ihan yön yli muuttuvan blondista mustaksi ja takaisin...ei pitäis olla mahdollista...Vai laittavatko sitten lisäkkeitä niin paljon omien hiusten sekaan. Hmmm, jotain taikajippoja noiden suurten starojen kampaajat tekee.

3. marraskuuta 2008 klo 16.15  
Blogger lintu kirjoitti...

caroline: voivitsit! jännää :) sun täytyy sitten esitellä uutta tukkaa blogissasi, että nähdään millainen tulee!

anonyymi: vaude, onpa paljon samaa meissä siis :) jasiis tosta tukasta, oon kokellut tuota että mulla on oma väri alla ja paljon raitoja sitten siinä päällä, mutta jotenkin tunsin sen silti olevan liian jotenkin harmaa eikä tarpeeksi kirkas ja vaalea. ehkä siinä ei sitten ollut tarpeeksi raitoja taijotain.. muttajoo, seuraavan kerran kun sinne kampaajalle tosiaan menen nii täytyy oikein kunnolla korostaa että ei mitään kultaista ja keltaiseen viittaavaa vaan hopeaa ja kirkasta vaaleaa! toivottavasti saisin vihdoin haluamani :)

jaana: jooo! olen miettinyt ihan samaa, että miten kaikki julkkikset saavat täydelliset hiukset ihan tuosta vaan? siirrytään väristä toiseen ja aina näyttää hyvältä ja aikaa menee tosiaan se yksi yö. haluan kanssa oppia tuollaiset taikajipot ja saada yhtä hienon tukan yhtä nopsasti!

3. marraskuuta 2008 klo 21.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

silleenhän saa myös toivottua sävyä, kun pyytää kampaajaa näyttämään värikartastoa ja valikoi sieltä sitten itse kampaajan avustuksella sopivat sävyt. tai osoittaa kartastosta minkä väriset haluaa, ja kampaaja sitten värjää ne sinulle. myös se, jos itsellä on punapigmenttiä vähääkään hiuksissa, kannattaa mainita jotta kampaajan on helpompi tehdä toivottu sävy :) niitä raitoja pitää tosiaan olla rutkasti että ei näytä harmaalta jos sillä tavoin meinaa hiuksensa värjätä

4. marraskuuta 2008 klo 10.08  
Blogger lintu kirjoitti...

anonyymi: joo, voisin kyllä seuraavan kerran pyytää värikarttaa avuksi värin valinnassa niin tulis sitten varmasti selväksi mitä haen :) musta tuntuu että mulla saattaisi olla jotain punehtavaa pigmenttiä kyllä koska, nojoo, siltä vaan tuntuu :D

4. marraskuuta 2008 klo 21.19  
Blogger sweethearts kirjoitti...

oioi ihania hiuksia! itellä on nyt tummat ja pitäis kai aloittaa vaaleammaksi värjääminen, ku hiukset ei kestä joka juurikasvun piilottamista!

5. marraskuuta 2008 klo 16.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu